Picurka želi Zakarića u Krajovi

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.09.19. | 08:50

Rumunski klub ozbiljno zainteresovan za doskorašnjeg krilnog vezistu Partizana

Goran Zakarić bi karijeru trebalo da nastavi u Rumunji. Kako piše Žurnal, za igrača koji je pre samo nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Parnim valjkom zainteresovana je Univerzitatea iz Krajove, koja je prošlu sezonu okončala na četvrtom mestu tamošnjeg šampionata.

Isti izvor navodi da se trener rumunskog kluba Viktor Picurka pozitivno izrazio o kvalitetima reprezentativca Bosne i Hercegovine, a posle viđenog na treninzima poručio je čelnicima kluba da želi krilnog vezistu u svojim redovima.

Izabrane vesti

Zakarić je prošle sezone odigrao 36 utakmica za Parizan, postigao sedam golova i zabeležio pet asistencija, ali je nakon dolaska Sava Miloševića potpuno skrajnut u drugi plan. Ovog leta je bio na prodaju, a nakon završetka prelaznog roka došlo je do sporazumnog dogovora o raskidu saradnje.

Tokom karijere igrač iz Bosanske Gradiške nosio je dres Širokog Brijega, Dinama i Lokomotive i Zagreba, Slavena, Željezničara i konačno Partizana, koji ga je od Sarajlija otkupio u avgustu prošle godine za obeštećenje od 150.000 evra.

Foto: Star Sprot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara