Perišić: Više nije važno mesto na tabeli, već broj bodova

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.23. | 17:52

Napredak u sredu gost Radnika u svojevrsnoj generalnoj probi plej-auta

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca/

Remijem protiv Mladosti u Kruševcu (0:0) Napredak se oprostio od plasmana u plej-of, premda bi ga, i u slučaju pobede nad Lučanima, dan kasnije iz iste zone potisnuo kragujevački Radnički, koji kao osmoplasirani ulazi među najbolje u Mozzart Bet Superligi. 

Izabrane vesti

Generalnu probu plej-auta imaće Čarapani u sredu protiv Radnika u Surdulici (18.00, TV Arena sport), s obzirom da idu na noge pretposlednjoj ekipi na tabeli, koja je podigla formu u nastavku šampionata.

"Idemo u goste ekipi koja je odigrala drugi deo sezone savršeno. Svi igrači koje su zimus došli u Surdulicu podigli su nivo igre Radnika. Najmanje je važna pozicija na tabeli, bitni su bodovi i kako ćemo odigrati, jer nijanse odlučuju. Analizirali smo mane i vrline rivala i upoznati smo na koji način treba da odigramo da bismo kontrolisali što više faza igre. Imamo odličnu nedelju iza nas, spremni smo i motivisani za meč, jer svaki pozitivan rezultat znači pred početak plej-auta", rekao je Dragan Perišić, šef stručnog štaba Napretka pred duel u Surdulici.

Jedan od najkonstantnijih igrača Kruševljana u tekućem šampionatu jeste golman Nikola Petrić.

"Radi se o ozbiljnoj ekipi u drugoj polusezoni, koja igra dobar fudbal sa malo primljenih golova. Mi želimo što pre da osiguramo opstanak da ne bismo doveli Napredak u ugroženu zonu. Poštujemo sve protivnike, ali idemo na pobedu protiv Radnika", istakao je Petrić.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaNapredak KruševacDragan Perišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara