Partizan se još nada prolazu: Saldanja trenirao, u konkurenciji za utakmicu

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.24. | 19:30

Stanojević i Mujakić optimisti pred meč u Tunu

Uoči puta u Švajcarsku Aleksandar Stanojević je sumirao utiske i izneo očekivanja od revanš utakmice Partizana i Lugana, ipak pred trening u Tunu strateg crno-belih obavio je i protokolarno obraćanje medijima. Uz stratega vicešampiona Srbije na konferenciji je govorio i štoper Nihad Mujakić, a dvojac je istakao nadu u pozitivan rezultat.

Izabrane vesti

"Imamo negativan rezultat iz prve utakmice i nadu da možemo da idemo dalje jer je aktivan rezultat. Spremamo se, pokušavamo da uradimo nešto. Svi su zdravi, Saldanja je juče počeo da trenira te je i on u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, svi znamo šta trebamo da uradimo i tako se i spremamo", kazao je Stanojević.

Isto gledište ima i Mujakić, međutim defanzivac koji je ovog leta stigao u Humsku akcenat je stavio na prvi susret ne skrivajući žal što je njegov tim iz istog izašao u deficitu.

"U Beogradu je utakmica bila 50:50, čak smo imali bolje šanse iz polukontri i kontri. I sutra očekujem tako tvrdu utakmicu i nadam se da će sve biti ok za nas", rekao je defanzivac.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanLiga konferencijeLugano

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara