Komentari na vest

Piksi: Probali smo sa četvoricom pozadi, ali to nije to

Y

YNWAL

pre 3 meseca

Probaj sa pet...
D

DZG Rudeš

pre 4 meseca

Ovaj vaš Pixeta luta ko Alisa u Zemlji Čudesa...Pazi, imate Vlahovića, kolikogod da je umišljeni maneken, zna tu i tamo uvaliti go, Mitrovića koji "rešeta u Arabiji", Tadića koji je iskoristiv, makar je već "Pantelija", i onog Kostića koji samo juri nešto po levoj strani i ubacuje APP...I tu se da nešto ishemijati, ali odbrana vam je pomalo nesigurna...Ako igrate "visoki presing" onda je to "all in", obojak ili opanak, veoma riskantno...Stavite trolejbus protiv Engleza i pimplajte na sredini da ih izludite, i onda izvucite X...Ako se idete "nadigravati" s Dancima, opet će bit neki Nordsjaelland...A sa Janezima totalni fajt, pa kako bude...Ne zaboravite, igra se od prve minute, da ne bi bilo opet ovo kao sa Austrijom...
k

kukulelel

pre 4 meseca

Nije problem u formaciji. Problem je u organizaciji odbrane! Piksi lupeta o nekom nadigravanju a ko god nas malo pritisne uvali nam par komada! Mi smo neozbiljna ekipa... Zarko Lazetic, Marko Nikolic, Vladan Milojevic.... Neko od ove trojice bi nas vodio bolje i sigurno bi napravio bolji rezultat!
p

piksidiksi

pre 4 meseca

ako prodjemo grupu osta ce Piksi dozivotno kao selektor
M

Mare112333

pre 4 meseca

On tri godine pokusava nesto i nista apsolutno, za tri godine utakmica za Portugalom jedina svetla tacka, ni jednu utakmicu vise nismo odigrali na nivou. Postujem ga kao fudbalera, ali kao trener je covek uzas. Ja razumem da nikada nismo slabiji tim imali, ali mora da nadoknadi to taktikom i nekim drugim stvarima. Covek pokusava formaciju sa bekovima, a ni jednog beka nije poveo, stavlja igrace na neprirodne pozicije, nije ni cudo sto je ovakav rezulat, jos smo dobro i prosli.
g

gostttttttttttt

pre 4 meseca

Jedini selektor koji nema startnih 11. Mislim da je Honduras bolje organizovan.
g

gosttttttttttt

pre 4 meseca

Bolje da se predaju utakmice odma realno, gol razlika 0:9. Manje će da boli.
J

Jao, ne...

pre 4 meseca

...opet. Tesko je kad gledas ova lutanja, a jos teze kad cujes objasnjenje selektora. Tad stvarno pomislis da nema nade. Momci su odigrali na gornjoj granici fizickih mogucnost sto i nije dobro i veoma je rizicno u ovoj fazi. A opet, tolika volja i energija u otisla u vetar. Zar nije selektorova odgovornost da iz borbenosti i kvaliteta koji ima (kakav god taj kvalitet bio) da izvuce najvise. Pa samo ona gestikulacija kad Samardzic gubi loptu govori dosta. Ne o Samardzicu, dakako. Kao da bi kapiten uradio bolje. Bolje bi se zagradio, a od tranzicije svakako nista ne bi bilo.
G

Gost1234729474

pre 4 meseca

Pa mogao je i Mitrovica i Vlahovica da stavi na bekove i da izjavi da ne ide. Debilizam od postavke. Tek ce da nas pune kad se vrati na svoju “promaja pozadi” formaciju
F

FM

pre 4 meseca

Piksi je vise zbunjen nego dva ludaka u buretu.
B

B.C

pre 4 meseca

I ti , Piksi , bi volio znati šta probaš! Već 3 god otprilike probavaš a ni dan danas se nezna nit vidi ko šta igra! Neznam dal si pijan, drogiran il veze nemaš! Uglavnom mi ne igramo ništa nit sistem imamo! Tako da nema šta gledati nit svoje živce kidati , pogotovo kad i ptice na grani znaju kakva ste mafija u FSS!
J

Jajsjsjjsjska

pre 4 meseca

Isprobavaj Piksi nego sta,tek si dosao nema ni 3 godine kako si tu,polako naci ces ti dobitnu kombinaciju ..
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Pustite Pikseta neka radi posao…znao on sta treba, pokazao je u Kataru…
Д

Деда Сава

pre 4 meseca

Пикси је легенда, изгледа да је завршио ову брзометну политичку школу, па прича ли прича. Како ствари стоје биће он и министар. Господо шта сте навали нема бекове, па крила играју бекове а два центарфора треба да добију лопту од голмана да би дали гол!? То је увежбано за европско , ово синоћ је било прикривање тактике. Проблем Пиксија је што нема решење за пресинг противника,онда не можемо да изнесемо лопту до центра и примамо голове као и синоћ. То нас чека и против Словенаца, Данце и Енглезе да не спомињемо. Кикси гол машину која нас је одвела на светско и европско првенство у шпиц и неког осим голмана да му да лопту да би дао гол.
Н

Недимовић

pre 4 meseca

Ма ти сад можеш да пробаваш шта хоћеш...имаш нови уговор, баш те брига, битно да си лову узео
n

nanino_dete

pre 4 meseca

pa naravno da to nije to kad stavlja Spajica na desnog beka i Pavlovica na levog, kako jeziv lik Piksi
Y

Yashin

pre 4 meseca

U onoj poziciji Sto je igro Sergej ja ocekujem pa on licno krene da kreacijom igre, kontrola lopte, tranzicija. Mozda ga bas zhog njegove ljenosti Niko nije kupijo njega.
P

Politiko

pre 4 meseca

Zbog Pavlovića i primismo prvi gol i delimično drugi. I dva u Rusiji. Onda juri da postigne gol da se iskupi.Čovek ne igra godinama ni u svom klubu u Austriji jer su shvatili kakav je. U februaru je suspendovan na 6 meseci zbog kretenisanja na treninzima
L

Lakerr

pre 4 meseca

Politko Pavlovic je najbolje ocenjeni stoper sinoc i u celim kvalif za EP, u Salzburgu cele sezone standardan i ima neverovatnu statistiku jer je prevazisao ligu, mozes mi pojasniti kako su oba gola po njegovoj strani a ne kroz Veljkovica?!! Samo ga pljujes jer navijas za zvezdu jado
Б

Бошко Ђуровски

pre 4 meseca

треба да форсира систем 5-6-2.....
М

Милован Ђорић

pre 4 meseca

Треба да се вратимо на 6-4-0 као кад сам ја био тренер
A

AcoAco3333

pre 4 meseca

Piksi, nije do taktike sigurno... Mozda je do igraca koje si ti izabrao a ujedno i do tebe... Za nas je uspeh i sto smo se kvalifikovali a i to smo uspeli jer smo imali najslabiju grupu u kvalifikacijama.
m

miile

pre 4 meseca

probaj sa petoricom
N

NemaLeba

pre 4 meseca

Sergej moze da igra i za ekipu Marsa,ali sa njim naša reprezentacija je ubijena i napred i nazad. Muslin je bio u pravu. A sa Mitrovićem i Vlahovića nema leba isto kad igraju zajedno. Možda jedan samo,pa ni taj. verujte sa Birmancavicem i kKosticem u napadu vise bi postigli. Plus su lenji u fazi odbrane,a sredina ionako tanka i onda iugubljena odbrana trpi shokove.Pa nijedna reprezentacija nema vise teške napadače. Piksi igra kao englezi pre 40 godina,ali timovi.
r

realno85

pre 4 meseca

mi smo jedina ekila na svetu koja svakoj ekipi protiv sebe dozvoli 3-4 kontre 4 na 2. To govori o tome koliko te nase igrace boli ona stvar za repku a i koliki nam je selektor cup. pa mi smo na sp kod vodstva 2-0 primili dva gola iz kontre pri cemu su nasi stoperi pravili ofsajd zamke na protivnickoj polovini. sta da ocekujemo. mi u sustini igramo u formaciji 3-1-6 s tim da se od ovih 6 niko ne vraca ne padamu na pamet da potrci. desnog bocnog nam igra levak koji dok se okrene svaki put s desne na levu prodje voz i za centarsut i sve. desno kostic covek je glavom na splavovima. u sredini setac sergej. tadic star. katastrofa
P

Partymaker

pre 4 meseca

Niđe veze, od 2021. Je Piksi tu i još uvek isprobava
R

Retro

pre 4 meseca

Samo ti prodavaj, ima jos dosta do prvenstva hahaha kakav raspad sistema I saveza
V

Vukas vrba

pre 4 meseca

Gledajući sinoćnu utakmicu u sklopu priprema za Euro u Nemačkoj, došao sam do zaključka da očekivanja nasih navijača nemaju potporu. Razloga je više, kao prvo skroman igrački kadar, kao drugo selektor koji traži formaciju godinama i prema tome, tumba formaciju i rotira igrače. Jedino je nesporno, složiće se mnogi, pozicija golmana. Sve ostalo od formacije: 3-5-2, 4-2-3-1 ili 4-4-2 pa i neretko 5-3-1, dolazi se do zaključka da nama fale profilisani spoljni igrači( čitaj bekovi) i snažni zadnji vezni, kojih smo kroz noviju istoriju proizvodili što se kaže na“ kilo“. Došli smo u situacuju da nam krila sve skupa sinoć ne igraju ništa, sem Živkovića u drugom poluvremenu ulaskom Ilića i Lukića, koji su ga rasteretili defanzive u sredini terena. Birmančević, agresivan, jak na lopti, par prodora koji obećavaju, uz to roviti Mitrović više se vraćao po loptu nego što je bio opasan po protivnički gol. Lazar Samardžić delovao dosta svežije od kapitena, koji ruku na srce, ono nije smeo da promaši u prvom poluvremenu, jer uz svu dobru volju u drugom i nismo imali šut u okvir gola. Sve u svemu, sa onom formacijom gde štoperi igraju bekove a sredina nema snage i dovoljno kreacije, Vlahović je nepotrebljiv jer nemamo brzu tranziciju i više se on tukao sa njihovim veznjacima nego Maksimović i Gudelj skupa. Sve u svemu ne obećava mnogo ovakva vizija i postavka ukoliko se nešto radikalno ne promeni a bojim se da za to vremena nema. Ukoliko ostane ovako( mnogi će se složiti), bod protiv Slovenaca je na Euru kao kuća a Danska i Engleska posebno, druga su dimenzija. U nadi za bolje fudbalsko sutra, živeli!
Z

ZV

pre 4 meseca

Probao sam da skocim sa 17-og sprata i poginuo sam...ko bi rekao? Mi smo NAJGORA ekipa na EP,a ova nesreca je jedno pet puta slabiji od sledeceg najslabijeg trenera na takmicenju.
V

Vdusan

pre 4 meseca

Jasno je svima da ti sebe namestas na otkaz, sad si osigurao milion evra, zabole te za dalje...
s

sramota

pre 4 meseca

Ovaj 10 dana pre prvenstva PROBAVA formaciju. Bruka nevidjena.
K

Kleo

pre 4 meseca

Ne znam za vas, ali ja Sergeja ocima ne mogu da vidim, evo nek neko navede jednu njegovu dobru utakmicu za reprezentaciju? Ma ne jednu utakmicu, jedan dobar potez! I onaj gol sto je dao Kamerunu je bila neka slucajna frljotka. Ne gledam italijansku ligu, al par puta ove sezone usput pogledah utakmicu Juventusa, Vlahoviceva specijalnost je da se zagradi, neko ga jedva pipne, on se baci i ostane da lezi na podu i kmeci, isto tako smo sinoc primili jedan gol. Sve u svemu skup manekena, splavarosa i sminkera, na celu sa najgore rangiranim a skoro pa najbolje placenim trenerom na EP.
P

Pixy

pre 4 meseca

Treba biti selektor, koji zna svoj posao. Onda da mu se niko ne meša u izbor igeača. Pa ga pustiti 2-3 godine. Da li je to moguće pored ovakvog saveza i "sportskih radnika" oko fudbala?!

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Ne mogu vise ljudi,ne znam za vas ali vec 20 godina gledam jedno te isto..nemam snage vise 😒
4

474747

pre 4 meseca

Na svetsko si probao sa tri pozadi,pa ne ide probaj sa 8 pozadi bice bolje
С

Сале2323

pre 4 meseca

Ниси ти збунио само нас, већ си збунио и себе! Чуј, Спајић и Павловић на месту бекова?! Па наравно да то не функционише, али ако си хтео нешто као да нам докажеш тиме због могућег алибија и краха на ЕП, провидан си!
G

GostPa

pre 4 meseca

Svako ko misli da je pobeda nad Portugalijom u gostima bila slučajna i da je plasman u A ligu nacija splet srećnih okolnosti, vara se. Pobedili smo jer smo igrali visok presing i jedino tako možemo da igramo. Međutim, taj stil mora da se igra protiv svake ekipe na svetu. Tako se pokazuje integritet reprezentacije, a ne da se protiv Brazila povučemo kao da nikad loptu šutnuli nismo. Sa druge strane, kada se povede 2 razlike (Kamerun) onda mora da se odigra disciplinovano i da se zatvori utakmica. Protiv Švajcarske smo gubili, pa počeli da igramo svoju igru i preokrenuli, pa se vratili na način igre s početka utakmice i pukli smo. Protiv Engleske ćemo takođe da se povučemo i opet će da nas napune. Da bi se igrao taj stil, mora da se izgara ceo meč. Mi kad napadamo i ličimo na ekipu. Kada dođe drugi selektor, neka gaji drugi stil. Ali, trebalo bi verovatno svi uzrasti reprezentacije da igraju na isti način. Tako se prelazak iz U-21 u seniore lakše izvede.
M

Manche

pre 4 meseca

Morao si da pozoves malog Nedeljkovica i da onda igras sa 4 pozadi a ne da improvizujes.
s

smešnoJEovo

pre 4 meseca

Probao sa 4 pozadi, tako što je stavio 2 štopera na bekovse pozicije, a zasnjeg veznog na štopera!?!? U sredini ostavio SMS i Maksimovića, dva igrača koja su toliko spora da to boli. Ili je želeo da namerno ovo uradi da bi sebi napravio alibi za pnu suludu formaciju koju igramo godinama bez uspeha, ili je potpuno odlepio (što je više verovatno)!
Т

Тузор

pre 4 meseca

Ма, Пиксето заварава противнике, посебно Енглезе. Леле, кад гу их окрене на смешно и утепа на кварно!
F

Fugazi

pre 4 meseca

Dzajden, Bora Corba, Zocara i Piksi za zivota usti u legendu i svojevoljno iz nje izasli.
N

Nikola 1

pre 4 meseca

Deset dana pre pocetka evropskog ti trazis taktiku,pa ti bato nista radio nisi. Nije problem sto ti ne umes da postavis odbranu,nego nisi nasao ko da to uradi posto ovi pokazali da ne znaju.
S

Srel1

pre 4 meseca

Uf, pa ovo nije lose. Evrospko je uglavnom takmicenje gde bar jedna smece ekipa nekako dogura bar do 1/2 finala. Mi konacno licimo na takvu ekipu, sve se igra na "boze pomozi", ako i padne neki bugarski go, padne iz odbitka, frljoka neka. Realno, svi znamo da sa ovako sporim igracima, gomilom zadnjih veznih i gomilom stopera ne moze da se igra lep i kvalitetan fudbal.
E

ET-1

pre 4 meseca

Igra naše reprezentacije je davno pročitana, svi znaju unaprijed kako će Srbija igrati, nema napretka u igri, nema nikakvih noviteta u igri, kako smo igrali prije 4 godine tako i danas igramo i to je sve pročitano. Tako da veliki je uspjeh što smo otišli na Evropsko prvenstvo, a za nešto više da napravimo nismo sposobni i treba se sa tim pomiriti.
С

Спакуј одмах

pre 4 meseca

Спајића на Фудексов аутобус из Беча за Београд....
p

prc

pre 4 meseca

Uhvatio si za za spajica koji je igrao na desnoj strani a nisi za ove sto su igrali na levoj po kojoj je palo dva gola?
H

Helsingborg

pre 4 meseca

Umesto Vlahovića stavi još jednog golmana...
u

unpamozzart

pre 4 meseca

Ma da, imamo puno vremena, sve će to biti mnogo bolje. A i taksiji će početi uskoro da lete. Našao je da eksperimentiše par dana pred EP i da polako shvata kako su mu igrači nespremni . Ovo liči na još veći debakl od Katara
T

Tomy

pre 4 meseca

Piksija je velika lova koju je dobio od FSS-a ubedila i da je veliki trener. A ono svuda promaja i to već godinama. Ima više sreće nego trenerskog znanja. Jer, u reprezentaciji niti ima jasnu podelu uloga, niti ima stabilnu i čvrstu igru, niti se zna ko će kad i kako igrati. Čovek jednostavno luta jer ne ume da prepozna veštine igrača i da ih uklopi u timsku igru. Piksi je precenjen kao trener i vodi reprezentaciju samo zato što "odozgo" u anketama nisu našli bolje rešenje.
V

Vamos

pre 4 meseca

Demagogija predsjednika se izgleda prenijela i na trenere
B

Baxter88

pre 4 meseca

Naravno da nije to to kad postavis 4 stopera pozadi a jedini na svetu ne zoves bekove u reprezentaciju vole jedan tvrdoglavi!
H

Heey

pre 4 meseca

Igrali sa 4 pozadi ali bez bekova haha. To samo pikseta legenda zna
b

bg1

pre 4 meseca

O taktici može da se priča ali naša realnost su igrači i njihov kvalitet. Vlahović igra za Juventus i to je najveći klub za koji neki naš igrač igra, Tadić ima 35 godina, a svi ostali igraju u osrednjim klubovima a svojim kvalitetom sebi trazis klub. Real, Manchesester City, Psg su za nase igrače misaona imenica. Stariji će se setiti Mijatovića, Jugovića, Savićevića, Mihajlovića, Đukića, kasnije Vidića, Tadića i da ne nabrajam dalje. Ti igrači su bili preozbiljni za ove sadašnje tako da je sve ovo naša realnost
D

Dekia

pre 4 meseca

Kakav demode fudbal igramo. Uzas
S

Sima34

pre 4 meseca

Sad sam vec izgubio veru u njega. Vidi se da ne zna ni da odabere igrace koji mogu da odbrane nas gol, niti zna kako da ih postavi na terenu. A pomocnik mu Djorovic tek on ne ulive nikakvo poverenje.
4

4321

pre 4 meseca

Nije ni sa tri to to,3.5 godina si selektor jos nisi uigrao sa tri stopera i vezni red nista iako imamo solidne igrace...otiđi kod Ljupka Petrovica na casove dq ti objasni kako se postavlja igra i prepoznaju igraci...
d

dex15

pre 4 meseca

Al Milenkovic i Pavlovic..kakvi dunsteri. Ovog prvog mali Sljivic vozao kao vola , celi stadion umirao od smeha
D

Dex15

pre 4 meseca

Na nacionalnom stadionu " Aleksandar Prvovencani" ce sve doci na svoje mesto
D

Dex15

pre 4 meseca

A ti polupanko igras sa Spajicem i pavlovicemn na bekovima ????
Г

Гос'

pre 4 meseca

Хаха, па ти човече појма немаш ил си полупан до даске..
P

Pjer

pre 4 meseca

Mozete da probate sta god i nikada nece niti to to jer nasi fudbaleri su prvo starletani poput vlahovica i manekencici a tek na kraju prosecni krsevi od igraci a misle da su nesto...alo nasi igraci igraju neku Tursku ligu i S.Arabiju o cemu mi pricamo. Mars bre bagro.
d

daad

pre 4 meseca

Vlahović najveći problem hahha a ne Spajić i slični
G

Greskica

pre 4 meseca

Gresis,Turskoj ih nema,ozbiljna je to liga. Tadic je staatisticka greska tamo. Nasihj ima u Italiji podosta,ali su marginalni tamo. I svugde drugde.
g

gost778

pre 4 meseca

Ovo je cisto ispiranje mozga kao politicari .Oni nama pored nasih ociju pricaju nije tako -ovako je Slusam komentatora na A.SPORT covek kao drugu tekmu da prenosi. Ljudi pa mi NEMAMO levog beka ,znaci od neznam koliko igraca,levog beka nemamo (smesno smo) Ne pljujem svoje ali bi voleo da je drugacije ali NIJE
M

Makks

pre 4 meseca

Komentar ti je na mestu, ali nauci da se "neznam" pise "ne znam". Molim te. Sramota je biti nepismen u 2024. godini.
F

Fudbalska nacija

pre 4 meseca

Izgubili protiv skijaša. Težko čemo gledati film "Postačemo prvaci Europe".
K

Kalabasas

pre 4 meseca

U stvari mi možemo samo 4-4-2 da igramo jer 3-5-2 trebaju ti brzi,inteligentni stoperi, kreativna agresivna veza....ma utopija... Ovako da je pronašao bilo kakvog desnog beka,može I nedeljković ako je dečko zdrav... Golman( nebitno svi su tu negde...niko tu nije Oblak al nisu ni losi)...nedeljković gudelj bleki kostić...sergej lukić tadić birmancevic... jovic - mitar. Treba nam lazović desno ali nije ga pozvao.... A jovic i mitar jedini mogu da se zagrade prime batine,podele pas na stranu...a ako dodjemo do šesnaest tu ih je bas teško čuvati...i visoke i niske lopte... Vlahovic je neupotrebljiv jer nemamo tranziciju....i sergej da se spusti.. uzme loptu od gudelja i pokrene napad a ne maksa da nas guši gore od protivnika... 3-5-2 sa ovim teskasima nazad je bas ludilo...
N

Nema ovog

pre 4 meseca

Posle ove izjave Piksija još više strahujem. Ovo je papučarska odbrana.
@

@Gostivar

pre 4 meseca

Jel tebe nisu naucili da citas ili? Covek upravo brani Pavlovica, kaze kako on NIJE kriv za golove, napada ljude koji krive Pavlovica za golove,i ti ostavis ovaj komentar?! Mora da se uvede test intelegincije pre ostavljanja komentara...
K

Kosta Kosmet

pre 4 meseca

Recept za uspeh je jednostavan, lekcija iz istorije i 11 krvozedjnih cetnika na teren !
g

gost101

pre 4 meseca

Kojih, onih sto ih partizani razbucali kao vola u kupusu?
I

Ivan b

pre 4 meseca

Kaže Piksi nismo zaslužili!? Pa nije zaslužila ni Austrija da sa samo 2 gola završi utakmicu a mogla je jadna da nam zabije bez problema bar najmanje još dva! He, he kaže "nismo zaslužili" kakav naopak rezon, pa mi smo svojom igrom baš zaslužili ovaj rezultat jer ovaj poraz je deo naše zasluge. Ne znam u čemu je problem sa našim momcima, Srbija ih obožava nama tako malo treba da ih na piedestal postavimo, ljubimo, slavimo za njih i poginemo ali i oni trebaju malo da se potrude inače k8 ao što znaju naš mentalitet ako vidimo da igraju ko za kurac pljuvanje ne gine. Nema tu Cile - Mile, to se zna! Jbt. lopta je okrugla i vama i njima stvarno ne znam u čemu je problem, da li je strah šta li je? Od čega se plaše kako će da reaguje nacija? Pa najgore će da reaguje ako igrate ovako,prosto ko pasulj igrajte muški do kraja i nema problema!Ako izađete na teren a nemate odgovornost za sebe svako za svoju igru već svoju šansu prepuštate drugome, drugi trećem... itd. onda od te igre nema ništa. I kog stvora takva igra nebi iznervirala?! Šporet
D

Djape45||

pre 4 meseca

Kad igras sa cetiri pozadi potrebna su ti 2 beka i 2 stopera, a ti igras sa 3 stopera i 1 veznjakom. E moj Piksi.
O

Ok

pre 4 meseca

Valjda je strucan kad ima toliki ugovor. Dao mu Dzaja. O majko moja.
k

kedu

pre 4 meseca

Stavis stopere da igraju bekove i kazes ne ide. Ne, najbolje stavi Vlahovica i Mitrovica da igraju bekove i za ostalo klikni random selection pa sta Bog da. Samo da nas ne napune Danci i Englezi
n

nnn89

pre 4 meseca

nije to to druze kad ti stoperi igraju bekove, da umres od smeha
s

se

pre 4 meseca

Svedska 1.
M

Marko1105

pre 4 meseca

Toliko smo smesni, da mi se place. Vazno je da nema Erakovica. Sad ce rezultati
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Inače da je on igrao dobili bi 3:0. Daj ne prdi.
B

Bane15

pre 4 meseca

@Zeleznik...ne bi dobili posto onaj debeli iz lige bez briga ne moze da trci ;)
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Piksi kralju tu si skoro 4 godine i još tražiš formaciju, sve si isprobao samo još nisi probao kontra formaciju 2-4-4 😂🤣😂
B

Brankoni84

pre 4 meseca

Piksi stavi i petog, mozda upali.😂😂😂
@

@Trike

pre 4 meseca

Zamisli dodjes da kritikujes Piksija, koji ne vidi ocigledne probleme u reprezentaciji, i to radis tako sto krenes i lupetas kao i selektor koji postavlja igru... Golovi izmedju Veljkovica (desni stoper) i Pavlovica (levi bek)? Gudelj kao levi stoper nije igrao? Gudelj i Veljkovic nisu krivi za drugi gol, kriv je Pavlovic sto kao levi bek nije sprecio direktan pas kroz sredinu nase odbrane? Za prvi je isto Pavlovic kriv? Nije Gudelj koji je ispratio napadaca do pola, ostavio ga bez markacije IZA ledja Veljkovica? Ali opet je kriv Pavlovic, jer to je realno bila neka leva strana terena, tako da je to sigurno njegov gol.. Ali opet kazem, razumnjivo je da ti kao navijac lupetas i da o fudbalu znas eto koliko si sutnuo dva puta loptu u skolskom, ali je mnogo veci problem sto to nama radi selektor... A ovi potezi igraca nisu cudni, i nije kriv Gudelj, jer kao zadnji vezni, on po navici i ne prati do kraja igraca, stoperi preuzimaju, i zato on i ne moze da igra stoper.. Ali hej, prijateljska je, zezamo se, bice to ok, ima vremena do evropskog.. Nismo svih ovih godina sa njim sredili odbranu, ali zato za 10 dana ima da puca... neka nam je sa srecom...
G

Gostivar

pre 4 meseca

Zamisli ti koji si operisan od fudbala a tek od taktike nasao si da komentarises ovde. Sacuvaj boze ko sve daje sebi za pravo da komentarise. Pavlovic nije kriv ni za jedan gol ganfure. Pavlovic je bio ubedljivo najbolji i najpozrtvovaniji igrac na tekmi. Kod oba gola greske su centralna dva stopera. Veljkovica i Gudelja. Cak nas je Pavlovic spasao treceg pogotka u onoj kontri 4 na 2. Prvo presekao pas, pa izblokirao sut i na kraju oduzeo loptu i iznudio faul. I to pazi na desnoj strani terena. Vazno da ti ostrasceni i izkompleksirani ganfure komentarises jer te boli sto ne ogra Erakovic ili ne znam koji galaktikos. Prebaci se ti na domine ili bocanje.
?

??

pre 4 meseca

Jos jedna ocajna utakmica, treba da mu produze ugovor
M

Mecava

pre 4 meseca

Probao si sa cetiri stopera, bez pravih bekova. Toliko iskustva a glup kao kamen.
N

Nemoj

pre 4 meseca

Ne vredjaj kamen, otvorice ti glavu zbog ovog poredjenja
Č

Čika Dača

pre 4 meseca

Kaže čovek pokušali smo sa 4 pozadi ali nije to to. Pa logicno da nije to to kad su od tih 4orice, 3 stopera i jedan zadnji vezni. Sa takvom postavkom bi nam i Ekvatorijalna Gvineja dala 2 komada. Ne moze prijatelju bez bekova, kakvi god da su. Evo da je pozvao Kostu pa nek igra dete kako god, to je neki zalog za buducnost. A ne da zoves Mijailovica od 30+ da ,,proba’’. 26 igraca, on pozvao jednog beka. Stvarno nejasno… Al ajde sto u odbrani ispastamo nego i napad trpi, krila moraju da se trose vise nego inace na igranje odbrane, a plus nema ko ni u fazi napada da odigraju 2 na 1. Pre svega tu ispasta Zivkovic, jer je slab u duelu, ali sa ima ko da mu protrci iza ledja mogao bi to i da sakrije, a ne uvek 1 na 1 i logicno uvek izguran…
D

Dzi

pre 4 meseca

Da probamo sa trenerom?

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Piksi posle cetiri godine vodjenja reprezentacije i dalje traga za formacijom. Prvenstvo samo sto nije pocelo, a on probava nesto. Eksperimentise. Ovo nema nigde na svetu! Ne bi me cudilo da protiv Engleza isproba nesto novo, sto do sada nije!
J

Janko king

pre 4 meseca

Dabogda da odluči do 2026 - te do kada mu traje ugovor da li će da igra sa trojicom ili četvoricom pozadi.. Ljudi za vreme njegovog mandata naprave raketu, odlete na mesec i vrate se a ovaj ne može da skonta koliko da ih stoji u odbrani 😓😓😓
P

Pst

pre 4 meseca

Sta ces covek naviko na mnogo para.
S

Svabo

pre 4 meseca

I nakon toliko godina eksperimenti, jeftini golovi, nema automatizama u igri, konstatne rupe u fazi odbrane, zalaganje kod pojedinih igraca (ne bi o imenima jer nije bitno) je nikakvo i to sve koju sedmicu pred Euro. Ljudski je nadati se ali ovo veceras je za ugasiti tv i ne paliti narednih meseci
G

Gost RS

pre 4 meseca

Dvije stvari mi naročito smetaju u ovoj izjavi. Kaže probao sa 4 pozadi a od ta 4 igrača 3 nisu igrala svoje pozicije. Drugo opet spominje da treba da igramo "našu" igru i izlazimo visoko a mi baš za to nemamo defanzivce,nama je svaka lopta u prostor kroz odbranu 80% gol šansa za protivnika. Svi spori i visoki kao pritke za buraniju. Kako čovjek ne vidi neke stvari nije mi jasno.
m

molim

pre 4 meseca

da mi neko objasni,čemu služi Živković? Koja je korist od njega?
P

Ppp

pre 4 meseca

Pa jedini salje loptu u 16 ovim divovima je sa igracima od 2m samo pixi moze da trazi igru od noge do noge. Probalo bez Zivka najmanje 10 utakmica ali ti nisi gledao i onda nema centarsuta i ta strana je bukvalno mrtva.
a

aman za aman

pre 4 meseca

Ovakve utakmice sa ovolikim izmenama igraca u oba tima ne sluze prakticno nicemu?! Osim kao alibi kako se radi "odgovorno",isprobavajuci razlicite varijante.Svaki ozbiljan suparnik lako ce skautirati ove nase "mlaznjake" iz zadnje linije i tu se vic zavrsava;
I

Ivan...

pre 4 meseca

Pa kada nisi poveo bekove, nego hoces da igras 4 pozadi sa 4 stopera. Spajic i Pavlovic mozda nikada u zivotu nisu igrali bekove do danas. A ako zelis da igras sa 3 pozadi, onda nisi poveo dobre spoljne igrace. Nemas Lazovica koji je jedini krsten wing bek.
R

Rkee

pre 4 meseca

Poceo si sa cetvoticom pozadi,sa trojicom stopera I zadnjim veznim
R

Real. Man

pre 4 meseca

Šta je zajedničko Piksiju, Bori Djordjeviću i Draganu Džajiću? Uspeli ljudi za jedan život da udju u legendu i da iz nje pre kraja života izadju... Alal im vera
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Ko je napisao da Kiksi prodaje maglu? Ljudi, stvarno nema smisla! Dajte čoveku priliku! Nije još našao formaciju, tek uči posao! Prvih 20 godina je najteže, posle ide lakše!
O

Optimus Prime

pre 4 meseca

Zasto G. Lukic nema snage za 90, i zasto je tu opste. Meni se cini da je zvao onog Milana Radina iz TSC i jos par takvih momaka iz lige nego gore navedenig, + gudelj i maksimovic koji ja ne znam sta igra.
M

MareBG

pre 4 meseca

Lukic je imao povredu lista i nije uopste igrao poslednja dva kola u Premijer Ligi zbog iste. Naporno je trenirao da bi se oporavio, cak i kad je Piksi svima dao slobodan dan zbog Ziletove svadbe, on je i taj dan dosao da trenira, to je i Piksi rekao na konferenciji. Momak je odigrao skroz korektno danas. Bio mnogo bolji od manekena Sergeja, nevidljivog Makse i smotanog Gudelja.
Č

Čabra kg

pre 4 meseca

Ja mislim da on nas sve za.ebava!!
S

Skid81

pre 4 meseca

Ovaj jos trazi sistem, nakon svih ovih godina ???
F

Fido

pre 4 meseca

Ovom treba pet godina da odluči da li igra sa trojicom ili četvoricom u odbrani?!?!? Pola od nas će ovim tempom poumirati dok on odluči u kom sistemu će da igra
L

Lazaros

pre 4 meseca

Спајић десни бек!!! Павловић Леви бек!!! Спајић није играо Бека у животу Павловић, момак игра штопера. А Гудељ уместо задњег везног играо штопера. Пикси умислио да је Гвардиола 😂
3

3579

pre 4 meseca

Е мој Драгане… Драгане, Драгане.
Š

Šibar 61

pre 4 meseca

Kaze piksi probao,i nije uspelo,sa kojim igračima,gudelj stoper,spajić desni bek,zasto jednom ne probaš prirodne pozicije,milenković desno,spajić, pavlović,sredina,levi mladenović siti,real,bajern,reprez.argentine, francus.engles, SVI igraju sa 4 štopera,najbolji timovi sveta,gvardiola nekad igra i sa 5 štopera, daj Boze da gresim,ali ako bidemo sa 3 štopera i izađemo visoko protiv engleza petarda ne gine,mi pričamo o večeras dobrom drugom poluvremenu,a austrijanci su sa drugim timom imali dve mrtve šanse,a mi ni jednu,ipak glavni utisak naša reprez.nije vrhunski tim,ali igracki je vrlo solidan,čak i borben,ali piksi je potpuno pogubio konce,da većina igrača i ne razume sta treba da igra
P

Pst

pre 4 meseca

Nisam tazumeo. Da li to komentarises trenera. Koji je vrhunski tim on vodio da bi imao iskustvo. Ostavi to bio veliki igrac. To su dve razlicite stvari. Deki Stankovic je starac Foco za njega.
P

Puma

pre 4 meseca

Naravno da nije dobro sa cetvoricom pozadi kad nemas bekove.Sto nisi poveo bekove kad si vec hteo sa cetvoricom pozadi? Spajic nije bek aloooooo.Imas jednog beka u ekipi Mladenovica i to je sve.Da si poveo Gajica,Nedeljkovica,Terzica pa da probas sa cetvoricom pozadi.U sustini Ilic,Lukic,Birmancevic,Samardzic,Milenkovic ostavili bolji utisak od ljudi koje su zamenili.
D

Deminaur

pre 4 meseca

Mi moramo jednostavno da igramo u formaciji 3-4-1-2. Sa ovom formacijom smo igrali sjajno u ligi nacija. A trenutno najveći problem ove ekipe nije odbrana već vezni red odnosno Gudelj i Maksimović koji su sve samo ne fudbaleri. Po meni ovo je nešto najbolje što imamo. Vms, Pavlović - Spajić - Milenkovic, po krilima Kostić i Živković (Birmancevic), u vezi Sergej(Ilić) i Lukić ispred Tadić i u napadu Vlahović i Mitrović.
G

Guh

pre 4 meseca

Hahahaha Spajić.. dečko kriv za oba gola večeras.
B

Buljko

pre 4 meseca

Ma polako piksi, pronaći ćeš ti dobitnu formaciju, tek si tu četiri godine, opušteno bre... Probaj opet sa švedjanima sa trojicom, pa sa englezima počni sa četvoricom pozadi moj ti je predlog
N

Nanas

pre 4 meseca

Ajmo male sale, utisci o strucnim konsultantima Rts- a , darku tesovicu i miroslavu vulicevicu ????😂, darko tesovic i finale lige sampiona i opet veceras, pa sta je ovo ljudi,je li se bas toliko sprdaju s nama ???, a tek Miroslav Vulicevic ???!!!?? Sta nas tek ceka tokom Evropskog, blago nama
n

nadam se

pre 4 meseca

Iskreno se nadam da ce za Euro biti tu duo Rade Bogdanovic i Vjetrovic kao za Katar, jer Tesovic je stvarno smesan, pa lik je jedva drugoligaski trener u ovoj napacenoj zemlji...
N

Nanas

pre 4 meseca

@ nadam se..., ispao je i iz druge lige, tako da nije ni drugoligaski, toliko o tome koga ova redakcija dovodi da strucno analizira......
Z

Zonpi

pre 4 meseca

Tokom evropskog nas ceka i to da ce nas Aca informacija uciti sta sme,a sta ne sme da se dkandira,jer svi ste culi veceras koliko se unervozio kada su nasi skandirali sudiji da je gej...,momentalno reagovao kako moramo da naucimo da se ponasamo i na tribinama 😂😂😂
S

Srbin2905

pre 4 meseca

Ja sam prebacio na Arenu. Na RTS-u se skoro pa necuje atmosfera sa stadiona. Totalni neprofesionalizam. U poluvremenu sam vratio na RTS, nadajuci se Radetu, kad ono Tesovic poceo nesto da lupa. Otisao sam u WC...
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Jos jedna u nizu analiza posle koje ti uradis isto. Ne znam da li to vec sada radis namerno da se sa nama zaj....as jer ti se moze ili ti stvarno toliko ne znas. Vuce mi pola pola jer 442 te nije bez razloga stavio na poslednje mesto selektora na EP , a ovamo sujeta ti ne da da poslusas ljude oko tebe. I za ovo psovanje majke Samardzicu ne znam da li ce smeti da te pitaju , kad je bila kontra i nije uspeo dribling snimila te kamera krupan plan kako vredjas decka koji nas je ispostovao , a mogao je uz Pavlovica da igra za Nemce. Stidi se.

'Ivan Stefanovic'

pre 4 meseca

Ne zna bre, jel ti shvataš da je on prevara od trenera? Osim protiv Portugala, ma svaku iole ozbiljniju utakmicu, čitaj jačeg protivnika, on nije uspeo da dobije. On je ubedljivo najgori selektor na EP. Da se utakmica igra 15 minuta, on bi opet postavio tim tako da primimo barem 1 gol.
P

Princ Aladin

pre 4 meseca

Covek i dalje sanja nešto sto svi vide da je osudjeno na propast! Jedino sto mi se dopalo na mecu, bio je presing koji smo vršili konstantno i sto smo pokazivali “samo želju” da nešto uradimo, ali tu se sve završava sto se naše igre tiče na ovom mecu! Najviše mi zapada za oci pogubljenost naše odbrane kada protivničke ekipe šalju loptu u prazan prostor iza ledja, tu je stalno panika, gde se vidi po međusobnom sudaranju naših igrača.. ne znam kako Engleze zaustaviti ako budemo hteli da “igramo” Fudbal! Treba biti pametan i postaviti autobus, pa ako izborimo neki prekid možda ga zabijemo i izvučemo neki pozitivan rezultat! Možda gresim, ali ona Grčka sto je osvojila prvenstvo 2004, bila je kvalitetom igrača lošija duplo od naše ove repke, ali dobra taktika ih je dovela do titule!
Z

Zenskaros

pre 4 meseca

A sa trojicom nazad je bilo sjajno...e ko je nama selektor. Mozemo li prijaviti povrede da ne idemo tamo nikako to je jedini spas.
L

Like a boss

pre 4 meseca

Ima da ti legnu po bar tri komada na svakoj utakmici.
S

Srxx

pre 4 meseca

Ma bitno je da ti zbijaš šale na račun Partizana da bi se dodvorio velikom vođi. Reprezentacija je nebitna.
C

Cirkus

pre 4 meseca

Koliko mi imamo jezivu odbranu to ie strašno. Tadić i SMS ne mogu zajedno. Takođe SMS ne sme da prelazi polovinu, nego treba da igra pozadi sa Lukićem ispred odbrane. Mnogo je spor i još kad je isturen imamo praznu livadu u odbrani, a visok je i taman treba za odbranu
R

RealanGost

pre 4 meseca

Unistice nas ovaj "Boza Dunster" toliko los trener, da je to neverovatno.
1

1912

pre 4 meseca

Dobro pitanje za Piksija na konferenciji za štampu bi bilo zašto ulazimo u utakmicu anemično, bez pas igre i nagoveštaja bar jedne ofanzivne akcije u prvih 15-20 minuta.
R

Radovan Karadzic

pre 4 meseca

Prolazimo grupu! Screenshot komentar
O

Orao

pre 4 meseca

Ne znam za vas, ali meni Piksi uopste ne ulica poverenje. Daj Boze da me demantuje, ali mi ponekad lici na nekokog propalog stendap komicara. Jedva smo otisli na Euro u nikad laksoj grupi, sad mi on objasnjava da sam ja slep kod zdravih ociju. Opet kazem, daj Boze da gresim...
B

BobanB2902

pre 4 meseca

Sta bre jedva prosli na Euro oduvali smo Bugare 🤣🤣🤣
R

Realme

pre 4 meseca

Pa ti vrati na trojicu, onda sigurno nije to to.
M

MSt

pre 4 meseca

Daj Dragane, nemoj da se za*ebavamo. Čoveče, čemu da se nadamo sa ovakvom igrom. Imam utisak da svako može da nam da gol kad god poželi. Očekujem bod protiv Slovenaca i solidan otpor Dancima i Englezima koji su dve klase iznad. Sve preko tog jednog boda bio bi preveliki uspeh.
N

Nanas

pre 4 meseca

Do kada ces da trpis Sergeja da igra ovako, covek bukvalno se seta po terenu, ili on ne zna sta treba da igra,ili nece da se trudi,ili ti ne znas da mu kazes, ogavno ga je gledati na terenu, dokle ce taktika biti da forsiras zivkoviceve prodore,a covek ,ama bas nijednom nije ni probio ,ni centrirao, dokle ces forsirati gacinovica i maksimovica, koji ni sami ne veruju koliko utakmica su sakupili , sprdamo se sa nasom super ligom, a ja garantujem da napravimo mix igraca iz super lige da bi nam vezni red bio kreativniji od ovih tvojih zvezdica, ako nista drugo,siguran sam da bi za 45 min poluvremena u kome se juri prednost,stvorila makar jedna gol sansa
k

kendisport

pre 4 meseca

Prvi deo okej, ali da igraci iz superlige nase mogu nesto, varas se. Po Birmancevicu se vidi da dolazi iz slabog takmicenja, sve lopte izgubio. Ne mozes iz nekompetitivnog takmicenja na Euro, nikako...
k

kikoman

pre 4 meseca

dobro probao si sa 4 pozadi nije sporno...al sto bas spajic desno (minut desno cele sezone nije odigrao), a isto bih mogao za pavlovica da kazem levo...drugo ko da poveze odbranu sa napadom...u vezi maksimovic i sms, prvi tehnicki nepodoban, drugi odlicna tehnika ali mlitav...prebili ih austrijanci...krila nemamo...bas slabo...tri dana ne bi dali gol iz izgradjene akcije...pritom austrijancima ne igraju sabicer i alaba, dva najbolja igraca...potpuno atipicna selekcija za moderan fudbal, visoki igraci, nepokretni, a izlaze visoko, onda nema igraca koji ce da preuzme odgovornost, da uzme loptu, smiri igru...ne moze i sms i tadic i takmicarski fudbal, zao mi je ja bih voleo da mogu ali pati ekipa
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Piksi daj ostavku molim te. Prodajes maglu vec godinama kako nesto kao trazis, menjas, imas resenja a na kraju opet isto. Ti nisi dobar trener, nemas taktiku, nemas sistem a nemas ni ljude u štabu zadužene za isto.
V

VeselaSova11

pre 4 meseca

Englezi ce da nas zgaze fizicki, takticki i tehnicki... mozda izdrzimo prvih 20 minuta, nakon toga potop. Ali da se ne lazemo, ovo je blizu naseg maksimuma. Samo treba oterati Piksija, da nisu prolazile 2 ekipe iz grupe, nikad se ne bi kvalifikovali.
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Ne znam na cemu temelji svoju tvrdnju da nismo zasluzili da izgubimo...kada je jasno da su nam stvorili tri situacije 3 na 2 i jednom cak 4 na 2...gdje nas je mali Pavlovic cudom sam spasio cistog gola. Jedina prava prilika je promasaj Tadica, i to je u sustini sve sto su iskreirali...sve ostalo je bilo stihijski, i bez ideje sta treba da radimo...osim naravno da kako god znamo napucamo loptu u protivnicki senaesterac...pa ako ubodemo nesto glavom. Drugo poluvrijeme je cak i donjelo nesto kvalitetniji fudbal, ali opet bez konkretnog ucinka i ideje. Samo smo formacijski stajali drugacije, i popunili vise sredinu terena, koja u prvom nije ni postojala. Ideja sa cetvoricom pozadi je definitivno propala, a igra sa tri stopera nema pokrice u igracima koje imamo...tako da neka nam je Bog na pomoci, i da nas Englezi ne napune, i uniste nas odmah na psiholoskom planu. Danska je slican protivnik kao Austrija...dok Slovenci maju sjajan kolektiv. Nada umire zadnja, ali po svemu prikazanom od Katara pa kroz kvalifikacije...ne uljevaju mi nimalo povjerenje.
D

Darth Vader89

pre 4 meseca

Naravno da ne može sa 4 pozadi i Muslin je pre tebe igrao sa 3 pozadi, prosto jer nemamo bekove. 3-4-1-2 Dj. Petrovic; Milenkovic, Pavlovic, Babic/Spajić; Kostic, SMS, Ilic/Samardzic, Zivkovic/Birmancevic; Tadic; Mitrovic, Vlahovic. Najjače sto imamo u skok i igri glavom prejaki, Mitrovic i Vlahovic obojica moraju biti na terenu, bez Tadica nema igre. Hrabro pa sta bude, plasman posle 25 god je veliki uspeh. Jos je promenjen sistem takmicenja, mozete i kao treci u grupi da prodjete. Od Slovenije smo jaci, sa Dancima Vam je najvazinja utakmica.
a

abc

pre 4 meseca

Ako Piksi kao Boškov ponovo stavi stopera na beka pročiće isto, sa mnogo golova u mreži.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Dragiša Zecevic selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije o njemu treba vise da se govori i piše belezi odlične rezultate sa nasim devojkama.
G

Guerrini Champion

pre 4 meseca

Ja ne znam samo na osnovu čega mi želimo neke velike rezultate.Nikad ih kroz istoriju nismo postizali.Imamo drugu ligu igrača.Nemamo igrače koji igraju bitniju ulogu u vodećim klubovima.Pa mi sa Anticem nismo uradili nista.A imao je Stankovica(Inter) ,Ivanovic(Celzi),Vidic(Mancester),Krasic(Juventus),Jovanovic(Liverpol)...Nas maksimum je plasman na neko prvenstvo i to je puna šaka brade.
P

Pjer

pre 4 meseca

Da ali Krasic u Juveu i Jovanovic u Liverpulu nosili vodu i peskire...mada smo bili tada klasu jaci pa nista nismo mogli ,u pravu si.
@

@vlado

pre 4 meseca

Loši di-bi-dus!
T

Test12

pre 4 meseca

Treba probati sa otkazom selektoru, mislim da je to to onda
U

Ubuljaster

pre 4 meseca

Lud čovek svega mi, a ludilo je kada radiš istu stvar 30 puta i očekuješ drugačiji rezultat...
T

Trike

pre 4 meseca

KAZA gos. Trener probali sa 4 pozai i nije islo desn SPAIC korekno nije kriv za golove ucestvovao u akciju za gol. VELKOVIC slab 2 gola njgova Pavlovic borben kao da ide u rat sam pska mu treba ali golovi su primljeni izmedu VELJKOVICA I PAVLOVICA,Gudelj nije znao gdeje,Maksimovic 2-ka Milikovic Savic2+ Tadic 2+ gacinovic 2.zivkovic 3 vlahovic1+ eee to su GLAVNI IGRACI SRBIJE
V

Vani

pre 4 meseca

Cime si zadovoljan tugooo Božija????.... Austrijanci se drugo poluvreme povukli prepustili posed nama i cekali svoje sanse, a mi iz tog poseda jednu pravu sansu nismo stvorili, čak sta vise blize Austrija bila trecem golu nego Srbija drugom.... Piksi odlazi kakav bre novi ugovor... Pratim reprezentaciju od kvalifikacija za svetsko 98 i ne pamtim da je pred neko veliko takmičenje izgledala jadnije nego sad... hvala ti za Lisabon ali to je sve, gasi svetlo, motaj kablove...
N

Novak majstor

pre 4 meseca

Bitno da smo se uverili da je sa trojicom to to , kao protiv Kameruna ili Svajcarske , tad smo bili bas odlicni
k

kojotski

pre 4 meseca

Pikse, pusti dežurne kritike. Bleki-Velja-Kalaba nazad, Kole i Žile wingeri. Gudelja ispred zadnje trojke kao osigurač, a ispred njega Sergej. U napadu Tadić kao organizator i dva špica Vlahović i Mitar. Gudelj i Sergej da preoru teren. Maksa i Gaćo nemaju šta da traže u prvoj postavci.
k

kendisport

pre 4 meseca

Sergej i Gudelj da preoru teren? Ne zna se koji je sporiji, a ovaj prvi je osim sto je spor cak i nezainteresovan za tako nesto, Gudelj se trudi ali ne zna. Nije poenta trcati, poenta je pametno trcati, ali za to ti treba mozak koji ova dvojica nemaju.

Delija

pre 4 meseca

Kako bi bilo da probas da das ostavku? Da se manje talis sa menadzerima, da objasniš sto je Lazovic izostao sa spiska, zasto Radonjic nece da igra dok si ti selektor, zasto ti igraju gudelj sms i slicni njemu, zasto nemas bekove, nije navijacki, zasto Spjic zasto ne Erakovic? Zasto forsiras pavlovica da dribla i ide napred kada nije to za njega? Zasto zasto? Kiksi nisi ti za taj posao, od kada si selektor stalno nesto eksperimentises ( ozbiljan trener to radi na pocetku ) a ti non stop. Najbolje resenje je OSTAVKA.
D

Darth Vader89

pre 4 meseca

Piksi nas je odveo na EP posle 25 god i zasluzuje da ih vodi, kakva crna ostavka. Radi li secanje na Muslina i Krstajica, koga bi postavio za selektora 10 dana pred pocetak turnira? Bas bih voleo da cujem tvoj predlog ko bi mogao da zameni Piksija?
D

Dart vader 1111

pre 4 meseca

Jokanovic, Paunovic pa na kraju i Nikolic, siguran sam da su bolji od kiksare, ima ih jos.
K

Kendisport

pre 4 meseca

‘Darthveder Evo bukvalno bilo ko. Moze Vlada Ivic, moze i neki stranac, ma moze i Lalat komotno sigurno ne bi bilo gore od ovog jer gore ne moze
M

Milennnko

pre 4 meseca

Ides ns evropsko bez bekova , dal je realno da nemamo bekoveeee , ej breeeeee , gde je nasa omladinska skola , muka mi sa troicom pozadi , pa svaki mec primamo po 2 komada !!!
p

presing

pre 4 meseca

Ako budu SMS i Vlahović izlazili visoko, od njihovog presinga nema ništa, plašim se da vezni red neće izdržati ni poluvreme..
P

Pep

pre 4 meseca

Ne znam za vas ljudi ali meni nije dobro kad gledam ovo kako igramo znaci užasna taktika on jeste pokušao sa 4 ali bez bekova ne može Spajic i Pavlovic na bekovima ne može Gudelj da bude stoper. I ne može Sergej da igra jer nema muškost. Znaci moramo da imamo muškarčine u veznom redu Belica i Topića a Tadic ispred po bokovima Žile, Birmančević i najistureniji Mitar. Vlahovic nije kao Mitar i nikad to neće biti! Mitar je Srbija! Bekove imamo al ih ne zove, Gajić, Nedeljković, Antonov, a Mladenovića ni ne koristi...
R

Reall

pre 4 meseca

Dosta vise sa tim Belićem I Topićem
l

li van klif

pre 4 meseca

Uz duzno postovanje prema selektoru, smatram da se ne moze 10 dana pred prvenstvo ne znati u kom sistemu igramo, sa 3 ili 4 pozadi.To smo morali mnogo ranije definisati i zvati profil igraca koji mogu to da ispostuju. Ovako sve djelije kao eksperiment a prvo kolo samo sto nije.
D

DraganKojic

pre 4 meseca

5:0 protiv Engleza izgovor oni su favoriti nismo na njihovom nivou. 3:1 protiv Danske izgovor kako smo "zasluzili" da pobedimo ali sreca nije bila na nasoj strani. 1:1 sa Slovenijom izgovor igraci su umorni i tuzni, jadni oni, zao im sto su razocarali naciju. Sutra svi po Ibici, Mikonksu itd sa cigarom nekim fufama i obavezno alkoholom. Bolje da je izgradjen splav i bordel na spratu nego stadion sto se gradi.
4

46

pre 4 meseca

Jedan od jačih i realnijih komentara koje sam pročitao, samo se ne bih složio da će biti 1:1 sa Slovenijom, mislim da ćemo izgubiti sve tri utakmice.
M

Manolas

pre 4 meseca

Budes li stavio zivkovica i gacinovica protiv engleza da Bog da 5 primili. Njih dvoica nisu nizasta dribling nemaju bezopasni. Samardzic u prve Sergej kao box to box. Ispravi spisak i vrci Erakovica.
G

GostP

pre 4 meseca

bas se cudim ovaj 7 a onaj srugi 10 miliona a nema ih.....kakve prevare....pranje para za igrace koji su smesni
G

Gosty

pre 4 meseca

Pa normalno da to nije to, kad ti lijevog i desnog beka igraju stoperi. Spajic u karijeri, na treningu nije igrao desnog beka.
G

Grobar32

pre 4 meseca

"Radili smo na odbrani I rupama"-primimo 2 gola u prvih 15 minuta "Idemo bre da pobedimo svajcarsku da idemo dalje"- zabiju nam 3 komada i šalju nas kući "Bicemo pravi u nemackoj"- nećemo.
N

No.1

pre 4 meseca

Ali u preostalih 75 minuta nismo primili gol... plus dali smo jedan, tako da smo veći deo utakmice pobedili!!! Ali izgleda de se računa cela utakmica?
G

Gost10

pre 4 meseca

U kakvim brat uvjerenjima zivi ovo nije normalno. Bas je jedan veliki egocentrik. Zivkovic i Kostic koji ce vjerovatno igrat wing bekove protiv Grealisha i Sake. U 30 ce obojica izmjenu trazit
H

Haxer

pre 4 meseca

Prvi deo "izgovora" kao protiv Madjara u oba meca. Bili smo bolji, nismo zasluzili da izgubimo, zadovoljan sam reakcijom nakon primljenih golova itd..Veci je demagog nego selektor..
0

000

pre 4 meseca

Barselona dok je trenirao Gvardiola se vodila filozofijom da odbrana ne moze da primi toliko golova koliko napad moze da da.E Piksi ima kontra filozofiju:ne moze napad da da toliko golova koliko odbrana moze da primi :D
V

Vulex

pre 4 meseca

Vlahovic umisljena zvezda, ne diraj odbrani Pavlovic Veljkovic Milenkovic, tako nam jedva Brazil dade 2, samo skloni Gudelja ako ti je uopste to dozvoljeno jer kako on izadje tako Srbija postane bolja.
V

Venom

pre 4 meseca

Probao sa 4 pozadi,od toga su mu oba beka stoperi a jedan stoper mu je zadnji vezni.Piksi se vodi onim ako hoces da zbunis protivnika prvo moras sebe da zbunis
N

No.1

pre 4 meseca

Sa tri beka smo katastrofa! A kakvi smo sa 4 pozadi? - Pa bolji smo sa tri!
2

2305

pre 4 meseca

ne moze gundelj da prenosi loptu decko se sakriva od iste
z

zmagole

pre 4 meseca

Kiksi još nisi podneo ostavku? Nije ovo torta pa da probaš, prvenstvo počinje za 10 dana, nama je za 12 dana utakmica, što znači još realno 8-9 treninga do Engleza a ekipa ti ne liči ni na šta. Odlazi!
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ali Piksi je najjaci. Stavi 4 igraca pozadi, van smisla i logikez i onda izadje i kaze "nije to to". Dunstercina klasicna. Vadi na poluvremenu jedinog odbrambenog koji je igrao dobro.