Komentari na vest

Partizanov as čiji golovi Sparti se još pamte: Bio bih zadovoljan i remijem u Češkoj, trebaće nam znanja i sreće

Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Pozdrav za sina Atilu. I dalje u marketingu Partizana?
B

Branko K.T

pre preko 2 godine

Te 1966. godine gledao sam sve utakmice Partizana na tada stadionu JNA. Kakva je to neponovljiva generacija bila, a Muja golgeter koji je od deset sansi davao devet golova .
e

ercov

pre preko 2 godine

Jedna od prvih utakmica gde sam sa pokojnim ocem isao na jug da gledamo fenomen tog vremena - Matekalove bebe. Spektakl koji se najverovatnije nikada vise nece moci ponoviti a ni videti na Topciderskom brdu a to su istinske majstorije na terenu i fenomenalan ambijent na tribinama. A Mustafa Hasanagic je u to vreme bio prototip centarfora buducnosti, elegancija poteza u protivnickom sesnaestercu, igra glavom poput najacih engleskih spiceva, majstorstvo stopovanja lopte na grudi u vazduhu pa volej udarci, milina za oci, kakva je to igracina bila. Protiv Ceha je ubedljivo bio najbolji igrac i stvarno je steta sto su mu onakvu golcinu ponistili. I danas se najezim kada se setim tog meca i onakvog ambijenta jer je to bio pocetak i mog navijackog zivota na istoriskom Jugu.
I

Istorija PFC

pre preko 2 godine

Pre svega da poželim čika Muji dobro zdravlje i što bržu pobedu nad kovidom. Druga stvar, evo malo sećanja na to koliko je bio veliki igrač, za Partizan na 337 utakmica postigao je 355 golova!
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Sutra treba odigrali hrabro,pametno,odgovorno, dati barem jedan gol i po svaku cenu izboriti aktivan rezultat.Mada je svaka utakmica bitna ipak ce se u Beogradu sve resavati.

Kukaa

pre preko 2 godine

Mi već duže vreme imamo najgoru generaciju u istoriji kluba. Imamo igrače koji pre 10 godina teško da bi igrali u Teleoptiku.
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Evo ga jedan normalan partizanovac sa komentarom. Konacno da se javi neko od njihovih a da ne kuka na sudije. Valjda jer dolazi iz generacije kada je Partizan zaista bio veliki klub i napravio jedan vrhunski rezultat u Evropi pa nema komplekse sto se i vidi po analizi predstojecih duela.
G

Gixi

pre preko 2 godine

Haha, sve partizanove legende, mustafa do mustafe.
B

BorisMarseille

pre preko 2 godine

samo se budale smeju.udji u istorijat Zvezde.imali ste dva tima bošnjaka i hrvata od osnivanja
@

@Gixi

pre preko 2 godine

Očigledno nemaš više od 12 godina, i trpaš u glavu sve što ti se kaže... Ti si jedan od onih koji će verovati da su Draža i njegovi puleni osnovali Zvezdu,vređaćeš sve one koji su bili bošnjaci i Hrvati a igrali su u PFK, a kad pogledaš ko je sve igrao u Zvezdi...onda ups!
D

Darko55

pre preko 2 godine

Ovima kroz istoriju Mustava glavni igrac
B

BorisMarseile

pre preko 2 godine

Иван Јуришић,Томислав Ивковић,Сеад Сушић,Антун Рудински,Иван Топлак, Горан Јурић,Рефик Шабанаџовић,Роберт Просинечки,Сулејман Халиловић,Хусреф Мусемић
@

@BorisMarseille

pre preko 2 godine

To legendo, utišao si ga, nabrajaj im još da se pocrvene od muke