Pele (©Reuters)
Pele (©Reuters)

Pele pisao Mesiju: Priče kao što su naše biće sve ređe u fudbalu

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.12.20. | 22:12

Brazilac čestitao Argentincu na rekordu

Ušao je Lionel Mesi ove subote po još jednom rekordu u istoriju svetskog fudbala.

Prva zvezda Barselone, a i svetskog fudbala, postigla je 643. gol u dresu španskog giganta i po tome se izjednačila sa legendarnim Peleom. Toliko je Brazilac dao golova igrajući za Santos.

Izabrane vesti

Iako je u prošlosti bilo raznih izjava, u kojima je Pele znao malo i da omalovaži Mesija, danas mu je putem instagrama poslao lepu poruku, kojom mu je čestitao što mu se pridružio u fudbalskoj antologiji.

Kada ti je srce prepuno ljubavi, onda je teško promeniti put. Znam kako je to kada svakog dana nosiš dres voljenog kluba. I znam da nema ništa lepše od mesta koje zove domom. Čestitam ti na istorijskom rekordu, Lionele. Ali, iznad svega, čestitam ti na prelepoj karijeri u Barseloni. Priče kao što su naše, da jedan klub volimo toliko dugo, biće nažalost sve ređe u fudbalu. Izuzetno mnogo te poštujem, Mesi“, napisao je Pele i imenovao Argentinca, da bi mogao da vidi poruku.

Naravno, pitanje je dana kada će Lionel postići prvi sledeći gol i postati samostalni rekorder po broju golova postignutih u jednom klubu.


tagovi

ŠpanijaBarselonaPeleLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara