Komentari na vest

Piksi: Mađarska iz dva odbitka do golova, dominirali smo u drugom delu

P

Piksi izdoiminirao

pre 10 meseci

Nemoj molim te da toliko jako dominiras
A

Aaauuuu

pre 10 meseci

Radonja se strasno iznervirao videlo se na kraju
B

Brisi

pre 10 meseci

Diksi nemas nikakav autoritet nad igracima
;

;p'\

pre 10 meseci

ugasiti fudbal u crnoj gori i srbiji
w

werdy 67

pre 10 meseci

"Majstore"ti da si ozbiljan trener dao bi' sam ostavku (dok još ima nade) ,ali ne ti vidiš da nije dobro ali guraš glavom kroz zid...Čekaš da izgubimo sve šanse za plasman,pa ćeš onda da odeš. Samo se sve više" valjaš po blatu”(za šaku "dolara").
g

gost10

pre 10 meseci

Ja ne znam sta je sa vama ljudi? Cemu toliko cudjenje, nezadovoljstvo.. Pa zar posle toliko vremena vi ne mozete da shvatite da mi nemamo tim ni igrace za neke ozbiljnije rezultate. Osim Tadica, cije vreme polako prolazi i donekle SMS-a mi nemamo igraca koji moze da napravi neku kreaciju i visak. Imamo na granici prosec nositi odbranbene i gomilu zadnjih vezanih koji sluze samo da popune broj.
£

£¥₩₩

pre 10 meseci

Svi naturalizuju igrače,Slovenci Srbe u košarci,hrvati brazilce u fudbalu...možemo i mi
N

Navijač reprezentacije

pre 10 meseci

S tobom se donekle se mogu složiti, Tadić je neko ko će nama faliti i više nego što mislimo ali koji SMS...Dobar je momak ima potez ali nije za ozbiljan fudbal, ne može da trči a da je to tako rekao je i Muslin a plus godinama su ga selili u Real, Mančester i sve najveće klubove pa se vidi gde je završio, ne samo zbog para već i zainteresovanosti velikih jer im je igrač manje na terenu a oni to ne mogu istrpiti kao Lacio jer idu na rezultat...
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Poslije Lisabona mi vise ne igramo fudbal...dotakli smo nebo i ispisali istoriju. Tu je ego
8

8

pre 10 meseci

Ali čovek krivi 2 odbidtka za poraz , a ne pogrešnu taktiku tima bez odbrambenih igrača na reprezentaciju koja je u zadnje vreme pobeđivala Englesku Nemačku Poljsku Tursku nerešeno sa Francuskom ..a i nas su takođe pobedelii u gostima 24.03.2022. Stavi prst na čelo
P

Politiko

pre 10 meseci

Golovi Madjara jesu dati uz veliku dozu sreće
8

8

pre 10 meseci

A naš gol ? Vlahović ono što je šutno išlo bi van gola da nije uklizao Szalai .
k

kucic

pre 10 meseci

Ja sam veliki zvezdas,ali mi nije jasno zasto je Tumbakovic oteran. Imao je bolje rezultate i igru pogotovu od Pikseta i ispade kriv sto reprezentacija nije zbog promasenog penala Mitrovicevog protiv Skotske otisla na EP. Nego ovaj da ode sa onim sto ga doveo i promovisao i Srbiji i fudbalu i van fudbala da svane.
A

Ambrozini

pre 10 meseci

Rece li ti da je samo rezultat bitan, pa gde je?
M

Maltese falcon

pre 10 meseci

Ti si legendo dominiraonprosle godine na konferencijama
d

d. g.

pre 10 meseci

Crna Gora i Bugarska su nas nadigrali. Prema igri bodovni saldo je sjajan. Možda mi Srbi previše očekujemo od ove reprezentacije jer smo čist evropski prosek. Ja sam mnogo više očekivao protiv Bugara i Crnogoraca. Možda i imamo skup pojedinaca ali tim sigurno ne. Sve što se dešava dešava se se stihijski. Verovatno je i do Piksija.
P

Pitaju

pre 10 meseci

Osima, svabo sto opet Baljic , Osim , pa zato sto mu verujem . A kod Diksija moraju i koi neigraju u klubovima i koi su van forme ….
S

Statler

pre 10 meseci

Meni se čini da nismo gledali istu utakmicu.
G

Gost987654321

pre 10 meseci

Nema tu srece! Moras da trcis da bi ti se lopta odbija tj da pokupis nicije lopte!
D

Diksi od Nis

pre 10 meseci

Dzada
3

3222111

pre 10 meseci

odlazi profiteru, preuzmi odgovornost
G

Gost1234

pre 10 meseci

Ovo je za sve one koji podržavaju ovog čoveka, uglavnom grobare, smeje vam se čovek u lice, vredja vam inteligenciju, pravi vas budalama... Trebao je da dobije otkaz onog trenutka kad je došao pripit na konferenciju za štampu na svetskom prvenstvu!!!!! Ej na svetskom prvenstvu??????? Da dozvoli sebi tako nešto????????? O bahatosti i trenerskom neznanju nema šta da se priča, piše Srbija, a na terenu Andora............
U

Ujka Zitko

pre 10 meseci

I Camerun nam je dao isto dva gola za 3min na odbitak😂😂😂😂 kako vas samo nije sramota????
G

Gost22

pre 10 meseci

U današnjem fudbalu, da bi igrao sa trojcom pozadi, moraš da imaš dva jaka i jednog ekrstra inteligentnog štopera i zadnjeg veznog tipa Sanogo (tip igrača, ne mora taj igrač).
d

dre

pre 10 meseci

U Kataru si pukao ko zvečka a Nemačku nećeš videti. Vrati se u Kinu a nije daleko ni S.Arabija...
S

Sunking

pre 10 meseci

Nema napretka bez objektivnosti. Dok ovako bude analizirao utakmice, dok se ovako bude zavaravao od fudbala ništa Očaj
u

unpamozzart

pre 10 meseci

Grupa umišljenih zvezda. Videlo se u prvom poluvremenu koliko ih mrzi da se trude. Šta Tadić igra, pa i SMS, nije jasno, ali upisuju minute kao da su nezamenljivi. Prosek od reprezentacije, za po neku srećnu pobedu i to je to. Za velike domete nisu
M

MILAN GALIĆ

pre 10 meseci

Sta prica ovaj.Kao mi nismo gledali.U drugom poluvremenu.Madjari se povukli a vi NISTE ZNALI DA ISKORISTITE DOGOVOR ZA REMI .Svi ste slepi.
Z

ZV

pre 10 meseci

Nema se sta nadodati , pola ih je za penziju
S

Sashki85

pre 10 meseci

Piksi uništi i ono što je do nedavno smatrano neuništivim. Zvezda bi srbiji iz kontri dala petardu! Eto toliko. Vlahovic vredi kao ceo zvezdin tim, a zvezda bi nakantala srbiju kao treće razredni ekipu što i jeste.
U

Urke17

pre 10 meseci

Pricas gluposti i lazi, ko da nismo gledali, a bolje da nismo. Nema blage veze u svom poslu, tim mu lici na raspustenu bandu, a on je ubedljivo najgori sa forsiranjem ove propale formacije sa igracima koji nisu za ovaj sistem ako ga ima iole. Problem je mnogo dublje, sns bagra mora da ode, drugacije nam nikad nece biti bolje, iako je Vida nudio resenje. U svakom slucaju, hvala Piksi ali odlazi!
G

Gostgost

pre 10 meseci

Samo luda osoba ponavlja istu stvar ocekujuci drugaciji ishod. Ne bi on nista menjao, a zato sto ne menja prolazimo kako prolazimo.
M

Mm lice

pre 10 meseci

Sad je već prošlo dovoljno vremena da možemo da zaključimo da nikakvog pomaka u igri nema.
V

Vdusan

pre 10 meseci

Sva tri gola dali su Mađari. Pokupi se i idi, dok te još Nagoja hoće. Tvoj ego je veći od svega.
Y

Yui

pre 10 meseci

Dali si primetio koliko afrikanaca crnaca odjedanput igra za Madjarsku?možda bi i mi ko i oni trebali da ubacimo naprimer nekog
m

milittao

pre 10 meseci

kretnja igrača bez lopte 0. prenos lopte na drugu stranu nepostoji. kad navalimo na levu stranu mi ko mutavi, pa promeni neko stranu, Živković ima prostora ali nema lopti a i najopasniji smo bili sa te strane kad krene lopta u 16. sve u svemu užasna igra, brz ideje, tromo, sporo. zrelo je lvo za neki restart i možda menjati formaciju ili definitivno razdvojiti SMS i Tadića i Mitra i Vlahovića.
P

Pos

pre 10 meseci

Idi druze i ostavi nas na miru sa svojim izjavama i pricama da je protivnik imao srece. Pa vi ne igrate dobro jos od Katara, cemu ova šuplja prica
r

realno85

pre 10 meseci

Stojkovicu da si imalo inteligentan SP bi ti bilo dovoljno da shvatis da u ovoj formaciji ne mozes igrati. Da ste ovako busni kao svajcarski sir. Obicno se iz gresaka uci, al ti svoje greske jos vise "usavrsavas" i tvrdoglavo srljas u propast. katastrofa
N

Nekac035

pre 10 meseci

Jel vidis da ovaj tim, tvoja formacija, taktika… sta god ne donosi rezultate?! Vreme je da promenis nesto, neki igraci da se presele na klupu. Pusti mladje igrace, PROMENI NESTO! Procitan si kao bukvar. Ovo vise ne lici na tim, na igru…

bez_EU4ije

pre 10 meseci

#PixiOut
Z

Zvezda 91

pre 10 meseci

Bolji su od nas duplo.
Z

Znači

pre 10 meseci

Delije su bile u pravu za Piksija,a to sad svi potvrđujete.
o

otodjiabaje

pre 10 meseci

Da li moze neko da objasni Piksiju da se jos uvek ne vidi ni jedna uigrana akcija, ni jedan uvezban prekid, totalni disbalans u ekipi....Neka mu strucnjak Nedimovic to objasni....
Б

Баба брка

pre 10 meseci

Пикси брате ваљда си увидео после ове утакмице да формација са 3 позади једноставно није добра (Одбрана шкрипи, још бекови офанзивни а везни ред одсечен). Најискреније мислим и верујем када би играли са 4-цом позади и један задњи везни да би се носили и са најјачим репкама јер стварно нам је солидна генерација фудбалера. Дај да искористимо то брате Пикси!! Овако са овом формацијом не иде више, право је мучење за гледати!!
U

Ujka Zitko

pre 10 meseci

Druze,Madjarska je pobedila 3:0.😂😂😂😂
r

romandicaleksandar081@gmail.com

pre 10 meseci

SRBIJA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
r

romandicaleksandar081@gmail.com

pre 10 meseci

Piksi, ostavka nema igre žara ovo je igra bez briga.

Goran Milojevic

pre 10 meseci

ma da a mi nismo gledali utakmicu.... jbvs picoisti
B

BREkalo

pre 10 meseci

Prvi napadac vam sa 3 metra fali baru 4 metra, a drugi napadac se prrselio u vehabijsku ligu na vrhuncu karijere. Tocka. Sreca ovaj out skoro svi idu na EP tako da nema brige za kvalifikacije.
E

Esex

pre 10 meseci

Brate ako nas dobiju crnogorci onda smo treci i nista od eura...ne zaboravi da su to nasi fudbaleri i da je sve moguce..
k

katar podelise

pre 10 meseci

7 miliona evra,...stoka
V

Volim fucu

pre 10 meseci

3-5-2, Rajković- Eraković- Babić- Pavlović- Mitrović- Maksimović- Ilić- Tadić- Živković-Joveljić- Vlahović. Kad igras sa dva centarfora , jedsn mora biti brz i okretan.
G

Gisgost

pre 10 meseci

Sve, sve, ali gde Joveljica nadje, decko je treca liga ozbiljnog fudbala
D

Delija penzioner

pre 10 meseci

Mađaeska do golova stigla zbog dva odbitka ,dobro treneru znači odbrana je bila loša , neznam ko još veruje da Gudelj može da igra ovu poziciju , ako je odbrana bila loša kako je to napad bio dobar , dali smo gol slučajno , ljudi trener nije kriv može na klupu i Karlo Anćeloti slika bi bila ista , nemaju naši igrači volju za reprezentaciju , dođu da odrade posao pa ako se nešto i dobro dogodi dobro je , ako ne jbg. , imaju sledeći vikend važnije obaveze .
N

Novak majstor

pre 10 meseci

Piksi ozbiljno pratio fudbal pre 100 godina takva mu je i taktika hahahahahah samo sto nas je dobro nalozio za sp ali bice i on najuren vrlo brzo
V

Voždovac

pre 10 meseci

Pljuju likovi Pešića da je Bajden, a fudbalsku reprezentaciju nam vodi lik sa IQ-om odojčeta.
n

nick123

pre 10 meseci

442 ili 451 pa.makar Gobelja igrao desnog beka, nije mi jasno da.posme debakla na sp neko i dalje forsira istu igru 352 ofanzivno ,a balvani pozadi,balvani na sredini i balvani u napadu 451 i tvrdo ,tako treba da igra Srbija a ne da glumimo manchester city
v

v1ad

pre 10 meseci

A sa kojim bekovima cemo da igramo? Navedi mi jednoj iole dobrog Srpskog desnog beka. Nemamo mi tu poziciju vec 10-15 godina da valja. 3 stopera nisu losa stvar. Losa stvar je sto imamo previse igraca koje odbrana apsolutno ne zanima. Ekipa nema balans. Dakle mora jedan napadac da izadje i umesto njega jedan vezni da udje (recimo Ilic umesto Vlahovica). Drugo, bocni igraci su nam takodje preterano ofanzivni, Radonjic mozda moze da ulazi da ubrza poslednjih 20 minuta ali je od 1og. minuta liability. Zivkovic ili pre Lazovic (koji moze i levo da igra) su daleko bolje opcije. Trece, ne mozes da ocekujes da ti Tadic od 34 godine bude i dalje glavni igrac. Ili ako hoces, okruzi ga trkacima a ne SMSom i slicnim lenjivcima.
В

Втб

pre 10 meseci

Искористићу прилику да се јавно извиним Гобељићу и Урошевићу, у овој репрезентацији и те како има места за вас.
R

Rea

pre 10 meseci

trebao si da rotiras samo strane radonjica i kostica i da erakovic bude u zadnjoj liniji a gudelj u sredini umesto maksimovica
V

Vamos

pre 10 meseci

Mićo moj, ako želiš da se pojavis na nekom većem turniru, Mađarsku moras da pobediš!
j

jbt

pre 10 meseci

1 sut na gol i dominirali smo Sta znaci dominirali smo Očajna igra Da li je toliki problem da kazete ok losa utakmica bili smo.ocajni popravicemo Svi smo gledali pobogu covece
B

Batistuta1

pre 10 meseci

Ne razumem,zasto je teško reci,pogresio sam trebao sam drugačije pripremiti utakmicu...Pa,covece nismo ćoravi.Pavlović ti organizuje napad?Koja logika?Šta igra Tadic?Zasto Milenkovic na klupi?Meni je ovo Neverovatno...Menjaj nešto viseeeeeee dosado.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Bleki i Erak za vikend odigrali po 90min a Veljkovic grejao klupu i on njega pusti a ove zalepi za klupu..
s

stgo

pre 10 meseci

Mozda i najarogantniji srpski sportista ikad, a nije mala konkurencija...

Dag and Red

pre 10 meseci

Imas alibi pricu za evropsko prvenstvo, jer grupa od ove ne moze biti slabija, a tamo ces opet pokazati da si nula od trenera, a cini mi se i od covjeka, za onu izjavu su te vise sile pogledale, jer Ronaldu cist gol nije priznat u Bg, svi znamo kako bi se sve zavrsilo da je gol priznat. Bio si dobar igrac, ali kao trener veliki znak pitanja, nemas nikakvu harizmu, taktiku, mada i ekipa je sve u svemu cisti prosjek, ali pored ovoliko prosirenja svakog takmkcenja, tragedija je ne plasirati se na isto. A tek ce biti njegovih izjava da je posle 20 i kusur godina odveo ekipu na zavrsnicu turnira, dje lagano ispada u grupi. Pozdrav, daj otkaz, pa da proba neko normalan, Paunovic, Nikolic, Jokanovic koji bi sig imao veci autoritet od tebe, taktiku da ne spominjem, ne postoji...
M

Maximilijannn

pre 10 meseci

Ipak je on igrao za Nagoju
d

dre

pre 10 meseci

Dzaba i Gvardiola kada banditi ne grizu! Čistka pod hitno, očistiti Savez pa menjati sve ostalo. Platili su žestoko da dobiju ovu grupu i opet je neće proći...Orban ,Vučko i Milo su sredili ovakvu grupu a vi se nervirajte. Bojkot je najbolja opcija...
B

Brankoni84

pre 10 meseci

Nije slučajno Zvezda prodisala i postala šampion Evrope nakon što ga je zavaljala Marseju.😉
D

Dogma

pre 10 meseci

Uzasavajuce koja doza bezobrazluka. Koliko je bio dobar fudbaler toliko je los selektor i bas ni jedan jedini kvalitet nema za to mesto osim eventualno autoriteta. Prvo tim se bira po formaciji a ne po tome gde ko igra. Ne mozes da forsiras formaciju za visoki presing a imas igrace koji to nisu mogli da igraju ni kao mladi a ne sad kad su pred penzijom. Veljkovic nije ni za nasu ligu, amaterski stoper, sporac, Pavlovic tragedija sto se tice 'fudbalske' inteligencije, Milinkovic bivsi igrac koga zovete na staru slavu, Mladenovic? ahahahah Nema tima, nema igre, nema strategije, nema bilo kakve taktike, kretanja. Sve je totalni zbir individualaca pa sta urade improvizujuci. Da ti se povraca dok gledas i da ti se ogadi i fudbal i zemlja za koju igraju. Mucenje, sporo, predvidivo, netacno, naivno, tuzno i depresivno. Idi piksi u Emirate ili gde su te vec zvali da dodje pravi strucnjak i izabere tim koji moze da odgovori stilu igre i formaciji, kao i taktici a ne da dovodis igrace zato sto igraju u ligama petice. BIo si mi idol kad sam bio mali i drzao sam tvoju sliku u prirodnoj velicini iznad kreveta i ovo ti najdobronamernije kazem kao sto bi rekao najrodjenijem, ne znas, nisi za to, nemas osecaj. Pitao bih jos, zasto su nam degradirali reprezentaciju vizuelno? Pogledajte dresove sa pocetka Srbije, imali smo crvene dresove, plave sorceve i bele stucne. Zasto nam je zabranjeno da igramo u nasim bojama i licimo na crnogorce ili makedonce ili neku SLJ reprezentaciju? Zasto nam je savrsen amblem sa 4 ocila zamenjen ovim izmisljenim nekim odvratnim? To svakako nije slucajno i to se vidi!!!

Ivica Gasic

pre 10 meseci

Piksi molim te budi dostojanstven u porazu, nemoj se ovako blamirati! Stavio si se u funkciju jednog lošeg sistema u FSS i vidi se da još od pre Svetskog u Kataru zimus, drugi ti diktiraju sastav repke i ko će da igra, a ko neće čak biti ni pozivan!!? Veliko si ime srpskog fudbala, jedno od njegovih najvećih, ali ovo ti zaista nije potrebno! Šta znače one dve izmene u 87. minutu i ulasci Jovića i malog Ilića?? Da nije možda zato da bi preokrenuli rezultat u naredna 4 minuta do kraja? Neee..nego se njihovim menadžerima beleži recka kod igrača da su nastupili na tekmi za repku..ccc..moj Piksi, moj Piksi...
Đ

Đukin fan

pre 10 meseci

Ucestvuje on u tome još od 2004 i SCG i kreira “sistem”.Ne vredi ništa a tamo po Aziji gde je bio “trener”i uzimao silne pare u sveopštem pranju love i foliranju nije za realna merenja ni ta karijera ni vajni rezultati!!!Onomad u Leskovcu na centru gde s Aboliranim gleda “žongliranje”gazde je sve overio!!!Bruka i sramota,rodjen pre stida!!!
T

Trenercina

pre 10 meseci

Veze ti nemas sa trenerskim poslom.Vrhunski igrac ,trener nula!!!!!!
m

mikac678

pre 10 meseci

Srbiji treba strani selektor, svi igrači igraju za strane timove i treneri su im stranci i većina za te iste timove sasvim solidno igra. Jer ako mogu tamo a u reprezentaciji ne mogu neko je kriv.
t

tomaš ue

pre 10 meseci

ahahahaha..covek se sprda sa nama..pa sram te bilo Dragane..pa vidis li da te je 90 posto ljudi..omrzlo..i ja prvi..sto sam se kleo u tebe..ocima ne mogu da te vidim..vete nemas..ne blamiraj se bre..
P

Popsi

pre 10 meseci

Stid? Ostavka? Moral?
M

Manolas

pre 10 meseci

Bez panike maestro ,otaljacemo posao kako tako. Revansiracemo im se sa kamatom u octobar, crnoj gori da damo bodove da bratski ruku pod ruku idemo na Ep. Mada ova Bugarska po meni je trebala minimum 7 bodova da ima ali sreca im okrenula ledja ,Srbiju nadigrali trebali minimum 2 komada da pasuju ,lazovic spasio bod,Crnu goru nadigrali Savic spasavao sa gol linije ,mada oni ako uzmu brejk u Pg vracaju se u igru. Vlahovic me brine da ne zavrsi kao jovic ,vidi se da je u utakmicu ali ga brate nista nece njegova reakcija posle centarsuta Mladenovica amaterska samo lopta stoga nije nakautirala. Igru glavom da popravi. Mitra necu da komentarisem samo sam ga vidio kad je pjevao himnu. Radonja i kostic razocarenje. Sms radi na dizel,sporo ,sporo. Mladenovic najbolji da pocne sledecu. Bez brige zvrsavamo prvi i igramo do godine polufinale minimum na Ep.pozzz

Nikola Mi

pre 10 meseci

Piksi svakom novom izjavom sve više predstavlja ogromno razočaranje. Od onakvog pozitivnog stava, samopouzdanja sa pocetka mandata do ovakvog tipičnog batađorističkog obrazlaganja i traženja alibija u svemu i svačemu bez imalo samokritike i realne analize a to je da od SP izgledamo jako loše, da je pogubio konce, da je atmosfera ekipi jako čudna, mada i sve što okružuje FSS je toksično da ti se život zgadi.
Z

Zijani

pre 10 meseci

Svaka čast za komentar,tačno tako
r

redstarforever

pre 10 meseci

Ja verujem u ovog coveka on je nasa legenda i molim vas malo vise postovanja.. zar treba onaj prevarant iz mancestera da bude predsednik pa sta bi tek onda bilo. Samo terzic i covic u saveze to nam je jedini spas
m

mikii25

pre 10 meseci

Zbog ovakvih nikad necemo biti uspesni u reprezentaciji kao Hrvatska
T

Tite

pre 10 meseci

Nisi naucio još od svetskog primali smo golove lagano jer staviš 2 spica i bez bekova i bez odbrane igras tako da nista me ne iznenađuje.
N

Nenad 68

pre 10 meseci

Bilo ko ko se imalo razume u fudbal priznace da je to tvoj poraz.
g

gott

pre 10 meseci

Ako ovako nastavimo da dominiramo i prikazujemo fudbal koji pleni i privlači vuvuzelama ljude da ugase ton, onda ne treba ni da učestvujemo uopste. Ti lutas bebo,sišao si sa puta bebo
?

??

pre 10 meseci

Nama je bolje da ne odemo na to evropsko. Piksi bi otisao, jos jedan minus za raspali fss. To su vec dve dobre stvari, a jedna losa. Ako odemo na evro, odma ce da se prica "ovo je za nas uspeh", "posle 24 godine", "pocastvovani smo", "medju toliko i toliko najboljih u evropi smo". Te budalastine nmg da slusam. Najbolje onda ako se plasiramo da ni ne idemo, sta mi smo svoje ispunili i dosta nam je. Pa i spancima je cilj da se plasiraju, kad se plasiraju cilj im je da prodju grupe, kad prodju grupe cilj im je da prodju nokaut fazu, kad dodju do finala cilj im je da osvoje. Najbolje da im je cilj da osvoje evropsko prvenstvo 2078e godine, kad dodje ta godina mislice o tome. Ovi nasi ne znaju korak po korak, nego da odemo, kad odemo mogu da nas izudaraju sta nas briga. Jadno razmisljanje u kojem se izgubi svaka zelja za gledanjem mrtvaka koji trckaraju po terenu sporije od pesaka po knez mihajlovoj
A

Agost

pre 10 meseci

"Najvažnija je sledeća utakmica i to moramo da pobedimo“. Ma sta kazes?? A ova nije bila bas toliko vazna? Onako? Pritom omalovazava igru Madjara koji su mu zapravo odrzali cas fudbala. Daj ti 2 gola iz odbitka pa pricaj nesto. Mnogo si nadmen, juce si se na konferenciji cerekao, danas dobio po ušima i umesto da prizna da ima veliki problem (nije od danas) on omalovazava tim koji je odigrao takticki i takmicarski taman koliko mu treba. Sidji malo na zemlju, tresemo se od Madjarske koja nas puni kao papriku a hoces na Euro!?? Da uzmes bonuse po ugovoru?
Б

Бск

pre 10 meseci

Нама треба тренер за селектора! Пиксета сајонара! ✈️🇯🇵
k

kjhff

pre 10 meseci

covek sujeta,covek alibi
Л

Лк

pre 10 meseci

Добро кад наш гол није из никаквог одбитка.
N

Nislija92

pre 10 meseci

I šta mi imamo od dominacije u drugom poluvremenu? Koliko golova smo postigli iz te ,,dominacije" ? Do odlaska na Mundijal imao si veru i podršku naroda, razočarao si isticanjem povredjenih igrača i zaboravio da je fudbal kolektivni sport. Utakmice u kvalifikacijama potvrdjuju da je vreme za novog selektora.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Stoperi: Pavlovic Erakovic Milenkovic, vezni mora da igra SAMARDZIC! I samo jedan spic!
j

ja ja ja

pre 10 meseci

Spavaj mirno Srbijo, manekeni su na prvoj liniji ponovo.... opet smo oni stariii
g

giop

pre 10 meseci

Jokana za selektora!
z

zarkovac78

pre 10 meseci

namestili su, dobija srbija u madjarskoj. ionako idu dalje prve dve ekipe. srbija je očaj, kako se bre selektor menjao posle loših rezultata, kolimo to kredita ima piksi pa ga niko ne smenjuje!? najlepši fudbal smo igrali sa antićem. a pored antića pre antića i posle sa mihajlovićem bih rekao... od srbije u fudbalu se očekuju veliki rezultati imamo igrače u najjačim ti ovima evrope neki su sad u aziji al nema veze klasa je klasa. sta je problem? piksi je izgubio od mađarske, kiksnuo sa bugarima i to jedva izvuče bod. na mišiće da se ode na EP i posle se nada i u grupi će se ispasti odmah na tom EP... setite se muslina koji nije imao neku igru al je imao pobede i rezultate u kvaifikacijama pa je smenjen pored plasman na SP... ozbiljan problem je godinama decenijama u FSS. nesposbni sa super ekipom da napravimo nesto ozbiljniji rezultat...
G

Gost121

pre 10 meseci

Najbolji timovi Evrope? Siti:0 Liverpul:0 Junajted:0 Arsenal:0 Celzi:1(golman) Real:0 Barselona:0 Atletiko:0 Sevilja:2 PSG:O Bayern:0 Borusija:0 Inter:0 Napoli:0 Milan:0 Juventus:2 U kojim najboljim timovima igraju nasi igraci ako moze bilo ko na ovom portalu da mi kaze?
?

??

pre 10 meseci

Piksi mi se gadi od sp. Da zanemarimo sto ne zna da, nego ove izjave. Stvarno bolje da ode nego da ga omrzne narod, a vec je na dobrom putu.
n

nemanja1512

pre 10 meseci

a oni dali autogol, de cuti molim te hahahahhahahahaha
D

Dovlis

pre 10 meseci

sayonara kiksi
f

ff

pre 10 meseci

Odlazi sramoto jedna, neznalice, dunsteru, samo demagogija i cekanje 1,og u mesecu kad ce ti leći 100.000eura plata!
k

kendisport

pre 10 meseci

Kao da nismo gledali istu utakmicu. Piksi mnogo prica, malo daje, vreme je za promene. Pre ce biti da smo mi njima dali gol slucajno, a ne oni nama. Prvo poluvreme su nas rasturili bukvalno, a drugo nam svesno dozvolili da ih napadamo jer mi s loptom ne znamo sta cemo, osim da centriramo ovoj dvojici. A to su dobro zatvorili.