Piksi ozbiljan: Očekujte Tadića u ekipi za Sloveniju! Piksi šaljiv: Sergej i Vanja se stalno tuku

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.24. | 16:24

"Ta tema oko Tadića je zanimljiva vama", poručio selektor Srbije

Minule dane obeležila je „razmena mišljenja“ u taboru Orlova. Inicirao ju je Dušan Tadić rečima da je „najbolji i najspremniji igrač ekipe“, replicirao mu selektor rečima „to nikako nije dobro“, da bi na sastanku u hotelu Maksimiljan tokom utorka usledilo pomirenje, prezentovano u formi zvaničnog saopštenja FSS.

I posle svega, čini se, problema nema. Ako ih je bilo,

Izabrane vesti

„Ništa specijalno. Možda je vama novinarima interesantno. Tadić je rekao šta je rekao, ali se izvinio svima i idemo dalje. Sad je Slovenija najvažnija. Ne znam šta bih dodao“, pojasnio je Piksi.

To bi trebalo da znači da će se Dušan Tadić vratiti među startere, pa kad su mediji suočili selektora sa pitanjem da li možemo da očekujemo asa Fenerbaheča u prvih 11, uzvratio je klimanjem glave:

„Možete“.

To se da zaključiti i u odgovoru na pitanje kome je namenio ulogu izvođača eventualnog penala: Tadić ili Mitrović?

„Za ove tri godine nikad im nisam rekao ko da puca. Možda bi sad trebalo, ha-ha-ha. Što se mene tiče, neka šutne bilo ko, samo da postigne gol. Najvažnije je da stave loptu u mrežu. Jedan ili drugi“.

Neobično miran bio je selektor na početku obraćanja medijima, kao da je sa njegovog lica nestao osmeh i prepoznatljiv sjaj, što bi zluradi doveli u ravan sa polemikom sa Tadićem, ali nije to.

„Stalno mi organizatori traže da skeniram akreditaciju. Kako uđem na rampu, kažu – skeniraj. Dokle više? Kao da ulazimo u NASA, a ne na stadion. Jedino sam zbog toga bio nervozan“.

Srbija daje dva ili više golova glavom – kvota 4,50

A da je ambijent u ekipi dobar i da je Stojković spreman na šalu, potvrdio je kad je jednoj novinarki nemačkog radija objasnio kakav je odnos između braće Milinković Savić.

„Tuku se svaki dan! Ne vole jedan drugog, da čovek ne poveruje“, otkravio se Piksi. „Stvarno je sve u redu. Jeste neobično imati ih zajedno, ali sam srećan što su deo tima. Profesionalci su, izraženog karaktera, Sergeju je drugo dete na putu, što znači da je dobro radio ove godine. Nadam se da će ga Vanja ispratiti na tom planu“, zaključio je Dragan Stojković.


tagovi

EURO 2024Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara