Komentari na vest

Partizan za Kovačevića plaća 600.000 i 25 odsto

z

zorge

pre 2 meseca

Partizan za Kovacevica ne placa ni 500 000 ni 600 000 i 25% od naredne prodaje, vec 425 000 evra i 15% od narednog transfera.
S

Steva ns

pre 3 meseca

Moja dva štolera iz fm miličić i kovačević dva odlična igrača partizan će samo zaraditi na njima kovačević je skočan ume i glavom da da gol lepe su to pare za njoh dvojicu ali vratiće se bar petostruko
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

A koliko % ide Vazuri za ovaj dil? To niste napisali.
I

IzabraoCetvrtoMesto

pre 3 meseca

I ovoga su ubedili da dolazi po titulu, a doživeće veliki šok kada na kraju sezone bude slavio četvrto mesto i plasman u Konferenciju gde ga čeka moćni Šamrok i konobari i ribari iz Irske da ga vozaju na ringišpilu:)))
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

I mi takvi vas oducimo od fudbala😆😆😆
T

TzT

pre 3 meseca

Kad je to partizan zaradio 12 800?Dajte mi nabrojite sve te prodaje za te pare ove sezone.Na sve to Cukarickom je otišlo par miliona samo od Belica.Evo kad je partizan ove sezone i od koga zaradio 12.8 miliona?
M

MikeBre

pre 3 meseca

Ognjen Vranjes u Partizanu ????!!! Buhahahahahaha, ladno mu placaju plate, anw moze da igra zbog navijaca .... Hahahaha

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Ovaj Kovacevic je dete Partizana? Rikarda cuvao bas dobro u prosloj sezoni... Mislim da su obadvojica dobra pojacanja...
R

Realnoo

pre 3 meseca

Ovo je gotovo savršeno poslovanje. A za sve je zaslužan naravno Igor Duljaj. Čovek koji je trenerski početnik, ali ima plan i apsolutno zna šta radi, prvo doveo je strance saradnike da mu budu pomoćni treneri i pomažu, drugo okuplja mlade igrače koji su talentovani i koji mogu da se razvijaju u Partizanu i kasnije dobro prodaju Ilić (već otišao u Bolonju), Miličić, Janković, Kovačević, Stjepanović, Trifunović, Baždar, Jovanović, Goh, Severina, Kastiljo, uz iskusne strance Ovusu, Kalulu, Zahid, Natho, Saldanja...Ostvario je kontakt sa svojim daleko iskusnijim prijateljem Darijom Srnom koji mu pomaže, da ne pričam koliko je Duljaj srčan, koliko pregovara sa igračima, ide na aerodrom da ih dočekuje, stavlja im se na raspolaganje 00-24h da mogu da ga zovu u vezi svega, pomaže da se nađe smeštaj za igrače. Čovek je vrhunski pedagog i dobar čovek, da li će nešto uraditi kao trener, ne znam, ali ovo koliko se on zalaže, nije ni jedan trener radio u nazad ko zna koliko decenija. Puno poštovanje za Duljaja, bez obzira kakvi će rezultati biti.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

600 000 evra u redu obeštećenje ali je razumem kome pali napamet da pristane na 25% procenta jeste kvalitetan igrač i u dogledno vreme će otići minimum za 6 miliona.
J

Jaycee Carroll

pre 3 meseca

mozda je 25% profita od naredne prodaje, ali svakako mnogo
i

igor978

pre 3 meseca

Kad nemaš love onda dižeš procente...i Belića su doveli za 50% od sledeće prodaje jer nisu platili obeštećenje...
p

podeden

pre 3 meseca

Cuka vec imala za njega ponudu od milion evra obestecenja,tako da.
S

Slavuj

pre 3 meseca

Ovi Zvezdini navijači što lupaju kako neće Stojić u slabiji klub ne znaju da je on dijete Partizana. Dobar štoper, odličan u skoku što je bio problem Partizanu.
J

Jovanczv

pre 3 meseca

Najveci srpski stoper potencijal uz Lekovica.
N

Napokon

pre 3 meseca

Prava pojacanja iz nase lige, a ne polupani stranci koji ozivljavaju karijeru!! Odlicni transferi, ovi momci su buducnost naseg fudbala! Sledeci veliki transferi su Niksa Delibasic, Dusan Jovanovic, Zoran Alilovic, Vladimir Miletic, Andrija Maksimovic, Mateja Bubanj! Zivi bili pa videli, sportski pozdrav!
E

Eseks

pre 3 meseca

Bicu realan kao i uvek.Bolji je i od dragovica i od spajica a o djigi da ne pricam.E terza,terza..
g

gost za eseksa

pre 3 meseca

E moj grobare. Kao i uvek vasa megalomanija nema granice. Niste ni obracali paznju na ovog fudbalera dok je igrao u Cuki, a sad preko medija forsirate da je kvalitet nad kvalitetima. Svi fudbaleri Partizana da ih spojis zajedno nece imati Dragovicevu karijeru, a vi samo zivite u vasoj sizofreniji. Nordsjeland Partizan 6 0 u trecoj evropskoj ligi. Svaka prica zavrsena o vasem kvalitetu. Pozdrav.
P

Pedjaaaa1

pre 3 meseca

Ti gost sto pricas o dancima....projatelju pa sta reci za vas sa ovim ulaganjika dve godine ispadate u Evropi te ni u tom kako kazes trecerazreenom takmicenju niste u stanju da prezimite......glupo je sto takve paralele vuces, a sto bi svi pratili i znali sve, to....znamj oni koji se bave time, a sad kjute citaju, lustaju, gledaju klipove, priisecaju se.....nase je dete i jeste potencijal
E

Eseks

pre 3 meseca

Ja sam delija 30 godina a Kovacevica znam i prati vec skoro 10 godina..Nisam zadovoljan radom Zvezdine uprave jer dovode polupane starije igrace a pred nosom im nasi talenti..Propustili smo Jojica a doveli npr Kangvu,propustili Kovacevica a doveli djigu,propustili Lukovica,odrekli se Bursaca a doveli n diajea..Aberdin nam uzeo ispred nosa stopera kakvog nemamo,pustili smo ovog malog u Vozdovac sto ode u Norvesku,poklonili smo Lekovica itd...Partizan bolje radi ovaj prelazni rok,samo sam realan.A mozda je odozgo i dosla direktiva da im prepustimo titulu,ni to nije iskljuceno..
L

Lady

pre 3 meseca

Upuceno svima koji komentarisu : Da sta tako racunali milione i procente kada ste isli u skolu, vecina vas bi uradila nesto od svog zivota
G

Gost neki

pre 3 meseca

A ti znaš da li su neki uspeli u životu ili nisu? Ako misliš na to kao nemaju šta da rade pa komentarišu seti se da si upravo komentarisao vest.
L

Lakisha

pre 3 meseca

Sva pojacanja kao jedan Serif kostaju
p

partizan le

pre 3 meseca

za nas nogometni klub pare nisu problem, Sta bi sa onim iz Kragujevc? ma zaboravilo se , evo para...
V

Veljko9

pre 3 meseca

Dati mu minutazu i ima da ode za preko 10M.
V

Visa matematika

pre 3 meseca

Ma sve je to lepo izracunato, ali kako bese, Belic za 50%? Znaci, Partizan zaradio 2 miliona, jos 2 treba Cukarickom da da. Sto znaci da je Partizan zaradio nesto preko 10 miliona, potrosio blizu 4, dakle, ostalo mu je recimo 7 miliona. Od tih 7 miliona treba da da bar 2 za licencu, ostaje 5. Sa 5 miliona, treba sa plati bar 30 igraca, sto je malo manje od 200k po igracu u proseku, sto i nekako pije vodu. Od cega se placa strucni stab, uprava, radnici, Teleoptik, struja, voda, odrzavanje, kazne, pripreme, utakmice, cela omladinska skola, sluzbena lica, porezi, dugovi? A da, znamo, drzava placa dugove, transfere, licence, poreze oprasta, dugove za struju brise, ali bitno je da su oni ugnjeteni, i da ih niko ne voli, jer im ne sipa sakom i kapom kao u kosarci , neke sumanute cifre u klub. Bezobrazna vlast, bas bezobrazna, samo vam skoro sve placa, li ne bas sve. Opozicijo, avangardo, i Bogu si teska...
L

Lopatar 1970

pre 3 meseca

Da li stvarno upoređuješ novac koji dobija Partizan od države sa onim novcem koji dobija Zvezda? Otpis dugova od drzave preko 20 miliona od svih banaka, fiktivni transferi, bezpovratna "pozajmica" od 10 miliona od nepoznate "firme"... Definitivno trebaš da posetiš lekara...
L

Ludilo mozga

pre 3 meseca

Vama postenima!
V

Visa matematika

pre 3 meseca

Koliko znam, pozajmica postoji, i bice vracena. Svakako nije bespovratna, vec je napravljena da bi neko uzeo dobru kamatu na tih 10 miliona koji nam nisu bili potrebni. Ali cak i da jesu, ako mi moramo da se zaduzimo za tekuce obaveze, kako to da Partizan ne mora? Sem toga, za sta nam je drzava dala? Da li ti shvatas da smo mi prihodovali vise od 70 miliona ove sezone? Za sta nam je drzava dala? Nisam ja rekao da su nasi posteni, naprotiv, izmuzavaju Zvezdu koliko mogu, ali oni makar imaju iz cega da izmuzavaju. Vasi izmuzavaju ni iz cega, pardoj, izmuzavaju pare svih nas.
L

Lopatar 1970

pre 3 meseca

Aj malo budi realan druže, pre dolaska Ace na vlast niste imali pare za šampon, došao vam je uništitelj ofk Beograda na čelo, država otpisuje dugove raznih banaka, ukupno preko 20 miliona, upumpavaju novac na ovaj ili onaj način, od te nazovi firme kojoj ne znamo ni ime ste dobili 10 miliona koje naravno necete da vratite, vaše vođe sa severne šipke postaju milioneri, čitaj Ultra kop...Za Eraka niko nije hteo da ponudi novac samo Gasprom Zenit...I ti kažeš da sada prihodujete novac a da mi se foliramo samo a nama država pomaže? Je l si ti realan?
V

Visa matematika

pre 3 meseca

On je dosao na vlast 2012, a Zvezdina dominacija krece od 2017, dakle 5 godina kasnije, posle vaseg cuvenog "rusenja drzave" i "kradje titule", kad je Miloje napravio sve one uspehe. Igraci nam tad dovodjeni s koca i konopca, iz drugih i trecih liga, toliko nam je dobro bilo. A vi majstori, ruse vas sa svih strana, a placate strance po preko milion, a domace igrace dobijate daleko ispod cene. Nemoj molim te, kad trazis realnost, budi realan. To o njemu ste vi ispripovedali mit da imate izgovor za lose rezultate, nista vise. Kad vi ne budete imali za sampon i kad budete slali SMS za spas kluba, tad mozete da pricate da vas neko urusava. Dotle samo zahvalite ovima koji vam daju daleko vise nego sto zasluzujete.
I

Iskusan007

pre 3 meseca

Realno odlicno sklopljen ti za nase uslove. Tu su i Milicic, Stjepanovic, Trifunovic, Bazdar bonusi a moguce da ce sansu na nekim utakmicama dobiti i desni bek Roganovic koji je bio odlican na pripremama. Fali levi bek npr kvaliteta Urosevica ili dobar mladji igrac ali ne moze sve tako je uvek. Ne bih ja tu nista diro vise osim levog beka boljeg i naravno bolje bi bilo da je ostao Belic ali ocekujem dobre partije i od Ovusua koji je malo drugaciji igrac.
R

Realann

pre 3 meseca

600 hiljada je sica za mladog igraca od kog se ocekuje da igra startnih 11, tu je i Milicic od kog se isto ocekuje dosta a obojica bonus i stoperi
G

Guh

pre 3 meseca

Odličan igrač za male pare
T

Trn

pre 3 meseca

4.5 miliona za Ilica, 4 mil za Belica( od toga 2 Cukarickom), 300k za Meniga... 4.5+2+300k=12miliona. Svaka cast.
G

Gostabvgd

pre 3 meseca

A i to sto kazu po 4 je verovatno po milion, mozda milion i po, ostalo dala drzava. Interesantno je da kad god im drzava daje, oni te cifre na sva usta razglase, kao da su mnogo prihodovali, a ustvari nista.
j

jaoooo

pre 3 meseca

tu je vrv uracunat u saldanja seko 😅😃 samo tako ova cifra ima logike
N

Nije problem

pre 3 meseca

Da se igrac plati,problem su visoki procenri za dalju prodaju,a to pokazuje dve stvari-ili ne znaju da pregovaraju,ili se i vazura utalio u tih 25%-trece nema.
L

Ljjbh

pre 3 meseca

Normalno da ima i korist Partizan, ako odigra dobro, plus mlad igrac, oticice za dobre pare, a ako ne ispuni potpuno ocekivanja platice ga neki Rusi bar 1 milion. Svejedno i da ode dzabe tih 600 hiljada nisu neke pare.
G

GostO

pre 3 meseca

Procenti su tu jer ovaj igrac realno vec sad vredi bar milion-dva, a vama ga daju daleko ispod cene. Pogadjaj zasto. Cak mislim da su procenti mali, i da je trebalo vise da stave.
K

Komicni ste

pre 3 meseca

"Tačno 12.810.000 evra ušlo je u klupsku kasu od prodaje igrača, većina u januaru kada su prodati Mihajlo Ilić i Kristijan Belić. Logično, nešto je Partizan morao i da investira" Belic 2 miliona, Ilic 4 miliona, kako ste dosli do cifre od 12 miliona?
S

Sta reci

pre 3 meseca

Cifra je preuzeta sa transfermarketa.Ukucaj transferi Partizan 2023 na internetu i videces kako su dosli do cifre.
P

Pa fino

pre 3 meseca

Pa lepo guglas i vidis koliko je placen Belic, a ne 'rekao mi drugar' i ja sad to uzimam kao zvanicni podatak...
K

Komicni ste

pre 3 meseca

Cifra sa transfermark je cisto lupetanje tamo za belica pise 4 miliona
G

Gostoljubivii

pre 3 meseca

@Komicni ste, pa oko 4 je i placen ukupno od AZ-a samo sto je 50% otislo Cukarickom.
m

molim

pre 3 meseca

Kakvih 12 miliona od prodaje? ahahahh
1

1982Mz

pre 3 meseca

Sta ti nije jasno, racuna se na nivou godine. Ilic, Belic, Menig, Dijabate, Rikardo, Vujacic, Urosevic i par klinaca za koje se dobija minimum od 500.000. Potroseno je 3.7 mil za godinu, doveli 15 igraca za te pare a vi ste toliko dali za oteranog trenera i njegov strucni stab. I sta je rezime?, dobili vas na derbiju, tuzio vas trener, rasprodajete i decu i zemljiste da smanjite dug. Jel ti sad jasnije
R

Ralek

pre 3 meseca

100.000 po tetovazi.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

PARTIZANE OFANZIVA!!!!🖤🖤🖤🖤
b

budvanin

pre 3 meseca

Prijatelju jeli neko od tvojih mozda razmisljao da te povede kod popa na egzorcizam? Nesto je mnogo gadno u tebe uslo i onda to iz tebe proizvodi ozbiljno ludilo na svaku vijest o Partizanu.
t

tebiodani9

pre 3 meseca

Zasto Vazura nije doveo Stojića iz TSCa da ga uparimo sa Svetom,to bi bio tandem tamam za kvalifikacije za Lš na leto.
B

Bandaaa

pre 3 meseca

Nemate vi da platite toliko ne zanosi se..
J

Jelenko P

pre 3 meseca

Zato sto im treba bonus igrac.A Kovacevic je bolji od Stojica i plus ima 19 godina .
K

Krizaa

pre 3 meseca

Ista prica kao sa Banjcem i Ratkovim za Zvezdu. Madjari ne poklanjaju igrače vec pravac Evropa za 1,2,3 miliona
@

@jelenko

pre 3 meseca

Bolji je verovatno samo u grejanju klupe
B

Broj 1

pre 3 meseca

Igraćete lš ali u kriketu. Hahahhahahah
V

Vratolom

pre 3 meseca

Stojic iz TSCa u Partizan??? Sta je s tobom, pa nece decko da predje u losiji klub.
R

Rural Urban

pre 3 meseca

Pa ne igra Stojic u TSCu da bi posle presao u neki tamo Partizan. Ide preko.
p

podesen

pre 3 meseca

Kocacevic je bolji igrac od njega.Malo je Cuka dobila za njega.On ide vani minimum za 7 miliona evra,zivi bili,samo ako ga puste da igra.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Odakle?
O

Od jetvo

pre 3 meseca

Veke zarade...voli pomagati grobare.
V

Vejoonna

pre 3 meseca

Od Ilica i Belica ove zime, plus se oslobodili plata Pantica i Pavlovica koji su raskinuli a nisu igrali za kikiriki. Ne placaju Cukarickom sigurno odmah... cekace bar do leta i u vise rata kad se prodaju jos neki igraci, a legnu pare od evrope, Partizan svakako 99% igra kvalifikacije za LS sa 1 ili 2 pozicije nebitno za Cukaricki znaju da ce Partizan tad uzeti neki kes, a pogotovo jer verovatno Vazura prodaje Saldanju na leto za dobre pare.
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Vejoonna@ jeste a ovi iz Cuke budale :) .