Pivo se uveliko hladi, čeka se remi u Makedoniji

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.11.21. | 11:54

Rumuni odgovorili na izjavu trenera Islanda

Odneo je Island bod iz Rumunije i stavio reprezentaciju Mirela Radoja u nezgodnu situaciju pred poslednje kolo kvalifikacija. Trikolori sa Karpata izgubili su drugu poziciju od Severne Makedonije, pa ne zavise isključivo od sebe u preostalih 90 minuta. Ipak, selektor skandinavske zemlje Arnar Vidarson je posle utakmice naglasio da će isti podvig pokušati da napravi i u Severnoj Makedoniji, ali da za uslugu, ukoliko je učini Rumunima, očekuje pivo.

Na odgovor se nije dugo čekalo. Pivara Timisoreana, inače zvanični sponzor fudbalskog Saveza Rumunije, ubrzo se oglasila povodom izjave selektora reprezentacije Islanda. Zakupila je ogroman bilbord u Skoplju i na njemu na islandskom jeziku jasno naglasila:

Izabrane vesti

"Vidarsone, tvoje pivo je spremno."

Kako bilo, teško da će Vidarson poruku uopšte i videti, makar neće uživo, jer Rumuni su zakupili bilbord ispred hotela u kojem je smeštena makedonska reprezentacija, umesto onog u kojem se nalaze Islanđani. Ubrzo su na društvenim mrežama usledile u šale na račun Rumuna poput:

"Ne mogu da pogode ni bilbord, kako očekujete da pogode metu."

Računica je jasna, Rumunima je potrebna pobeda u poslednjem kolu, mada se ona ni ne dovodi u pitanje, jer rival je Lihtenštajn, ali će im i to biti uzalud ukoliko Island ne uzme makar bod u Makedoniji. Dakle, čeka se Vidarsonova usluga. Pivo se već uveliko hladi.


tagovi

reprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara