Partizanova bomba – Miloš Jojić

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.19. | 09:01

Informer piše da će crno-beli pokušati da vrate iskusnog vezistu

Sve oči su uprte u Strahinju Pavlovića i njegov sve izvesniji transfer u Monako, ali uprava Partizana već pravi planove kada je reč o dolascima u zimskom prelaznom roku. Iskusni štoper Slobodan Rajković se već slikao u opremi srpskog osvajača kupa, dok će crno-beli pokušati da vrate i vezistu Miloša Jojića, piše u današnjem izdanju Informer.

Nekadašnji reprezentativac Srbije bio je i letos želja uprave Partizana i trenera Miloševića. Čak su imali i usmeni dogovor sa Jojićem da se vrati u Humsku ukoliko propadnu pregovori sa Izraelcem Nathom. Na kraju je bivši član CSKA potpisao za srpskog osvajača Kupa, ali uprava Partizana nastavila je da prati situaciju oko Miloša Jojića.

Izabrane vesti

Momak rođen 1992. godine je ponikao u Partizanu, gde je od 2012. do 2014. godine bio jedan od glavnih igrača, nakon čega je prešao u Borusiju iz Dortmunda za 2,5 miliona evra. Iz Borusije je godinu dana kasnije otišao u Keln, a pred star sezone 2018/19. pojačao je turski Bašakšehir. Prvih šest mesci igrao je odlično u timu iz Istanbula, ali je zatim skrajnut, pa je poslednji meč odigrao u maju protiv Ankaragučua.

Jojić je vezan ugovorom za turski klub do leta 2021. godine. Međutim,  crno-beli će imati novca za obeštećenje, pošto se očekuje rekordan priliv od transfera Strahinje Pavlovića. Crno-beli žele da ojačaju kadar dovođenjem štopera, desnog beka i špica, a u planu je i pojačanje u veznom redu.

Jojić se savršeno uklapa u profil igrača potreban Miloševiću, pošto bi Sejduba Suma mogao da napusti Humsku. Eventualni dolazak Jojića obradovao bi sve navijače Partizana budući da je ovaj vezista ostao upamćen po čuvenom golu Crvenoj zvezdi u poslednjem minutu 144. večitog derbija.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara