Komentari na vest

Partizan primio šest golova u Evropi posle 40 godina! Bilo i ubedljivijih poraza

p

pčelar

pre oko 2 meseca

Kao Srbina me je sramota, važno da je najveća rupa u timu ofarbao glavudžu.... Bruka i sramota
Z

ZvezdaCrvena

pre oko 2 meseca

Kakva institucija i avangarda.Ako izuzmemo Juventus sa ovog spiska, ovo su sve klubovi druge i treće klase u evropskim okvirima.I ti takvi su im davali po 5, 6 komada. Šta bi bilo da su imali prilike da igraju sa Realom, Barsom, Mančesterom, Milanom, Liverpulom...Bog ih pogledao da ne dođu u tu priliku.
A

AleMar

pre oko 2 meseca

Koliko smo mi kao narod otisli dodjavola pokazuju i komentari na poraz Partizana u kojima se vecinom likuje i nasladjuje tudjom mukom... Predstavnik Srbije (manite me glupe price o hrvatskom klubu) igra protiv ukrajinskog kluba ciji igraci ne zele ni da se pozdrave sa fudbalerima Partizana, i nadje se nas covek da pljuje domaceg predstavnika i drzi stranu Ukrajincima?! Dinamo je gledano sa igracke strane 5 puta bolji od Partizana u ovom trenutku, ali sve ostalo je ispod renomea takvog kluba. Ne samo sto nisu hteli da se rukuju pre pocetka meca, nego su tokom same utakmice iskazivali neverovatnu mrznju kroz grube startove nakon kojih nijednom nije bilo izvinjenja. Odvratan klub, odvratan trener, nadam se da cemo u revansu da ih prebijemo ako vec ne mozemo da ih pobedimo.
c

cirkus

pre oko 2 meseca

zagrebacki klub je sve navikao na to... Ovo samo pokazuju kako su ukrali to drugo mesto
Z

Zvezda ponos Srbije

pre oko 2 meseca

Kakvo perverzno štivo koje će svaki Zvezdaš sa sladostrašću da pročita! Ovo je kao da ste uspaljenom pubertetiliji dali najbolji 18+ sadržaj, zabranjena literatura u svom najboljem izdanju!!! Kakav otrežnjujući omaž za sve one grobljančiće koji žive u tripu da su institucija, avangarda, u onoj njihovoj izuzetnosti i superiornosti nad svima drugima... A u stvari su samo obični pripadnici sekte njihajuće grane koja sramoti Srbiju gde stignu!
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

srrca dinamova sto nema vise gola u gostima inace bi bilo cupavo, partizan bi sa 4:0 na jna prosao dalje...
W

Wondermaker

pre oko 2 meseca

Zaboravili ste Makabi PT. Isto bila petarda
V

Veliki uspeh

pre oko 2 meseca

Kako kaze novinar. Posle 40 god smo primili 6 komada
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Pamtim taj Dinamo iz Drezdena, i prosto mi lepo što je bilo tako. Ovo sinoć je očekivano, potpuno. Posebno su me oduševljavali naslovi posla žreba da smo dobro prošli, pa bih sad pitao novinara da pojasni šta je mislio pod dobro. Po mom mišljenju, očekivanje je da bismo od Fenerbahčea primili 12 golova, pošto to nije bio dobar žreb. Od Rendžersa, obzirom na viši nivo, znači 18. Lično bih bacio novinarsko pero i počeo da se bavim drugim poslom. Isto kao i Stanojević koji je prihvatio da ponovo radi sa ovom upravom. I ovim igračima koje ima na spisku. UPRAVA NAPOLJE - Stanojeviću odlazi, i to raskidom ugovora na svoju štetu, a ne sporazumno. Samo tako ćeš me ubediti da si došao iz ljubavi prema fudbalu i Partizanu.
s

spartanac

pre oko 2 meseca

Nekada je kružio vic, razlika između Partizana i Koka Kole: Kola se puni u Zemunu a Partizan u Zagebu! Međutim, Partizan je postao multinacionalni brend sada se puni širom Evrope!
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

Sad smo i mi konačno dostigli taj internacionalni nivo zvezde za punjenje u inostranstvu:D
m

milo123

pre oko 2 meseca

@psihoza: dostigao si ti nivo u skladu sa svojim nickom druze. jos se smejes (ko lud na brasno). traume su izgleda ucinile svoje. sad malo da se pokunjite, povucete u neki cosak, i ne izlazite dok se ne unormalite.
v

vvgg

pre oko 2 meseca

bilo
z

zorge

pre oko 2 meseca

zaboraviliste dinsmo zg ili kroacija
T

Tomislav V

pre oko 2 meseca

Ovo je bruka i sramota epskih razmera. Šta Vučelić, Vazura i Kralj još treba da urade pa da idu? Partizan je klub koji se raspao finansijski, enormni dug, neto gubitak i negativan kapital. Sada se potpuno raspao i takmičarski. Što je i najgore poniženi smo od bahatih i bezobraznih ukrajinaca i pre i za vreme meča. NATO vazali olupali Partizan.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Komsije, oterajte vise olos iz kluba. Stavite klince da igraju nemoj da Vam maxu oci sa Stanojem i slicnim kolaborantima. Vazura nije Partizan, ne treba Partizanu 10 amarera stranaca. Vec 6-7 igraca iz svoje skole plus povratnik neki i kvalitetna nadogradnja stranac. Ne unista Vas drzava (cak naprotiv i pegla finasijski) vec olos koji je umislio da je bitan ovoj drzavi i vlasti.
S

Sport¹

pre oko 2 meseca

Katastrofa koliko je Partizan los ,koliko nemaju motivacije fizicka sprema 0 kao da se ne poznaju kao da i , Posteno su ih zgazili steta sto se nisu rukovali .
N

Nije

pre oko 2 meseca

Problem dobiti 5-6-7 komada, problem je od koga dobit, problem je i kako igras a primis tih 5-6-7 komada. Nije isto primiti protiv Reala, Sitija, Bajerna ili Nordsjilanda, Dinama (iako je veliki klub) jednostavno ne mozes protiv drugorazrednih ekipa da dobijas 5-6-7
N

Naravno da nije

pre oko 2 meseca

Da u pravu si druze. Dinamo iz Kijeva, je 1975 postao SUPER SAMPION EVROPE i ima jos 2 evropska trofeja i kako ti napisa u svom komentaru drugorazredni je klub i sramota je od njega primiti 6 komada. Ali eto po vama navijacima CZ jedan super sampion Evrope sa 3 evropska trofeja je drugorazredni klub a svi oni klubovi koji su CZ dali 6 ili 5 komada ne racunajuci PSZ,Bayern i Totenhem, su takodje evropski i svjetski fudb. giganti pocevsi od poljske Polonije koja je CZ nakantala sa 6 komada i taj tim je sada clan 4. lige Poljske. Zatim veliki evropski klubovi su i jedan Veres Lobgo nemam pojma odakle je ovaj tim ali je CZ nakantao sa 5 komada. Zatim evropski velikan je i Selta-Vigo takodje nakantala CZ sa 5 komada,zatim Borusia MG takodje 5 komada,Seltik isto 5 komada PSV takodje 5 komada,pre 18 mjeseci Monako 5 komada, Hamburger i Ludogorec na stadionu CZ po 4 komada itd.a u pitanju su golovi sa samo jedne utakmice.Dakle sve fudbalski gigant do giganta kada su upitanju katastrofe CZ, a eto Dinamo iz Kijeva je druga liga i od njega je sramota izgubiti sa 4 gola razlike.
m

milo123

pre oko 2 meseca

@naravno da nije: coevk je lepo napisao da je Dinamo veliki klub, ali u ovom trenutku nije sam krem. Ali sta vama vredi pricati. Vi uvek vidite nesto sto niko drugi ne vidi, majstori spina, majstori opravdanja. Raspadate se covece, pa ti petljaj sad koliko je Dinamo veliki klub, a koliko Zvezda. Jeste, Partizan je najveci. Svi ostali su ispod.
D

Di Marko

pre oko 2 meseca

Malo statistike: Na vecnoj Tabeli Kupa Sampiona i KPK se doticni klubovi nalaze na: 1.Dinamo Kijev 18 mesto 236 bodova 2.PSV 19 mesto 217 bodova 3.Seltik 20 mesto 211 bodova 4.Monako 33 mesto 126 bodova 5.Borusija MG 58 mesto 73 bodova Za usporedbu: Zvezda je na 27 mestu sa 159 bodova Partizan na 76 mestu sa 46 bodova Mozemo i drugacije:Hamburger je PRVAK EVROPE 1983 godine! Na vecnoj UEFA Kup listi je na 22 mestu sa 221 bodova!Partizan je na toj Listi 27 sa 213 bodova a ZVEZDA 11 mesto sa 246 bodova! Veres Lobgo nisam nazalost nasao za statistiku a sto se Polonije tice i Intertoto Kupa...Hm.. Inace je i Partizan izgubio od Flojga Brobe....to isto nisam nasao u statistici ....
o

ostojica

pre oko 2 meseca

Sve to Vučić kriv 😂
O

Ostojicaaa

pre oko 2 meseca

Napisao sam juce.. Zamisli Rangers da je bio večeras ... Ili nedaj Bože Manchester City😂😂😂😂
D

Dragoo

pre oko 2 meseca

Sad je Stanoje Šestić.....
L

Lokki

pre oko 2 meseca

Piše se nova istorija Partizana. Stanoje ulazi u legendu.
D

Dulenceeee

pre oko 2 meseca

A ja igrao više gemova prvi set a ono 6:2
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Nagraditi Trifunovica pozivom u reprezentaciji, ja mislim da je to jedini logično.
G

Gprostas

pre oko 2 meseca

Sašo Lukić je učestvovao u jednoj petardi, zato je sad tako dobar u reprezentaciji. Naučio na uspeh još u Partizanu. Trifu obavezno iz ove generacije koja je petardirana, da se dugo sećamo virtuoza Partizanovih
6

6:2

pre oko 2 meseca

Avangarda časovi ljubavi
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 meseca

Je l vas tesi ovo ?
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Secate li se kad je Borac iz Cacka nakantao zvezdanku u kupu Srbije 2011.god sa 5:1?😂😂😂😂AHAHAHAHAHAAHAHAHAH to su bili Danci iz Cacka,nate😂😂😂😂
E

E zato

pre oko 2 meseca

se sada mi slatko smejemo. Šta misliš kada ćete izaći iz krize?
r

rrrr

pre oko 2 meseca

Ako ti je to uteha,u redu je.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

@E zato ne samo mi,nego ceo Srpski narod ce izaci iz krize kad vam prvo labelo Srbije ode niz vodu!🤫🤫🤫🤫
@

@

pre oko 2 meseca

AHAHAHAHA, koliko imas godina, 15?
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

AHAHAHAHAH Čačanski Danci sad sam prisetio toga hahahaha
D

Dinamo

pre oko 2 meseca

Veoma DDINAMična utakmica.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 meseca

E sad, prošle godine oni Danci, ove Ukrajinci, a oni će opet da spinuju kako njima neko otima titule i da se smeju kad Zvezda izgubi od najjačih evropskih ekipa...
g

garinca

pre oko 2 meseca

Jedini kršten tim da ih je punio a to je Juventus a ovamo nama se smeju za bajern i psž nit srama nit obraza ko naše drage komšije
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Bezveze se stalno diže tenzija oko Partizana u Evropi Partizan je niko i ništa u evropskimi okvirima,istorijski gledano običan epizodista,pa veći doprinos su imali Hajduk,Rdnički Niš i Željezničar iz Sarajeva ako ćemo iskreno.Tačno je da bi trebalo da bude kadar da pored CZV uzima najviše bodova u Evropi i to je to.Kad kažu partizanove legende,koje legende,Šoškić,Vasović i ta generacija iz 1966 jesu legende ali sve posle toga je duplo golo,Mance legenda samo zato što nije živ,Mijatović legenda a ništa nije osvojio sa Partizanom,čak im je i Saša Ilić legenda,skroz bezveze.
s

svašta

pre oko 2 meseca

Šta su to uradili Hajduk, Radnički Niš i Žečježničar? Kad su poslednji put igrali u Evropi i koliko imaju pobeda u istoj
n

neshha

pre oko 2 meseca

Radnicki Nis i Zeljeznicar polufinale Kupa UEFA,Hajduk dosao do cetvrtfinala.Zeljo ispustio finale primljenim golom u 87.minutu
X

X

pre oko 2 meseca

Kad je to bilo? Za vreme Tita???
@

@X

pre oko 2 meseca

Kad tako pitas "kad je to bilo..." Da li ti se ugasi jedina mozdana polucelija kad se setis da je najveci uspeh NKP finale turnira u Portugalu pre skoro 100 godina. Kad kazem turnira mislim bas to, turnira, jer ako bilo ko moze da ospori 1991 i Bari onda ovo iz Portugala predstavlja nesto nalik barazu za popunu medjuopstinske lige B Beograda. Pozdrav od srca
6

6ić

pre oko 2 meseca

Ako ih ne oderemo u derbiju sa 3,4 razlike, potvrdicemo spinovanje i price da je namesteno prvenstvo.
G

GorostssovTata

pre oko 2 meseca

Sašo Lukić je isto učestvovao u jednoj petardi.
F

Fudbalski Savez Ukraine

pre oko 2 meseca

Pored FSS sada je i FSU kriv sto je uveo pravilo da Dynamo igra sa 11 igraca sram ih bilo,trebali su da uvedu pravilo protiv Partizana da igraju sa 5 plus 1
D

Dap

pre oko 2 meseca

Sve petarde, i to one Dinamitare.
M

Mlitavo

pre oko 2 meseca

40 godina se čekalo i pjevalo neću jedan neću dva, šest poljubaca hoću ja..... Srećno svima koji su dočekali 🤪🤪🤪🧨
H

Ho trovato l’invasor

pre oko 2 meseca

Tradizione di famiglia.
6

6tardizan

pre oko 2 meseca

POSLE 2007 I FUZIJE U LAKTASIMA,SAD OPET MORATE DA MENJATE IME,OVAJ PUT U 6TARDIZAN!
D

Dulou

pre oko 2 meseca

A dje petah tikva? 5ica
.

.....

pre oko 2 meseca

Полако, то је било на ЈНА. Сад ће и Кијев да обори тај рекорд на ЈНА.
D

Di Marko

pre oko 2 meseca

Tesko je setiti se svega....a bilo je toga dosta: 21/22 Partizan _ Fejenord 1: 3 i 2:5 10 Partizan – Sahtjar 1 : 4 06/07 Partizan – Okser 1: 4 05/06 Partizan – Peta Tikva 2: 5
D

Dragoo

pre oko 2 meseca

Gdje je onaj smor sto proziva Zvezdu da je bila 32 od 32 tima u LS...??? Pa bi u kvalifikacijama primite 6 komada od Dinama. Sta mislite da ste igrali sa Man City-jem? 10 kom minimum.
a

ahahaha

pre oko 2 meseca

Ahahaha, što je snešno kad se ovi navijači utrkuju i raspravljaju čiji tim je gori. Buše nas svi kao nedotavi, ovde bi trebalo zabraniti fudbal.
G

Gogi123

pre oko 2 meseca

Apel da se ubude za utakmice Partizana obavezno stavlja oznaka 18+.Dete pustilo utakmicu htelo fras da dobije.
L

Levi bek

pre oko 2 meseca

Hahaahahhahahaha a dje je lord samrok? Ima li ga dje?
A

Aduriz

pre oko 2 meseca

DINAMOMETNO😄
T

To je....

pre oko 2 meseca

....Stanojević koji ide do koske,e moji grobari koka ste vi veličali i nadalise povratku titule!
D

Di Marko

pre oko 2 meseca

Impresivna lista…sve velikani evropskog fudbala
H

Hocu...

pre oko 2 meseca

Da kazem,Sve je ovo zbog dva bonusa, a Dinamo je imao cak 3...sada neka slave ako ih nije sramota.
S

SezonaZaSezonomPetSestKomada

pre oko 2 meseca

Svake sezone sve više crni dečki napreduju. Prošle sezone samo pet komada, a ove već stigli do šestardiranja i sledeće mogu da čekaju sedmicu:)))))Neka se javi ser Šamroje prepošteni i principijelni stručnjak da nam objasni kako je zaslužio titulu:)))))
s

sramota

pre oko 2 meseca

sta je uradio fss, najveci kriminal ikada, sto im je platio licencu
V

ViktorRS

pre oko 2 meseca

2:0 je najopasniji rezultat, al opet ni 6:2 nije za baciti
h

halo

pre oko 2 meseca

Ne leže im nešto ti Dinami :D
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Navikli su od davnina, ne leže im generalno evropske ekipe :)