Partizan zove decu na Beogradski festival fudbala

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.19. | 17:57

Samo za najmlađe

Partizan će kompletan četvrtak posvetiti – deci. U večernjim satima samo će polaznicima škola fudbala, uzrasta do 14 godina, biti dozvoljeno da posmatraju duel sa AZ Alkmarom, a pre nego što počne grupna faza Lige Evrope imaće najmlađi zaljubljenici u crno-bele boje još jednu priliku da se upoznaju sa miljenicima.

Klub iz Humske pozvao je decu da u četvrtak dođu na Trg republike u Beogradu, kako bi zajedno uživali u čarima fudbala i učestvovali u mnogobrojnim sportskim aktivnostima pod okriljem Beogradskog festivala fudbala.

Izabrane vesti

Crno-beli su naveli da je početak druženja zakazan za podne, dok će od 13 časova sa mališanima da se druže fudbaleri Partizana.
Crno-beli i naša maskota Čempi vas čekaju da se družite, razgovarate, fotografišete, uzmete autograme i lepe poklone. Od 14 časova za vas će biti dečaci iz Omladinske škole Partizana, pokazaće vam kako izgleda fudbalski trening, a potom će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i vežba. Prvih deset dečaka uzrasta od 10 do 12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave podatke (ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana. Za učesnike su spremne i zanimljive nagrade“, naveli su iz Humske, uz podsećanje da Beogradski festival fudbala organizuje Skupština grada Beograda.

FOTO: FK Partizan

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara