Solskjer precrtao kvartet zbog Sanča, Medisona i Griliša

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.04.20. | 11:58

Naravno, tek ćemo videti da li će klub uspeti da sve želje sprovede u realnost

Trpeće svi, veliki verovatno i više od ostalih, ali Mančester junajted je toliko veliki da se na Old Trafordu nadaju da će uprkos krizi baš oni biti ti kojima će ostati dovoljno keša da izvesno niže cene igrača u predstojećem prelaznom roku iskoriste da značajno osnaže tim Ole Gunara Solskjera. Lokalni Mančester Ivning Njuz navodi da je Junajtedov šef struke upravi dostavio i definitivan spisak želja, sad samo ostaje da se vidi da li će klub uspeti da te ideje sprovede u delo.

Prioritetna pojačanja su igrači na pozicijama krila, plejmejkera i veziste, a prve mete Džejdon Sančo – mada su u Borusiji Dortmund uvereni da će on zbog krize ostati, jer smatraju da niko neće moći da plati 110.000.000 evra, a oni neće ispod toga – te Lesterov Džejms Medison i na kraju Džek Griliš čija će cena umnogome zavisiti da li će Aston Vila u poslednjih 10 kola uspeti da sačuva status premijerligaša.

Izabrane vesti

Tu je naravno i 16-godišnji Džud Belingem iz Birmingem Sitija, ali on je ipak ulog za budućnost, a Solksjeru su pojačanja potrebna odmah.

Ono što mu ne treba su igrači na koje ne računa, a Mančester Ivning Njuz je tu izdvojio četvoricu prekobrojnih: Fila Džonsa, Andreasa Pereiru, Džesija Lingarda i Aleksisa Sančeza, koji ove sezone igra na pozajmici u Interu. Problem sa Čileancom je njegova faraonska plata od oko 500.000 evra nedeljno, toliko ne bi mogao da dobije na drugom mestu ni u normalno vreme, kamoli u post-korona eri. Jasno je međutim da niko ne bi pustio suzu za bilo kim od četvorice pomenutih. Kao što je jasno i da će oni zaraditi samo deo novca potrebnog za Sanča, Medisona i Griliša. Veruje se ipak da je Junajted nešto sačuvao keša sačuvao i u slamarici.

Naravno, otvoreno je i pitanje budućnosti Pola Pogbe, uveliko se pre cele ove krize spekulisalo da će on konačno u Real, sad se naravno sve zakomplikovalo, ali ništa nije nemoguće. Ali ako Pogba i ode uneće u kasu dovoljno novca da mu se pronađe naslednik, bar tako misle na Old Trafordu.

Sve ovo lepo izgleda na papiru. U realnosti ne ide to baš tako jednostavno. Posebno ne u vanrednim okolnostima.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara