Dušan Tadić (©AFP)
Dušan Tadić (©AFP)

Petrović, Dražić i Tadić donose najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 10:42

Nigde nećete naći veće

Ovog utorka su na programu svi revanš mečevi 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su probrali dve utakmice na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je o susretima koji se igraju na Kipru i u Turskoj, mečevima APOEL Nikozije sa Slovanom iz Bratislave, odnosno Fenerbahčea sa Lilom. Kečevi na te susrete nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Radosav Petrović, Stefan Dražić i drugovi se nisu proslavili pre nedelju dana u Bratislavi, odigrali su slab meč i izgubili su sa 2:0. Nekadašnji reprezentativac Srbije je čak postigao autogol u 74. minutu. Moraju Kiprani mnogo bolje u Nikoziji ako žele da eliminišu Slovan. Gol Maka u 93. minutu prvog meča tera ih praktično da od prvog minuta krenu na totalnu ofanzivu. Nije Slovan ekipa protiv koje ne može da se igra, videli smo to i u prvoj utakmici 2. kola kada ga je Celje nadigralo u Sloveniji i samo pukom slučajnošću se meč završio 1:1. Doduše, APOEL u toj istoj fazi nije blistao protiv Petrokuba (1:0, 1:1).

FENERBAHČE - LIL (UTORAK, 19.00), KEC 1,90

Nije imao sreće Fenerbahče u Lilu. Žegrova je postigao gol u 91. minutu i doneo Dogama pobedu sa 2:1, pa su sada Turci ti koji u Istanbulu jednostavno moraju da pobede ako žele u plej-of za elitno takmičenje. Žoze Murinjo je dodatno uigrao najjači tim pre tri dana u prvenstvu, Dušan Tadić i Edin Džeko su bili starteri u pobedi nad Adanom Demir (1:0). Verovatno će i danas biti starteri, dok se Radetu Kruniću smeši klupa. S druge strane, napadač Lila Andrej Ilić je u prvom meču ostao na klupi, a verovatno ga i danas očekuje uloga rezerviste.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara