Partizan juri Leonarda Lopesa! Postoji problem...

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 11:12

Vezista Serkl Briža na meti sportskog sektora crno-belih

Partizan je ojačao bokove dolascima Vukašina Đurđevića i Milana Lazarevića iz Vojvodine, stigao je Arijaga kao kapitalno pojačanje u veznom redu, a crno-beli intenzivno rade na dovođenju portugalskog internacionalca Leonarda Lopesa, preneo je portal Telegraf.

Centralni vezista rođen 1995. godine došao bi u Humsku kao slobodan igrač, pošto mu je poslednjeg dana juna istekao ugovor sa Serkl Brižom. Međutim, težnja crno-belih da se pojačaju igračem sa iskustvom igranja iz Engleske (Vigan i Hal), biće vrlo komplikovana misija.

Izabrane vesti

Telegraf piše da se već sedmicama rukovodstvo Partizana nateže sa Leonardom Lopesom oko visine plate. Pregovori su bili puni uspona i padova, ali su na kraju dve strane uspele da se „nađu“... Delovalo je u jednom trenutku da je Lopes jako blizu Humske, ali je onda došlo do novog zastoja. Verovatno je strelac pet golova za Serkl Briž dobio još nekoliko zanimljivih ponuda, pa je čelnicima crno-belih potegao tradicionalnu priču o slaboj ligi i rasizmu u Srbiji. Dobio je uveravanja da su stranci zadovoljni životom u Srbiji, na uvid je dobio roster crno-belih i još nekoliko klubova u Mozzart Bet Superligi. 

Telegraf dodaje da su pregovori trenutno u ćorsokaku, ali da postoji šansa da dođe do obrta i da Lopes stigne u Humsku. Mada su za njegove usluge zainteresovani klubovi iz Portugalije i Engleske.

Lopes je igrač na kakvom insistira trener crno-belih Aleksandar Stanojević. Trkački izuzetno moćan, dobar sa loptom... Nešto što crno-belima nedostaje, posebno posle neuspšenih pregovora oko Ifeta Đakovca sa TSC-om.

I dalje je sve otvoreno.

Leonardo Adelino da Silva Lopez, kako mu je puno ime, rođen je u Lisabonu, ali je čudnim fudbalskim putevima kompletan fudbalski razvoj imao u Engleskoj, Kao polaznika akadamija Santa Irije, potom i Atletiko Povoensea, "pokupio" ga je Piterborou u svoju fudbalsku školu i tu je zapravo počela priča mladog Portugalca na Ostrvu, u kojoj je stasavao i dospeo u profesionalne vode.

Branio je još boje Vigana, Hal sitija, a onda je 2020. godine prešao u redove Serkl Briža, u transferu vrednom 1.000.000 evra, gde je odradio četvorogodišnji ugvovor.


tagovi

Leonardo LopesAleksandar StanojevićFK PartizanLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara