Komentari na vest

Partizanu se dopada Srbin iz Palerma: Sazreva ideja da se krene po Aljošu Vasića

s

srka

pre oko 2 meseca

Svako ko bi mogao da makar koliko poboljša igru Partizana, dobrodošao je. Ako se mogu ispuniti finansijski uslovi, ne treba žaliti. Jer Partizan igrače nema. Ili su brzi, a ne talentovani, a ako su talentovani, onda su spori, kao na primer, Zahid i Natho. Nikako da se pojavi i brz i talentovan igrač. Bio je onaj Fuseni Dijabate, poslednji otprilike takav. E takvi nam igrači trebaju i da im je psiha na mestu. Svi ti detalji treba da se poklope, a to nije lako, pogotovo kada si finansijski limitiran. Ovo što smo gledali u Rusiji, meni ne izgleda dobro. A vidim da se Ukrajinci baš lože da oderu Partizan.
E

Evo ga....

pre oko 2 meseca

....baš sam ga prozvao na vest o Radničkom Kg,40+živiš kod roditelja ali zato pametuješ za oskara....
P

Punjo

pre oko 2 meseca

Come to Red Star bro! Dovodi ga Terza za 200k i procente i otpusta uz oprost dugova godinu i po kasnije.
@

@Patiš vidi se

pre oko 2 meseca

...sve je to super dok god nas igrači tuže,beže Asano,Dijebate,trifunović,onaj drugi mali i Živkovića da ne zaboravim,gde ste pričali avioni,kamioni a on otišo za dž čak ste ga i tužili i na sudu ispušili kao i za asana,kratka vam je pamet baš....
b

batabane

pre oko 2 meseca

Ne znam koliko vredi ovaj momak, ali znam da ne može sve za dž. Mora i da se uloži.
P

Problem 00

pre oko 2 meseca

Samo problem sto je decko zvezdas i sto je izjavio da oce igra na marakani jbg
M

Mikac678

pre oko 2 meseca

Nebitno i ja sam kao mali svako malo izjavljivao da hoću da budem astronaut!
@

@Problem 00

pre oko 2 meseca

Ivanic je srusio taj mit.
@

@

pre oko 2 meseca

Mali od laneta jiovanovica je grobar pa je dosao kod vas, tako da nema veze ko za koga navija. Pitaj ivanica, kataia i ostale
c

cirkus

pre oko 2 meseca

cuj ivanic i katai grobari hahaha kakva laz
A

Aebre

pre oko 2 meseca

Nije laz Mirko Ivanic je navijao za Partizan kao i svi njegovi drugari,brat i kum.To svi znaju koji ga poznaju cak mu je kao klincu Kezman bio idol.Za Kataia vec ne znam sa sigurnoscu ali sam nacuo da je navijao za Partizan takodje.
t

tuneki

pre oko 2 meseca

bolja verzija Stamenica
Д

Докле више "комбинације"

pre oko 2 meseca

Сигурно ће бити откуп! То је "комбинација" где Вазура може да се "учипује" за бонус који за годину дана то више није.Сличан је Баждару?! Партизану треба брзи крилни бонус а не неко кога имаш већ у омладинској школи.
b

bonus igrac

pre oko 2 meseca

23 godine; komada dva, dve nedelje pred prvenstvo! kazu pisao je mozzart pre dva meseca, da nije smesno bilo bi tužno. zato sto smo prokleti, bez pravila i morala , ne mozemo Bugare da pobedimo!
M

Moze

pre oko 2 meseca

Moze kao pozajmica, ali tesko da mozemo mi da ga otkupimo za 3 milona, pa ovi crveni balave zbog 1 milona zbog Saldanje, a zamisli kad bi ga otkupili za 3 milona.
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 2 meseca

Ne moze da se izbori za mimitazu u prvom timu ekipe iz druge lige Italije a trazi minute u Partizanu koji sa Stanojevicem ima najvise moguce ambicije?! Masta moze svasta.
B

Bg

pre oko 2 meseca

Ali bajsom neka "krenu", da se decko jos malo spremi dok ne stignu
M

MaNeDajeDrzavaPareNE

pre oko 2 meseca

Odakle vise pare ? Za 3 godine 50 pojacanja , izlazni transferi 9 miliona ako je i toliko , vidimo Kako kod nas pisu za Bazdara da je prodat za preko 4 mil, a transfermarkt pise za 1.5 mil otisao. Mozda su od karata zaradili, ko ce ga znat.
P

Pa

pre oko 2 meseca

Sta se ti oko toga sekiras, nisu tvoje pare.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

A Ko Tebi Kaze Da Drzava Ne Daje Pare I Partizanu I zvezdi, Neznalice? Ko su vlasnici tih klubova? Jesu li to privatni klubovi? Onaj ciji rodjendan egzaltirano slavite! jednom rece da se sve u ovoj drzavi moze privatizovati osim Partizana i zvezde. Pa,ko onda treba da finansira te klubove? Mesna zajednica,cenis ti? Cuj,covek je provalio da drzava daje pare. Bravo za otkrice veka i duuuugo cuvanu tajnu! No,ako ti je za utehu nisi jedini koji tako lupeta. Ima vas barem 2/3 na ovom portalu koji tako "mislite". Sto svakako nije utesno za ovu zemlju i drustvo!