Pavlović pred transferom u Monako, Partizanu 10.000.000 evra i procenti

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 20:23

Crno-belima i 20 odsto od sledeće prodaje, ugovor na pet godina

Prelazni rok nije još ni počeo, a pukla je prva bomba iz Humske 1! Naravno, zvezda je Strahinja Pavlović, najvredniji igrač kojeg Partizan ima u kadru. Očekivalo se da bude navala za njegov potpis tokom zimske „pijace“, ali posao je, izgleda, već pri kraju!

Čelnici Partizana i Strahinja Pavlović su u završnim pregovorima sa Monakom. I ako se sve završi prema očekivanjima, u pitanju će biti jedan od najvećih transfera u istoriji crno-belih, pošto će klubu sa Topčiderskog brda pripasti 10.000.000 evra, ali jednako bitno i – procenti. I to čak 20 odsto od narednog Pavlovićevog transfera, što bi bio veliki uspeh uprave Partizana, jer do sada nisu uspevali da izvojevaju u pregovorima da klubu pripadne deo kolača i od sledeće prodaje.

Izabrane vesti

Pavlović će, ako sve prođe prema najavama, potpisati ugovor na pet godina. Time će Monako dobiti štopera za budućnost, jer se crno-belom tinejdžeru predviđa svetla budućnost, a bio je ove godine i u konkurenciju za nagradu „Zlatni dečko“, koja se dodeljuje najboljem mladom fudbaleru na kontinentu.

Kada se pogleda razvoj situacije iz današnjeg ugla, ispada da je po Partizan bila sjajna stvar što Strahinja Pavlović letos nije potpisao ugovor sa Lacijom, iako je dva puta odlazio u Rim na završne pregovore. Italijani su tada lansirali priču da mladi štoper ima probleme sa srcem i da zbog toga nije prošao lekarske preglede, što su iz Humske kasnije demantovali, pošto je igrač prošao testove u Belgiji i dobio potvrdu da je potpuno zdrav.

Upravo zbog svega toga oprezni su i u Humskoj dok se ne stavi potpis na ugovor, jer je tako letos bilo sve "gotovo" i sa Juventusom, pa se italijanska Stara dama u poslednjem trenutku povukla i ceo posao je propao.

Strahinja Pavlović je manje od godinu dana u seniorskom pogonu Partizana, za prvi tim je debitovao zimus kod trenera Zorana Mirkovića i već na njegovoj drugoj utakmici, na večitom derbiju, videlo se da je materijal za velike domete.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara