Sadik hoće da se oduži crno-belima: Partizan me je vratio u život

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.03.20. | 16:33

Razmišljao sam da li da odem u januaru, prelomio sam da ostanem, kaže Nigerijac

Prolećna polusezona zasad nema dobar tok za Umara Sadika. Napadač Partizana nije postigao ni gol na tri utakmice koje je odigrao, muči se na terenu kao i ceo tim crno-belih.

Možda su na njega uticale i priče tokom zimskog prelaznog roka, kada se pričalo o milionskim ponudama koje su stizale Partizanu za njega. Sadik je u razgovoru za portal Mega Sports Arena u domovini priznao da je razmišljao u januaru da li da ide iz Humske.

Izabrane vesti

Na kraju je Umar prelomio da ostane u Partizanu, a potpisao je i višegodišnji ugovor sa srpskim klubom.
Igram dobro u Srbiji zato što uživam na terenu. Tačno je da mi je tokom januara glava pucala od misli da li da odem ili ne, ali sam prelomio da ostanem u Partizanu, da nastavim da se razvijam i napredujem u Srbiji. Partizan me je ovde vratio u život“, poručio je Sadik.

Njegove igre pogotovo u Ligi Evrope nisu promakle Nigerijcima, pa je usledilo pitanje da li razmišlja o pozivu u reprezentaciju.
Selektor državnog tima zna za mene, prati moje igre. Pre nekog vremena sam se čuo nekoliko puta sa njegovim pomoćnicima, a jednom i sa selektorom. Nema razloga da se opterećujem mislima o pozivu u reprezentaciju, on će sam doći ako budem nastavio da igram dobro za moj klub“, podvukao je Sadik.

Napadač Partizana je ove sezone postigao 16 golova, uz 13 asistencija, na 32 utakmice na svim frontovima.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara