Komentari na vest

Pirej ima novu zvezdu: Vilijan potpisao za Olimpijakos

N

NR

pre 16 dana

Ovih Vilijana ima jedno 50 komada minimum.
m

milo123

pre 17 dana

aaaaaaaaaaaman bre vise ljudi! prestanite da poredite Grcku, Kipar, Italiju sa Srbijom. Shvatite da igrac trazi vise para kad ide u Srbiju, Kazahstan, Azerbejdzan negoli sto bi trazio da ide u poslednji tim Seria A. Shvatite da je igracima cesto sportski motiv ispred finansijskog (naravno da ako igraju u boljoj ligi danas, sutra mogu da zabodu bolji ugovor). Zar stvarno imate ideju da poredite Atinu i Beograd? Ajde prekinite vise sa glupostima, i kako su svi pametni a mi glupi - shvatite igraci NECE DA DOLAZE OVAMO, CAK NI PO CENU LIGE SAMPIONA! I to nema veze ni sa Zvezdom, ni sa Terzicem nego sa celokupnom situacijom u kojoj se nalazi nasa drzava (slobodno mogu reci i region, ali pogotovu zemlje koje nisu u EU), liga, kvalitet zivota, vazduha. Ajde prestanite sa idejama i ne ispadajte neozbiljni. Cuj da dovedemo bomba igraca za dz i da mu damo ugovor od 5 miliona evra. :D Sta da radimo sa ostalih 20 giraca koji imaju do milion evra? :D sta da radimo sa tako preskupim igracem kad se smori jer smo ispali iz LS i treba da ore neki teren sa gljivicama po Surdulici? Igrajte menadzer i PES, ali nemojte da se pravite pametni sa tako suludim idejama. Da tako moze svi bi tako radili. Sad Terzic glup, a vi pametni. Nije nego.
z

zzbzbz

pre 17 dana

pricamo o beguncu koji je bio na poternici i ciji su sinovi takodje osudjeni, za njega kazes da je nije glup ili?
m

milo123

pre 16 dana

pricam o coveku koji vodi transfer politiku jednog kluba, i moj komentar se odnosi iskljucivo na fudbalska pitanja. te fore sa poternicama, dzipovima, sinovima, klubovima - to me ne zanima. ne bavim se pitanjima na koja ne mogu ama bas nikako da uticem. obrati se nadleznim organima, podigni tuzbu, idi na sud. ovo nije mesto za te price.
N

NR

pre 16 dana

To su tebi fore.. Zato on i slicni imaju a ti nemas.
@

@Chelsea1234

pre 17 dana

Mislim da scouting nije toliko loš koliko igrači ne žele da dođu da igraju našu ligu, realno
C

Chelsea1234

pre 17 dana

Olimpijakos je dao prosle godine na pojacanja 17mio, ove 11,50mio. Zvezda u isto vreme 14,40mio, a ove 16,30mio. A ljudi su osvojili Konferenciju prosle godine.
p

prti

pre 17 dana

Ne mozemo da osvojimo Konferenciju jer ne igramo babajulino takmicenje niti smo ga ikada igrali :)
f

ferk0

pre 17 dana

A plate? U Zvezdi su velike od 500 hiljada do milion za glavne igrače. Medjutim, u Olimpijakosu su neuporedive, imaju igrače koji zaradjuju po 3 miliona. Šta misliš za koliko je došao Vilijan? Za koliko su dolazili Hames, Marselo, Jaja Ture? Zvezda možda isto troši na obeštećenja, ali plate joj nisu dostupne, samim tim ni isti igrači.
P

PAOKARA

pre 17 dana

To je standard sto se Olimpijakosa tice.Vlasnik je pun para,ali ne ulaze mnogo.
C

Chelsea1234

pre 17 dana

Ima tu i drugih faktora, sigurno su plate vece, i pre bi neki igrac dosao u Grcku nego u Srbiju. Generalno imamo los skauting
D

Dejanii

pre 17 dana

Plate su im dosta vece nego u Zvezdi. Ja ne razumijem jednu stvar. Ako su spremni dati za igrača npr 5-10m , zašto onda ne uzmu bombu slobodnog igrača koji će imati ugovor na 4-5 godina i platu od 1-2M po sezoni. Ispane na isto, a dobiješ za džaba prejakog igrača.
@

@Dejani

pre 17 dana

Zato sto ce ta bomba od igraca u lige petice za 700.000 samo da se probije do njihovih top klubova dalje
g

gostgg

pre 17 dana

@prti pa bolje da probate nesto da igrate u babulinjo kupu , posto ovde sluzite za gol razliku
И

И

pre 17 dana

Vilijan je još pre puno godina delovao da je zreo za penziju, a onda je odigrao sasvim solidno u Fulamu. Poslednjih par meseci u Čelsiju užas, sezona u Arsenalu tragikomedija, sezona u Korintijansu ispod svakog nivoa profesionalnog fudbalera i onda sasvim solidne role u Fulamu, na veliko iznenadjenje. Ipak, za evropsku scenu nema šta da traži, u domaćoj ligi će napraviti razliku.

kuri

pre 17 dana

Проће као и Марсело, Хамес, Јоветић.....
H

Hdjdhyhvjbcvc

pre 17 dana

Mozda i nece, ipak je igrao prosle sezone standardno u PL.

Mali peca

pre 17 dana

Dobar je Jovetic ali bas da ga stavis u isti kos sa ovima