Partizan pustio Kokira u Teleoptik

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 11:43

Strahinju Bošnjaka želi Voždovac

Ogromna gužva na krilnim pozicijama sprečila je Jovana Kokira da jesenas debituje za prvi tim Partizana, a kako su u Humskoj već doveli Musu Ndžaija i rade na angažmanu Tokmaka Nguena, jasno je da bi talentovani bočni vezista iz „klase 2000“ imao još manje prostora za igru.

Zato je odlučeno da omladinski reprezentativac Srbije ostatak seozne provede na pozajmici u Teleoptiku. Na taj način trener Milan Ristić dobiće vredno pojačanje za svoj tim, sam Kokir mogućnost da igra u kontinuitetu, što je u njegovom uzrastu od presudnog značaja, a i crno-beli će imati uvud u njegove mogućnosti, jer će im sve vreme biti pred očima.

Izabrane vesti

Planirano je da se Kokir na leto vrati među seniore i, u zavisnosti od situacije u igračkom kadru, ozbiljnije konkuriše za sastav Zorana Mirkovića, jer su na Topčiderskom brdu uvereni da je talenat vredan pažnje. Ugovor mu važi do juna 2020.

Osim Jovana Kokira, postoji mogućnost da se Partizan, pre polaska na pripreme u turski Belek, privremeno rastane sa još jednim đakom omladinske škole. Reč je o štoperu Strahinji Bošnjaku, koji se vratio sa pozajmice iz Zemuna, ali bi u istom aranžamnu voleo da ga dovede Voždovac.

FOTO: MN Press


tagovi

Jovan KokirFK PartizanStrahinja BošnjakTeleoptik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara