Aleksandar Pejović sa Mozzartovim čekom
Aleksandar Pejović sa Mozzartovim čekom

Pejović za Marka Stankovića: Prvotimac Radničkog 50.000 dinara prosledio za lečenje Nišlije

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 11:03

Najbolji irgač 35. kola Mozzart Bet Superlige

Domaće prvenstvo se polako približava kraju a na listi najboljih strelaca Mozzart Bet Superlige ostalo je još malo mesta. Sjajnom prikazanom partijom svoje mesto među najboljima u 35. kolu izborio je Aleksandar Pejović prvotimac Radničkog iz Niša. Kompanija Mozzart nagradila ga je sa 50.000 dinara koje je odlučio da prosledi za lečenje Nišlije Marka Stankovića koji vodi bitku za očuvanje vida.

 Za lečenje Stankovića, fizioterapeuta Radničkog, novac su do sada donirali brojni igrači kola Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Marko boluje od izuzetno retke Leberove bolesti, koja je ozbiljno ugrozila njegov vid. Lekova nema na pozitivnoj listi, pa on mora da ih nabavlja sam i izuzetno su skupi. Mare je sjajan momak i odličan fizioterapeut i želim da mu pomognemo u lečenju. Kompaniji Mozzart hvala na ovom priznanju i mogućnosti da pomognem", istakao je Pejović i dodao da ga je obradovala vest da je izabran za najboljeg igrača 35. kola.

Moram da istaknem da mi je drago što je moja partija pomogla klubu da upiše izuzetno važne bodove u finišu prvenstva. Ceo tim je odigrao dobar meč protiv Javora. Srećan sam i zahvalan što postoji i humani aspekt ovog priznanja i što nekome možemo pomoći”, dodao je prvotimac Radničkog.

Do kraja Mozzart Bet Superlige ostalo je još samo nekoliko kola. Osim nagrade za igrače meseca i kola, kompanije Mozzart nagradiće i najboljeg igrača domaćeg šampionata koji će dobiti priliku da svoju nagradu uputi na adresu pojedinca, humanitarne organizacije ili udruženja kojem je pomoć potrebna.



tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeAleksandar Pejović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara