Svetozar Marković (©Starsport)
Svetozar Marković (©Starsport)

Partizan odbio 1.600.000 evra za Svetozara Markovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.24. | 10:20

Prva ponuda je stigla iz Kazanja, čekaju se druge

Opšte nezadovoljstvo među navijačima Partizana posle prve evropske utakmice ove sezone i bolnih 2:6 u sudaru sa kijevskim Dinamom. Nema komentara bez kritika na račun igra i apela za temeljnom rekonstrukcijom ekipe. Samo što tu postoji jedan problem: tržište diktira potražnju, a to znači da često oni koji su najmanje problematični prvi dobijaju pozive.

Tako je sada i sa Svetozarom Markovićem. Nije igrač za najveće evropske klubove, ali ima u timu Aleksandra Stanojevića mnogo igrača čiji je učinak daleko sporniji od kapitenovog. Ali bi baš on mogao da povuče nogu, pošto je dobio ponudu da se preseli u Rusiju.

Izabrane vesti

Konkretno u Kazanj. Rubin je zvao u Humsku i bio spreman da za 24-godišnjeg štopera isplati crno-belima 1.600.000 evra.

Odgovor je bio ekspresan. I odrečan. Partizan nije spreman da za tu sumu pusti Markovića. Bez 2.000.000 evra čini se da posla neće biti.

Sad, da li će ta suma stići od Rubina ili možda nekog drugog kluba? To će pokazati nastavak prelaznog roka. Posle debakla u Lublinu imaće uprava crno-belih sijaset pozicija o kojima bi trebalo da razmišlja. Na kraju krajeva, i o svojoj, jer ovo sinoć zaista je bilo loše.



tagovi

Svetozar MarkovićFK PartizanLetnji prelazni rok 2024Rubin Kazanj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara