Partizan poslao ponudu za kapitena Sarajeva!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 17:05

Almedin Ziljkić bi mogao uskoro da krene put Beograda

Partizan je rešio pitanje golmana Aleksandra Jovanovića, odlazak Rikarda nadomešten je dovođenjem Nemanje Nikolića, potpisao je levi bek Nikola Antić, čeka se ozvaničenje saradnje sa zadnjim veznim iz Serkl Briža Frankom Kanuteom... A naredno pojačanje velikana iz Humske moglo bi da stigne iz komšiluka, odnosno redova Sarajeva.

Bosanski portal klix.ba prenosi da je Partizan poslao zvaničnu ponudu za kapitena Sarajeva Almedina Ziljkića, koji iza sebe ima odličnu polusezonu u kojoj je na 14 mečevap ostigao pet golova i upisao četiri asistencije.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da se samo čeka da Sarajevo odgovori, ali ne bi bilo iznenađenje da odlični dribler, rođen 1996. godine, krene put Beograda. Reč je o levokrilnom vezisti, koji može da igra i na poziciji klasične desetke, sa epitetom jednog od najboljih igrača bosanske Premijer Lige u poslednjih nekoliko godina.

Pre Sarajeva Almedin Ziljkić je bio član Borca iz Banjaluke, gde je bio jedan od najboljih igrača. U Bosni je igrao i za Tuzlu siti, ima iskustva iz srpske lige, pošto je bio član Novog Pazara i Donjeg Srema.

Klix.ba piše da je Partizan poslao vrlo jaku ponudu za Ziljkića, koja premašuje procenu na Transfermarktu od 600.000 evra.


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara