Komentari na vest

Pazarci za promene: Ukidanje bonusa i više stranaca - zašto Finci i Portugalci, a ne Crnogorci i Bosanci?

T

Tugaljko

pre 4 meseca

Ovo za bonus igrače su potpuno u pravu zašto praviti razliku između igrača ako su treneri sigurni u kvalitet mladog igrača on će da ga stavi u ekipu.Ovo sada forsira Zvezda jer sada ima više mladih igrača pa da se Terzić ne bi naterao da trenerom koji ni kad ima nedostižnu prednost drži najskuplje pojačanje na klupi.Ako valja igraće ako još nije spreman ubacivati ga u igru polako i to je to kao u svim normalnim ligama.
X

Xxxaja

pre 4 meseca

Ja ne znam sta vi zahtevate. Bolje preispitajte publiku koja kači onakve parole za Srbiju zemlju u kojoj živite pa onda da postavljate pitanja šta treba..ma za bas treba ....
S

Svi ga tako zovete

pre 4 meseca

Svi ga zovete sandzak😃ja sam u inostranstvu i ovde svi srbi i moji crnogorci zovemo taj deo srbije sandzak🤷‍♀️a. Jihad sandzaklije ili sandze🙂i u medijima u Srbiji vecina politicara nazivaju taj deo srbije sandzak.pustite se toga.....njihov klub se zvao fk Sandza kad se osnovao ,sandzak trans,sandzacke igre ,itd... sta se pravite ludi....hocete ljudima da zabranite kako da se zovu😃
l

laker

pre 4 meseca

ajde isterajte ove vise iz lige
G

Ggostt

pre 4 meseca

Jedino za bonuse upravu, ako imaš kvalitet igraš i tačka.A ovo za cg i sev.makedoniju nikako, čuj mi da razvijamo njihove polu grače, nek igraju tamo gde su potpisivali bilatelarne sporazume i rezolucije, nek ih te zemlje razvijaju.
H

Hm pa možda

pre 4 meseca

Ne mora da bude "bonus igrač" po godinama, već da budu obavezna 2 igrača potekla u omladinskoj školi tog kluba (da su trenirali u klubu 3 godine pre 19). To je veća motivacija za omladinske škole - ili razvijaj igrače, ili igraj sa "2 igrača manje".
K

Khanbg

pre 4 meseca

Kakva saopstenja ovi izdaju? Zar jos uvek nisu izbaceni iz lige? Sta ce oni u superligi SRBIJE? Oni svakako Srbiju ne dozivljavaju kao svoju zemlju. Neka igraju Tursku ligu, kad moze Dubai kosarku, mogu i oni fudbal.
D

Dinara91

pre 4 meseca

trebaju biti svi stranci koji nisu Srbi i tacka, sto bi mi bilo kome razigravali igrace bez ikakve korist. Koji makedonac ili bosanac dize nivo srpskog fudbala? Slazem se jedino sa dvojnom registracijom za mladje igrace da se razigravaju ostalo je za srpski fudbal apsolutno kontraproduktivno ali posto njima do srpskog fudbala nije ni stalo necude ovakvi predlozi. Svi znamo kako su usli u superligu i na koji nacin se drzali u njoj sad se vjestacki preko islamskog bitcoina pumpa pare u klub inace sa ovim kadrom na ovoj poziciji tabele vec bi davno se trebali ugasiti
F

Fhg

pre 4 meseca

Čuj razigravanje...Zato što tog igrača možeš posle da prodaš i obezbediš egzistenciju svom klubu.
g

ghost11

pre 4 meseca

Kucam komentar 10 minuta i vi iz redakcije ga ne pustite ???
F

FkpCascais

pre 4 meseca

Bravo za Novi Pazar!!!! Jedini hrabri i pošteni!!! To je put ka napretku.
Z

Zvezda jedina

pre 4 meseca

Da li si realan? Bonus za pobede? Pa na taj nacin ce svi iz gornje polovine tabele imati manje bodova od onih iz donje polovine, pa ce doci do promene na tabeli.
s

srbija srb

pre 4 meseca

I mi smo za njihovo ukidanje jer nas mrze iz dna duse i vredjaju, naravno u Pazaru bez publike svaku utakmicu
V

Video se

pre 4 meseca

Videlo se na derbiju(kosarka,fudbal)koliko postujete vi svoju drzavu,tj.posebno predsednika i vredzate neciju zenu fujjjjjj....pazarci vam krivi?treba njih kazniti za vase gluposti I ne postovanje drzave Isrpske majke ?sam da vas bude!!!!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Da se Don srpskog fudbala pita on bio uveo pravilo o 3 bonusa, kao što je i najavljivao! Vrtimo se u krug! Uzrok svega ovoga je slab i pogrešan rad sa mladjim kategorijama, kao i struka koja je na najnižim granama! Omladinske škole ne rade ono što treba da rade, a to je spremanje igrača za prvi tim! Nemaju ni ostale države toliko jake druge, treće, četvrte lige, pa uspevaju da stvore igrače koji bez problema igraju, npr. LŠ. Zato smo u poziciji da prodajemo "sirovinu", a ne "finalni proizvod". Kvalitetnog igrača, bez obzira na godine, ligu, uzeće bilo ko! Mi moramo da se promenimo! Ali sa ovolikom količinom lopovluka, teško! Na duže staze, gubimo svi! Zato nas nema nigde i zato smo "sirovinska" baza za transfere u rangu kikirikija! Zato nam je fudbal zabran male interesne grupe kojoj služi za lično bogaćenje!
s

soichiro

pre 4 meseca

treba zabraniti strance u srbiji..sve....samo dva tima imaju pare da dovedu pristojne strance..ne top kvaliteta...treba da igra pet bonusa u svakom timu, ali limitirati broj igraca pod ugovorima....da veliki ne skupljaju vise nego sto im treba....i da se promeni sitem bodovanja....0 za poraz, po jedan bod za nereseno bez golova, po dva za nereseno sa golovima...cetri za pobedu...na kraju prvenstva bonus bodovi za sve ekipe koje su pobedile boljeplasirane timove...da ne bodujemo isto pobedu protiv sampiona i onu protiv poslednjeg...
h

halo

pre 4 meseca

Nešto pametno i ovi da kažu, i pokvaren sat pokazuje tačno vreme dvaput dnevno :D
K

Kad

pre 4 meseca

Se napiše istina, mocart izbacuje komentare. Možete vi izbacivati do mile volje, ali istina je istina.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Konacno da i od njih dodje nesto pametno! Podrzavam sve!
R

Red Star Belgrade

pre 4 meseca

Sve lige imaju pravilo da se clanovi EU-a ne racunaju kao stranci. U Bosni,Crnoj Gori i Makedoniji se npr nasi igraci vode kao stranci. Zato i idu na dvojna drzavljanstva tamo. (Bosna i Crna Gora). Bolje pravilo je da se sve Evropske drzave racunaju kao domaci igraci tako se niko nece ljutiti.
B

Bravo

pre 4 meseca

Bravo za Sandzaklije, tako se bori za svoj klub i ligu. Veliki pozdrav iz Sandžaka
n

ne razumem

pre 4 meseca

Sandzak? To je Raska a ne Sandzak. Da li ti znas uopste sta znaci Sandzak?

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Kaze se Raška a ne sandzak!
v

v1ad

pre 4 meseca

Ajde tacku po tacku. Nesto se slazem, nesto ne. 1. Igraci iz Bosne, Makedonije, Crne gore ce retko podici kvalitet posto su njihove lige dosta slabije i od nase. Eventualno neki reprezentativci, mada ni oni ne nesto puno. 2. Slazem se, ne treba postoji pravilo o bonusima. Treneri treba da imaju dovoljno svesti da daju sansu mladim igracima i bez toga. Nazalost, mnogi nemaju. 3. Dvojne registracije mogu samo ako igrac ne moze da preskace iz jednog u drugi klub ko loptica-skocica. Ili bar u istom rangu. Kad pricamo o Srpskim ligama i tom rangu, tu nema razvoja igraca. Bas ce neki klinac da postane Mesi na oranici u Podunavcima. Prva liga je prvi ozbiljan poligon za razvoj mladih igraca, sve ispod nema svrhe. 4. Uvek za.
V

Vlada79

pre 4 meseca

Pa sad, malo je glupo obrazloženje da su Bosna, CG, Makedonija na 50-100km od naših gradova, jer su i Segedin (Madjarska) i Temisvar (Rumunija) takodje na 50-100km i blize od nekih naših gradova, primera Subotice ili Vršca, onda ni oni nisu stranci jel? Mada se slažem da je glupo da su igrači iz ovih zemalja stranci. Drugo, bonus pravilo je potpuna glupost, niko neće biti talenat, samo zato što mora da počne utakmicu. E sad, drugo je ako mi nemamo mladog i dobrog igrača, to je onda problem mladjih kategorija. A sto se tiče dvojne regiszracije, tu se već ne slažem, to je čista glupost, može pozajmica i tačka, kakva crna dvojna, pa tu se ne bi znalo ni ko pije, ni ko plaća! Ali da nešto treba menjati, treba....
g

gost011

pre 4 meseca

pa tako je, to i hoce. madjari i rumuni nisu stranci zato sto imaju drzavljanstva eu, a cg i makedonci jesu - to zele da promene.
d

dejanera

pre 4 meseca

1. Status igraca koji nemaju drzavljanstvo Srbije treba da bude da su stranci. I nije bitno ko je iz koje zemlje. Ako imas drzavljanstvo Japana ili Severne Makedonije ti si stranac u Srbiji! 2. Ukinuti bonus pravilo zauvek. To nek vazi u amaterskim rangovima. A i tu ukinuti u poslednja dva ranga jer klubovi koji igraju te rangove su obicno vise rekreativci nego cak i amateri. 3. Dvojne registracije dozvoliti ali se mora voditi racuna o broju utakmica koje neki igrac moze odigrati u nekom periodu da see ne bi desilo da isti igrac igra sredu za jedan klub u cetvrtak za drugi a onda za vikend ponovo. 4. Ukinuti ogranicenje broja stranaca! Ako neko zeli da ima 30 stranaca neka ima.
D

DKP

pre 4 meseca

Fudbalski savez SRBIJE, a ne transfer poligon i FS kupujem-prodajem. Da li odgovara 5 stranaca dozvoljeno, za svakog stranca preko 500k evra kazna, pa ako vredi i donosi kvalitet tebi se isplati, zar ne? Šta ti vredi 30 stranaca ako ne znaju loptu da šutnu, takvih ima i kod nas? Ako vrede, uloži, plati, rizikuj ako veruješ u njih...nemaš pare, igraš sa 5 stranaca, zaradiš, pa izrizikueš sledeće sezodne.
1

1914

pre 4 meseca

Konačno neko pametan! Stranci ne treba da budi igrači iz ex-yu jer mi kao liga treba da uzimamo najbolje iz cg, bih, mkd, a ne da Dinamo iz Zagreba ima bolju skauting službu od svih naših klubova zajedno i to u našem dvorištu, sramota! I LIGA 12 klubova II LIGA 12 klubova III LIGA 12 klubova Jedino normalno rešenje.
F

Firči

pre 4 meseca

U CG BiH Makedoniji slabiji fudbal nego u Srbiji,koga tamo da uzmeš
S

SVAKKA CAST

pre 4 meseca

SVAKA CAST! Bosanci, Crnogorci i Makedonci MORAJU da imaju status stranaca jer su tako izabrali 1992 i 2006 i tu ne sme biti odstupanja. Njihov izbor treba postovati Srbine ili imas opbraz ili ne. Imamo, dosta je bilo! A za Srbe iz okoline mogu lako dobiti SRB pasos, ostali ne, i nikako neki afrikanci, dosta je bilo. Prvo nasi!
K

Kakogod

pre 4 meseca

Ne traze iz cg i bosne da ne budu stranci nego vasi traze, ne mijesaj babe i zabe. Ako ne smatrate da biste lakse pronasli igrace sa ovih prostora koji imaju kvalitet a da se klubovima ne racunaju kao stranci onda ostavite kako jeste. Ja generalno pratim lige okruzenja i ne vidim da vam je ovaj sistem nesto posebno pomogao obzirom da sad zvezda i partizan jure da vrbuju mlade fudbalere da ih mogu koristiti kao bonuse.
M

Malo istorije

pre 4 meseca

Niti su Srbi iz Bosne niti Crnogorci birali otcepljenje. Srbi iz Bosne su odustali od Srbije jer su pre 30-ak godina iako su procentualno bili najbrojni oni su bojkotovali referendum i sebe dozvolili da im Alija Izetbegović bude predsednik. Crnogrci su izabrali zajedničku državu sa Srbijom ali su kriminalnim putem odvojeni od Srbije upisivanjem lažnih Albanaca u državljanstvo i zabranom državljana Crne Gore u Srbiji da glasaju (nešto slično kao što mi u Srbiji imamo izbore proteklu deceniju). Kao drugu činjenicu Crnogorci su bili uvek uz Srbiju i srpsku vojsku još od prvog svetsog rata i bitke na Mojkovcu (kada je izginolo više hiljada ljudi pružajući odstupnicu srpskoj vojsci) inače a u drugom svetskom ratu učestvovali su u oslobođenju više od 50 gradova Srbije između ostalog i Beograda (brigada Peke Dapčevića). Dok od Srba iz Bosne nikad ništa nismo dobro dobili. Srpska vojska ih oslobodila od Austrougarske (a u toj vojsci bili je nekoliko desetina hiljada Srba koja se borila protiv nas doduše jedan mali broj je nasilno mobilisan ali većina je bila dobrovoljno a Kralj Aleksandar ih je amnestirao) i pripojila da budu u jedinstvenu državu. Kasnije 90-ih su nas izdali dozvoli su svojim glupostima da budu otcepljeni od Srbije i pritom napravili velike zločine zbog kojih ispaštamo svi mi državljani Srbije a onda kao izbeglice uzurpirali sva najbolja radna mesta našim ljudima. A evo i sada se lažno upisuju u biračke spiskove i sa lažnim ličnim kartama glasaju kako u našem Beogradu tako i u mestima po Srbiji.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Nemam pojma
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Sva pravila treba menjati. Broj stranaca nije potreban. Ionako nas buse u Evropi ko stigne. Zasto se klubovi nebi pojacavali ako imaju potrebe za to. Zasto uopste postoji pravilo bonusa? Ako neko vredi igrace a ako ne nece. To pravilo postoji vec dugo godina I reprezentacija nam je nikakva. A ako se ukine broj stranaca ova tacka o CG I Bosni regionu nije ni vazna.
Г

Григориј Чварковић

pre 4 meseca

Први пут се слажем са Пазарцима.
K

Korner

pre 4 meseca

Upravu su za strance,pa i za bonus igrača,u Piksi jebo vreme dali je bio bonus ,pa Mijatovo,Dejanovo,Sinisino,Jokanović,ako si talenat ti si talenat,
D

DKP

pre 4 meseca

Al je liga bila u to vreme države od preko 20 mil, a ne 5-7 mil. Nisu u to vreme bežali preko čim se čuje za njih. Sa 17 godina nisu svi bili "zvezde" u mercedesu, bmwu i sl. Rad,talenat, rad, karakter, rad, "muškost"... a ne frizurice, kremice, uske pantalonice, instagram profili i curice (starletice) !!! (Čas onima koji se ne uklapaju)
P

Pa

pre 4 meseca

Finci su fini, a crnogorci nisu. Neka predju kod njih u ligu pa ce im biti domacini i tako podrzavaju ostu izmisljotinu

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Prvo pitajte crvenu zvezdu da li im odgovara ukidanje bonusa! Ako njima odgovara, onda ce se ukiniti! Doduse, oni ionako igraju bez srpskih “bonusa”! Igrao im je novozelandjanin na poziciji bonusa koji je probio limit godina! Bahatost level pro!
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

a djiga? ispunjava sve uslove, mlad igrac, potreban za razvoj srpske reprenzntacije
Р

Радамел

pre 4 meseca

Ти играчи из околних земаља су странци на папиру и то тако треба да буде, наша деца треба да имају предност. а што се тиче броја странаца то може да се коригује.
P

Pera genije

pre 4 meseca

Apsolutno su u pravu i što se tiče bonusa i što se tiče stranaca. Te dve stvari su totalno pogubne po naš fudbal!
j

jezivije

pre 4 meseca

Onda odgledaj neku utakmicu njihovu i baci pogled na tribine... Ili poslušaj čemu skandiraju.
N

Nenad krete

pre 4 meseca

Nisu Srbi pobili milione Hrvata , Bošnjaka ,Turaka nego obrnuto
S

SaleZiveli

pre 4 meseca

Ma ne bi Srbi, uvek žrtve, nikad ništa loše nismo uradili. Zašto su nacionalisti uvek tolike placi****e
D

Daro Ilic

pre 4 meseca

Znjenica je das Srbi nisz napali Osmansko Carstvo, da Srbi nisu napali Nemce, Hitlera, da su Srbi jedini narod koji je ubijen masovno po logorima pored Jevreja i Roma, cinjenica da Srbi nisu imali Logor Jasenovac, Stara Gradiska, Jadovno itd. Cinjenica je da Srbi nisu prvi ubijali po Srebrenici, cinjenica je da Srbi nius vadili Organe po Albaniji, a i cinjenica je da vi za pravud niste culi!
N

Neznalica

pre 4 meseca

Samo ovo sa dvojbom registracijom ima smisla, ali Nigam siguran da nije u suprotnosti sa nekim fifa/uefa pravilima. Sve ostalo je glupost
@

@neznalica

pre 4 meseca

...sta je glupost? da neki lik iz gvineje bisao koji je dobio portugalske papire igra kao domaci igrac, a crnogorac, kojih je dosta odraslo u srbiji, ima rodjake po srbiji igraju kao stranci? jedan primer je ivanic. i broj stranaca? ako je stranac kvalitetniji od domaceg igraca, valjda je i za klub i za domaci fudbal bolje da igra kvalitetniji igrac. nas fudbal tu ne gubi nista, jer igrac koji nema mesta u domacem klubu tesko da je buducnost reprezentacije. cak i ovo oko bonusa ima smisla ali mozda na duze staze da neki rezultat. pravilo bonusa je vec neko vreme na snazi, koliko reprezentativaca smo dobili zahvaljujuci njemu?sve sto dobijamo od toga je da mladi igraci ranije idu u inostranstvo. mozes kao englezi da uvedes za stranca da je obavezno da je reprezentativac svoje zemlje ali ako pogledas druge zemlje, ogranicavanje broja stranaca nema smisla. englezi su i pored najvise stranaca prvi favoriti za EP. od dobrih stranaca uce i domaci igraci.
@

@Nenad1246

pre 4 meseca

Evo ga, Mile Kontraš.
A

Archie

pre 4 meseca

Ako se pravila o strancima i bonusima menjaju svaki put kada to Terzić i zvezda zažele zašto onda i Novi Pazar ne može da iznese svoje predloge?
-

-//-

pre 4 meseca

""Hocete da igraci iz regiona nemaju status stranaca, a onda kazete kako je kvalitet u regionu u deficitu.. znaci vi hocete da dovodite koga ??""
i

i

pre 4 meseca

Da smo normalna drzava ovaj klub bi trebao biti izbacen zbog onog transparenta...
K

Kimmi

pre 4 meseca

Onda bi i zvezda i partizan, a vjerovatno i drugi, morali po sto puta do sad biti izbačeni jer su imali mnogo gore transparente i skandiranja.
T

Ttt

pre 4 meseca

Kazna zbog istine?
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Vidi pre svega na osnovu nekih brđana ne možeš generalizovati sve jer ima i gomilu suprotnih primera iz tih krajeva. Pogledaj na kraju nas i kolko mrzimo sve oko nas pa da se čovek onda zapita do koga je. Dal do sela ili do problematične kuće u selu? Poenta je da netreba nikad generalizovati stvari jer svih nas ima i ovakvih i onakvih.
g

ga

pre 4 meseca

Bosanci, Crnogorci i Makedonci MORAJU da imaju status stranaca jer su tako izabrali 1992 i 2006 i tu ne sme biti odstupanja. Njihov izbor treba postovati

Искрено речено

pre 4 meseca

а ми срби из републике Српске?Да ли је ко нас питао да ли желимо са Србијом или не?
g

ga

pre 4 meseca

Ko vam brani? Vi ste najkvalitetniji korpus Srpstva i pasos Srbije mozete da dobijete svakako te vas ova odredba zaobilazi.
!

!!!

pre 4 meseca

RS, SCG i SRB jedna dusa
M

Medaa93

pre 4 meseca

Za gore navedene bih uveo i poseban porez. A pazar u medjuopstinsku ligu.
M

Molim

pre 4 meseca

Cek cek…. Ko je ovde lud!? Vama se cetvrti zahtev svadja sa prethodnim zahtevima! Hocete da igraci iz regiona nemaju status stranaca, a onda kazete kako je kvalitet u regionu u deficitu.. znaci vi hocete da dovodite koga ??
j

jezivo

pre 4 meseca

prvo kako moze povakav komentar da prodje filter jer je govor mrznje i to je zaista strasno za urednistvo a drugo Pazarci su gospoda za 70 posto Srbije i vece patriote od mnogih pogotovo ovih laznih preko drine sto nam dolaze da glasaju pa nam pokazuju patriotizam. ni jedan pazarac nikad nije rekao da nije iz srbije to sto kazu iz sandzaka je odrednica kao sumadija npr. i prekinite da sirite mrznju mnogo smarate uzmite neku knjigu idite u neku skolu ili mozda fakultet a ne sto nabijate glave u malter. bice nam svima lakse
!

!!!

pre 4 meseca

i RS i Pazarci su nasi, svati to!
A

A oni

pre 4 meseca

Su poznati po dovođenju vrsnih stranaca, pa se zalažu za što više. Strašno šta sve ljudi pričaju.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Слажем се за играче из ЦГ и БиХ, лако неко од њих може заиграти за нашу репрезентацију.
D

Daj faul

pre 4 meseca

I mi smo za promene….da se zabrani kupovina mesta u ligi tako da 10-oplasirani klub drugoligaskog takmicenja NIKAKO ne moze da udje u Superligu sa te pozicije!
И

Иван Грозни

pre 4 meseca

Оглашава се клуб који је убачен у највиши ранг такмичења на основу ванспортских критеријума.
v

vlada1951

pre 4 meseca

Svaka im je na mestu. Posebno ova o dvojnim registracijama u klubovima 3. i 4. ranga... To što Zvezda ima filijale u Superligi i Prvoj ligi pa joj odgovara da tu šalje svoje igrače ne bi trebalo da ograničava "manje klubove" poput Novog Pazara, oba Radnička, Napredka i ostalih da svoje mlade igrače šalju u lokalne klubove iz svojih regiona. To bi donelo dobrobit i superligašima ali i tim klubovima iz srpskih liga i zona, kojima bi pomoć nekog superligaša mnogo značila. Takođe, pravilo bonusa se pokazalo kao glupo i nepraktično. Poslednja situacija sa Naserom Đigom (o kom imam jako dobro mišljenje ali to sada nije tema). Naser Điga je bonus u našoj ligi. Marko Stamenić, reprezentativac Novog Zelanda je bonus u našoj ligi... Bonusi mogu da budu Inače, primere navodim iz Crvene zvezde jer sam navijač iste, ne znam bas toliko detaljno situaciju u ostalim klubovima, verovatno i u njima ima ovakvih primera.
n

ne

pre 4 meseca

prdite.
N

NoName1

pre 4 meseca

Bravo Pazar. Tako razmišljaju ljudi koji žele dobro svom klubu. Jedino merilo mora biti KVALITET, a ne godine rođenja. Mnoge ekipe imaju bolje opcije na poziciji bonusa, ali su prinuđene da im igra bonus. Zamislite da morate godinu dana da forsirate nekoga ko je relativno loš, znate da sledeće sezone on neće igrati jer prelazi dozvoljene godine, a nema kvalitet. Suludo. Prinuđeni ste da vam igra igrač od kojeg nemate nikakve koristi. Lako je Terziću, pokupi najbolje u regionu jer ima pare i forsira priču o dva bonusa. Ponavljam, jedino merilo mora biti kvalitet. Mislite li da je Florentino Perez lud jer još drži Luku Modrića?Nije lud, nego je Luka Modrić klasa. To isto važi i za klince - ako si klasa igraćeš i sa 18 godina
D

Djape45||

pre 4 meseca

Kažeš pametni Pazarci, a lako Terziću, a kad bi ukinuli pravilo o broju stranaca, kukali bi kako Zvezda ima mnogo stranaca i kako nije pošteno.
N

NoName1

pre 4 meseca

@Djape....koga bre briga što će neko da kuka? Neko će da kuka što to pravilo uopšte postoji, neko će da kuka što prodajemo mlade, neko zbog ovoga, neko zbog onoga ... poenta je da se SVA OGRANIČENJA UKINU, i da igraju oni za koje trener smatra da treba da igraju. A ne da mu neko dekretom sastavlja tim. Kukamo kako nam menadžeri sastavljaju reprezentaciju, a pravilo bonusa je MENADŽERSKO PRAVILO. To je svakom sa dva grama mozga jasno
g

gosttt

pre 4 meseca

podrzavam!
A

Allianz

pre 4 meseca

Pa veći su stranci ove koje si nabrojao, nego finci i portugalci.