Komentari na vest

Piksi pred Furiju: Predstavljaju me kao neznalicu, ne možemo da se merimo sa Španijom

N

Neksus

pre 14 dana

Niko ti nije govorio da si neznalica zabadava,to pod broj jedan,a pod brojem dva,koji ces andrak ti i dalje na mesto selektora,kada unapred skidas gace pred protivnikom,koji god i kakav bio?!
O

Oto

pre 14 dana

Prvi ja sam se zalagao za to da ostane posle Katara, računao sam da ce nesto naučiti posle onog debakla, medjutim, on nista naučio nije, forsirao neke gluposti, kao npr. Vlahović na krilu, itd...treba da ode, jer ne zna, a i ne želi da uči iz grešaka...
Ž

Žaran

pre 14 dana

Niko se nije uneredio zato što je toalet daleko, već zato što nije krenuo na vreme. (narodna poslovica, zabeležio V.S. Karadzić)
O

Ok

pre 14 dana

Nije tacno da te predstavljaju. Ti si neznalica. Nijedan mec sa tenzijom nisi vodio u karijeri. Rekreativna Japanska liga. To sto si igrao fudbal je druga prica. Stankovic i Sasa Ilic su trenercine za tebe. Naviklo dupe na mnogo para.
П

ПРИЧАО

pre 14 dana

Је Видић о савезу ,пустили смо да ово овако прође... ево сада чиат доказ који дудуци седе у савезу,и да ,лопине сендвичарске
D

Dex15

pre 15 dana

Ma znalac si i to kakav hahahah. Kakav besramnik.
N

Nsnsnsjsj

pre 15 dana

Nas vodi selektor koji ne zna razliku izmedju kolabirati i kolaborirati….sta vise reci…nepismen covek,koji pritom i pije…..
G

Giop

pre 15 dana

Mrsssssssssš!
J

Javna tajna

pre 15 dana

Kada se ne budu igracima trazile pare za nastup za reprezentaciju i kada se ne budu konstatovali agenti i klubovi,vec se igraci budu birali po znanju i zaslugama,mozda nekad nesto i uradimo.Da se ne ljubimo moj Dragane.
A

Advokat

pre 15 dana

Jedini selektor na svetu koji je tražio bonus ako dobije otkaz zbog ispadanja u prvom krugu EP (vrhunac besčašća) i FSS jedini savez na svetu koji je pristao na takvu imbecilnost.
m

master sendvičar

pre 15 dana

Pa toliko košta njegov glas.
P

Pst

pre 14 dana

Tako to rade on i tata Dzaja. Uteruju jedan drugom ceo zivot. Ponestalo para ovom ostarelom.
i

ildzo

pre 15 dana

Pola tima nije doslo i vrlo jasno bojkotuje trenera - ljudi iz saveza odlaze i zale se preko medija na gospodina - 90% komentara su izrazito negativni prema misteru - apsolutno je svima dosta gospodina i on je jos tu? Kako? Jedino za mene logicno resenje je Tanjga dao - covek vodi FSS i radi sta hoce. Svaki iole normalan savez bi mu dao otkaz posle EP - medjutim gospodin sebi dao produzetak ugovora pre EP - da bi osigurao platicu jos min dve godine. Koliko pohlepan moras da budes, da ne skapiras da je krajnje vreme da ides..? Da se svi zale na tebe i ti opet biras da ostanes. Neverovatno.
M

Mikac678

pre 15 dana

Opet debatuje sam sa sobom i sukobljava se imaginarnim likovima koji pišu komentare po mrežama pravdajući sebe! Gleda se uspeh kao i igra a toga nema pa nema I svaka priča je besmislena a pogotovo ovaj defetizam.
а

арамата

pre 15 dana

Пикси има грешака али нико не спомиње ове наше бајне играче. Њима нико не одговара. Док им је пикси био добар играли су мафију, дружење ово оно...и дођеш у Катар гањају једни другима жене, дођеш на европско играш против словеније и треба ти тренер да их побједиш...не трче, не залажу се зашто што им запиње пар длака које нису обријали.

Usput

pre 15 dana

Piksi,brate... ovo svaljivanje svega na igrače je isprva bilo degutatno a sad već postaje i iritantno. Koliko se Piksi pere od neuspeha je nerealno,toliko da se već pitam koja je njegova svrha tu, zašto ga plaćaju ako ništa nije do njega. Pa ako već igrači nemaju inteligenciju kao što priča,pa valjda je njegov posao da ih postavi u sistem da im olakša. Ako ga i smatramo neznalicom,to je njegov uspeh jer je na startu dočekan kao retko ko u srpskom fudbalu. Niko ne traži da budemo Španija,ali makar svaku petu utakmicu da nekog " oderemo" , pa nisu valjda naši najmanje inteligentni...
P

Policajac

pre 15 dana

Zašto napadate ovog čoveka. Nije on kriv što igrači neznaju da igraju.
D

Dex15

pre 15 dana

Ajd ne pupaj brate ko boga te molim. idi radi nesto ajde
Д

Деда Сава

pre 14 dana

Немој да брукаш професију која нас штити од лопужа!
P

Pedja108

pre 15 dana

Predstavljaju te neznalicom, jer to jesi. Zvanicno su te izabrali za najgoreg selektora na EP. Nisi bio sposoban nijednu utakmicu da dobijes. Na tri utakmice smo dali jedan gol, kao najneefikasnija ekipa na prvenstvu. I taj jedan gol smo dali u poslednjim sekundama nadoknade. Da je sudija minut manje dao naknadu, ni to ne bi dali. Najsporija ekipa na EP. Svi protiv tebe mogu da spreme utakmicu unapred za 5 godina, jer uvek ista formacija i ista taktika. Piksi odlazi!
t

tenkista

pre 15 dana

A zašto je potrebno svaki dan da se oglašava?
N

Negost

pre 15 dana

Ne mozemo tebra I ja to pricam, lako je njima kad u njiovom savezu ne sedi Dzajden, Bjeko, Tolo, Nedim, Surbo, Zeko i ostala jagnjeca brigada. Lako je njima! A sta cemo mi jadni sa vama?
U

Ugost

pre 15 dana

A zasto ne mozete? Pa ti si prvi koji ih je dobio 90-e na SP u Italiji. Sta se od tada promenilo? Gde su oni otisli a gde smo se mi zaglavili u ovom blatu? Zasto je to tako? Gde su danas Ceska, Poljska, Madjarska na primer u koje smo 80-ih isli i razbacivali se parama? Koje smo tukli gde god smo stigli, uglavnom? Otisli daleko ispred nas. Ovaj kaze da ga nazivamo neznalicom. Juce se pravdao da nije alkoholicar? Kaze da ne mozemo da se poredimo sa Spancima!? A jel' su oni nesto bolji od nas? Pametniji? Ne, nisu. Samo kod njih u savezu ne sede abolirani i partijski uhlebi... Zato i jesi neznalica i to velika ako to ne mozes da shvatis.
S

Svaka na mestu

pre 15 dana

a brate svaka ti je na mestu svaka cast…u*rao se pa se brani zna da ce ga sutra napuniti,pola ekipe mu okrenulo ledja. Ne veruje ovim momcima,po meni mislim da ce vise dati(boriti se) nego ovi sto ne dolaze.A i ovi sto sad igraju kad osete pare odu u jace klubove bole ce ih zna sta kad bude trebalo da se gine za reprezentaciju. Sistem je los katastrofa,nadam se da ce neke promene da se dese u vrhu pa sve do trenera.

KoRn

pre 15 dana

Izgubio je autoritet nad igracima,kako nekog menja tako ovaj pokazuje nezadovoljstvo. Kapitena stavio na klupu na otvaranju EP i to protiv Engleske. Prvi golman koji brani vec nekoliko godina izgubio mesto na EP. Znaci u startu je pokvario atmosferu na EP. Igraju mu dva ista napadaca sidraša,koji smetaju jedan drugom samo zbog mira u kuci. Jer ako igra Mitrovic,Vlahovic ce da se buni,a bogami i ceo fudbaski svet bi se pitao kako to da prvi napadac Juventusa nije starter u reprezentaciji Srbije. A ako Mitrovic ne pocne utakmicu,onda ce on da se buni,svi znamo kakav je on karakter. Pa kao ajde neka igraju oboje. Koja to reprezentacija,koji klub danas igra sa dva klasicna spora napadaca,sidraša?
B

Bok

pre 15 dana

To što su mu Mitrović i Vlahović, počinjali utakmice, to je vrhunac neznanja i bahatosti. Jasno je kao dan da tada trpi igra u polju, jer ionako nam nedostaju kreativci i organizatori igre. Mnogo bolje reprezentacije imaju takvih 10 napadača u zemlji, ali igraju sa jednim. Dugi uđe u finišu, ako toj ekipi nije rezultat povoljan. Ovo iz mene ne progovora grobar, već racio. Inače Stojković ima sve osobine čovjeka koji je sujetan. Novinar ga pita gdje misli da je pogriješio, a on filozofira 5 minuta o tome da ko radi taj i griješi. Čak nije morao da bude ni 100 %, konkretan, dovoljno je bilo da samo da kaže uopšteno u kojem segmentu je griješio. Da li je u taktici, odabiru igrača na početku, ili u završnici. A ne, nebi taj rekao gdje je griješio nizašta na svijetu. Izgleda da je i sam svjestan da bi iskren, odgovor bio predugačak, pošto je toga baš bilo.
K

Kiksi

pre 15 dana

Moli boga da nam Španija uvali neku petardu da možeš lakše da odeš a ne ovde da nam prodaješ m..a za bubrege.
v

vladano79

pre 15 dana

Kao fudbaler majstor sa loptom...kao trener obican dundjer.
S

Selotejp

pre 15 dana

Pa kad nase zvezde vise vole splavove i kafane nego da igraju za Srbiju. Drazi su im arapski dolari i evropski evri od rodjene zemlje. Pa gospodo nemojte da igrate al recite javno a ne ovako ko neke kurve. Sram vas bilo.
F

FT

pre 15 dana

Piksi napolje iz reprezentacije, od Katra pa nadalje nas samo brukaš!
L

Legor

pre 15 dana

U reprezentativnom fudbalu trener reprezentacije ima manji uticaj na igru tima od trenera nekog fudbalskog kluba. Najmanje je odgovoran Piksi što su igrači ne SP u Kataru i EP u Njemačkoj završili na poslednje mjesto u grupi. Ne igra trener fudbal već igrači na terenu. Srbija je tu gdje jeste u fudbalu i sad očekivati od prosječnih igrača da budu velemajstori fudbala je malo nerealno. Piksi jeste imao svojih grešaka i arogantan odnos prema medijima ali ne može on biti isključiv krivac za neuspjeh srpske reprezentacije na SP u Kataru i Njemačkoj.
S

Sherlocked1

pre 15 dana

Druze ,nisu igraci sami sebi birali pozicije i postavljali se na one koje nisu na igrici igrali , nego selektor. Doveo ih je u poziciju da moraju da razmisle sa kim ce pice popiti jer vrlo lako mogu da prodju kao Lazovic.
v

vroom

pre 15 dana

A vidi majstore, da si genije onda bi te tako predstavljali....ovako....
l

loolololo

pre 15 dana

Pitanje, zna li se koliko ce na kraju biti naroda na Marakani? Bar 5 k?
V

Vani

pre 15 dana

A sta bi sa onim izjavama sa početka mandata " sta jel oni lete, jesu vanzemaljci, igra se 11 na 11"

KoRn

pre 15 dana

Ne predstavljaju te vec ti jesi neznalica.
S

Sunking

pre 15 dana

A sad nema onih izjava:pa što, jel oni lete Sad ne možemo da se merimo
D

Dex15

pre 15 dana

zato sto zna da je usro motku i da je obican tulipan ali nema srama da ode
P

PRAZAN STADION

pre 15 dana

Momci koji sutra budu na terenu zaslužuju iskrenu podršku. Na njima je iskoriste šansu."ONI DA ALI TI NIKAKO ODLAZI BRE KIKSARO.

Branislav Popovic

pre 15 dana

da je srece da odes pa da poletimo,unistio si nas
l

ludilomoje

pre 15 dana

Od svih ekipa na EP24, Srbija: najmanje golova, šansi, šuteva, itd...uljitao si se ko guska kad te je 2x genije Krstajić taktički razmontirao. Duguješ platu Lazoviću. Beži bre.
V

Vinke

pre 15 dana

Zasto ne pozoves Nemanju Petrovica iz TSC-a? Prosto moras imati dve leva i 2 desna beka. Po meni Nedeljkovic i Mimovic na desnom i Terzic i Petrovic na levom. Sto se tice Petrovica sasvim je solidno igrao u Ligi Evrope prosle godine pogotovo protiv West Hema u gostima. Ne mogu krila da igraju bekove kao ni stoperi pricas da ljudi kazu za tebe da si neznalica pa samo tebi moze da padne na pamet da stavis Spajica i Pavlovica na bekove u Budimpesti. Svako treba da igra na onoj poziciji na kojoj je najbolji dakle ne moze Vlahovic na krilo, a ni stoperi i krila na bekove. Madjari, Slovaci i Slovenci zovu igrace iz svoje lige i bolji su od nas zato sto igraci igraju na pozicijama na kojima igraju i u klubovima. Jedinog pravog wing beka koga imamo Darka Lazovica ti nisi ni zvao, a forsiras tu formaciju.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 15 dana

Kanda ste mogli napisati neku vest ili tekst o medaljama koje uzimaju naši paraolimpijci. Znam da to nije toliko atraktivno kao sve ovo što se dešava, ali makar neku vest, nešto. Neće vam plafon pasti na glavu.
k

kizabg

pre 15 dana

Kakve velike misli."kada protivnik imaloptu, moramo se fokusirati na obranu, a kada mi imamo , morama napasti njihov go". Jbt kako se samo setio ovako genijalne taktike. Mislim da ovo , do sada , nije palo na pamet ni mnogo većim trenerima. Ja bih samo dodao; ako želiš da pobediš Špance, ne smeš da izgubiš od njih
n

nekooooo

pre 15 dana

Hahaha na instagramu bas napravljen mim gde Piksi nesto prica Vlahovicu a u pozadini ide glas onog dekice iz serije LZN koji govori "cilj je da njima damo gol a oni nama da ne daju" :)

DeRossi

pre 15 dana

Sam si se predstavio kao neznalica. Od Portugala nijedna velika pobeda, šta vise brukali smo se na skoro svim narednim utakmicama. Svetsko prvenstvo - Evropsko prvenstvo, smešne grupe nismo mogli da prodjemo. I onda tebe neko predstavlja kao neznalicu… Rezultati to sami govore. Tako da P¥K$¥ ili Kiksi, ti jesi jedna velika neznalica.
g

gostxxx

pre 15 dana

FSS podelio besplatne karte širom Srbije,toliko o njihovom radu i interesovanja javnosti
Š

Škrabotina

pre 15 dana

Bivša riba je bila cimerkinja Piksetovoj ćerki u Parizu. Zvali su je "Stojkabič". Za 16ti rodjendan je dobila novi pomorandža Lambo Aventador. Onda pred celom ekipom privilegovane američke aristokratije popušila svom dečku dok on gura makinu ka Mon Martru.
P

Power on the nort

pre 15 dana

Odveo nas je na dva velika takmicenja,ne mislim da je neki veliki strucnjak,al zna Piksi fudbala.Bio je vrsni fudbaler nije lako s ovim manekenima raditi sigurno mu je tesko.Ipak mislim da ce nesto uraditi u ovom ciklusu!!

Napad na isteku

pre 15 dana

Bukvalno si rezultatima sam dokazao da si neznalica. Dodji nam do klupe..
t

tebrica

pre 15 dana

Sutra igramo 0-0 sa spancima i krece lozenje "Piksi sklopio kockice" "Piksi nakon sto je najurio igrace koji smetaju preporodio Srbiju" "Srbija pokazuje da moze, koliko cemo dogurati na sp?" I tako klasika.
R

Rocky72

pre 15 dana

Niko te ne predstavlja za neznalicu, tebe rezultati predstavljaju za neznalicu i to tešku.
Н

Не плачи душо пре растанка

pre 15 dana

Леле,па још сад си почео да се оправдаваш за пораз!? Они имају ово они имају оно, они озбиљно раде и улажу у спорт.Шта сте ти и деда Џаја урадили од како си ту. Држави су тренутно важнији авиони од спорта , поуке из деведесет девете по питању авиона за нашу лепу земљу, нажалост ниси прихваћене...
j

jsd

pre 15 dana

Covjek koji je pozvao Mitrovica i SMS i dao im da rade sta hoce a onj vracaju kako vracaju, kao i narcisiodni Vlahovic normalno je daje neznalica. Sto prije shvatis i das ostavku ima nade za nas fudbal. Vracajte Muslina.
M

M.Sale

pre 15 dana

Iz aviona se vidi da si učenik Miljanjićeve škole.Umesto da budeš svoj kao što si bio igrač,ti prepsuješ.Samo neka demagogija i sve neke priče koje vrtiš u krug.Uvek imaš opravdanja pripremljena unapreud,ali zato nemaš odgovornost, onu ljudsku.Svi ovi koji su te otkačili,ti ih nisi pozvao pre objavljivanja spiska,da popričaš sa njima,nego prvo poziv.E,pa druže ne može tako.Posle Danske,ćao!!!
P

Pst

pre 14 dana

Ne pominji Miljana covek nema veze sa njim. Onaj je bio najveci na svetu. Ovaj ne zna gde udara. Dok su Tadic, Mitrovic i druzina igrali na svoju ruku igralo se nesto. Kad je ovaj krenuo da glumi velicinu raspad. Obican mesetar u fudbali koji dobro naplati. Kako bi inace setao jahte po Jadranu.
D

Dadadadada

pre 15 dana

Kiksi,vreme je....povuci se.....besmisleno je....
B

BorisBL

pre 15 dana

Pa niko ne mora da tse predstavlja kao neznalicu to i slepac vidi. Zalosno je sto ti ne vidis, a ni oni koji te placajau. Jos zalosnije je sto si unistio i svoju reputaciju kao igtaca jer ce sad svi da te pamte kao diletanta od selektora i trenera!
D

Dipl. komentator

pre 15 dana

Kaže D.S. Piksi da ga predstavljaju kao neznalicu! Nije tačno, njega je kao neznalicu predstavio plasman Srbije na poslednjem svetskom i evropskom prvenstvu! Zašto D. S. Piksi zamenjuje teze i okrivljuje neke neimenovane ljude, kada je dovoljno videti plasman Srbije!
D

Daj faul

pre 15 dana

Gde si ti to radio kao trener pa mislis da znas nesto? Zamalo da se ne kvalifikujemo na EP iz najjadnije grupe ikada, a ti si to predstavio kao uspeh! Ja ne znam kako ti nije glupo…
K

KO KAZE

pre 15 dana

Mozes kiksi sa LUXEMBURGOM da se meris, ti si bre VRH najbolji selektor u istoriji fudbala. Da imas obraza dao bi ostavku vec ove Sekunde!
В

Вук Велебит

pre 15 dana

Кад се нема шта паметно рећи,иде оно...Нас је само 5,6 милиона,а њих је много више.Јбг,Кина и Индија би онда требале стално бити прве,њих је највише.Данска има становника колико и ми,ајде бар са њима играмо егал...Швајцарска,није пуно већа од нас...Португал,да не спомињем да има и мањих држава од нас,а пуно боље играју...Знате једну,којој име нећу да спомињем.

Ropestope

pre 15 dana

kiksi out!!!
D

Dzi

pre 15 dana

niko te ne prestavlja,znamo da jesi, jesi, igra tvoje ekipe te predstavlja kao neznalicu.
m

metalika moj dobar

pre 15 dana

druze zamisli kad on ne zna kolko ti onda znas ??
D

Dzi

pre 15 dana

ja se i ne nudim da budem selektor niti me ko za to zvao, niti verovao to meni to prihvatio, patriota sam za toliko da kazem ne znam to da radim zovite nekog ko zna, a ne Srbijaa zove odazivam se, ne zovete Srbija, zovu te razne fss kombinacije kao Krstaju onomad ali znam sta sam gledao, ne hejtujem nikoga, ne pljujejem, igra njegovog tima u ovom slucaju nase Reprezentacije kaze da on nema pojma, a da je bio trener jos neke ekipe negde nekad mogli bi smo da uporedimo da li je vise do njega ili do igraca, ali on nije trenirao nikog da bi smo to videli i mogli da uporedimo, fss nije imao konkurenciju ni u kome kad ga je angazovao... nije kao mali bajcetic zovemo ga mi zove ga spanija, ne, ovog nije zvao niko ni blizu evropskog prvenstva ni blizu prvih 10 liga u Evropi, a dosao je toliko arogantan, nadmen, pun sebe, a cime je to zasluzio? opravdao? vratio kaze veru... rezultat dolazio od rada ne od svetih krava... eno ga murinjo u turskoj... da ne idemo dalje...
Z

Ze

pre 15 dana

Tebe niko tebe nepredstavlja kao neznalice ti to i jesi. Sam sebe si predstavio kao neznalica.
Ц

Цане

pre 15 dana

Страшно какав церпа...
P

Piksi je

pre 15 dana

kao igrac znao sa spancima,a kao trener .....
m

metalika moj dobar

pre 15 dana

ne mozes da udjes nekom u glavu ili mu usadis tvoj mozak. To je kao u skoli ucitelj kaze 2+2 =4 neki ukapiraju odmah neki ne, neki nikad ...i onda sta ucitelj los ? nema pojma?? Ako Piksi ne zna ja ne znam ko onda zna? Sto bre niste napravili karijere kad je tako lako ? Covek nas posle 20 godina odveo na EP i SP sa polu igracima pa sta bi hteli da osvojimo prvo mesto ? nemozes sa mini morisom na trke formule 1
P

Pelisijer

pre 15 dana

Realno da je Piksi dosao samo kao selektor, sto je svako pre njega bio, mozda bi sve ovo bilo solidno. On covek pozeleo da bude Visoki 2.0, i selektor i predsednik saveza, menadzer, pr i da izvodi penale. Piksi uspeo da prestigne i polupanog Kokezu sto hteo da se skine u prijateljskoj.
l

lzzzr

pre 15 dana

Evo ga na instagramu Juventusa Vlahovic trenira punom parom i nasmejan, teski porodicni problemi uhh
T

Twix

pre 15 dana

I zato ga ne treba vise ni zvati. Za nekoga ko se ozbiljno muci sa osnovnim fudbalskim stvarima malo bi mnogo on da bira utakmice na kojima bi da igra. Ili igras ili ne.
l

lzzzr

pre 15 dana

Slazem se, ako im smeta Piksi oglasi se sine
r

rekovalescent

pre 15 dana

koliko sam ja daleko od tebe po fudbalskom i taktickom znanju toliko si moj piksi ti daleko od trenera
j

jovanczv

pre 15 dana

Sutra Rajkovic Terzic Babic Erakovic Nedeljkovic Ilic Maksimovic Grujic Samardzic Birmancevic Jovic !!
T

Tomaš ue

pre 15 dana

bas si cakan..pa si izostavio Pavlovica..sram te bre bilo..a bitno da si stavio Erakovica..
@

@Tomaš

pre 15 dana

Za Pavlovića nema mesta u prvoj postavi. Čovek ti izdiktirao realno najbolji sastav.
k

kratko i jasno

pre 15 dana

Pa da imas pojma ne bi bio neznalica
b

belivuk

pre 15 dana

Verujem u tebe selektore, manje od 3komada je sutra uspeh!