Komentari na vest

Pep: Nema povratka u Barsu, vrata su zatvorena

D

Dodinho250

pre 3 meseca

Po kojoj logici si otisa iz barcelone prije 14 godina,a zadnja sezona ti je bila 2011/12?
f

fhfhhr

pre 3 meseca

ubijedjen sam da je gvardiola osvojio ligu sampiona ove godine da bi mu ovo bila poslednja sezona u kluspskom fudbalu i da bi se posvetio reprezentacijama,jer manje utakmica pa vise slobodnog vremena da uvjezbava one njegove taktike
P

Pierluigi Colina

pre 3 meseca

Najsmjesniji su ovi navijaci barcelone, jel real ili neku drugu ekipu sudija malo pogura odma se zale na sva zvona a kako se njima namjestalo tih godine kad ih je pep vodio to nije zabiljezeno u historiji lp, ona nevjerovatna kradja protiv chelsija, onda crveni za thiaga mottu i ono sramno skiljenje busketsa, crveni van persiju ni za sta. Tih godina jednostavno barca mora proc dalje, nema veze ko je protivnik, sreca pa je bilo i uprkos tome ekipa koje su im mogle parirati i izbacit ih. Ne kazem da nisu dobro igrali i da pep nije dobar trener ali to kako su ih sudije gurale je bilo toliko ocigledno i providno da nije postojao nijedan navijac nekog drugog kluba kome se barcine sudije nisu gadile. A sad malo nekom nek sudija progleda kroz prste odma eto barcinih navijaca da se zale na sva zvona.
s

sinak

pre 3 meseca

ta kradja protiv celsija je smejurija naspram one utakmice pre 6 godina gde vidal dobija crveni a kazemiro sa zutim ubija igrace bajerna i ne dobija drugi zuti i da sve bude gore real u tom mecu protiv bajerna sa 10 igraca daje 3 gola iz ofsajda. Real je ekipcina koja je dva finala ls dobila iz ofsajda mijatovic 1998 i ramos iz metarskog ofsajda 2016 protiv atletika. Rukomet protiv psz-a 2018 godine u sopstvenom 16-ercu, pa poklon penal protiv juventusa u 90i nekom minutu za prolaz 2018...pa ove godine vini koji ne dobija drugi zuti za davljenje igraca lajpciga i posle toga daje odlucujuci gol a trebao biti vec 10 minuta na tribinama.Pa protiv bajerna ove godine situacija u 100tom minutu.
P

Pierluigi Colina

pre 3 meseca

Druze dal si realan, penal protiv juventusa spominjes u 90oj, ljudi ih nabili 4-1. Nikad veca kradja u historiji fudbala od one kad je chelsie pokraden, igracima je gotov bio pukao film i malo je falilo da skoce odjednom svi na ovreba i pogaze ga kao u seoskoj ligi. Barca je oduvijek pojam za kradju, tako da bas mi je drago da sad Real guraju, umrite od kukanja, dosla cica na kolica.
D

Druze

pre 3 meseca

Pricam o juveu 2018 na 0 3 na bernabeu

JudeBellingham

pre 3 meseca

Bez sudija i jakog budžeta ne bi ništa mogao da osvoji kao što je osvojio posebno 2009 i 2011.
D

Dorćoleta

pre 3 meseca

nemoj samo vi pogani navijači najgoreg i najlopovskijeg kluba na svetu sa najvise para da pričate nekom o sudijama i parama, sram vas bilo sve
m

maliii

pre 3 meseca

jude sa mocarta je komad sirovine koji treba nalupati samarima
J

Jana iz Saraorca

pre 3 meseca

Boze me sakloni