Pjast posustaje, ali mora da se trgne

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 12:33

"Poražen je na poslednje tri utakmice, na kojima ni gol nije dao, ali mu sada u goste stiže Lođ, koji nema kvalitet za Prvu ligu", dodaje Žarko Udovičić

Pisali smo letos da će ova sezona Ekstraklase teško nadmašiti neke prethodne, ali vidimo da i ove takmičarske godine ne manjka uzbuđenja u Poljskoj. 

Danas počinje 19. kolo, a gužva je i u vrhu i na dnu.
"Pjast je dobro krenuo u ovoj sezoni, ali kako prvenstvo odmiče polako počinje da posustaje. Poražen je na poslednje tri utakmice, na kojima ni gol nije dao, ali mu sada u goste stiže Lođ, koji nema kvalitet za Prvu ligu. Očekujem da se Pjast trgne malo pobedom u ovom kolu", rekao je član Lehije Žarko Udovičić za TIP Novosti. 

Izabrane vesti

Fiksevi?
"Što se tiče sigurica, izdvojio bih dve. Prvi fiks mi je kec na Legiju, koji ne moram da objašnjavam, pogotovo što je Visla Plock u očajnoj formi i nema pobedu od oktobra. Drugi siguran tip mi je jedinica na Šljonsk protiv Leha, u derbiju kola. Smatram da je domaćin kvalitetniji i kompletniji tim", podvukao je Udovičić.

Što se tiče današnjih mečeva, Visla je blagi autsajder protiv Pogona, iako je izašla iz finansijske krize i dobila licencu za takmičenje. Trenutno je poslednja na tabeli. Dovodila je letos igrače za džabe, mnogi su otišli bez obeštećenja, a zaradili su samo od Hrvata Marka Kolara koji je prešao u Emen za 500.000 evra. Pogon je dobro odigrao prošlu sezonu, a zadržao je skoro ceo tim na okupu tako da bi mogao do titule. Trenutno je prvi. Sve je moguće. Udovičić je predložio 1X.

Arka i Zaglebje ukrštaju koplja dva i po sata ranije. Prava  je nepoznanica šta očekivati na ovom susretu. Možda, kao što je i Udovičić prognozirao, UG 2-3.

EKSTRAKLASA - 19. KOLO: 

Petak

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara