Komentari na vest

Partizan neguje centarfora za budućnost: Milovanović prvi put počeo i odmah rešio (VIDEO)

B

Bane15

pre preko 2 godine

Kome smeta jaka Flora
b

batabane

pre preko 2 godine

Drago mi je za ovog momka i ako je odluka da mu se daju više minuta.Vidim da se Cigani vec plase da se stvara novi Vlahović.Ali ljudi dzaba i on i drugi igraci, ako se i dalje ne resava balasta igraca sa drvenim nogama, koji kvare igru i vuku nazad i one koji nesto znaju.Ali zimus je krajnji rok da se oslobodi tih i dovedu nove snage.Svako ko hoće vidi da su: Miletić, Miljkovic, Brezancic, Obradović, Smiljanić, Scekic, Holender, Lutovac igrači ispod nivoa potrebnog Partizanu.Tu bih i penzionisao Ostojica .Znam da bi neki prosirili ovaj spisak, ali treba igraca i za klupu i rotaciju.Jedini sigurni starteri su mi Vujacic,Zdjelar, Natho (ako ozdravi), i Rikardo.Za startere bi eventualno mogli da se izbore i golman Popović,d.bek Zivkovic,a nadam se i Jovic ako podigne formu, kao i Pantic.Dok recimo Saničanina,Urosevica,Jojica i Meniga vidim kao odlicne rezervne igrače,jer i rotacija je jako bitna.Ali dovesti startere na stopru,l.beku, i jednog jako kvalitetnog veznog igrača,naprosto je neophodno.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Promeni sport
B

Bane15

pre preko 2 godine

Vlahovic je produkt Fiorentine kakvog partizana
G

Gost33

pre preko 2 godine

Pod hitno pojacanja ,da sezonu spasimo ! ,UPRAVO" za vas jedini krivac bice trener ! FOTELJASI koji slabo menadjirate klub !
v

valjak veritas

pre preko 2 godine

BICE BOLJI OD MITROVICA ,ZAPAMTITE ! VREME JE NJEGOV SAVEZNIK !
Ф

Фикус

pre preko 2 godine

Свака част мали, да их даш још много. За мене је ипак већа вест то што је Миљковић забележио асистенцију, и то би требало да стоји у наслову и то болдирано!!!
L

Lažna avangarda

pre preko 2 godine

Levandovski danas nije igrao za Bajern iz Humske?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Zasto je morao da udje Rikardo protiv treceligasa?!U jednom trenutku u veznom redu su bili Jojic,Pantic,Scekic,Lutovac,Smiljanic?!Pa svi oni zajedno ne znaju da izvedu jedan dribling ili da daju upotrebljivu loptu!Ej protiv treceligasa 1:0?!Pa Vodojazi smo napunili mrezu do vrha preprosle godine?!
T

Trpke

pre preko 2 godine

Ako naprave jos jednog Vlahovica,mi trebamo da ugasimo nasu omladinsku skolu!!!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

a gde si ti to nasao da je vlahovic prosao celu njihovu skolu?
B

Bane15

pre preko 2 godine

Vlahovic je dete Fiorentine i tacka
S

Samo zapadna tribina

pre preko 2 godine

Kao zvezdas moram ds priznam da je Milovanovic novi biser i strasan igrac u najavi. Od naseg Lazetica nece biti ama bas nista....
o

o Boze

pre preko 2 godine

jeste biser kao i Stevanovic koga sad nemoze niko naci na kugli zemaljskoj…
д

д.г.

pre preko 2 godine

Дао је гол трећелигашу.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Znao sam da ce Flora dobiti Partizan, kao sto sam znao da ce Dubocica da, iako treceligas, igrati maksimalno i pruziti veci otpor Partizanu od superligaskih klubova.
L

Lool

pre preko 2 godine

Vidovit si nema sta
k

koroman

pre preko 2 godine

Danima pisem da je jedini pravi bonus Milovanovic .Jovic ,Lutovac i Lazar Pavlovic su i danas pokazali da su za rang Dubocice .
G

Gost7

pre preko 2 godine

Isti Haland...
p

pace

pre preko 2 godine

dobro mi nekog pobedimo kad u timu imamo scekica miljkovica onog malog jovica nikad od njega igrac
Z

Zabrinut

pre preko 2 godine

Miljkovic zabelezio prvu asistenciju))))))
ž

željko ®

pre preko 2 godine

Do kraja sezone isterace na tri :D

Kontraudar

pre preko 2 godine

Da nije na gol šutirao, jer onaj drugi udarac kad je centrirao za malo gol nije dao.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Lep gol ovog momka. Fudbalski, smekerski, elegantno...
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Pohvalio bih Milovanovica koji je jako stalozen i dosta se trudi na utakmicama za mladje kada igra tuku ga redovno i to po dvojica ili trojica a nikada nisam video da se iznervira zbog toga a pogotovo ne da udje u konflikt neki ili bar se nije videlo na kameri...U mladjim kategorijama dominira ne zbog snage nego mu je to dodatak na sve drugo sto ima, da je malo sebicniji vise bi golova dao ali neka ga nek ostane ovakav i nek nastavi samo da radi vredno pa za godinu dana tek ima da se zna da li ce biti neki igrac sada je previse rano da se pise o tome i nema potrebe da misli o tim stvarima.
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Pa mali sad vec treba da igra cesce, mogao bi do kraja sezone da zavrsi sa 10 15 golova na svom kontu, MITAR JE u njegovo vreme vec bio prvi spic, dajte mu sansu i redovno ce da pogadja
P

PFS

pre preko 2 godine

Milovanović kombinacija Mitrovic-Jovic dobro cilja glavom dugo je drži u vazduhu ne propada.
a

abc

pre preko 2 godine

Ne, ne, ne, mladi neka igraju neka se raduju nešto drugo je utisak dana, protiv Vojvodine se videla "mekša igra" igrača Vojvodine i jasan znak da neče pobediti Floru, danas se videlo da ne mogu da kombinuju ni protiv tima iz trećeg ranga ako taj tim pruža otpor, neće pobediti ni Anartozis 100%.
g

gladijator

pre preko 2 godine

Eto vas kod nas (LK) na proleće. Sila je taj miĆiland iz 4 og šešira
N

Nerealno

pre preko 2 godine

Kakav naslov za jednu utakmicu protiv Dubocice…bravo,napadac za velika dela! To se protiv Dubocice najbolje vidi!
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Svaka cast Milovanovicu za gol, ali mi smo ocajna ekipa nismi ni zasluzili da prodjemo grupe lk.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Mi nismo zasluzili ni da se kvalifikujemo u trecerazredno takmicenje.. Imali smo srece i protiv socija i protiv poslednjeplasirane ekipe portugalske lige, ali ej.. Portugalci su sampioni evrope
J

Juuu

pre preko 2 godine

I prva asistencija desnog beka Aleksandra Miljkovica ove sezone,a evo vec decembar. Najgori bek centarsuter u istoriji fudbala,cak i Rukavina bolji od njega.

CoNe

pre preko 2 godine

Nije gori od našeg Gobeljarda... Još kad kaže komentator Nemanja Matić zvezdin univerzalac, želudac mi se prevrne
G

Gostgost

pre preko 2 godine

@cone Ali Gobeljaaaaaardo… pa svaka Ti dala I na vreme dobila… Kakva 2 beka Gobeljardo i Miljkon placu timovi iz LS Za njima

Sascha Sascha

pre preko 2 godine

Ipak je tezak teren, tako kaze trener. Kao sto sam vec pisao,kako sezona ide,mi igramo sve gore i gore. Ovo danas jad,bruka i cemer. Nisam vise siguran da necemo izgubiti od Kiprana. Ako ne bude nekih vecih pomena igrackog kadra na pauzi,a nece biti ,nema nista od titule Zvezda trenutno igra mnogo bolje od nas. Jednostavno imaju bolju ekipu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

ja se samo nadam da su neki igraci svesni da su u Partizanu samo zato sto ih je neko tu gurnuo.Onisa Dubocicom ne mogu da izadju na kraj ejjjj Dubocicom treci rang !!! Pantic nije mogao da igra u Madjarskoj , nije mogao u Cuki a onda dodje u Partizan i igra standardno !! mislim...
9

951357

pre preko 2 godine

Bravo za Dubocicu! Bravo za trud, angazovanost, zelju! Ocigledno je da je gromada bolji tim, ali je isto tako Dubocica napravila neke stvari ociglednim i ogolila sve ono sto se desava u prvoj ligi. Ekipa, koja je ocigledno veoma limitirina i fizicki nespremna, je uspela da parira Partizanu, da ga limitira na svega nekoliko sansi, da napravi par sansi i proba da postigne gol, da pokaze ko je kakav u nasem fudbalu. Toliko su bili dobri da je Stanoje morao da ubaci sve prvotimce. Pored tog utiska, najveci utisak je sudija. Ajde sto je svirao kraj pre izvedenog auta(???), vec je propustio sigurno nekih 10ak ociglednih faulova da dosudi za Dubocicu. Pa majstore, Partizan je ocigledno bolji i pobedio bi svakako, pa daj momcima koji se trude ono sto su zasluzili. Sta te boli da svirnes faul posteno? Jos jednom, bravo za Dubocicu, koja je pokazala da je ipak moguce igrati sa gromadom, i da ta bajka "liga nam je slaba pa zato Partizan pravi neverovatne nizove" ne pije vodu, i da je izjava jednog" kapitena" samo jedna bljuvotina i laz. Dubocica je danas posramila skoro sve ekipe prve lige! Bravo momci!
s

stvarno u centar

pre preko 2 godine

svaka cast za analizu, bas profesionalno!
w

ww

pre preko 2 godine

Kakav centarsut miljkona. fantazija za gledati