Komentari na vest

Pavlović blista u Bajernu, debitovao za Elf, vreme je i za prvi start u Nagelsmanovoj četi

P

PiksiTerzin

pre oko 1 sat

Zreliji je Maksa Messi iz naseg Bajerna sa liderom Spajicem
t

tuneki

pre oko 2 sata

Mladje selekcije(sa igracima samo iz Beograda) su pogubili sve utakmice sad u ovom rep.prozoru.... Za nas ne postoje deca iz dijaspore,niko ih ne zove..... Catovic(Stutgart),Zecevic(Arsenal) Pejicic(Slo),Zivkovic(Aus),Bajcetic(Spa) i drugi prava Istina je da ih Niko Ne Zove Ima li smo srece sa Simicem i Samardzicem,pa i Motikom, zato sto su poreklom iz rep.Srpske, da su poreklom iz Srbije nikad ne bi hteli da igraju za nas
F

Fakti

pre oko 1 sat

Javasluk u tom tom FSS-u. Nista ti ljudi ne rade. Teren u Leskovicu u uzasnom stanju. A stadion nov. Jednostavno nerad. Nema nikakve organizacije.
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Kod Piksija bi još sjedio na klupi 🤣🤣🤣🤣 Šalim se. U ovj ekipi bi sigurno bio u prvom planu
S

Scaloneta

pre oko 2 sata

Zašto bi nas to toliko zanimalo? Njegova karijera nas zanima koliko i karijera Angel Gomesa iz Engleske ili Fermina Lopeza iz Španije.
М

Ма шта зна Бајерн

pre oko 2 sata

Не знам само зашто толико минуса на коментар испод који је 100% тачан. Павловић је био у контакту са нашим савезом (ко год вам прича да није тако - лаже), а Пикси га јесте понижавао изјавама типа: "Не чекамо ми испред породилишта свако српско дете и мора он још да се докаже није деби за Бајерн мерило...". Деби за Бајерн у тим годинама није мерило? Ево докле је дечко од те изјаве дошао за мање 6 месеци, а ви стручњаци нек вас лажу директори репрезентација и портпароли... Знате, не знају ови из Бајерна, знају наши пијани помоћни тренери и статистичари.
B

B free

pre oko 2 sata

Ma batalite vise sa njim
d

dbdb

pre oko 2 sata

on nije Srbin sa Njemackim pasosem vec je Njemac kojem je otac iz Srbije on je rodjen tamo igra za Njemacku.To sto oni vama pricaju ja sam srbin a igram za njemacku,austriju ili ne znam koga su budalastine i jeftino skupljanje publike.Da se osjeca tako igrao bi za Srbiju
a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre oko 2 sata

Au decko nije tebi lako. Idi umij se hladnom vodom. Decko je Srbin kojeg nas savez nije zvao a pritom ga je Piksi ponižavao nekim izjavama. On video koliko ima sati i da ce prica sa Srbijom trajati godinama pa je izabrao Nemacku. Uostalom, udji mu na Instagram i vidi sta sve prati. Gomilu srpskih stranica, sve nase igrace iz reprezentacije itd.
j

just

pre oko 2 sata

otac je rodjen u Beogradu,ziveo u Svajcarskoj majka Srpkinja rodjena u Minhenu Kraj.