FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Pazarcima dve utakmice bez publike, Kragujevčanima novčana kazna

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 17:04

Najgore prošao funkcioner kluba sa Čika Dače

Tek što je završena oktobarska reprezentativna pauza, a klupske aktivnosti ponovo su u fokusu sportske javnosti. Kako je poslednje kolo Mozzart Bet Superlige pred okupljanje državnih timova obeleženo incidentima na stadionima u Novom Pazaru i Kragujevcu, danima se iščekivala odluka o visini kazne za dva člana elitnog ranga srpskog fudbala.

Disciplinska komisija FSS sankcionisala je Novi Pazar sa dve utakmice bez publike, a u slučaju ponavljanja prestupa u narenih godinu dana biće kažnjen s još pet mečeva bez gledalaca. Zvanično obrazloženje je da su Pazarci kažnjeni zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren, pražnjenja severne tribine i jednočasovnog prekida utakmice protiv Vojvodine 7. oktobra. Novosađani su takođe kažnjeni, pošto u sledećem kolu protiv Čukaričkog na Banovom brdu gostujućih navijača neće biti.

Izabrane vesti

Bizaran momenat s kragujevačkog Čika Dače takođe je dobio svoj epilog. Uvođenje igrača koji nije bio upisan u zapisnik utakmice protiv Crvene Zvezde koštaće Radnički 500.000 dinara (oko 4.300 evra). Posebno loše prošao je generalni sekretar kluba Marko Dimitrijević. On do aprila sledeće godine ne sme da obavlja bilo kakvu funkciju u fudbalu




tagovi

FK Novi PazarKK Radnički KragujevacFK VojvodinaČika DačaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara