Partizan se izvinio medijima, Savo nastavlja posao

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.10.19. | 21:21

Ohladile se glave posle poraza na Banovom brdu

Odjeknula je informacija da je Savo Milošević danas odbio da dođe na obaveznu konferenciju za novinare posle poraza od Čukaričkog (1:2). Kako to obično biva, odmah su krenule da kruže razne glasine kroz fudbalsku čaršiju, čak i priče kako šef struke crno-belih razmišlja i o odlasku, ali se pokazalo da tu nema istine.

Nekoliko sati kasnije, kada su se ohladile glave u Humskoj 1, stiglo je i kratko saopštenje Partizana, koje razvejava sve dileme, ako su uopšte postojale nakon novog kiksa u Superligi.
FK Partizan se izvinjava svim predstavnicima medija koji su prisustvovali utakmici 15. kola Linglong Superlige, a na kojoj se usled bure emocija po završetku iste na konferenciji za štampu nije pojavio šef stručnog štaba Savo Milošević.

Izabrane vesti

Milošević sa svojim saradnicima i prvim timom FK Partizan nastavlja i dalje borbu ka najvišim ciljevima i plasmanu u ligi“, piše u saopštenju Partizana.

Partizan je već sada, poslednjeg dana oktobra na deset bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, a doživeo je i treći poraz u Superligi u poslednja četiri kola.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara