Pazarci rešili pitanje desnog beka

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 09:32

Ivan Lakićević stigao kraj Jošanice

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Kadar Novog Pazara jači je za desnog beka Ivana Lakićevića. Posle ozvaničenja jednogodišnje saradnje, iskusni fudbaler tokom popodneva stiže na Zlatibor, gde su Pazarci s prvim danom tekuće sedmice krenuli u najvažniji deo priprema za nastupajuću sezonu.

Izabrane vesti

Tridesetogodišnji internacionalac stavio je tačku na uspešan period u pančevačkom Železničaru, iako je odlučujuće mečeve baraža za opstanak u društvu najboljih sa Inđijom (2:1, 2:0) ispratio sa klupe za rezerve, s obzirom da je trener Tomislav Sivić prednost dao Bojanu Balažu.

Lakićević je u takmičarskoj 2023/24 odigrao 32 utakmice za Pančevce, a kao dvostruki strelac i trostruki asistent stavio je potpis na pet golova u Mozzart Bet Superligi. Bivši omladinac beogradskih crveno-belih ovdašnjim zaljubljenicima u loptanje predstavio se u dresu Donjeg Srema, potom dokazao kao prvotimac Vojvodine, da bi nakon transfera u Đenovu usledile pozajmica Veneciji i deo karijere u Ređini.

Sigurno da je nekadašnji reprezentativac Srbije u uzrastu do 19 godina (društvo su mu u ekipi koju je vodio Zoran Džimi Marić pravili saigrači Filip Pajović i Stefan Dimić) značajno pojačao družinu trenera Nikole Trajkovića, posebno poziciju uz desnu aut liniju s tek nešto većim akcentom na zadatke u defanzivi.

Konkurent za mesto u timu trebalo bi da mu bude već starosedelac u taboru Plavih Dragan Bojat, igrački dokapitalizivan u svojoj debitantskoj sezoni na srpskoj elitnoj sceni. Nekadašnji Partizanov đak i bonus rešenje superligaša sa Jošanice i Raške spremno je dočekao šansu posle više puta opevanog povlačenja Uroša Lazića sa pozajmice u Novom Pazaru, a od strane Crvene zvezde.

Pazarci na desnom beku trenutno testiraju mogućnosti još jednog momka rođenog 2005 godine. U pitanju je Njebuči Čukvu. Tinejdžer iz Nigerije se na srpski fudbal privikavao kao član Radničkog sa Novog Beograda.


tagovi

Ivan LakićevićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara