Ivan Milosavljević (©MN Press)
Ivan Milosavljević (©MN Press)

Partizan zove nazad Ivana Milosavljevića

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.06.24. | 08:43

Vezni fudbaler TSC-a želja crno-belih, saznaje Mozzart Sport

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole/

Na ceni su fudbaleri tima iz Bačke Topole posle još jedne uspešne sezone u Mozzart Bet Superligi. Nemanja Stojić je dočekao drugu priliku u redovima Crvene zvezde, a sličan scenario bi mogao da se ponovi ukoliko TSC prihvati ponudu Partizana za svog vezistu, Ivana Milosavljevića. Igrač rođen 2000. godine je prošao omladinsku školu crno-belih ali nije dobio šansu u prvom timu, te se nakon Teleoptika obreo u Voždovcu. Partije u dresu Zmajeva su bile preporuka da na njega baci oko Žarko Lazetić i dovedega ga u klub sa severa države. Bivšem mladom reprezentativcu Srbije preostalo je još godinu dana ugovora sa trećeplasiranim timom domaćeg prvenstva, pa bi u slučaju da bude prihvaćena ponuda crno-belih, Milosavljević postao jedan od povratnika u Humsku, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Voždovca je ove sezone šansu dobio negde od sredine prvenstva, te je nakon toga uspeo da skupi 22 nastupa. Blistao je upravo u duelu sa Partizanom u Beogradui, kada je TSC deklasirao crno-bele sa 4:0. Bio je nazaslužniji za trijumf u Novom Pazaru, gde je poneo titulu igrača utakmice, ali i igrača kola u Mozzart Bet Superligi. Po prirodi je centralni vezista, ali je u Lazetićevoj postavci mogao da pokrije i pozicije po desnom boku. Ivan Milosavljević je uspeo da skupi i devet nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, kroz kvalifikacije i prijateljske utakmice.

U slučaju odlaska Milosavljevića u Partizan, konkurenciju u veznom redu bi pojačao mladi Andrej Petrović koji dolazi kao deo transfera Nemanje Stojića. U sredini terena na raspolaganju stručnom štabu su Miloš Vulić, Ifet Đakovac, Milan Radin, Petar Stanić i Aleksa Pejić dok je Nikola Kuveljić operisan i oporavlja se od teže povrede.

TSC su ovog leta pojačali već defanzivci Luka Capan, Dušan Stevanović, mladi Petar Milutinović, desni bek Stefan Jovanović i gore pomenuti Andrej Petrović. Prošlog leta je Parni valjak iz redova Topolčana doveo Aranđela Stojkovića, iskoristivši klauzulu u ugovoru po kojoj je igrač mogao da ode ukoliko neko ponudi za njega 150.000 evra.


tagovi

TSC Bačka TopolaFK PartizanIvan Milosavljević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara