Aleksandar Pavlović, Hari Kejn i lekarska ekipa (©Reuters)
Aleksandar Pavlović, Hari Kejn i lekarska ekipa (©Reuters)

Pavlović mora duže da miruje: Uspešno operisan, za Bajern neće igrati ove godine

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 15:48

Tek će 2025. ponovo na teren

Maler za malerom. Baš je poteralo Aleksandra Pavlovića. Nije mu se dalo da zaigra za Nemačku na Evropskom prvenstvu, da bi sinoć polomio ključnu kost. Uspešno je operisan i ide na dužu pauzu.

Već sada je jasno da za Aleksandra Pavlovića više nema fudbala ove godine, neće igrati za Bajern. Minhenski klub je potvrdio da vezistu čeka nekoliko nedelja mirovanja, a Skaj sports tvrdi: na teren će ponovo tek 2025. godine.

Izabrane vesti

Situacija je takva da bi momak srpskih korena koji igra za nemačku reprezentaciju u najboljem slučaju mogao da zaigra za Bavarce sredinom januara. Nemački klubovi će u Bundesligi poslednju utakmicu ove godine odigrati pretposlednjeg vikenda decembra i imaće tri nedelje pauze. U tom vremenskom intervalu neće se igrati ni Liga šampiona.

Ali, neće mali broj utakmica propustiti Aleksandar Pavlović, jer Bajern do 11. januara i gostovanja Borusiji Menhengladbah – ako i do tada bude spreman – očekuje čak 13 utakmica. Požalio se i Vensan Kompani

“Gorak gubitak, Pavlović je, u ovom trenutku, jedan od naših najboljih igrača”, poručio je trener Bavaraca.

Šta je tu je, moraće da se snađu bez njega. Podsetimo, nemački vezista sinoć se bolno prizemljio, već u 6. minutu protiv Štutgarta morao je da napusti teren. Zamenio ga je Žoao Paljinja. Imaće Portugalac u narednim sedmicama punu minutažu, a uloga bi mogla da se promeni i Leonu Gorecki i Konradu Lajmeru. Ove sezone su minutažu dobijali na kašičicu.



tagovi

Aleksandar PavlovićBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara