Komentari na vest

PARTIZAN - TIM ZA LUGANO: Promena formacije, De Medina kao bek, Zuba X faktor

L

Lalegale

pre oko 1 mesec

CAS fudbala
S

Stankovic

pre oko 1 mesec

Pogledajte samo parizanov tim gde su domaci igraci samo Jovanovic i Markovic / i Zvezda je tu neggde/ , hocu da kazem da se ne razlikujemo, ali ostaje pitanje OD KOJIH PARA kad su goli ko pistolj. Lako moze da se desi da ne pobede ni Lugano ni Sikenborg i da ne bi uzimali konopce da se bese Vucic mora ponovo da dresi kesu.
N

Nesa Nis

pre oko 1 mesec

od starta sa dva igraca manje i to na najbitnijim pozicijama a to su Severina iZahid nisu oni kvalitet ni za nasu ligu a kamoli za evropu.
N

Nijesu

pre oko 1 mesec

ga smijeli ponovo vracat .
I

Igor 1981

pre oko 1 mesec

Kako izgleda sastav. 4 igraca ne igraju na prirodnim pozicijama, a u rosteru 36 igraca. Partizan bukvalno sa 2 ili 3 igraca pokriva sve pozicije...ovo je za plakanje. Pa sto ste dovodili tolike igrace ako svako moze igrati bilo sta?
Š

Šta sada

pre oko 1 mesec

li misli cemu li se nada? Ali sta ce bolje nema.
M

Miror

pre oko 1 mesec

Aj neka mi neko objasni kako poluspic ili 10.moze da igra poziciju defanzivnog veznog? Bolje da su stavili Limenog za trenera bolje bi sklopio sastav.
D

Dragan1985

pre oko 1 mesec

Ovi su Fenerbahceu dali 3 komada u dvomecu, Partizanu ce dati duplo za 180 minuta igre. Na JNA Partizan ce mozda izvuci nereseno, u Svajcarskoj ce biti 3 gola razlike za Lugano....tipa 3:0 ili 4:1
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Ovaj sastav nece istrcati na teren.
K

Kon

pre oko 1 mesec

Zahid na zadnjem veznom je zločin, čovek ne može to da igra. Kalulu trči, hoće, trudi se ali ništa. Stjepanović, i Natko umesto ove dvojice. U ovom sastavu mi loptu ne možemo zadržati 3 sekunde.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Za ovu formaciju, odnosno 3-4-2-1, što uopšte ne bi bilo loše su mu potrebni brzi bekovi i jedan brz zadnji vezni, tu Kalulu ispada u svakom slučaju, msm da bi Goh najbolje pokrio desnu stranu u kombinaciji sa tri štopera, Zahid levu stranu... Znači nešto ovako: Jovanović - Jurčević, Marković, De Medina - Ariaga, Owusu, Zahid, Goh - Natho, Grimaldo - Saldanja...
N

Nesa Nis

pre oko 1 mesec

a ko ce da trci
J

Jelenko P

pre oko 1 mesec

Stanojevic uporno forsira Kalulua koji trci kao muva bez glave i bez ikakve koristi je za ekipu a jedinog plejmejkera Natha drzi na klupi.Grimaldo koji je, za dvadesetak minuta na terenu, pokazao vise nego Severina za citavu polusezonu pocinje sa klupe. Djurdjevic, koji je dosada bio naj bolji u odbrani, vjerovatno nece biti ni na klupi. Jos samo da ugura Scekica i Ovusua i slika ce biti potpuna kada je Stanojevic u pitanju.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 1 mesec

Opet mu Zahid zadnji vezni?
N

Nesa Nis

pre oko 1 mesec

Zahid i Severina napolje, dokle vise Severina nezainteresovan Zahid izuzetno los pa mislim da ima problem sa vidom, i jedan i drugi udarac sa distanci misaona imenica
J

JoksaNone eto te na mome

pre oko 1 mesec

Da li je to deveterac Partizana?
P

Pitam za franjovančad

pre oko 1 mesec

Jeri večeras nova propast?
M

Marko Srbija

pre oko 1 mesec

Uprava napolje!
U

Ubiće ih Bili kao zeca

pre oko 1 mesec

Raskantavanje u najavi! Sve ispod 5 primljenih je čista premija!
J

Još neko briše

pre oko 1 mesec

Zašto brišete komentare koji ne sadrže uvrede? Čemu cenzura?
D

Deyan X

pre oko 1 mesec

Partizan uigrava ekipu za predstojece meceve u Super Ligi Srbiji... treba probati sve formacije i malo zarotirati igrace po pozicijama.... Vidim svi se uvatili za 9-2 protiv Dinama a niko ne kaze kako smo igrali prvih 40 min tamo i jos vodili punih 20 min....
P

Pozovite 9.2

pre oko 1 mesec

Daće ovi iz Lugonja 10 komada, vidim ja..
P

Pozovite 10.2 ili 9.0

pre oko 1 mesec

Sve dalje informacije vezano za pomoc nezbrinutima,dobicete od lucanskog Miloja, kada pozovete ova gore 2 navedena broja.
T

Tačka pucanja 9.2

pre oko 1 mesec

Najgori poraz i brukanje u istoriji kluba od manje nego prosečnog Dinama. Obraz kao djon,ni da pomene ostavku. Opet mu se neko drugi usrao u gaće.
Г

Гостгост1

pre oko 1 mesec

Девет странаца у првој постави?ПАРТИЗАН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ!¡!!
S

Ser Šamrok kopa jamu

pre oko 1 mesec

Nakantaće vas Lugano samo tako. Džaba Joksara seiri kad je trener lupež i klovn. Zakopaće vas kao niko.
D

Duga Devetka

pre oko 1 mesec

Samo da ne primimo deset komada ovaj put.. Već me svi zezaju i govore da navijam za “9artizan”
D

Duga Desetka

pre oko 1 mesec

Mi smo vec 10-ku primili. Mene kolega, vec nekoliko godina zafrkavaju da navijam za 10Zvezda.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Utakmica sa Luganom je utakmica koja odlučuje o sudbini fudbalskog kluba. Jedina dobit bi bila da Partizan osrane bez Evrope a da uprava podnese ostavku. Tu postoji jedan ogroman problem. Plate igrača a dobit kluba nikakva. Saldanjin transfer će pokriti samo jedan deo. Sprema se i skupštinsko pitanje o ulaganja države u FK i KK Zvezde i Partizana. Tako na ulaganje države zaboravite na duže vreme.
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Najbitnije je da je Kalulu od prvog minuta! Onaj brate nema facu da prodaje semenke, a kamoli da igra fudbal! E moj Partizane, 2-3 Srpska igraca u prvoj postavi i posle se pitamo sto nam fudbal propada i sto primamo po 5-6 golova na utakmici! Ali, da su to neki kvalitetni stranci, pa da razumem, ono krs od igraca, nisu ni za Srpsku ligu fa igraju, a nasa deca propadaju? Strasno sta se radi, ali sta cemo, mora tako! Isti slucaj i sa KK Partizan!
P

Pedja grobarcina

pre oko 1 mesec

Hocemo isto ko protiv Dinama reprizu i novih 9 komada je sve ispod DeveT nije za nas u Evropi!
б

бандит

pre oko 1 mesec

Нема потребе писати ове текстове о партизану и овој утакмици а још мање помињати Станојевића кад ће и ову утакмицу изгубити јер је самим пристанком да дође у партизан док је ова управа на челу клуба показао какав је човек
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Zuba, Lulu(Kalulu) i Seve ma vrhunski. Sa ovim su se složili..
R

Raša P

pre oko 1 mesec

PA - PA
X

XxTheOnexX1

pre oko 1 mesec

Ne Mode ovale Nostalgie da se postigne. Nema nikakav sistem, on još uvek traži prvi tim i formaciju u ovakvoj utakmici.. formacija i rim se menjaju samo kad se može, e ne kad se mora ..
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Au sta napravise od kluba ne pamtim losiji tim.
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Dzaba sve kad su skinuli gace unapred
F

Fudbalista

pre oko 1 mesec

Pomozi, Gospode... jer od igrača i trenera teško da će biti koristi. Koji, bre, Kalulu? Koja bre Severina? Njih dvojicu je trebalo najuriti još kad su nam ponuđeni. Zahid zadnji vezni - to može samo kod Stanojevića. Bolje da ovaj mučeni Natho igra prvih 60 minuta, nego da ulazi i "rešava" utakmicu. Imam utisak kao da trener sam pokušava da se izvuče iz rupe u koju je upao praveći tim tako da što pre dobije otkaz. Umesto da ga sam da.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Ovo je tako bolesno da nemam reci. De Medina igra poziciju desnog beka, a njegova prirodna pozicija je levi stoper. Partizan ima u rosteru 4 desna beka Zivkovic, Lazarevic, Djurdjevic i Roganovic. Zahid igra defanzivnog veznog, a njegova prirodna pozicija je ofanzivni vezni. Kalulu levo krilo, a igra ofanzivnog veznog. Zubairu neuigran, jedva da je sastavio za 2 meseca u partizanu 30 minuta igre. Kakav je ovo strucnjak Stanojevic nije mi jasno. Jedan tim igra domace prvenstvo, drugi Evropu. U prvenstvu postize dobre rzultate, u Evropi potop. Valjda tim koji postize bolje rezultate treba i u Evropi da igra, a ne da se stalno mesa.
P

Periša Pešukić - Peško

pre oko 1 mesec

Otrali ste mene vrhunskog beka Perišu Pešukića - Peška, Peleta iz Ćićevca, Dušana Lalatovića, Aleksandara Lutovaca, Dennisa (s dva n) Stojkovića, fantomskog igrača (neviđenog) Nikolu Lakčevića, Dominika Dingu... Izvini Stanoje treneru nisam bio budan, nisam znao da je teren tvrd 😭 Grobari moji volo vas vaš Peško 💪
N

Nenad113457

pre oko 1 mesec

Kakav Partizan i sastav,9 stranaca,o čemu priča
п

пеђа 87

pre oko 1 mesec

Управа треба да се мења,то је добитна комбинација.
m

matoriekspert

pre oko 1 mesec

To je preduslov svih promena a da bi se i to postiglo svi u subotu, tamo gde treba.
Š

Šarani zube

pre oko 1 mesec

Koji Zuba? Onaj zuba je odavno u penziji. Što franjevci vole da tepaju svojim igračima kao da su neke zvezde a ne dunsteri. Čuj ZUBAIRU neki šaran anonimas već je postao zuba. Ma čovek miljenik prepunog juga. Koje ste vi ložane.
n

najbolje ni bilo

pre oko 1 mesec

Jovanović - De Medina - Marković - Mujakić - Lazarević - Arriaga -Stjepanović - Jurčević - Zahid- Saldanha - Jovanović
F

Floroje

pre oko 1 mesec

Svaku utakmicu mijenjas formaciju pa sta si radio u prijateljskim utakmicama to se ne radi sad i sta ce bit ponovo poraz vjerovatno kako igrate to je mucenje za oci.
T

Tarzan

pre oko 1 mesec

Druze,ne postoje stranci. Nemoj da te ovi cuju nikad neces uci u EZ .
j

juzni vetar

pre oko 1 mesec

kako da imamo domace igrace kad se u srbiji promovise kriminal droga parovi i ostalo?
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Jedini koji tu pravi razliku je Kalulu. Covek jednim potezom moze da resi utakmicu ali je toliko lucidan da ostali igraci ne mogu da ga prate. Mislim, jasno je da Stanoje polako sklapa kockice i da ekipa raste. Posle tri uzastopne pobede u domaćoj ligi ne bi me iznenadilo da se isti ako ne i veci takav niz napravi i u Evropi. Navijači su toga svesni, jedva čekaju utakmicu sa Svajcarcima, trazi se karta vise, euforija je na max. Sa ovim su se složili...
A

Aaaa Stanojee

pre oko 1 mesec

Opet De Medina na desnom beku🤣
G

Goxi63

pre oko 1 mesec

Opet sa dva igrača manje (severina i kalulu)
G

Gost 976

pre oko 1 mesec

Ovaj definitivno nije normalan
P

PDK

pre oko 1 mesec

A ti lutas bebo...
Љ

Љубо

pre oko 1 mesec

Марковић једини Србин у саставу
M

Manche

pre oko 1 mesec

Golman i Sveta domaci igraci. Bruka i sramota.
S

Semrok Stanoju

pre oko 1 mesec

Ne bi pomogao ni pravi zuba u prajmu
A

Alooo Semroce, Stanoje bre...

pre oko 1 mesec

Pa zaustavite ga molim vas.... Ne samo sto je prolupo, ovaj nas unakazava svakom utakmicom....
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Ovaj igra Evropu i jos traži formaciju,proba igrače kao da je na pripremama🤣🤣🤣Ovo je hit😂😂😂😂😂😂😂😂
p

pa buraz

pre oko 1 mesec

Kako nisi provalio on je egocentric I Semrok Stanoje I dalje misli da je na pripremama....
B

Barajevac

pre oko 1 mesec

Pa njima evropske utakmice i dodju kao pripremne, za prvenstvo. 🤣 Treba izbeći i taj Play-out. Videćemo sa koliko će danas da prođu, možda su se uigravali na treningu pa danas prime samo 3-4.. 🤣 Mada čitam da će im igrati i Saldanja, možda i uvale koji. Proći neće sigurno, Švajcarci su ozbiljna ekipa.
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Pa koja Evropa zna i on da nema to veze s njima, trazi bar neku ekipu da prvenstvo zavrse bar u prva 4 na kraju inace bice bruke i ove godine...
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

drzace se Partizan kuci kao domacin do 30 minuta utakmice,a posle vec kako bude.Treba biti ekspert pa za mesec dana da ispadnes iz sva 3 takmicenja
E

Eee doslo je vreme

pre oko 1 mesec

da se partizan plasi prosecna lakrdije od tima... Unistili su nas...dovode se svakakvi buzdovani........ A najveci medju njima Ser Stanoje od Semroka.....
G

GorostasRokstedi

pre oko 1 mesec

Da je Napredak bio domaćin Zvezdi na Marakani, to bi bilo najbucnije narikanje u istoriji narikanje, kao i da je Zvezda ubacena u kv za Ligu šampiona umesto Partizana.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Druze, vijest je o utakmici Parizan - Lugano. Ne znam da li si svjesan?
@

@grga čvarak

pre oko 1 mesec

Kakve ima veze sto je ova vest? Zamisli nedaj Bože Da Je ZVEZDA IGRALA KAO GOST NA SVOM STADIONU... druze čovek nebi mogao da živi od vas... Nedaj Bože, znaci bukvalno bi vas morali izbegavati na ulici malo bi vi plakali i vrištali... Al sad je ok to.. Jel da? KATANAC, samo vas to čeka☝️
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima? Ako ne razumijes "kakve veze ima", onda ti je stvarno dzaba bilo sta pricati. Mogu ti samo reci da ti nikako nije zdravo da toliko razbijas glavu sa Partizanom. Zivi malo, opusti se...
T

Toša zoran

pre oko 1 mesec

Da li je ovo normalno da samo dva domaća igrača igraju za partizan?Nije samo partizan,u pitanju prekosutra zvezda,vojvodina?,pa kako da imamo posle reprezentaciju,ovo je zlo što svi rade.Pogledajte koliko stranaca ima u ligi/da sve sastaviti nema trojica da vrede/!A busamo se da imamo najbolje omladinske škole!?Dva najbolja napadača prvaka Evrope imaju 37god!,a koga mi?BRUKA I SRAMOTA.Šta kažeš TERZIĆU,VAZURA,ZBILJIĆU?Vi ih kupujete na kilo a ne da vrede!
J

Joooj!

pre oko 1 mesec

Druže Tošo,ne rise!Ne izigravaj budalu jer dobro znaš da nemamo toliko kvalitetnih domaćih igrača.
P

PDK

pre oko 1 mesec

Ne razumem mesanje Partizana sa ostalima? Pa Samroklije se i bunio protiv bonusa, kao nema tim nikakav a nema ni mosnice da presece i decu stavi.
S

Sf

pre oko 1 mesec

Dečko ne trpaj Zvezdu u isti koš sa vama kada su bar polovina Srbi u sastavu. Drugo u svim evropskim ekipama dominiraju stranci. Prebroj u Realu koliko Španaca igra u prvoj postavi.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Nema ni siti puno engleza pa su stalno u zavrsnicama takmicenja..Mnogo drugih problema mi imamo,i vecih i ozbiljnijih od broja stranaca.
Š

Štareći

pre oko 1 mesec

O Stanoju kao treneru dovoljno govori to što mu dan unapred novinari znaju tim svaki put.
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Za razliku od piksija,ovaj zna bar formaciju promeniti.Napredujemo.
M

Miksea

pre oko 1 mesec

U celoj postavi jedva dva domaća igrača. Podseća me malo na bugarske i rumunske klubove koji su na kilo dovlačili neke strance, a kvalitet generalno i rezultati nula.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Navijam za Zvezdu ali se nadam još jednoj petardi u Europi za partizane.
@

@

pre oko 1 mesec

U EUropi, vidi se da navijas za cz
S

STA VAS BRIGA

pre oko 1 mesec

Vec su vas prezalili, sezona kupanja jos traje!
D

Dr M

pre oko 1 mesec

A ima li tu mesta za Grimalda?
p

preferiram

pre oko 1 mesec

Lugano je u prednosti u odnosu na jsd petokraku jer ne igraju nameštrno prvenstvo sa naklonošću sudija iza sebe, a upravo takvi kriterijumi su u Evropi i to je uvek šok za igrače jsd petokrake.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Slazem se. Isto tako i Zvezdi. Isto tako i Vojvodini, Radnickom i bilo kojem drugom nasem drugom timu u Evropi. Ako nisi primjetio, svi smo u Evropi kanta za napucavanje, ne samo Partizan.
Š

Šarane grgo

pre oko 1 mesec

Nismo primjetili. Primetili smo. I Zvezda nije isto što i partizan. Mi ne nameštamo.
K

Kg

pre oko 1 mesec

Zvezda nije kanta sa napucavanje. Ako je tebi :1i 3:2 za MančesterSiti tada prvak evrope poniženje obda nemaš gram mozga. Pirediš LŠ i najjače klubove na svetu sa trećerazrednim kvalifikacijama i ekipama kao Nordsjiland. Pa dečko to nije isto i ne može da bude.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

@Kg Druze, bili ste zadnji u grupi. Ne znam stvarno sta ti nije jasno.
p

preferiram

pre oko 1 mesec

Lugano je u prednosti u odnosu na jsd petokraku jer ne igraju nameštrno prvenstvo sa naklonošću sudija iza sebe, a upravo takvi kriterijumi su u Evropi i to je uvek šok za igrače jsd petokrake.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Kalulu u sredini? Nasmijah se do suza. U ovom momentu me samo cudi kako mu x faktor nije Trifunovic posto vidim da mu je to sledeci "veliki projekat" poslije Jovica. Necu da budem negativan, ali ni ovo ne zvuci kao da ce izaci na dobro. Nisam trener, nisam u profesionalnom sportu, ali mislim da ovom timu treba kontinuitet igara, a ne tumbanje formacije i mjesta igracima u timu svaku novu utakmicu.

Mr 007

pre oko 1 mesec

🤣Partizan je idealan primer za izreku: Spolja gladac,a unutra jadac. Izgleda na papiru ok ekipa,ali sa Samrokom je to mrak🤣🤣🤣. Nisu isli kao Mornar u Paksu,ali ce isto proci napunjeni do cepa.
B

Bob.f

pre oko 1 mesec

Mi skuplji tim a gori nismo imali u istoriji kluba!!! E moj Stanoje preskupa neznalice...
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

Haha ma tu ni dupli viski ne pomaze kakve crne rokade...
D

Dinamični 9setova

pre oko 1 mesec

Ајмо, луди Сраноје Шамрок. Играј Динамично и до коске. Ако буде пораз са 4 разлике, ти и црна сестра Северина ( ко још немогу да верујем да тандем ( хихиху) Вазурица и Братина Вучелица потписАли 5- разредни играч у највечој кризи са такво име ( знам да је у младу загорску партизанку веч годину Дана, Ал ипак) . Морају да рипају од срече. Ма, нека Рио Оскар лимар Тинтарица Че покрити то
@

@

pre oko 1 mesec

Ti mora da ai neki janez, nemam drugog objasnjenja
m

milittao

pre oko 1 mesec

ajmo ovako. imamo desnog beka, Filipovića koji nije neka klasa, ali je spor i ume da iznenadi reakcijom u odbrani. na tu poziciju dovedemo još dva igrača kojima je igranje desnog beka primarna pozicija a ti na sve to staviš na beka čoveka koji to nikad nije igrao, De Medinu koji je i u Kijevu bio jedan od gorih igrača u polju,što u onakvoj konkurenciji nije bilo ni lako. zaista ne razumem Stanoja. Stavi bre neko dete neka se bar ono uči i neka nas ono mervira a ne da gledamo koje kakve Medine i ostale....
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Ako cemo objektivno, i nije bas da "nikad nije igrao" kako ti pises. Cak ti i u clanku fino pise da je, da citiram i to, "tokom karijere nebrojeno puta popunjavao poziciju desnog beka". E sad, da li mu je pametno da nam protiv Lugana igra on ili Filipovic, Lazarevic, Djurdjevic... to je vec neka druga prica. Da se ja nesto pitam, ja bih vjerovatno isforsirao Djurdjevica. Tako da se tu, vjerovatno, slazemo jer i ti spominjes da je logicnije da se tu gura neki mladji igrac. Medjutim, to nije poenta. Poenta je da se sa De Medinom na desnom beku uopste ne izmislja topla voda jer je covjek jednako desni bek koliko i stoper. Ne bih se isto tako slozio ni da je bio najgori protiv Dinama. Po meni je u prvoj utakmici Filipovic bio jos gori kad ga je zamjenio u drugom poluvremenu.
G

Grobar kosutnjak

pre oko 1 mesec

Znaci uporan je da stavlja Zahida na DMC covek ne moze da igra i napred i pozadi, nema snage, najvise je koristan iza Saldanje.
Š

Šta je

pre oko 1 mesec

DMCopet neko filozofiranje klinaca. Čuj DMC? A ko igra BMW I AMG? CCCCC
S

Sf

pre oko 1 mesec

Kaže sezadnji vezni. Šta je DMC?
H

Hdjznxn

pre oko 1 mesec

Zahid nema veze sa zadnjim veznim dečko najbolje igra iza napadača, već zamišljam koneferenciju za novinare posle Lugana tipa neki igrači su bivši slaba igra itd…
L

LAGANO LUGANO

pre oko 1 mesec

LAGANO LUGANO! 0:4 a tamo ce ih pustiti da daju 1 gol bece 3:1 LAGANICA.
N

Nema rešenja

pre oko 1 mesec

Zuba sa Uba i Medina koji ne zna ni koju poziciju igra. Stanoje kupi pinkle.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Meni je utisak ostavio revans protiv Dinama. Oni vode pred kraj sa 2:0, a igraci Partizana svi ispred svog gola i gledaju igrace Dinama kako se dodaju, bez zelje da uzmu loptu i probaju da daju pocansi gol. I to na svom terenu. I takva ista ekipa odjednom igra kao preporodjena u nasem prvenstvu, melju sve kao Siti, gol ne mogu da prime, a u Evropi puna mreza. A sve zato da ne ispadne Partizan odmah iz trke za prvenstvo, nego da eto do proleca budu gurani, da bi bar drugi bili. Objektivno gledano, Vojvodina bi ih trebala dobiti bez veceg naprezanja.
m

milittao

pre oko 1 mesec

ništa mi nismo igrali preporodjeni, nego je Pančevo dva puta tužnije u odnosu na nas protiv Dinama. i ona dva gola su dosla nalom centaršuta, bez ikakve igre. 90min nismo imali šansu za gol. prva ozbiljna ekipa u domaćoj ligi koja ima nekog napadčakog kvaliteta će namučiti ovu ekipu Partizana koja psohopliu, fizički nije spremna za takmičarski fudbal.
Г

Гробар54

pre oko 1 mesec

Купили су два бека и онда им игра Де Медина?!Има ли ту логике и памети!Ниједан од њих не вреди ничему,ал што их купише,зна ли ко?!
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Bolje da ste zadržali Miličića koji je mlad igrač, a De Medinu koji je stranac lepo oterali jer je on ionako igrao samo u kupu
D

Drndo

pre oko 1 mesec

Ovi kao da igraju sa Mancester Siti-em a ne sa nekakvim Luganom koji je prosle sezone zavrsio na poslednjem mestu u ligi konferencije. Ove ako ne pobedite sami se ugasite.
@

@Drndo

pre oko 1 mesec

A isto tako Partizan nije igrao ni grupu LK prošle sezone, tako da je Lugano favorit
@

@Drndo

pre oko 1 mesec

A Terzan,Mrkela i Miloje od Lucana, tako velicaju Norveske skijace,koji sa fudbalom nisu bas u dobrim odnosima, kao da ce igrati sa najvecim timom na planeti Realom iz Madrida.
P

Prti

pre oko 1 mesec

Sve ispod 3 komada puna kapa za strucnjaka.
S

Stanojev kumić

pre oko 1 mesec

Stanoj, ta iskusna glava tumba i poslaze tim. Bice to dobro. Samo jos dva prelazna roka i onda smo pravi.
l

lokateli

pre oko 1 mesec

zar su navijači partizana već odustali od kluba?! pa oni u upravi su genijalni, malo bace neku prašinu dovođenjem trenera i još nekog iz fotelje prebace u drugi ured, i reše sve one proteste i upozorenja legendi kluba... svaka im čast, čestitke zvezdi na novoj duploj kruni, protivnicima u evropi na dobrim trening utakmicama, i vidimo se sledeće leto s novim trenerom i istim problemima
S

Stelea

pre oko 1 mesec

Zahid.. Igrac koji jedino moze da bude koristan kao dzoker zadnjih 20-25min u domacem prvenstvu. Ovako za Evropu, previse mekan, defanzivno ocena 0, a i napred sporo, mlitavo... Timski, mnogo se povlacimo, dajemo protivniku puno prostora, caskom nam svi dodju do 25 metara od gola, a mi se mucimo da iznesemo loptu (ko nasa reprdzentacija), a kada pojedinac napada protivnika, ispada iz igre, jer ga saigraci ne isprate.
M

MujaJuraSvetaStetaGarantujuTriPlus

pre oko 1 mesec

Tim u kome igraju Muja Jura i Sveta Šteta ne može da primi manje od tri komada:))))Možda pomogne nestašna Severina i nesrećna Slađa, inače Lugano će puniti crne dečke lagano:))))
S

StaOsimPotopaGarantujuOsmanSerifNaserJanez

pre oko 1 mesec

Sta da garantuju gore pomenuti protiv Norveskih skijasa i planinara--( kako ih popularno zovu "LETECI VIKINZI, posto sa fudbalom imaju malo dodirnih tacaka )--- nego potop. Samo je steta sto se potparolka NKCZ i spikerica na TV Arena Jovana Guzijan, kasno ukljucila u dovodjenje V.Drkusica, tada bi uspjeh crvenih kmera bio zagarantovan, jer je izbjegnuta GALATA koja bi crvene kmere napunila za pola sata.
J

Jarmolenko

pre oko 1 mesec

Ovaj sastav ne moze biti 3. u nasoj ligi a hoce da igraju LE cccccc....
L

LJUDI POMOZITE

pre oko 1 mesec

SRPSKOM FUDBALU, URADITE NESTO U EVROPI, POSTO JE OVA LIGA KAKVA JESTE I NEODGOVARA VAM, I NIJE TO TO, I NE MOZETE DA PRUZITE I TO TO ZATO PRUZITE U EVROPI, I NEMOJ DA ISPADATE U PRED KOLIMA, BAREM DODJITE DO PRVOG KOLA, NEMORATE DA UDJETE U LIGU EVROPE, DA NEKAZEM LIGU ŜAMPIONA.....RECE JEDNOM TRENER Partizana!!! PA EVO JE KARMA jeste sporna ali uvek stigne na pravu adresu! Aj pa sa srecom komsije!
k

ko

pre oko 1 mesec

De Medina je jako znacajan igrac, on mora umesto Markovica ili Mujakica na mesto stopera a na desnoj strani Lazarević
r

retrobg

pre oko 1 mesec

stanoje i partizan kroz Srbiju da im se sklanjaju protivnici a u Evropi katastrofe će se nizati kao unorvom mandatu. ne znam zasto je ovaj čovek stvorio takvu sliku medju navijačima a da nije zasluzil titule ne uzeo dve ali u Evropi ništa sem učestvovanja nije zabeležio možda svega jedan jedini bod. pa je pre par godina bio nista nije uradio, sad opet videćemo šta će biti al evropa teško...
A

Alexx

pre oko 1 mesec

Ja pomislio da nije Ronaldo zuba iz Brazila potpisao.
S

Samo

pre oko 1 mesec

1 Srbin!
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Dvojica su - Jovanović i Marković
S

Samo

pre oko 1 mesec

Izvinjavam se greska, dobro je pa ih je cak dvoje.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

To je tačno, više ima Srba u Zvezdi što se tiče startne postave
q

qwerttyyy

pre oko 1 mesec

Ovaj proba formacije u kvalifikacije a ne na pripreme tako i Piksi proba formacije na Evropsko. Komedija.
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Ovakav sastav bez pravog veznog reda moze samo da prima golove.. U veznom Arijaga i Zahid, obojica spori manekeni, i po karakteru laklo zapaljivi. Nedostaje "BELIĆ" po karakteru, da zatvara rupe.U spicu Saldanja kao polovina Djordje Jovanovica koji nije za FKP, dok od trojke Severina-Kalulu- Zubairu, Severina nema mesta, niti ima pleja koji bi mu davao dobre lopte...
H

Holse

pre oko 1 mesec

Dobar tim za odigrati 2 na Lugano
Z

Za Ginisa

pre oko 1 mesec

DINAMO - 9 NORDSJELAND - 6 FEJNORD - 8...UKUPNO CAK 23 KOMADA OD SAMO 3 EKIPE!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Hej, 'ajde nadji i neku utakmicu iz 50-tih, pa i nju dodaj u taj isti zbir. Ima logike. Ccc...
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Covek je stavio rezultate samo u poslednjih nekoliko godina. Da je stavljao i iz 50ih, bilo bi jos vise katastrofa.
@

@Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Nema odatle, ali ima iz perioda nakon finala 1966. Na primer - Juventus, Keln...
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

@Pedja Pa o tome i pricam. Kakve veze imaju stari rezultati sa trenutnim rezultatima? Mislim ono, ako je do vrijedjanja, ok, slobodno vrijedjajte. Zna se ko ima potrebu da vrijedja. Ali ako cemo da pricamo kao ljudi, neces sigurno sabirati rezultate iz totalno razlicitih sezona. To je isto kao kad bih se ja sad sjetio kako je vas Borac iz Cacka razbio 5:1 prije nekih desetak godina i i dalje pricao o tome kao da je to i dalje relevantno danas? Jel ne mislis da bi to bilo glupo sa moje strane? E, ako mislis da jeste, onda valjda razumijes i koliko je glupo ovo sto vi pisete.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Zubairu - Zuba iz Gane :)))