Komentari na vest

Partizanu u goste stiže CSKA iz Sofije, ali ne Ilićev

R

RAZLAZ

pre oko 1 godinu

Uprava napolje!
r

realno nerealno

pre oko 1 godinu

Kako privatizacija moze da bude losa stvar, pa 90% svetskih klubova drze kriminalci ali ulazu svoje pare koje ne smeju pokrasti vazura vucela terza i ostali koji dobijaju pare od drzave, nego ce se pare koje ulaze u klub stavrno uloziti za poboljsanje kluba ovako su zvezda i partizan rupe bez dns sto vise para gurnu u njih oni sve vise duzni,ajde nek meni i tebi oproste dug za struju vodu porez oce k. Ako necete pricatizaciju onda nek drzava uzme lupam milijardu e pa nek rasporedi svima jednako u super ligi pa onda nek klubovi prave rezultate proizvode igrsce i nek zive od toga. S ne ovako moj klub(rfk novi sad) ugase zbog 200.000 e raasteraju svu decu ugase struju nema grejanja tople vode zimi, a partizan i zvezda duguju po 30.40.50 milki i nikom nista jos im oprastaju racune
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 1 godinu

nista drugo
C

CSKA

pre oko 1 godinu

Iz Sofije, vam je tipičan primer, neuspele privatizacije. Uništili slavni klub, i sad se ne zna koji je pravi. Isti primer imate u Rumuniji, sa Steauom. Ima ih još dosta, ali su ovo dva velika kluba. Zato je privatizacija veliki rizik. Radio sam sa Bugarinom, navijačem Levskog. Non stop se sladio sa propadanjem Cska.
R

Realno istina

pre oko 1 godinu

Ja sam totalno protiv privatizacije. To bi unistilo svaki na klub. Sto? Pa stam nam je donela privatizacija u SRB od pada YUG? Znate i sami. Pored toga, ko kaze da ce posten covek kupiti CZ, FKP ili FKV??? Brate mili moze najveci prijatelj da nam kupi klubove. Nemacki model privatizacije je dobrar, ali treba izbeci tako nesto sa Sofijom i da nam stranci kupuju klubove. Pored toga, nemacka nikada nece dozvolizi da turci prave svoj klub u GE kao mi sto smo sa TSC. OK ljudi u TSC su dosada ok, ali zamili te FK Presevo u SL sa Albancima.... Uvalili bi nam trojance samo tako. Srbi probudi te se vec jednom. Okupriani smo.... moramo da se branimo sa svih strana UVEKL kaio Jereji!