Stojković (©MN Press)
Stojković (©MN Press)

Piksi: Nećemo euforiju, hoćemo još bolju Srbiju na EP

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 20:15

„Zadovoljni smo izdanjem, ima stvari koje treba popraviti“, kaže selektor Stojković

Sa ubedljivom pobedom reprezentacija Srbije je otvorila sebi vrata za polazak na prvenstvo Evrope. Švedska je igrala, a Orlovi su davali golove i na kraju slavili sa 3:0.

Selektor Dragan Stojković odavao je posle meča utisak zadovoljnog čoveka. Posle poraza od Austrije (1:2) sigurno je i njemu večeras malo pao kamen sa srca.

Izabrane vesti

„Mislim da smo odigrali vrlo ozbiljno, u taktičkom smislu na visokom nivou. Pobedili smo, ovo je bilo u sklopu priprema za EP, tako da večeras se vraćamo kući“, rekao je Stojković posle meča.

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

Strateg srpskog tima je poručio da rezultat ne bi trebalo da diže neku euforiju.

„Mislim da su svi momci delovali koncentrisano, o motivaciji da i ne govorim. Nisu nam se ponavljale neke stvari, tako da možemo da budemo zadovoljni izdanjem. Ne treba praviti euforiju, nego da ostanemo skromni, da nastavimo sa dobrim, kvalitetnim radom. I da očekujemo još bolju Srbiju u Nemačkoj“.

Piksi je istakao da je njegov tim odigrao dobro, ali...

„Možda sa strane gledamo to izgleda super, meni nije bilo loše, ali ima tu još stvari koje moraju da se poprave. Ja sam takav da gledam greške, šta treba popraviti, a javnost je ta koja gleda šta je dobro. Dobra utakmica, izgledala je kao takmičarska, igrači su dali veliki deo sebe što se tiče fizičkog angažmana, istrčali su zaista dobro. Mislim da su i izmene doprinele da ovako ubedljivo pobedimo i da se vraćamo kući srećni“, naglasio je Dragan Stojković, selektor reprezentacije Srbije.



tagovi

Dragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara