Komentari na vest

Partizan rešio da dovede još jednog vezistu iz Turske: Igrao sa Dijabateom i na Mundijalitu

G

Gost111

pre gotovo 2 godine

a zbezda ce uzeti neki bod u ligi sampiona,0 bodova...liga evrope mera za njih,ili konferencija
M

Mangulica

pre gotovo 2 godine

Zvezda- Napoli 0:0, Zvezda-Liverpul 2:0, Zvezda-Olimpijakos 3:1 . Bodovi Zvezde iz lige sampiona.
G

Gost jel

pre gotovo 2 godine

Lk je možda mera za vas,nikako za Zvezdu,evropskog i svetskog giganta.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Dobro je sto Partizan igra ligu konferencije. Tu jedino moze da skuplja bodove za nas koeficijent. U LE ili jos gore u LS bi bili kanta za napucavanje tako da bi samo Zvezda donosila bodove.A ovako,moci ce i Partizan da doprinese jer tamo nema 3-4 krstene ekipe da igraju. Pobedis Vaduz,Linfild,Rigu,Zrinjski,Red Linkolse,Birkirkaru,Dundalke,Samroke i ostale i dobijes isto bodova za koeficijent kao kada Zvezda dobije Bragu,Ludogorec,Krasnodar,Spartu,Keln,Olimpijakos,Liverpul...
V

Veseljko

pre gotovo 2 godine

U centar si pogodio gostanko. Sreca njihova da su izmislili lugu konferencije i da se za pobedu dobija isti broj bodova kao u mnogo jacim takmicenjima kao sto su liga evrope i liga sampiona.
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

Šta to vredi kad te išamaraju Omonije, šerifi, Kairati i miĆilandi
D

Danac

pre gotovo 2 godine

Gostanko Jos je veca steta i ostace vecna sramota sto je u periodu 2007-2017 CZ srpskom fudbalu doprinela sa veliko NISTA-NULA bodova,posto su punih 10 godina ispdali u sezoni branja Tresanja i Lipovog caja, pa je sve u srpskom fudbalu u tom periodu spalo na Partizan, koji je svake godine donosio srpskom fudbalu odredjeni broj bodova, o cemu govori njegovih ne racunajuci ovu godinu 12 grupnih faza LS i LU naspram CZ koja bez ove ima 7 grupnih faza LS i LU. Postovani celi region a ne samo fudbalska Srbija zna ko je u LS od srpskih klubova bio kanta za napucavanje i EVROPSKI REKORDER i LS i LU U NAKANTAVANJU zajedno obe godine cak ispred izvesnog Dudelanza. Znase dobro ko je u 12 utakmica LS koliko su do sada odigrali CZ i Partizan primio 42 a ko 21 pogodak.Znase dobro ko je imao najtezu grupu LS od svih balkanskih klubova u istoriji UEFA 2003/04 1. Real M. klub koji ima vise titula evropskog i svetskog klupskog prvaka nego svih 6 protivnika CZ u LS zajedno,Bayern,Liverpul,Napoli,PSZ,Totenhem iOlimpiyakos, a Real je dosao u sastavu koji vise nikada nece imati jedan klub na kugli zemaljskoj sa 5 fudbalera koji su osvajali zlatne lopte kao najbolji 3 po FIFI u svetu i 2 koji su po UEFI proglaseni za najbolje fudbalere Evrope, plus legende svetskog fudbala Kasiljas,Karlos Alberto,Zalgado itd. I takvom jednom klubu i sastavu Partizan se isprsio i bio ravnopravan u obe utakmice promasivsi u Beogradu ZICER za pobedu SALE ILIC u 92 minutu.2. Evropski sampion Porto koji je upravo te godine postao 2.X evropski prvak i 3. Olympik Marsej evropski sampion i te godine posle ispadanja iz LS i prelaska u nokaut fazu LU stigli do samog finala LU. I svim tim svetskim i evropskim SAMPIONIMA Partizan je uspeo da uzme bodove i ni od jednog nije nadigran. Jos mozete naci izjavu Murinja posle osvajanja LS gde kaze da su mu utakmice sa Mateusovim Partizanom bile najteze i najneizvesnije u celokupnom takmicenju.Da dobila je Zvezda ,Bragu,Ludogorec,Keln,Liverpul,Oliympijakos itd. ali je i Partizan sem podviga i uzimanja bodova Realu,Portu i Olyimpiku,pobedjivao dvostrukog SUPER SAMPIONA Evrope Anderleht, Njukastl,Augsburg,AZ,Jang Bojs, prvaka Evrope Steauu,Viljareal,Spartu itd.itr.
S

Saničanin je iz Prijedora i ima državljanstvo

pre gotovo 2 godine

Saničanin je iz Prijedora i ima državljanstvo RS tj BiH,te nije stranac
w

webad1984

pre gotovo 2 godine

mora totalni bojkot..niko da ne udje na tribinu...zalosno je da to dozivljavaju igraci poput Dijabatea,koji totalno odskace i po trudu i kvalitetu,ali dok ne ode uprava,nema zdravog kluba..
J

Jagnjilo

pre gotovo 2 godine

A kako si zakljucio da Dijabate ima kvalitet,na kojoj utakmici? Protiv Hamrun Spartanska ili Javora? Kako vi brzo donosite zakljucke ko je super igrac a ko ne.Toliko je dobar da mu Girenuspor nije ponudio novi ugovor. Bravo
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

Bukari nije ni igrao ni na pozajmici it HHenta. A eto , ovde "vrhunski" igrač...
K

Kg1983

pre gotovo 2 godine

Belic je dobar igrac treba mu dati vremena,a Traore bi bio pun pogodak jer igra odlicno i ofanzivno
r

rea

pre gotovo 2 godine

Belić ne zna da l je doš'o, ili poš'o, a nejnejasnija stvar mu je kako uopšte živi od fudbala, pa tek nakon toga kako je, pobogu, završio u Partizanu. Toliko o Belićevim kvalitetima.
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Belic fudbaler??? Pa jos dobar?? Ja sam doziveo transfer blama zbog njegove igre. Ne treba njemu dati nista.
G

Gost1989

pre gotovo 2 godine

Slobodan je i Adama Traore, istu poziciju pokriva isto je igrao u Turskoj istoj je igrao sa Dijabateom za reprezentaciju Malija na sveckom prvenstvu, samo je on bio najbolji igrač tog prvenstva. Pitanje za upravu i sporcki sektor što ne on već ovaj levak? Da niste ime pobrkali pošto je mnogo sličnosti ali i velika razlika u kvalitetu.
Н

Нови Сад

pre gotovo 2 godine

Свецком или светском ?! Ја, када бих био "писмен" као ти никада нигде не бих остављао коментаре.
K

Kurir Jovica

pre gotovo 2 godine

Jos jedan vezista jer su ovi trenutni bez veze
5

56789

pre gotovo 2 godine

MILOS JOJIC JE SLOBODAN IGRAC
G

Gosthwhaga

pre gotovo 2 godine

Nije,drljaci ti svecu baahhaa hahaha
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

B varijanta pošto Cimerot ne dolazi!
D

Djole 960

pre gotovo 2 godine

Svi znaju da Partizanu treba PRVO nova uprava i novi trener,pa onda golman, pa...pa..treba sve iz korena promeniti.
R

Rasa1977

pre gotovo 2 godine

Belića u Teleoptik pod hitno...
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Ima 25 godina i vec je promenio cetri turska kluba a u Tursku dosao sa 21. Znaci dobar jexaxax
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Ne nego cemo da dovedemo igraca iz Man. Sitija u najboljim godinama. Budimo realni, u Turskoj ima gomila igraca koji bi pravili ozbiljnu razliku kod nas. E sad, pitanje je da li je doticni Traore jedan od njih. Dok ne dodje, necemo ni znati. Za Dijabatea se odmah videlo da je igrac iznad ovog nivoa fudbala. Vec je pokazao da je najkvalitetniji igrac u Partizanu, tj. da je njegovo dovodjenje pun pogodak. Andrade je jos znak pitanja, posto mnogo oscilira (4 lose, 2 dobre utakmice). Belic apsolutni promasaj. Filipovic nista bolji od Miljkovica. Sveta los. Sehovic katastrofa. Ilijev saldo ovog prelaznog roka je 4 promasaja, dva znaka pitanja (Andrade i Pavlovic), i jedan pogodak (Dijabate).
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Jel i ovaj Traore klijent Mikija Stevica? Strasno i sramno kako se svi ugradjuju i tale sa menadzerima, prvo Falji Ramadani, onda Rajo Bozovic ( crnogorski fudbaleri) zatim Velibor Kvrgic ( Teofilus Solomon), sad Stevic dosao na red.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Ako ima kvalitet nek se tale. Problem je kad se tale a dovode krseve.
E

E ovo...

pre gotovo 2 godine

" Pasionirani ljubitelju fudbala možda ga se sećaju kao člana omladinske reprezentacije Malija.." ..Ma secamo ga se,kako ne bismo..
0

0211

pre gotovo 2 godine

hahahaha, jaooo da bre
M

Miodrag Micko

pre gotovo 2 godine

Ma ti se samo sećaš Izraelaca ahahaha
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Niko ne pita magicno pitanje - odakle pare? Dva igraca po ugovorom, treba da se plati obestecenje i plata, za Cumica treba da se da plata, verovatno plati pozajmica, Ljajic je imao 3 miliona u Turskoj, znaci nece manje od 1 miliona da ima u Partizanu. A da podsetim da pre mesec dana Partizan nije imaonda plati 250k za transfer Holendera! I pored toga doslo je nekoliko igraca, medju njima i Diabate za kog sami kazu da ne znaju kako su uspeli da ga dovedu. Odakle pare, i zasto ih ovaj odozgo unistava dajuci im tolike pare i placajuci im licence?
S

Silvester

pre gotovo 2 godine

Kinta od Terze sa deutsche racuna plus je prebacio ono sto su vam banke otpisale...
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@Silvester - to sto Terza kupi kajmak koliko moze, to je druga stvar, ni njega ne opravdavam, ali on ima od cega da kupi kajmak. Vi do juce niste imali za sta kuce da vas ujede a danas trosite milione. Odakle???
V

Vlax

pre gotovo 2 godine

Ulaskom u LK oko 4. miliona od UEFA. 500 000 od Sadika za 75 odigranih utakmica. A vi kako te?
G

Gost006

pre gotovo 2 godine

Zadnja linija cela i golman moraju da se dovedu. Odbrana je kriminalna. Nikada ovako losa nije bila.
s

slavvvko

pre gotovo 2 godine

Cimirot, Traore, Ljajić i Čumić...Partizan bi imao stvarno opasan tim, s tim što bi prodaja Vujačića i dovodjenje boljeg štopera od njega i Saničanina morala biti obaveza. Popović- Filipović, Marković, x?, Urošević- Cimirot,Traore,Ljajic- Diabate,Gomes,Menig ovo je ozbiljan tim, sa ozbiljno dubokom klupom, a prodajom Bazdara, Vujačića, Lutovca, Terzića i(li) Jovića bi se čak i zatvorio budžet za narednih barem 12 meseci, bez daljeg zaduživanja, a opet bi Ilić, Petković i Vlahović mogli da budu gurani kao klupski projekti (mislim da je prodaja Bazdara kao najskupljeg igrača trenutno neophodnost), a sa Nathom na klupi, kao i Andradeom,Fejsom, Pantićem, Čumićem i Pavlovićem, postojala bi i ozbiljna klupa spremna da napravi promenu protiv jakih protivnika, baš ono što je falilo prošle godine. Sada još samo videti da li će uprava moći da dovede ovih 5 igrača pre kraja prelaznog roka...
@

@sla

pre gotovo 2 godine

Imali bi "opasan tim"? Kakva komedija...
N

Navijamo...

pre gotovo 2 godine

Samo da vam ostane uprava i da imate tako "opasan" tim..Samo napred
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Popović??? Nama pod 1 treba golman, pa onda sve ostalo što si nabrojao.
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Oterati ovog Belica u Teleoptik, covek je i doveden samo jer se duguju klanu psre
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Samo sto i Cimirot i Traore imaju vazece ugovore sa svojim klubovima i koliko vidim igraju. Ne vidim da ce ih bas pokloniti Partizanu. Drugo su Cumic na koga Olimpijakos ne racuna i Ljajic koji nema klub.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Пошто видим да не умеш да бројиш, У звезди од странаца играју Канга, Кангва, Букари, Охи, Бен и Саного, то је 6 (шест, не знам дал знаш цифре) У партизану од странаца играју Рикардо, Дијабате, Андраде, Натхо и Мениг, то је 5 (пет) Пре него што кренеш да лупеташ провери прво како стоје ствари (црногорце и босанце не рачунам у стране играче)
@

@gost123

pre gotovo 2 godine

Sine promasio si temu, niko ne prica o strancima... Procitaj ponovo komentar, pa polako pokusaj da skapiras....samo polako.
K

KojMoj@Gost123

pre gotovo 2 godine

Kanga i Ben imaji Srpske pasoše tako da su samo 4 stranaca.Jel sad jasno??
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

А моралишу нешто Звезди која од странаца има Кангу (који има српски пасош), Кангву и Букарија. Значи од 11 играча, 3 су странци. На клупи су ту још Саного и Бен. А они имају Рикарда, Натка, Дијабатеа, Андрадеа, Менинга, дакле исти број за сада као и Звезда.
Г

Гостиварски

pre gotovo 2 godine

Звезда има и Азарова и Пруцева.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Imas par gresaka, ali u sustini je to to. Oni uvek moralisu za stvari u kojima su daleko gori od nas
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Само опуштено,не сјекирај се болан!
Ž

Žexon

pre gotovo 2 godine

Uf, uf,uf, kakva demagogija. "Slučajno" si zaboravio kod zvezde da pomeneš Prutseva, Mustafu, Ohija, Azarovija, a tu vam je još i Falko. Pominješ da Ben ima srpski pasoš, a prećutkuješ da istu iapravu ima i Natho. Eh, ko vas ne zna, da vam i poveruje...
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Ben isto ima srpsko drzavljanstvo
D

Dzoni-1970-

pre gotovo 2 godine

Ohiju majka iz Cacka ili?
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

Охи одлази из клуба. Имате ви и Саничанина, који нема српско држављанство и на њега сам исто тако заборавио.
A

Anti blizanac

pre gotovo 2 godine

Još jedna mlada nada domaćeg fudbala i reprezentacije. Večiti perjanice srpskog sporta! Da bog da svaku izgubili i jedni i drugi, u svim takmičenjima i u svim sportovima.
Г

Гостиварски

pre gotovo 2 godine

Ево ти Кристијан Белић и Вељко Николић, води их кући.
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Veciti mozda nisu perjanice reprezentacije sa ovima, ali kad covek vidi kako Radnicki, Cukaricki i slicni igraju u Evropi, bolje i da nemamo ta ostala mesta
D

Dzoe

pre gotovo 2 godine

Stranci podizu kvalitet (bar bi trebalo). Ocekujes da je mali Mitrovic bolji od Bukarija samo zato sto je nas? Srbija nema dobre bekove koji mogu da igraju na svetskom nivou. Nismo dovoljno radna nacija (fudbalski) i to je to.
0

058

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno zašto ne pokušaju da vrate Šćekića da ove sada koji su na terenu je klasa.
S

Sgsg

pre gotovo 2 godine

Ima novi klub
A

Aaaaakukilelelele

pre gotovo 2 godine

Sta im radis Aco bre vise
P

Podrska za Upravu

pre gotovo 2 godine

Dobra su vam vam pojacanja nema sta,Hrvoje gojko i neke Traktore iz turske 3 lige,samo tako nastavite,puna podrska!👍
I

Isjdj

pre gotovo 2 godine

Al su zato Kanvga i Bukari iz Sitija stigli
V

Velika dela

pre gotovo 2 godine

Idu stvari na bolje, u novoj vladi ćemo imati Ministarstvo šampionizma Partizana i Crvene zvezde, i narod će biti jako hepi jer je to i tražio u našoj divnoj socijalističko-kleptokratskoj avangardi od države.
U

UPRAVA

pre gotovo 2 godine

NAPOLJE
a

auuu

pre gotovo 2 godine

Dovode jos dva zadnja vezna a imaju vec Zdjelara, Andradea i Belica ...cirkus..
G

Gost.,

pre gotovo 2 godine

Gde ti zivis?
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Видим баш пратиш фудбал,Здјелар је у ЦСКА ево мјесец дана,промашио си најновије вијести,ботуј на неку другу информацију😂
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Zdjelara?
Ž

Žexon

pre gotovo 2 godine

Baš si cirkus. Zdjelar otišao u CSKA...a ne komentarišeš Kangvu, Kangu, Srnića, Krstičića, Sanoga,...? To je 5 zadnjih veznih? Da nisam nekog zaboravio?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Onaj Belic nije fudbaler njega pokupili negde na autokomandi da ga zbrinu ali ce ga vrate tamo jos brze.
B

Bljuc

pre gotovo 2 godine

I Žuku...ma ludi ljudi brate moj.
S

Sams

pre gotovo 2 godine

Ja sam potpuno zbunjen kakvi sada dolasci raznih igraca zar oni ne teraju upravu koja hoce da im unisti klub, sad ce da zavole Vucelu ko Ostoju...
1

1992

pre gotovo 2 godine

I ja sam potpuno zbunjen kad likovi kao ti čiji klub ima 4 5 titula zaredom, bori se za grupnu fazu LŠ dolaze da komentarišu vijesti o klubu koji će se jedva dočepati LK, znači da i nismo toliko loši čim ste vi toliko opterećeni. Ja čak i ne znam ko igra za vas. Nit me to zanima.
5

5445

pre gotovo 2 godine

"Traore je pod ugovorom sa Giresunsporom, turskim klubom u kome je prošle sezone igrao zajedno sa Fusenijem Dijabateom" Ali to partizan resava bez problema,cim se pojavi Vazura oni njima daju igrace besplatno, kasnije kaze da je to poslovna tajna i nema frke, mediji takodje kazu da ga je doveo besplatno i prodje im laz ko od sale...
G

Gost 357

pre gotovo 2 godine

Sve zivo javlja Telegraf. Jesu oni postali neko zvanicno klupsko glasilo?
C

CrnaOvca

pre gotovo 2 godine

Naravno, ja njih najvise pratim.
N

NoOnThe

pre gotovo 2 godine

A gde ćemo sa svim strancima u domaćoj ligi?
I

Istinna

pre gotovo 2 godine

Kojim silnim strancina, Natho i Cimirot ako dodje imaju nas pasos

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Djordje Cimrot ima Srpski pasos a jedan ofanzivac bi bio visak ali posto i onako mora da igra bonus u super ligu nije problem.

Hjuvv

pre gotovo 2 godine

Opusteno zvezda ima vise od 10 stranaca to znaci da ce savez povecati broj stranaca koji mogu da igraju