Terzić u dresu IMT-a (© Star sport)
Terzić u dresu IMT-a (© Star sport)

Partizanu se sviđa efikasno krilo iz Prve lige: Odbio da produži sa Čukom, na leto je slobodan

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 08:31

Nikola Terzić bi mogao put Humske

Prelazni rok u većini evropskih država završen je u ponedeljak, u Srbiji traje još četiri dana, ima vremena da klubovi osveže kadar, posledično tome Partizan dovede drugog zimskog novajliju posle Marka Živkovića, a sve glasnije se priča da bi to mogao da bude – Nikola Terzić.

U pitanju je 20-godišnji krilni vezista Čukaričkog, na pozajmici u IMT-u. Među Traktoristima je jesenas blistao na terenima Prve lige Srbije, postigao osam golova na 16 utakmica, dodao još tri u početne dve runde kupa i tim učinkom skrenuo pažnju. Između ostalih, zapao za oko Aleksandru Stanojeviću, koji je i najavio pred kraj 2020. da će resurse za novo lice crno-belih crpiti uglavnom sa domaćeg podneblja.

Izabrane vesti

Interesantan je Parnom valjku bio Nikola Ristović iz Zemuna, ali je 19-godišnji ofanzivac prešao u kragujevački Radnički. Samim tim, Terzić je ostao favorit za eventualnu selidbu u Humsku.

Prema saznanjima Sportskog žurnala, Nikoli Terziću završetkom aktuelnog takmičarskog ciklusa ističe ugovor sa Brđanima i ukoliko bi čekao leto Partizan bi ga angažovao besplatno. Odlučili su se da sad krene u akciju, prosledio bi Čukaričkom određenu svotu na ime obeštećenja. Pretpostavlja se, ne veliku, s obzirom da je mladi fudbaler odbio predlog novog ugovora i na Banovom brdu već polako kucaju ispisnicu.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara