Komentari na vest

Pešić: Dva gola u finalu i dupla kruna – san mi se ostvario! Zaboravne sam podsetio na svoj način...

z

zelen

pre 11 meseci

Za ove ovde sto lupetaju kao maxim po diviziji pod jedan Pesic ne truca preko novina da hoce da ide iz kluba a ima ugovor kao i Dragović znaci taj Dragović ma koliko je dobar igrac lose utice na klub i tim sa svojim bespotrebnim pričama da javno hoce da ide a umesto da cuti i igra i ako se ukaze neka Sevilja ili Lacio pa neka ide uz obestecenje,znaci trebalo bi Dragovic da se izvini zvezdaskoj javnosti za bespotrebne izjave a mi svi da se izvinimo Pesicu jer nije sve u golovima nego i u asistencijama a bogme nema boljeg naseg centarfora koji je sada slobodan da igra za nas klub ili neko ocekuje nesto od onih sumnjivih stranaca kao sto su neki Late lat ili Kraso posto ce opet biti pljuvanja i blacenja kao po običaju,,,,,
Ч

Чика

pre 11 meseci

Ишао би и он када би му неко понодио боље услове, али тешко да ће бити таквих.
p

pa1

pre 11 meseci

Bravo Zvezdo! Bravo Šiljo!
p

primedba

pre 11 meseci

jako vrliki uspes karleuse...uz vrliku podrsku njega...osvojen je kup odlazeceg...
M

Marko76

pre 11 meseci

Ovaj covek toliko iritira svojim ponasanjem, od prvog momenta kada je krenula saga oko povratka. Ponasanje na terenu kao u najmanju ruku da je Kristijano, svaki put ide prigovor nekom saigracu, uvek mlati rukama, cak i ako neko iz izgledne situacije promasi - on odmah dobacuje iz nekog coska (kao tu je bio - sam, njemu je trebala lopta), ako ide centarsut na drugog opet mlati prigovara. Malog Mitrovica je nepravedno napao bio kada je probao solo akcijom i bio jako blizu (dok je Silja bio u nekoj poziciji iz koje ne bi pogodio 1 od 100), sledeci napad mu nije dao loptu sam u kontri jos ga je i psovao, Bukari mu je isto stalno na tapetu, svaki put ga sikanira. Mislim da je vecini igraca neprijatno da igra sa njim, jedino koliko mi se cini Kataiju aplaudira i nikad ne prigovara, ne znam kako ima toliki kredit i ko stoji iza coveka, jer u svakom normalnom klubu bi ga ostatak ekipe odstranio. Danas ovo sa Dragom je bas prevrsilo svaku meru, i ako se zeli normalna ekipa i svlacionica kod Baraka prvi koji mora da leti je Pesic. Nije bitan toliko ni kvalitet koji je jako sporan (duel ne dobija u nasoj ligi nijedan, iz izglednih situacija mu treba 10 sansi, nije prodoran, kretnje su mu upitne), portali i novine nas ubedjuju godinu dana da je to skoro pa reinkarnacija Darka Panceva - i da vise verujemo jednim te istim novinarima nego svojim ocima. Bilo je igraca u Zvezdi koji su imali sporan kvalitet, ali su svojom borbom, zalaganjem, ponasanjem bili ljubimci navijaca.
K

KLJAJICEVO

pre 11 meseci

Svaka cast za komentar stari, bas bih i ja sve ovo napisao, ustedeo si mi 10 minuta kuckanja. Odvratno iritantan i limitiran igrac. U Backoj Topoli 11 na 10, kod njih odbrana ne postoji, on ne moze da reši jednu jedinu situaciju. Spor i beskoristan. Moze da daje golove ovako kada se uselimo u protivnicki 16-ac, ali iz normalne i teske igre gde su ekipe u egalu nema od njega leba. Meni on ne bi bio ni druga ni treca opcija u napadu.
M

Milutin2

pre 11 meseci

Zvezda ima odličnog špica, samo što svi vi, koji ga kritikujete, robujete nekim predrasudama. Šta nije tačno od onoga što je rekao ? Zaboravili ste važne golove u oktobru, kad se stvarno "lomilo" prvenstvo. Ne vidite da je reč o igraču koji igra za tim, otvara prostor, asistira, pa i daje golove (drugi je strelac ekipe). Sinoć u finalu Kupa daje dva gola i opet ne valja. Ponavljam, odličan centarfor i videćete da će novi trener da ga ostavi u ekipi koja će igrati LŠ.
@

@Milutin2

pre 11 meseci

Nekako, ne odaje utisak da protivnicka odbrana treba da ga se plasi - nije dobar u skoku, nije brz, nije tehnicar, los je u duelu a nije ni gol igrac kao Ohi. Svi golovi u Evropi (a nije ih mnogo bilo u 2 mandata) su mu krajnje cudni, nista sto ga kvalifikuje da ostane i kao drugi i treci napadac u ekipi koja igra LS.
S

Salesman

pre 11 meseci

Dva oprostajna gola nadamo se. Sramotno ponasanje.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Bio sam na utakmici, radovao sa se posle gola pa nisam ni video kada je Pešić odgurivao Dragovića. Posle se čudimo što Dragović hoće da ode. Šta je sve video ovde, onda nista čudno što hoćeda ide. Da doživi da ga ona fekalija dva puta gurne, a dobronamerno mu je prišao da ga upozori da će dobiti karton. Slavim dan kada će ovaj arogantani i uobražni i otići iz Zvezde.
n

no name_

pre 11 meseci

Na kraju istina je samo jedna. Pešić, Ohi i Pavkov su napadači istog, sličnog kvaliteta. U svojim najboljim i najgorim utakmicama. Prednost Pavkova je sto bolje igra kad udje sa klupe, a da li to može Pešić? I da C.zvezda je najbolje igrala kad je imala i Pavkova i Ohija( samo sto nije dobro izgledalo da obojica krenu utakmicu) Ima i lošijih napadača od Pešića... Tako da kako sad stoje stvari Pešić ostaje, sve zavisi da li će se naći još jedan napadač koji će se dobro uklopiti.
i

istina

pre 11 meseci

je samo da nemas pojma o cemu pricas
f

fi

pre 11 meseci

Sram te bilo za ono odgurivanje čoveka kakav je Dragović. Svojim odvratnim gestom si obrukao Zvezdin dres. Treba da ti bude čast što ti neko kao što je Dragović sugestirao šta ne trebaš da radiš.
G

Gostić

pre 11 meseci

Sa takvim ugovorom i takvim igrama ne bih baš podsećao navijače. Bato, plaćen si za golove, tu poziciju igraš, večeras si odradio posao. Čemu frustracija, takvo ponašanje, stvarno ne razumem. Da se ti lepo polako pripremaš za novu sezonu, u nekoj recimo Mađarskoj. Pamtimo sve, naročito lepe trenutke koje si doneo, ali minuli rad se u profesionalnom fudbalu ne gleda.
s

siljo

pre 11 meseci

nadam se da citas ovo... bas si mali... bas bas bas... arogancija i kompleksi te jedu. Dragovicu da se izvinis jos veceras i da sagnes glavu od sramote. Veliki si broj navijaca doveo da se nisu ni radovali golu zbog tebe. Cisti si prosjek od napadaca. A i to je puno za tebe.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

I opet, po hiljaditi put, nosite drvo iz kluba.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Samo što dalje od Zvezde.
s

spicasti

pre 11 meseci

Citam komentare koliko je osudjen zbog guranja dragovica (opravdano), jos ce on njega da omrzne, a trebalo bi obrnuto. Dragovic je dobra dusa, vidi se po njemu, ni ne zna da se naljuti.
ш

шуми

pre 11 meseci

колико игра и колика је разлика у квалитету Звезде и осталих тимова треба је дати 30 голова ,у оваквој екипи и ја би дао неки.Човек једноставно нема квалитет за Звезду
d

delijaUsrcu

pre 11 meseci

Koji sebicluk je pokazao. Bitnija su mu 2 gola nego pobeda. Gura dragovica, oce sam da proslavi na neki svoj glup nacin, posle utakmice samo o sebi i nekim glupostima prica. Ne treba nam da je ovakav covek tj ne covek pa da je mbape
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Dečko bezobrazan si do bola. Ko si ti da deliš Zvezdaše na prave i na one koji nisu pravi. Ko si ti da ti govoriš navijačima da ih "prisetiš" nešto. Toliko si arogantan i nadmen da to ozbiljno odavno iritira navijače. To što daš dva gola na svakoj petoj utakmici, ne daje ti za pravo da glumiš nekog superstara. Spor si, jedan na jedan ne možeš nikoga da prodješ, većinu duela izgubiš Imaš sreće što nemaš konkurenciju u Zvezdi, inače bi grejao klupu odavno.
p

pa pa

pre 11 meseci

Pokazao da je 0 od coveka! Pogledajte snimak lepo na yt i nervirajte se. Jos drago vidi se da je dobar, ovaj ga gura, drago mu opet prilazi, ovaj mgarac opet nesto, opasan je.
p

pu

pre 11 meseci

seljacino, pred Dragovicem treba da stojis mirno!!!
G

Gostic

pre 11 meseci

Sto svi laprdate, bravo Pesicu namo napred, nema kvaliteta a koj spic nas u zadnjih neka bude 7 godina znao da ostavi loptu petom drugom igracu vi mi navedite. APesic u svakoj utakmici bar jednom namesti nekom saigracu loptu samo cist primer… Dovodili su kurtu i murtu, za silne pare koj nisu znali da hodaju ulicom, dali po gol ili dva u sezoni uzeli iste pare kao Pesic i nikom nista. On se bar bori ako nista drugo, i ima neki ucinak. I sad on ne valja pa ce opet da trazimo 3 godine spica uz minimum 6 promasaja. Iidemo da kenjamo svi iz pocetka. Bravo cigani pravi smo,za potapanje kupusa. Jos jednom bravo Pesicu tvojoj igri danas.
R

Realan skroz

pre 11 meseci

Ti da imas kvalitet decko ti bi dao 30 golova u ovako jakoj Zvezdi. Zvezda je bila uskracena za napadaca ovu sezonu, tako da oladi malo...
a

atos.d

pre 11 meseci

Dragovića nisi smeo da šikaniraš, on je za tebe misaona imenica!
S

Specilu

pre 11 meseci

Cestitke za 2 gola, ali kao covek i sportista si velika NULA. Kad god postignes gol provociras nekim pokretima navijace, u vecitoj si svadji sa portalima koje redovno citas. Dozvolio si sebi da guras jednog Dragovica , mali si Siljo, mali.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ovaj covek ne sme da ostane u zvezdi ! On je sramota ovog kluba. Mozes dati milion golova, al si i dalje sramota. Idi sto pre..
A

Ab

pre 11 meseci

Hahahahaha pa šta je Pešić uradio Dragoviću??? Odgurnuo ga zato što mu ovaj nije dao da skine dres da ne bi dobio karton??? Eee baš mu je Drago zamerio zbog toga... Pa čarki i psovki između njih na svakom treningu... Stvarno ste paranoični...
i

idi

pre 11 meseci

Ajde sto si panjina, nego sto si jos bezobrazan. Ako onako bahato gura dragovica koji je za njega institucija i iz najbolje namere ga opominje, kako se ponasa prema klincima?
a

ako...

pre 11 meseci

...citas ovo, voleo bih da odes u Partizan, realno tamo pripada ovakvo ponasanje. Stidim se tvoje sramote.
R

Rece

pre 11 meseci

Dobro je da nas podseca, jer se ne secam kad je dao zadnji gol.
ш

шуми

pre 11 meseci

дао је 10 комада у лиги европе или сам ја забораван
T

Tralala

pre 11 meseci

Pileci mozak
A

Ab

pre 11 meseci

Kad igraš loše i slabo pa te neko "napada" za slabe partije aj i nekako... Kad igraš onako, al imaš neki doprinos pa neko od tebe očekuje bolje igre pa te napada, pa ajde, može proći... Al kada neko odigra dobro, da 2 gola, a grupa ljudi i dalje "napada" bez razloga to se onda zove šizofrenija (mase) , koja bez obzira na sve okolnosti ne odstupa od fiks ideje... Žao mi je Pešića jer je i on izgleda malo priglup pa se pali bzv... Mora biti svjestan da se očekuju bolje igre od Zvezdinog prvog špica, al isto tako nema smisla što pojedinci imaju toliki animozitet prema vlastitom igraču koji uopšte, uopšte nije toliko loš koliko se potencira... Nedavno sam napisao, brojevi NE LAŽU... A brojevi Aleksandra Pešića su za poštovanje, bez obzira kome on kao lik bio simpatičan ili ne... I koliko god ona njegova izjava bila ružna - "pravi navijači", isto tako možda još gore je doza "mržnje" od istih tih navijača prema svom igraču...
G

Goust

pre 11 meseci

Klasican dripac.. Sto je i pokazao prema Dragu.

milford

pre 11 meseci

hvala i srecan put, da se ne ljubimo
P

Pesicu odlazi!

pre 11 meseci

Nadobudan si a nemas neki kvalitet, to foliranje ljudi oreziru. Ono udaranje jednog Dragovica je dno! Bahare samo belezi mozemo mi bolje!
P

Pancev99lb

pre 11 meseci

Ti ces nas da podsecas bahato stvorenje. Dao si dva gola Cukarickom a kad si dolazio bukvalno si ponizavao ligu kad si rekao "ma sigurno nisam ja za Superligu Srbije,mnogo je jaka za mene" a nikom nisi uspeo gol da umuvas. Ajde negde dalje ili lepo u rodni Nis da pomognes Radnickom da opstane.
Z

Zvezdas!

pre 11 meseci

Kada ode Pesic mrzece nekog drugog, mrzece i pljuvace Borjana, Pa Kataija pa ko zna koga, dok ne odu svi koje oni mrze jer njima je toliko ispran mozak da ce da mrze svakog , Najrazmazeniji i mozgovi kojima je najlakse manipulisati.. PEsicu idi odavde od ove zemlje, Ovi navijaci su najgori na planeti
G

Gost13

pre 11 meseci

Rođače kad neko nabije sebi u glavu neka ubeđenja i umisli da je nezamenljiv a pritom pruža prosečne i ispodprosečne partije onda treba da se kritikuje. Od Borjana, preko Kataija a naročito Pešića svi su to zaslužili svojim "zalaganjem" i ponašanjem. Tako da ako mislite da se sa njima igra LŠ... teško nama.
D

Daj faul

pre 11 meseci

Ajde sto smo mi najgori navijaci, ljudi na svetu… nego sto je on najgori napadac ikada sa jos gorim stavom i ponasanjem!
i

ioioio

pre 11 meseci

sram te bilo za ono guranje Dragovića. Najveći džiber od Džošue Parkera.
h

halo

pre 11 meseci

Ali dobro je što podseća zaboravne, potrebno je budući da smo od marta čekali na njegove golove kad ih je isto proslavio podsećanjem za slučaj da je i on zaboravio :D
I

Ispunjena vam zelja

pre 11 meseci

Od marta nije ni igrao, igrao je Rakonjac, jer ste vi tako trazili. I, je l ce sad neko od vas velikih strucnjaka da prizna da je pogresio ili cete da cutite kao...?
D

Dejan9647

pre 11 meseci

Sine, pravi Zvezdasi te kritikuju sto si se onako ponasao prema jednom Dragovicu..
h

halo

pre 11 meseci

Ostvari nam svima san i nestani zauvek iz ovog kluba.
З

Звезда падалица

pre 11 meseci

Путуј игумане, и не враћај се више никад.