Komentari na vest

Partizan poslao Bojana Kovačevića na pozajmicu u Španiju

Г

Гробар54

pre 18 dana

Клубове треба приватизовати,али док је ова власт то не може да се уради ваљано!Што бих ја плаћао преко пореза, играче Звезде,Партизани и других,који се финансирају из буџета!Али тако се гомила навијача држи у шаци,зато се и форсира мржња између навијача,по систему,"завади па владај"!
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Odradjen pregled u klinici San Rafael, u društvu Darka Ristića! Srećno i ne vraćaj se u ovo blato!
V

Veljko9

pre 19 dana

Prosao preglede vec, ako se ne varam ide na pozajmicu sa pravom otkupa za 1.5m.. Au kakav posao, Boze sacuvaj.
m

metalika moj dobar

pre 19 dana

pa njemu nije moglo bolje
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Ko obraca paznju na to sta se radi na relaciji Partizan-Cukaricki zadnjih desetak godina (u principu od kako je ova nova Partizanova uprava dosla na vlast), ovo apsolutno nije nikakvo iznenadjenje nego samo potvrda da klubovi/vlasnici rade zajedno na izvlacenju novca iz Partizana. Sjetite se Birmacevica, sjetite se Bogosavca, sjetite se koliko smo im omladinaca da li za dzaba, pa ih onda oni ekspresno prodali dalje. U obrnutom smjeru, ali sa istim planom, je krenuo Belic, pa su poslije njegove prodaje kad su vidjeli koliko je to zapravo profitabilnije (Cukaricki uzeo 50% od transfera Belica iz Partizana u AZ) poceli da nam salju igrace na kilo. Kovacevic, Jankovic, Kovac... to su sve igraci koji su presli u Partizan iz Cuke u zadnjih godinu dana, a sve krs do krsa koji ce se na kraju ipak prodati negdje jer jbg, i ovakav kakav je, Partizan je ipak klub sa tradicijom. Mada smo definitivno na putu da ju izbrisemo.
K

Karlo Veliki

pre 19 dana

Ne samo da je los organizator poslova, vec je Stanojevic i vrsljator po rosteru unistavajuci karijere mladih... Otpisao je Kovacevica koji ima sve fizikalije za buduceg vrhunskog stopera, ali trebao je i rad trenera i sazrevanje. Citam da daje Jevremovica, uz novac, za Romanica. Taj Romanic je solidan igrac ali nije igrac za Partizan. Jeste okretniji od Djordja Jovanovica, ali nije od Jevremnovica, koji je ne samo okretan vec i izuzetno brz, te jak na lopti. Uz to Jevremovic je mladji od Romanica 6 godina.. Ranije mi je bilo neprijatno kad citam da je Stanoje DUNSTER, a sad vidim i da je vise od toga....
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Stanojevic i meni sve vise i vise ide na zivce, ali Kovacevic izuzez fizikalija nema nista. Plus je okretan kao sleper, treba mu sat vremena da promjeni pravac kretanja. U prevodu, dzaba mu godine, od njega igraca nece nikad biti. A o ovome inacem pisem od kako su taj Kovacevic (i Jankovic) dosli u Partizan. To jest, pricao sam o tome jos i kad je Belic dosao... transferi izmedju Partizana i Cukarickog su klasicno pranje para. U pocetku je sema bila slanje igraca u Cukaricki za dzaba, pa ih je onda Cukaricki prodavao dalje, a pare su se onda vjerovatno dijelile ispod stola, medjutim sad su se izgleda toliko okurazili da se vise ni ne trude da kriju sta rade (ili je Obradovicev uticaj u svemu ovome jednostavno toliko narastao, pa se cisto radi ono sto on kaze?), pa je sad ocigledno nova sema da se pare peru direktno preko Partizana jer ipak je profitabilnije da se igraci prodaju iz Partizana nego iz Cuke. Mislim ono, ipak je Partizan brend u odnosu na Cukaricki. U njemu cak i kad imas drvo, uvalices ga nekome. Mada nece ni to biti tako dovijeka ako se nastavi ovo unistavanje. Tako da ne treba zaliti za ovim Kovacevicem, ali treba zaliti za Partizanom i onim sto se radi od njega. Stanojevic je u ovom mandatu kriv za mnogo stvari, ali sto se tice Kovacevica, a sledeci su Jankovic i "najnovije pojacanje" Kovac, ti igraci nisu nikad ni planirani da budu u Partizanu duze od godinu dana.

PFK NIŠ

pre 19 dana

Isterao ga Stanojevic ni krivog ni duznog! Pa kad je vec ovakva situacija, ajde da se forsiraju deca Partizana, a sa ovim deckom treba strpljenje i vreme, bice ok igrac, ali mnogo je bolje ocigledno da zadrze onog De Medinu, samo ne znam ko je sta, i kada, video u njemu!? Sramota!
k

kkkk

pre 19 dana

Da je bilo ič pameti, malo stručnih i par iskrenih partizanovaca ( tipa Tomić, Patrić, Mijatović... ) , a manje Vazura, Vučela, Žeksova, Vuleta i Kraljeva, ovaj dečko bi sa Nastasićem u tandemu držao odbranu kluba koji bi bio nivo Lige Evrope. Ovako, prljava garnitura koja je obezbedila večnost (VV-u), pa se onda odmetnula zbog svojih interesa ( Pantić i Vuletić ), kvazk veliki borci za klub koji služe samo da laju, krive druge i pljuju političare, skidajući sa sebe breme odgovornosti uništavanja kluba koji ide u gašenje i zbog njihovih poteza, povlače poteze koji idu ka bankrotu i tugi svih nas
k

kkkk

pre 19 dana

Žestoko se Partizan ogrešio o ovog momka. Gotovo da ga je Gale poklonio Partizanu, jer je dečko ponikao u Zemunelu i veliki je navijač kluba. Umesto da se malo istrpi, da mu se dovede iskusan i kvalitetan štoper pored njega, on se gurne u drugi plan i dovede se više nego prosečni Mujakić, navodno jer je levonog. Sramota! A momak je jedan od perspektivnijih štopera koje imamo u Srbiji, a oteran je zbog jednog kiksa u derbiju i Duljaja koji nije hteo da ga zaštiti, već ga je javno tada blatio, i Stanojevića o kojem bolje da se ne izjašnjavam... S R A M O T A ! Momak je bio vrhunski potencijal, odbijen transfer u Strazbur za lep novac, pobunio se, pa bio skrajnut u Čukaričkom, onda došao Petrić i gurnuo ga sa 192cm i desnonogog na levog spoljnog u Čukaričkom (!?), onda ode u Partizan, tako van ritma, jedan kiks i sada ga šutnu u Segundu na pozajmicu, u Kadiz koji nema pare ni da ga otkupi ako se pokaže. Funkcioneri, pre svega ovi ( da ih nazovemo) ,, iz struke " u domaćem fudbalu, gotovo svi, čast izuzecima, su prezreli za po jedan lep transfer. Čujem da Zabela i Padinjak traže baš takva pojačanja ( ovaj Ivica bankrot Kralj prvi !) !!!
b

batkara

pre 19 dana

Sta bre jedan kiks? Pa taj je imao jedan kiks na svakih 20 min bre
G

GOST 510

pre 19 dana

Odlazak u Kadiz je za njega spas. Ako bude išta pokazao otkupiće ga neko drugi ako Kadiz ne bude imao para.
4

474747

pre 19 dana

ovaj ne moze da igra srbsku ligu,menadzerska prica
S

Sf

pre 19 dana

Cirkus od kluba, pa ovaj nema mesta u malom partizančeku, šta on ima da traži u Španiji pa makar ti bila druga liga. E svašta. Koji definisan otkup, kad se uvere kojeg balvana su dobili vratiće ga prvim avionom za Srbiju

Boban Bovan

pre 19 dana

Kovacevic je bolji igrac od kapitena Svete Markovica, zbog kapitena Partizan nece igrati evropu, ne znam ko gura Markovica, on je promasaj fudbalske skole kluba !?

'Ivan Stefanovic'

pre 19 dana

Da pevamo od sreće ako nam ga ne vrate na zimu. Kakav balvan od igrača!!! O ciframa u vezi pozajmice da i ne pričamo, potencijalnih transfer u domenu državne tajne. Real Madrid, PSŽ, cela Saudijska Arabija sa sve Emiratima bi bankrotila sa ovakvom upravom!!!Vučela,posebno Vazura, Stanojeviću, Ćirkoviću, Kralju, j. bem li vam sve po spisku!!!
D

Darko11193

pre 19 dana

Svi znaju da se sve ovo radi po nalogu a vucica a svi se kao nesto cude i prave da im nije jasno sta se desava. Koga vise briga ko ce titulu osvojiti nista vise nije bitno ni FK Rio zvezdu tinto vise niko ne gleda kod nas se sport ne prati zato sto se zna da je namesteno, samo saka placenika sa severa koji primaju plate pa ih mora biti 2 hiljade svaku utakmicu ovo ostalo sve prazno vise ima u 4 ligi navijaca
1

12345m12345

pre 19 dana

do juce vam je bio krs igrac za koga si pricao da je dosao po naredjenju, a sad je odlican i mora da ide po naredjenju...
Č

Čist....

pre 19 dana

....primer šizofrenije,dokaz jedinka koja ostavlja ovakve oomentare
F

Franjini kmekavci

pre 19 dana

Ne ne, tu nije samo on umešan već i Bajden i strani centri moći uz neizbežne masone, iluminate, vatikan, a i tu su i mali zeleni marsovci. Ogavno je koliko kmečite i koliko vam je Žeks Pantić isprao mozak. Umesto što širite mentalnu boleštinu idi na utakmicu, napunite stadion i i oterajte upravu kukavice. Ali vi trčite da kupite karte za košarku gde vas A Vučić isto uništava tako što vam nemilice sipa pare kao i u RK partizan i OK partizan gde su svi njegovi kadrovi iz SNSa. Dosta više sa vašim lažima. Vi ste mi jak klub da bi vas neko uništavao. Niste niko i ništa samo u vašem bolesnom umu ste vi bitan faktor.
Š

Šarane

pre 19 dana

Da on samo na vaš raspali partizan misli. Vi prvi ne mislite o klubu kmekavci bez časti i bedni lažovi. Vas bih ja ugasio onako kao što ste vi pokušali za vreme Miloševića a posle i Tadića i Toleta. Vi ste zlo ubačeno u Srbiju ljudi bez obraza i časti,vii ste Rio partizanček sikter bre.
g

gost pec

pre 19 dana

Nekad smo prodavali igraće u Primeri...a sad šaljemo na pozajmice u segundi... pametnom dosta...Vazura odlazi
m

molim?

pre 19 dana

Dajte više detalja, koji su uslovi nakon pozajmice, ko snosi troškove plate, kolika je otkupna klauzula, ima li procenata. Kad je Leković išao, sve bilo napisano, kao da ste lično prisustvovali pregovorima.
b

batkara

pre 19 dana

Sad neces moci da zaspe dok ne saznas jel?
h

hshaha

pre 19 dana

tvoja sestra placa sve to i ono
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Jel si se krstio?
m

metalika moj dobar

pre 19 dana

uslovi su "casti moj dzep iliti u prevodu daj sta das " u potpisu vazura krme
D

De Medina

pre 19 dana

Isece me ja reko da se pakujem
L

Lady

pre 19 dana

De Medina? Mujakic? Ovusu? Kalulu? Goh? Severina? Grimaldo? Po trenutnoj formi Saldanja? Alo bre... Dokle...
G

Grga Cvarak

pre 19 dana

Cekaj, Kovacevic je bolji od njih? Sve, sve, ali kad Saldanju spomenu...
m

metalika moj dobar

pre 19 dana

al taj Grimaldo ...kazu kad je napustao Peru ili odakle je vec svi su sa nestrpljenjem u toj zemlji iscekivali da vide kako ce biti !! verovatno ni oni ne mogu daveruju da to neko uzme
i

iksss

pre 19 dana

platila drzava za obestecenje i vec se salje na pozajmicu9
N

Normalno

pre 19 dana

Kao sto i vama plaća, sta odmah penavis.
N

NR

pre 19 dana

Pakao. Jos se i rasipaju sa prodajom a tuga od igraca
K

Komentator

pre 19 dana

Ovaj nema pojma, ali se spasao :D
S

Saguenay

pre 19 dana

Umesto da iskoristiš krizu rezultata i staviš decu kluba u vatru sa ciljem da napraviš nekoliko igrača koji će nositi klub ti budzašto daješ klince a držiš De Medinu i još desetak takvih.
s

sve se vidi sve se zna

pre 19 dana

klub je pod okupacijom i ovo je plansko uništavanje...
b

batkara

pre 19 dana

Medina je za ovoga jap stam
A

Astoria

pre 19 dana

Bravo! Lepo zapažanje. To bi bio pravi potez. Ali sve što ste napisali oni ne razumeju, jer su dunsteri u poslu kojim se bave. Štetočine koje će ostaviti takav trag da će crno-belima biti potrebno nekoliko godina da se povrate.
S

Sve se vidi sve se zna@

pre 19 dana

Pa hvalite se kako ste AVANGARDA kako ste ovo ono, vec je dosadno citati komentare takvog sadzaja, da sam vodja neke grupe od grobara ti sto idu samo na gostovanja, lepo bih okupio sve navijae i otiso ispered njihovih kancelarija, nibjedan ne bi usao u istu dok ne podnesu ostavke, jednostavno NISTE SLOZNI i nemate hrabrosto za takav korak, ako treba danima bi sedeli tamo, menjali bi se na smenu, dok se nesto iz korena ne promeni, ovo pisem kao DELIJA SA SEVERNE TRIBINE. Ujedinite se i napravite nesto ( NARAVNO BEZ NASILJA ) Ali dosadili ste vise da kukate na vanzemaljce i neke druge univerzume kako se svi urotili protiv VAS, ovo traje godinama a vi? Aj pozdrav.
G

GOST 510

pre 19 dana

Deca kluba se godinama pokazuju u Teleoptiku. Ti bi da spustiš PARTIZAN na taj nivo ?
t

trn u oku

pre 19 dana

sta su ti menadzeri
H

Hdkshxkxhkb

pre 19 dana

Ovaj Kovacevic nije neki igrac, ali je svakako bolji od Mujakica, jer je viši i jači, plus je 6 godina mladji, bonus je i domaci igrac. A Stanoje dao 700 hiljada za novog Sanicanina, ccc
V

Valjda

pre 19 dana

900 000?! Samo za transfer, nama je Bukari obestecenje bilo 2.3 cini mi se a ukupno 3 miliona sa sve agentima i bonusom za potpis, sve u svemu greota sto deca idu za dzabe ili nesku smesnu cifru a ne istrpe se... Dok se stranci trpe samo zbog velikih primanja, imena itd itd
N

News

pre 19 dana

Nije 700 nego 900k evra obestecenje plus 250k evra igracu
V

Veljko9

pre 19 dana

Cak i vise, mislim da je 950K + procenti.. Sveta steta i Bojan su ok, plus je Bojan bonus ali neka igra izgubljeni Trifunovic..
K

Koja je

pre 19 dana

Cena za otkupnu klauzulu?
p

preCednik partizana

pre 19 dana

poslovna tajna
G

Goku344

pre 19 dana

400 otkup. Smesna cifra
T

Tenac

pre 19 dana

Žao mi kadiza
g

gost pec

pre 19 dana

Dobro je...samo nemoj de Medina da ode...znači nam...
N

News

pre 19 dana

Ovo je samo da se skrene paznja navijaca. Klubovi is druge lige Spanije nemaju novca I nece otkupiti njegov ugovor.