Komentari na vest

Pavlović: U đakuziju sam saznao da idem na EP

R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Ljudi nikako da shvate da je ovog malo njemačka pič.. izbacila!

Mali peca

pre 4 meseca

I sta rece cale jel ponosan i srecan do neba, sto mu sin igra za nemce , a u imenu nista nemacko , i na kom jeziku mu reko to srpskom ili nemackom?
T

Twix

pre 4 meseca

"Kad pobedjujmo, onda sam Nemac. Kad gubimo onda sam imigrant." Rece Ozil koji je mnogo veca glava od ovog lika. Al niti mi te zao, niti ti zameram.
O

Objektivno2443

pre 4 meseca

Lep primer svim ljudima zašto nikad ne treba da odu da žive u inostranstvo. Zamisli odeš, radiš ko crnac, uvek si građanin 3. reda, sutra dobiješ dete koje je građanin 3. reda dok ne vide da mogu da ga iskoriste, onda se ponašaju kao da je građanin 1. reda, a zapravo svi u sebi misle da je niža rasa. On nesrećnik, ne zna ni ko je, ni šta je, Srbin, Nemac, vanzemaljac, koji se uneredi po svojim precima i otadžbini, zbog toga da bi dobio ugovor od 70,a ne od samo 60 miliona evra.
A

Ali p

pre 4 meseca

Pazi, u đakuziju je saznao. Normalna glava to nikad ne bi izjavila. Mislim da si se i nemcima zgadio, radio sam sa njima 5 god. Vrlo dobro znam kako razmišljaju. To javno bahaćenje ne podnose. I to cenim kod njih.
G

Ggostt

pre 4 meseca

E moj pavloviću da si bio na splavu i slušao priju poziv bi ti stigao.
T

Twix

pre 4 meseca

Long story short: No repstacija, no Bajern.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Vi pisete kao da je za nas zaigrao..
M

Mladic

pre 4 meseca

A o Krosu volite da pročitate?! 🤮 Ali kad je u pitanju neki “naš” onda prorade frustracije.
K

Kros

pre 4 meseca

Je gospodin, ovo je seljačina, ali ne seoska. Seljaci nisu ovakvi.
B

Budak

pre 4 meseca

I ja u kadi da dugujem za vodu!
s

sasa l

pre 4 meseca

odmah oduzeti svu imovinu njegovoj babi i dedi. zatim najblizeg rodjaka poslati u vojsku. uceniti jos neke rodjake. i napasti autobus reprezentacije Nemačke kad budu isli na utakmicu i kidnapovati ga. Nece se niko igrati sa srbijom i njenim istorijskim junastvo i slobodarstvom.
T

Twix

pre 4 meseca

Kazu bitno je da imas ili humor ili pare. Iskreno se nadam da imas pare. 🙄
L

Liga sampinjona

pre 4 meseca

Tako je Pavlovicu!Zelim ti svu srecu !💪🏻🇩🇪
O

Ovakve

pre 4 meseca

Tekstove, ni sam Pavlović ne bi razumeo. Zašto više pišete o njemu, čovek igra za D, ne piše mi se uopšte ime te zemlje.
G

Gost 978

pre 4 meseca

Pa da je izabrao Srbiju nebi ga ni zvali da bude u konkurenciji za Evropsko
i

iz sljivika

pre 4 meseca

Jako bitna informacija od nekog nemačkog reprezentativca. Saznali smo da nemački reprezentativac poseduje đakuzi i da mu se digao kada je dobio poziv od selektora.
J

Jana iz Saraorca

pre 4 meseca

Ovaj decko mi se dopada♥️
д

домаћини

pre 4 meseca

Не знам зашто су потребни текстови о играчима других репрезентација. Дечку нек је са срећом он је своје изабра и нека о њему пишу ДојчеВеле и Билд. Боље текст о Баждару, Јовановићу или Спајићу јер они су наши
L

Liga sampinjona

pre 4 meseca

@domacini Sta da citam o Spajicu majke ti?Moras da shvatis da ima u Srbiji ljubitelja fudbala koji vole Bundes ligu ,Kalco i ostale lige koje su dosta kvalitetnije od Srpske smece lige.Ja volim da citam vesti o Pavlovicu ne razumem zasto te to boli?Imas brate stranicu o finalu kupa u Loznici pa se odusevljavaj.Pusti nas prave zaljubljenike u Evropski fudbal.
@

@liga šampinjona

pre 4 meseca

Jesi dobio vizu za Nemačku, a da nisi je mogao produžiti. Kakva kontraška glava. Ja ću ti sutra naći posao, drugar mi drži firmu tamo. Ali treba da dobro rmbačiš. Viza ti se produžuje bez problema.
@

@liga

pre 4 meseca

Šipu ga, ali polako. Tako je slađe.