(©Starsport)
(©Starsport)

Perišić pred Zvezdu: Da pokažemo stav, borbu i motiv

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.23. | 14:53

Napredak pred velikim ispitom u 2. kolu Mozzart Bet Superlige

Nakon više nego neprijatnog poraza protiv debitanta u Mozzart Bet Superlige, pančevačkog Železničara, i to na domaćem terenu (0:1), Napretku sleduje najteži zadatak u šampionatu: pokušaj da se na stadionu Rajko Mitić na najbolji način prikaže protiv Crvene zvezde koja je u ozbiljnom zaletu pred izazove u Ligi šampiona.

Sa druge strane, u Kruševcu veruju da ono što je nedostajalo u prvom kolu - borbenost i inspiracija - sada sigurno neće manjkati Čarapanima.

Izabrane vesti

"Posle neočekivanog rezultata u prvom kolu, idemo na gostovanje Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno da motiv neće izostati, s obzirom da igramo protiv ekipe koja je pokazala veliki kvalitet. Mi znamo šta treba da uradimo kako bi na organizovan način pokazali našu snagu", počinje konferenciju za medije Dragan Perišić, šef struke Napretka.

Nema sumnje da je dobro prostudirao prednosti narednog rivala, a svestan je da će njegov tim morati da pokaže ozbiljan kvalitet da bi na iste odgovorio.

"Zvezda stvara kompaktan pritisak na loptu, tj. presing i prva stvar je kako se odupreti tome i prebaciti težište igre iza njihovih leđa. Nadam se da smo protiv Železničara naučili lekciju i nova utakmica će nam dati dodatni motiv da se grupišemo. Bez obzira što nas čeka pretežak zadatak i ultra kvalitetan protivnik, ima pravo da verujemo u sebe. Želim pre svega da vidim da smo se mentalno stabilizovali, da napravimo reakciju kao tim i pokažemo stav, borbu i motiv".

Odskočio je nešto iznad ostatka tima jedan od najmlađih na terenu protiv Železničara, Filip Krstić, umalo i poravnao rezultat krajem prvog dela igre, ali ga je prečka sprečila da možda postane junak meča. Vezista ima novu priliku da se dokaže na velikoj sceni.

"Znamo kvalitete Zvezde u svakoj liniji tima. Ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Moramo da budemo disciplinovani i da verujemo u sebe, kao i da pokažemo reakciju posle poraza", napominje Krstić.



tagovi

Dragan PerišićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara