Pavlović se vratio iz Rima, u konkurenciji za Molde, Simović opcija na štoperu u slučaju plasmana u Ligu Evrope

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.19. | 14:10

Crno-belima bi u tom slučaju svakako bio neophodan još jedan centralni bek

Lekarski pregledi u Laciju obavljeni, oprezni Italijani sačekaće dan ili dva na konačne rezultate specijalista, u međuvremenu se Strahinja Pavlović vratio iz Rima u Beograd i stavio na raspolaganje treneru Savu Miloševiću uoči puta u Norvešku na revanš s Moldeom.

Uostalom, na štoperskoj poziciji je Partizan “tanak“, pošto stručni štab pored Pavlovića može da računa samo još na Bojana Ostojića i novajliju Igora Vujačića, a ovog prvog još muči primicač zbog čega nije sasvim izvesno da će biti kadar da odigra svih 90 minuta u Norveškoj.

Izabrane vesti

Pavlović će izvesno biti u prvoj postavi, ali zbog potrebe za finansijskom injekcijom crno-beli su morali da ga baš u nedelji u kojoj igraju "utakmicu sezone" pošalju na preglede u Rim uoči 5.500.000 evra vrednog transfera u Lacio. Ceo posao samo čeka zeleno svetlo rimskih lekara, a kako se prelazni rok završava u ponedeljak, 2. septembra sasvim je moguće da ćemo za konačan epilog sačekati da prođe meč sa Moldeom.

Pavlović će svakako ostati u Humskoj do kraja tekuće sezone, pošto je takav dogovor postignut sa Lacijem pre no što pregledi nisu odložili ozvaničenje posla, ali to ne menja činjenicu da bi u slučaju plasmana u Ligu Evrope Partizanu bio potreban još jedan štoper. Portal Telegraf piše da bi to mogao da bude Slobodan Simović (30), nekadašnji fudbaler subotičkog Spartaka kome za četiri meseca ističe ugovor sa BATE Borisovim.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara