Nikola Stajić (FK Crvena zvezda)
Nikola Stajić (FK Crvena zvezda)

Peto pojačanje Nišlija: Štoper iz Zvezdine škole u Radničkom

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 23:27

Talentovani defanzivac se nakon rastanka sa Grafičarom priključio pripremama kluba sa Čaira

Pobedom nad Radomljem (5:3) Radnički iz Niša nastavio je da tempira formu za novu sezonu u kojoj ga očekuju izazovi na tri fronta, međutim, paralelno sa kontrolnim duelima superligaš sa Čaira ušao je i u završnu fazu kreiranaja tima.

Posle Make Gokua, Saše Marjanovića, Save Petrova i Stefana Dimića, po saznanjima Mozzart Sporta, redove Nišlija pojačao je i Nikola Stajić, doskorašnji defanzivac Grafičara.

Izabrane vesti

Đak Zvezdine škole iz klase 01 posle fenomenalne sezone u Prvoj ligi Srbije napustio je crveno-belu filijalu kao slobodan igrač i odmah se priključio klubu sa Nišave koji se u Sloveniji priprema za nove izazove.

Levonogi defanzivac, koji je tokom dosadašnjeg fudbalskog puta uglavnom igrao na poziciji beka, tokom minule takmičarske godine ustalio se na štoperskoj poziciji i igrama na 25 utakmica u prvoligaškoj konkurenciji privukao pažnju članova elite.

Paraćinac, koji je bio član prve generacije crveno-belih juniora u Ligi šampiona za mlade, jednu sezonu proveo je u Brodarcu, a neposredno nakon povratka u Ljutice Bogdana otisnuo se u inostranstvo gde je godinu dana branio boje španskog niželigaša San Fernanda. Nakon epizode na Pirinejskom poluostrvu Stajić se vratio u Grafičar gde je prethodnu sezonu ukrasio sa jednim golom i dve asistencije.

Ugovor sa Radničkim potpisao je na tri godine.


tagovi

Radnički NišGrafičarLetnji prelazni rok 2022Superliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara