Komentari na vest

Partizan izabrao trenera: Ilija Stolica vodi crno-bele

5

5 godina bez titule

pre oko 2 godine

Uprava napolje!
L

Lepi B

pre oko 2 godine

Rada Zagorac novi stoper partizana.Stolica,Zdjela(r) ...sve golo drvo
I

ISTINA

pre oko 2 godine

Evo ih ovi elaboranti iz Zvezde sest derbija nismo ih dobili,skoro bi da nam niste pet derbija sutnuli na gol a to je naljutilo predsednika da je se cak iz Amerike javio a ovi oterase odma Sadika,Asana,Sumu sve koji su mogli da sutnu!
T

Tje Nightwalker

pre oko 2 godine

Uhhh, dobro je, nisi paranoican! 😄
I

Isplači se,biće ti lakše

pre oko 2 godine

Sedi na stolicu i uživaj!
J

Jao

pre oko 2 godine

Kakav potresni komentar da ne kažem govor sa previše bolesti. A.V. se iz Amerike javio jer je pod teskom sekiracijom zbog Srpskog fudbala. Prestanite da mlatite praznu slamu vise.
M

Mile fuzbaler

pre oko 2 godine

Samo da se igra lopta, biće to najlepši fuzbal koji smo ikad videli,nije bitna titula,pobeda, biće lepršava igra.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Od ovoga nema vajde...vec posle kvalifikacija za ls le ce biti bivsi. Savo nije hteo da dođe,dok se ne smeni uprava.!!!
A

A zasto ...

pre oko 2 godine

A zasto ne dovedete Zoca?On vec zavrsio sezonu,samo u ponedeljak da uzme platu i regres za more pa moze da vas vodi u kvalifikacijama tokom leta..Ucinak bi bio isti sigurno..A i da uzme jos neku kintu od "familije" ...

Rade

pre oko 2 godine

Za razliku od ovih fudbalskih sns trenercica Zeljko je trenercina tako nesto ne postoji u fudbalu da kroz 30 godina karijere uzme 2 titule manje nego najveci klub Real za celu istoriju. On se dovoljno pokazao i u medjusobnim duelima nije dobio Zvezdu u seriji ali je razbucao u cetvrtom onako kako se retko vidja vec u ovoj prvoj sezoni.
G

Gost@Rade

pre oko 2 godine

Zeljku za ucinak u karijeri skidam kapu, i protiv njega kao trenera nemam nista lose da kazem, ipak rezultati govore za njega. Ali, ako pogledas utakmice sa Zvezdom, ona u prvenstvu je dobijena visokim procentom suta uz sudijsku gurku, kada je Zvezda bila umorna od 7-8 uzastopmlnih utakmica u dve nedelje. U ovoj finalnoj seriji, prva utakmica pred vasim navijacima dobijena na debelu sudijsku gurku. Druga slicno, pocele sudije da odradjuju posao, a onda su ovi vasi podivljali i imali procente suta kakve sumnjam da je bilo koja ekipa u istoriji kosarke imala, sut iz igre 70%?! U prevodu, jeste ubedljiva pobeda, svaka cast, ali narodski receno, us**lo vas je za sve pare, da ste frizider bacili i on bi prosao kroz obruc na toj utakmici. E sad, ako je vama bitnije to sto ste pobedili jednu utakmicu ubedljivo iako ste titulu izgubili, svaka vama cast, uzivajte. Ali realno, da vam ne bi direktnog uticaja sudija, imali biste ove sezone protiv Zvezde tu jednu pobedu kojom se busas, a ni do te cetvrte utakmice ne bi ni doslo da su sudije posteno sudile. Dakle, bez sudija 0 pobeda protiv Zvezelde ove sezone. Da je obrnuta situacija, ja bih cutao...

Rade

pre oko 2 godine

Sta bi na kraju zbog sudija ste i tu cetvrtu izgubili 28 razlike ili zbog neverovatnog suta ili i jedno i drugo ali opet nije posteno za vas kao sto nikad nijedna titula protiv vas nisu posteno bile osvojene.Sustina je u tome da je takmicarski mnogo znacajnije bilo da smo tu utakmicu dobili i 2 razlike ali da smo pobedili u seriji ali je ta pobeda u tome mnogo veca sto su vas veci deo drugog poluvremena na +30 drzali nasi mladi igraci to se retko vidja.
D

Da znamo...

pre oko 2 godine

I kada " valjak na paru " predstavlja ovog strucnjaka ?
1

12345

pre oko 2 godine

E OVE GODINE SIGURNO OSVAJAMO PRVENSTVO!! TO JE PRIORITET, EVROPA NAS NE ZANIMA KAZU IVICA I VAZURA
G

Gagitaxicz

pre oko 2 godine

Izmaćiće mu Stankela stolicu, vrlo brzo...
k

kad vidim

pre oko 2 godine

ovo "Gagitaxicz" odmah mi je jasno da je u pitanju akademik, sa iq manjim od broja patika,jer u "taxiju" rade samo takvi,fakultetski obrazovani sa tuznom pricom, kako nisu mogli da nadju posao, pa moraju da vrte djevrek po ceo dan i prosipaju pamet musterijama. Svuda u svetu je to najobicniji posao koji se radi sa pola mozga,treba da budes pismen da polozis voznju,da umes da procitas pitanja i nabubas saobracajne znakove. Samo u Srbiji "taxisti" su na nivou naucnika,psihologa,akademika,doduse samo u njihovim glavama,valjda zato kad se nadju u nekom drustvu naglasavaju: znas,ja sam "taxista"...kao da je akademik u najmanju ruku.
m

miladin1970

pre oko 2 godine

a kad ce pojacanjo
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Prekjuče. Možda koji dan pre
M

Mareeeooo

pre oko 2 godine

Brate al svi kukate kao neke devojcice od trenera do navijaca, Zvezda ima veci budzet ovo ono, pa imali ste i vi nekada nije vam niko uzeo, trazite lopove koji su vam klub pokrali, unistili i sahranili oni su krivci, cim je lose odmah u plac pokradeni smo, njima drzava ovako njima onako, a vi zadnjih 5 godina titulu niste ni jednom zasluzili iskreno u evropi gubili od amatera
l

ljubi

pre oko 2 godine

prvo partizan nikad nije imao veci budzet od zvezde od osnivanja, drugo oni koji unistavaju opartizan su predsednik drzave i svita oko njega njegovi podanici i izvrsitelji ukljucujuci i vazuru vucelu...
B

Blade123

pre oko 2 godine

@ljubi: Izgubili ste nameštenu titulu i tu se svaka priča o krivici završava!
M

Ma

pre oko 2 godine

Onaj. Inače mi bi u kontinuitetu ...
G

Gost38484

pre oko 2 godine

Već vidim za godinu, dve ili par meseci, nebitno kad, kad ne budu neki rezultati, naslov: STOLICI SE DRMA STOLICA. Navijam za Partizan, ne zelim nikakvu svadju samo znam kako novinari razmisljaju
G

Gastroenterolog

pre oko 2 godine

Moze i ovako: "Stolici se ozbiljno drma klupa".
M

Mile mesožder

pre oko 2 godine

dok "duh lebdi nad Marakanom" i upisuje svom omiljenom timu titule čak i sa 3 nerešene,svejedno je ko je trener FKP. Zna se unapred raspored i prvenstvo je unapred neregularno jer predsednikov tim ima više od pola sklanjalica i zatvorenih utakmica Za Stolicu će jedino merodavni biti rezultati u Evropi
K

Kg

pre oko 2 godine

Pobedi u derbiju. Tacno ,partizan imao samo 3 neresene, bez poraza sem u derbiju. Lepo si opisao svoj klub. Koji je to duh uradio. Sve ste sklanjalice odigrali sem derbija. Kmeeeeeeeeee kmekavac obicni. Cvili jos malo uzivamo. Mislis da ce da prodju te Gebelsove metode da sto puta ponovljena laz postaje istina. E pa nece decko to moci. Uvek i na svakom mestu cemo da kazemo da lazete. I razbijacemo lazi dokazima . Krunski dokaz lazi je da je partizan vise bodova osvojio u malim utakmicama a titulu izgubio jer ni jedan derbi niste dobili. Drugi trofej ste mogli da uzmete u kupu i tu ste izgubili, i koji duh vam je to zabranio. Ajde vise ne zvalavi ovde dosadan si.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze ove sezone ste jedino vi prosli bez poraza (ne racunam nas) i ti pricas o namestanju?

Savo Milosevic

pre oko 2 godine

@Kg | Mi da smo pobedili derbi kao u vreme Save kada vi niste dali gol u 4 susreta zaredom tada smo mi zaostajali 15 bodova a vama bio izgovor nema veze sto vam mi nismo mogli nista u medjusobnim okrsajima mi smo 15 bodova jaci a to je bilo apsalutno nerealno.Iako ostajem pri stavu da je glavni krivac za gubitak titule Stanoje zbog ludih kombinacija.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Jedva čekam da počne prvenstvo. Toliko sam se uzelelo suza iz mini Atletika.
b

batabane

pre oko 2 godine

Ako nisu mogli da dovedu Nikolica ili Ivica,onda je milion puta bolje resenje bio Duljaj.Kao igrac bio pametan i borben,uspesan reprezentativac.Radio kao trener u mladjim kategorijama Sahtjora.Stolica gde god radio ,dobijao otkaze.Ali poenta je bila smeniti Ilijeva,i smanjiti negativan uticaj Vazure.
D

Dragan Z.

pre oko 2 godine

Riba uvek pocinje da smrdi od glave. Poenta je oterati Vazuru pa za njim i sve ostale. Sve njih.
N

Neko ko zna

pre oko 2 godine

Prelazno resenje do narednog leta kada ekipu preuzima Branko Brnovic. Partizan ce se boriti za ulazak u ligu sampiona i naprvice mocan tim. Nemojte samo da kukate jer Zvezda mozda osvaja titule ali je cinjenica da se izvlace pare iz Zvezde. Nije dobra situacija u Zvezdi sto se finasija tice, ako ne udje u ligu sampiona usta sumnjam jer ima mnogo faktora koji joj otezavaju plasman a mogla bi da se proseta do grupne faze onda ce biti u problemu e onda tu nastupa Partizan. Onda ce se postavljati pitanje Zvezdinih dugova a Partizan niko nece pitati od cega zivi, od koga je dobio pare za pojacanja, koliko je dugovao i koliko duguje e to nikada necete saznati.
S

Sima kosmos

pre oko 2 godine

Cekaj, Branko Brnovic ce da napravi mocan tim? Hahaha koji vic, pa taj lik ni Mogren nije u stanju da vodi.
n

neko ko stvarno zna

pre oko 2 godine

u zvezdi situacija nije bajna uopste ...spasila ih titula i kup inace bi videli cirkus . Igraci domaci ne smeju da zucnu od pajser ekipe a plate kasne odavno . Stranci se placaju redovno jel stranac ce da izadje pred medije i kaze .
D

Djuka79

pre oko 2 godine

Bruka i sramota..Mars iz kluba!!..borićemo se za treće mesto
B

Bojkot

pre oko 2 godine

Ovima ne treba stolica nego fotelja
N

Nesam Odavd..

pre oko 2 godine

Toooo Ilija! Al ima da trljamo ruke sledeće sezone. Kolko li će Stolica da ostane na...stolici? 😅 Ne mogu da vam objasnim kolko sa srećan čim sam pročitao ovu vest.
R

Rikelme

pre oko 2 godine

Kad sam rekao da kasnite za nama 10 godina,niste mi verovali 🙂
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Znaci, katastrofa. Ali neka, drago mi je samo zbog svih onih nepismenih navijaca koji su tjerali Stanojevica. E sad cete vidjeti na sta cemo liciti. I u ligi, a pogotovo u Evropi.
b

batabane

pre oko 2 godine

Ne mogu da verujem sta ovaj Grga pise.Ajde Grga nabroji koje je utakmice Partizan odigrao mocno i dobro dok je bio Stanoje.Ajde da vidim pa da pocnem da ti verujem,mozda sam stvarno ja gresio.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Druze, pricaj sta hoces, statistika ce te uvijek pobiti. Ako se i jedne sekunde smatras objektivnom osobom, dovoljno je samo da otvoris internet i procitas Stanojevicev omjer pobjeda i poraza u Partizanu, pa onda omjer datih i primljenih golova, pa odnos primljenih i datih golova u odnosu na ostatak lige ili ako ti vise znaci, odnos datih i primljenih golova u odnosu na neke prijasnje Partizanove trenere i tako dalje i tako dalje. Za kraj, ponovo statisticki, otvori istorijat Partizanovih uspjeha u Evropi i pogledaj kad je zadnji put Partizan igrao proljece u Evropi (ali preskoci Djukica koji je isto bio najstrasnije pljuvan te sezone kad smo prezimili u Evropi), odnosno kad smo zadnji put igrali osminu finala nekog Evropskog takmicenja. Znaci, pricam CINJENICNO. A ti samo nastavi sa svojim emotivnim ostavljanjem komentara gdje nista zivo nije potkrepljeno cinjenicama nego samo nekom tvojom djecijom mastom o tome kako Partizan treba da igra i sa kojim igracima na kojoj poziciji. Druze, nije to ovo video igrica; ovo je stvarni zivot.
D

Dzo Blacm

pre oko 2 godine

@Grga Grgo cim.ti podrzavas to sto Igra Miljkon i Jojara i pricas kako je Partizan bio mocan sa Stanojevicem dok ne dodje( derbi, Santa Klara, Gent, Anortozis, Flora, i pre dve godine Sharloa) S tobom onda stvarno nesto nije i redu...😀
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@Dzo Ja nikad nisam rekao da je Partizan sa Stanojevicem "bio mocan". Nauci se da citas. Ili ako ovo namjerno pises samo da bi mi obezvrijedio misljenje, onda budi covjek, pa nemoj to vise da radis. Ja se samo drzim cinjenica, a cinjenice idu daleko vise u prilog Stanojevicu nego, primjera radi, Savi na koga ste se svi iz nekog razloga nalozili, a covjek bukvalno nikakav rezulat sa Partizanom nije ostvario uprkos svojim milionskim pojacanjima. Druga stvar – ne mogu da izdrzima, a da ti ne pobijem i tu glupost – ko je prosao dalje? Partizan ili Santa Klara? Znaci, sta ti je poenta? Ali objektivna poenta? Nije ti dovoljan prolaz dalje, hoces da smo ih razbili po 10:0 u obadvije utakmice? U kojoj paralelnoj realnosti zivis? Sam kukas kakve igrace imamo, jel tako? Pa jel ti onda realno da sa takvim igracima razvaljujemo sve ili je realno da kad sa takvim igracima prezimis u Evropi da kazes svaka cast covjeku sa kakvim timom je prezimio u Evropi? Ali da se vratim na poentu... Ko je prosao dalje? Mi ili oni? Znaci, spin ti je glup da ne moze biti gluplji. Ista stvar i sa Kipranima i Estoncima. Ko je prosao dalje? Mi ili oni? Sto se hvatate stalno za manje vazne stvari, a ignorisete ono sto je daleko vaznije? Pa naravno zato sto vam to nije u interesu. Zato sto onda ne mozete da isforsirate svoju pricu. Uglavnom, da ne duzim – jos jednom, oko Stanojevica mozemo da se slazemo ili ne slazemo, ali budi bar covjek, pa nemoj da mi vise izvrces rijeci.
g

gost333

pre oko 2 godine

Ma vazno da si ti pismen,isto kao jojic,miljkon,obradovic,fejsa,markovic,pantic i ekipa,propali i moralno i kao fudbaleri. Sta mislis zasto je tvoj ljubimac samroje,doveo invalida obradovica ? Da sedi na klupi 2 godine i prima platu ? odgovor je DA, ali prima samo deo plate,a ostatak deli moralna gromada samroje, sa upravom i menadzerima. Takvi su i ostali gore nabrojani,"osecaju dres" do zadnje pare.. Zato je doveo i bogalja fejsu,zato je doveo onog panja pantica,koga nije hteo ni Cukaricki,a prodali su gomilu nasih mladih igraca,koji su bili "prekobrojni" i otisli bez obestenja, zbog raznih obradovica,fejsi,brezancica,jojica i ostalih ljudskih slina,spremnih da se tale sa samrojem i upravom. Sad svi oni cekaju da vide da li ce i dalje po starom,da kao paraziti piju krv Partizanu. Sljam i to onaj najgori,bez mrve obraza i morala,mars iz Partizana bando pokvarena.
G

Gost@Grga

pre oko 2 godine

U pravu si Grga, statisticki, Stanoje je fantastican trener. Ali realno, 95% pobeda mu je bilo zavrseno unapred i onda je on mogao da ima svoj performans. Tako da samim tim sva ta statistika pada u vodu, jer cemo tako i ti i ja da imamo po 90% pobeda u prvenstvu.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

@Grga Nisi rekao da je mocan, ali si mislio i da ti kazem.jednu stvar a to je za Savu M. Da je bio na korak od plasmana u 16 finala.u mnogo jacem takmicenju od Samrojevog, a to.sto.covek nije imao klupu za tu utakmicu u Hagu gde nam se igra raspala posle nasih sjanih izmena ne bi da ih pominjem Savo nije kriv za to....
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@Dzo Sad hoces da kazes kako znas sta ja mislim bolje od mene? Pa, druze, da li mozes biti bezobrazniji od ovoga? Vise puta sam ti tacno rekao sta mislim, ali ti samo nastavi po svome – time samo pokazujes kakav si covjek. Ili, kazem jos jednom, mozda imas neki problem sa citanjem? Dosta ljudi zna da cita, ali da shvate to sto su procitali, to vec malo teze. Zato neko zavrsi osnovnu skolu i gotov je sa skolom, a neko ganja masterse i doktorate. Znaci, ako je to slucaj i imas tu vrstu problema, evo, ja cu se tebi izviniti, ali bar reci da imas taj problem da znam. Ovako samo mislim da se namjerno pravis glup i da si namjerno bezobrazan. A sto se tice Save, hoces li da ti kazem koja je razlika izmedju "bio na korak do" i "nije prosao dalje"? Da li ima potrebe za tim? Usput receno, Savo je onu utakmicu u Alkmaru zavrsio sa 3 beka i 3 stopera na terenu. Da li ti uopste mozes da shvatis sta to znaci? A ima covjek igraca vise na terenu. Pa, covjece, kako to mozes da branis i kazes kako "Savo tu nije nista kriv"? Pa ko posla Brezancica na teren, a na terenu vec Urosevic i Miletic? Ko posla Vujacica na teren, a na terenu jos uvijek Ostojic i Pavlovic. Stanojevic da je tako nesto uradi, sta bi sad pisao? Nije kriv Stanojevic ili? Znaci, nemoj, molim te, sa mnom te spinove. Ja se dobro sjecam te utakmice. Kao i one u Beogradu kad smo isto imali igra vise i isto nismo znali kako da zatvorimo utakmicu.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

@gost333 Druze, ako vec ne pratis Partizan redovno, reci. Obradovica je Partizanova uprava ganjala bar 5-6 prelaznih rokova prije nego sto je Stanojevic preuzeo Partizan. Potrazi stare clanke na Mozzart-u, pa ces vidjeti da ga je, samo primjera radi, i sam Savo isto tako trazio kad je preuzimao Partizan samo sto je Obradovic Savi (i trenerima prije Save) rekao ne, a Stanojevicu je rekao da i to je to. Ne mozes sad za to kriviti Stanojevica. To sto mu je za rukom poslo nesto sto drugima nije. Spinujete, ljudi, malo previse. Ili je u pitanju kratko pamcenje? Ne znam vise ni sam sta je vise u pitanju. Isto tako ste poceli da pricate i za Smiljanica kako je Stanojevicev covjek, a Smiljanic se vratio u Partizan 2 godine prije Stanojevica. Znaci, kojom logikom? A pazi sad ovo – ovo je nesto sto je jos interesantnije – znas pod kim se onda Smiljanicu produzuje ugovor na jos 2 godine? Pod Savom, druze. Ne pod Stanojevicem. A po vama je Smiljanic Stanojevicev covjek? Kojom logikom, pitam opet? I slobodno, molim te, izguglaj ovo ako mi ne vjerujes, pa provjeri sam. I ovo za Smiljanica i ono sto sam prethodno napisao za Obradovica. Izvini, ali hiljadu puta ponovljena laz nikad nece postati istina. Bar sto se mene tice.
D

DarkoKi0071

pre oko 2 godine

A do novembra bice Ilija Nogica 🤣🤣🤣
M

Motel Radmilovac

pre oko 2 godine

Ok. Samo napred. Preživećemo i ovu podvalu. Pitanje svih pitanja je šta će biti kad se ovo završi.
4

4C

pre oko 2 godine

Puno uspeha mu zelim.
G

Gos

pre oko 2 godine

Čestitam Zvezdi na 7 oj u nizu
G

Gos

pre oko 2 godine

žasu
H

Hazard

pre oko 2 godine

Ljudi moji šta je ovo, da li su ovo nadrealisti, složna braća ili zadruga. Da li se stvarno ovde neko sprda ili šta. Taman kad pomislim da nema dalje, da smo dotakli dno, ovi me svaki put iznova i iznova iznenade. Šta uradiše od ovog kluba majko moja, stvarno mi dođe da plačem. Aauuu bogte... Ilija Stolica.. Eejjj... Ilija Stolica. Pa ima li iko u ovom klubu bar mrvu ponosa i dostojanstva, pa da se odupre, da se odrekne te bedne crkavice koju dobijaju za svo ovo uništavanje kluba. Da kaže ponosno NE.. Ne pristajem da budem krpa za pod, ne pristajem, odbijam. Pa nek igramo i treću ligu, ali bar ću biti čovek a ne miš
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Ovim potezom ovih unistitelja Partizana iz uprave Zvezda je vec sampion!Mi cemo se boriti za treceg mesto,za Vojvodinu je rezrvisano drugoj mesto.
R

Retrogradni jupiter

pre oko 2 godine

Nazalost i ja tako mislim.
J

Jovica Gost

pre oko 2 godine

Znaci niko nije hteo. Ali bukvalno niko nije hteo.
u

u gostima

pre oko 2 godine

Ma to je pirlo samo se maskirao hahaha
g

grobari komsije

pre oko 2 godine

Situacija je losa kod vas, to je cinjenica. Bolje zrtvovati 1 ili 2 sezone i ubaciti omladince rasterati penzose i nepotrebne strance, pa polako oporavite, obavezno smeniti upravu! Ovako nista se nece drasticno promeniti.
d

darkobg

pre oko 2 godine

Uvek sam za odličan Partizan, konkurentni Cukaricki,oporavljenu Vojvodinu i makar jedan Radnički u vrhu. Kao navijač Zvezde i uvek bolju Zvezdu. Nama treba da bude pokazatelj liga iz komšiluka gde su se za titulu borile 4 ekipe.
L

Lepi B

pre oko 2 godine

Niko ih nece samo ovaj pristao,prvih deset kola,kraj prvenstva minus 10 u humskoj,34ta titula
P

Pb

pre oko 2 godine

Može da nam bude trener i Murinjo lično,ali bez dobrih igrača,tj pojačanja za ovu sezonu nećemo ništa uraditi sa ovim igračkim kadrom u to sam siguran.
M

Marinjo 111

pre oko 2 godine

Ja mislim da je svejedno ko je trener Partizana...oni su i sa Stanojem skoro sve utakmice zatvorili,tako da ce i Stolica da ispadne neki solidan trener...igracki kadar je krs
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Druze, vidjeli smo mi prije Stanojevica na sta je Partizan licio i koliko pobjeda su Savo i Mirkovic ostvarili sa boljim timovima. A vidjeces sada i sa Stolicom hoce li opet biti onakvih nizova kao sa Stanojevicem ili cemo se kao i pod Savom i Mirkovicem sa titulom oprastati vec na polusezoni. Nema vi pojma sta pricate, a o fudbalu da ni ne govorimo. Tj, ako si navijac Partizana. A ako si Zvezdas, tek je onda jasno zasto ovo pises.
0

015

pre oko 2 godine

A od avgusta Vermez kad ovog izgustiraju.😁
H

Halabuka

pre oko 2 godine

Danas je sreda a bombaš je obećao novog trenera u Nedelju (prošlu),znači kasni tri dana.E sad,možete da zamislite koliko je ta jurnjava bila da se nađe trener samo da bi se našao bez neke analize da li uopšte odgovara za trenera Partizana!I onda se grobari pitaju zašto ne mogu da osvoje titulu toliko godina!
B

Beda

pre oko 2 godine

Ne možemo da osvojimo titulu zato sto nam ne daju, zato sto imate budžet veci od svih klubova zajedno superlige i prve lige, zato sto vam se oprastaju krediti od 25 mil evra, zato sto vam se dugovi pokrivaju svake godine trenutno su oko 90 mil evra i jis mnogo zato. Zasto ste svi toliki licemeri da se pravite da to ne znate.

Sliks17

pre oko 2 godine

Budi realan pa uporedi igrace koje ima FKP I FKCZ pa kazi na kojoj poziciji vam je taj igrac bolji. Ali budi posten prema sebi pre svega
B

Beda@

pre oko 2 godine

Cekaj oprastaju nam se dugovi od 25 miliona a imamo dug 90 miliona? Dalje imano najveci budzet i pored toga dug od 90 miliona? Kako je Zvezdi neko prjatelj ako joj napravi dug od 90 miliona a pri tome Zvezda ima Gasprom plus dve lige sampiona i cetri lige evrope neznam gde odose tolike pare i kako je sve to korisno za Zvezdu? Ponovo glumite mucenike.Mislim da vi dugujete boga oca a da prihode uopste nemate i dalje zivite kao paraziti na racun drzave a rezultate nemate pa vam zbog toga niko koliko vidim ne preti gasenjem. Mogli ste sve da osvojite niko vam nista nije branio u kupu ste bili egal mozda i bolji tim ali nek bude da je i to zabranjeno da osvojite neka je Stanoje dobar glumac pa je onoliko skako pored klupe i na go i na svaku sansu.
N

Noczv

pre oko 2 godine

Pa normalno da czv ima bolje igrace na svakoj poziciji kad se u nju sipa ogroman novac, e sad vas problem je sto taj novac ne zavrsi sve u zvezdi nego zna se kod kog, i onda opet imate relativno skromne igrace cak i za grupnu fazu LŠ
B

Beda

pre oko 2 godine

Sliks17 pa ja sam ti upravo objasnio zasto je to tako da imate bolje igrace, valjda si to razumeo koji su razlozi i to su cinjenice 1000% tacne, podaci su svima dostupni.
B

Beda

pre oko 2 godine

Beda@ e to moras da pitas Terzu kako je to moguce. Sajt APRa za proslu godinu dug tacno 87,5 mil evra, prihodi pazi sad 32 mil evra i opet dug toliki. Enormne pare dajete za pojacanja, a ostale pare vidite sami u čijim dzepovima zavrsavaju. I opet ce vam se pokriti i taj dug, kao sto su otpisani dugovi 17,5 mil evra Agrobanci i 5,5 mil evra Marfin banci. Svi ovi podaci javno dostupni na sajtovima, nema laži. I kako onda neko moze biti ravnopravan sa vama kada imate budzet veci od svih ostalih timova zajedno.

Sliks17

pre oko 2 godine

Druze, pojeli ste stadion koji ste trebali da dobijete jos od Kezmanovog odlaska u PSV, transfer navodno druge najbolje skole u Evropi, pa onda ste pkjeli i stadion od drzave iliti tako reci i moj stadion jer je narodni pa isti dali u hipoteku. Drzava vam placa licence koja nikome nije htela da plati pa opet kukate na istu. Pozajmljujete od FSS da opet platite licencu koja vam je vec placena od strane drzave jer gle cuda opet ste pojeli na dovodjenje penzosa kojima ste davali enormne plate. Ono malo sto vredi ste rasterali i imate obraza da kazete da ste bolji i da ste pokradeni. Mulj je u oba kluba, vestacki se prikriva pod Terzom ali on bar ima rezultata pa moze da se slepa kao sto ej Djura frizura radio. Ako nemas pare onda sedi u BG i radi pripreme a ne Antalija 15 dana, 400.000eu pripreme i to za sta? Za ovo sto je igrao KKP vecinu utakmica mogli su i u Mostanici da odrade pripreme. Jedino resenje za oba kluba je privatizacija pa onda nece biti lopovluka jer niko nece da daje svoje pare da neko rasipa.nije da pravdam FKCZ ali trenutno ste miljama daleko iako pricate d aimamo sponzora a zaboravljate da ste svojevremeno imali EPS gde se od svakog KW isplacivao deo za FKP
B

Bera995

pre oko 2 godine

Ja nzm koliko treba covek da bude lud i da dodje da gleda tekmu.Da podrzi ovaj uzasni rezim koji unistava Partizan.

Sliks17

pre oko 2 godine

Druze ne unistava rezim vec ljudi koji pod izgovorom ljubavi su tu za klub
I

Iskreno

pre oko 2 godine

@Sliks 17 Ni sam ne veruješ u ovo što pišeš. Režim je taj koji je i postavio uprave i u Partizanu i u Crvenoj zvezdi. Jednu sa ciljem da se zvezda vrati na stare staze slave a drugu da se na Partizan stavi katanac.

Sliks17

pre oko 2 godine

@Iskreno Mi smo to imali vec ljude koji su nas zaduzili, Stojadinovici, Den Tane, Stojkovici... Vi Terzu mrzite jer ima rezultate, svi tu klapaju ali izgovor ljubavi stoji. Vi ste reciko dipmbili vise para i navodno kroz transfere zaradili vise ali tih para nema. Gde su?
B

Bera995

pre oko 2 godine

Pa to i pricam i ova uprava spada u to.
G

Gost1989

pre oko 2 godine

Koliko znam Stolica sa prosečnim Voždovcem nije bio loš, spram svojih mogućnosti videćemo šta će uraditi. Koliko čujem stižu Sveta Marković, Zlatan Šehović, Miljan Vukadinović, Sajduba Suma i Adem Ljajić. Ok nisu neki ali će poslužiti.
K

Kg

pre oko 2 godine

Lose cujes. Ko ce da igra bez para. Lajic o jos neki ajde bre hahaha .
L

Lignjoslav

pre oko 2 godine

@Kg Odakle ti to da nema para i kako je onda poslata ponuda Nikolicu od milion evra godisnje?
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

A kakav je bio sa sve i jednim timom poslije Vozdovca? Hmmm...
@

@lignjoslav

pre oko 2 godine

Pa tako su ponudili Jevtovicu i Fejsi, raspitaj se da li su dobili imaginarni novac za potpis....
b

barranjacccccccccccc

pre oko 2 godine

Nisam siguran da je ovolika kuknjava i ne zadovoljstvo zasluženo. Niti je Partizanov tim toliko lošiji od Zvezdinog niti je Stolica toliko loš kakvim ga predstavljaju ovde ljudi. Meni kao Zvezdašu bi bilo "lakše" da je došao Pirlo ili Milošević jer je prvi "početnik u Srpskom fudbalu" a drugi ima ogromne oscilacije u igri pogotovo posle neke Evro tekme ili Večitog Derbija kad se igra protiv Surdulice ili Novog Pazara. Ovaj Stolica niti smrdi niti miriše a pri tome je Grobar željan dokazivanja. Živi bili pa videli.
K

Kg

pre oko 2 godine

Crni @lignjoslave a ko ti kaze da je poslata ponuda Nikolicu od 1 milion evra hahahahaha. Jel ti ti Vazura i Iglica rekli. Auuuuu bolest uzela maha. Da ima para be bi vam drzava placala licencu i fss 250 000 evra. Odakle da nude bilo kome milion evra jel cujes ti sebe. Zato vas uprava i vuce toliko dugo za nos kada ima ovakvih kao sto si ti kojii progutaju sve kao curka kukuruz . Sigurno verujes i za Pirla hahahahaha ooooo boze dragi. Nista vise necu reci.

Sakur

pre oko 2 godine

Sta treba da se desi pa da navijaci Partizana dodju ispred stadiona i najure bagru,eto sutra u 15h je zakazana konferencija ima li boljeg tajminga?
B

Bera995

pre oko 2 godine

Tako je !!!

Delija

pre oko 2 godine

Pa ti sigurno neceš, jer si internet navijač, sa 10 različitih nikova! IP adresa odaje sve! Obicna aplikacija i vec si provaljen!
E

Ehhhhh

pre oko 2 godine

Ti samo kukaš, ni jedan pozitivan komentar nisi ostavio u zadnjih X nedelja!
B

Bera995

pre oko 2 godine

Delija, uh ti si mi neki vatreni navijaca.Sedi dole smesan si.
M

Megisa89

pre oko 2 godine

Grohotom se smejem
G

Gost 123450

pre oko 2 godine

Uspeli su ovim potezom da oteraju i poslednjeg navijaca sa stadiona . Do pauze zbog SP u Kataru , ceka nas deoba od 5-8 mesta i grcevita borba za bar to 5.mesto koje vodi u kval.za Ligu Konferencije . Do tada ce se i kasa isprazniti i sve sto valja otici ce iz kluba besplatno .Sto je '91rekao Stipe Mesic :Moja misija je zavrsena . Ja sam poslednji predsednik Jugoslavije . Jugoslavija vise ne postoji " , tako ce i Stolica na raport kod svog poslodavca : Moja misija je zavrsena . Ja sam poslednji trener Partizana . Partizan vise ne postoji ". Ali kako je mogao Rendzers , tako cemo i mi . Ali nece biti toliko nemilosrdni , necemo poceti od 5.lige kao Rendzers , vec ce nam dati da pocnemo od nule iz Srpske lige Beograd . I za 4-5 godina , ako Bog da , kao Rendzers , da gledamo nas voljeni Partizan u finalu Lige Evrope .
G

Gost88

pre oko 2 godine

Slazem se,vi ste odavano za 5 ligu
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze za to nije 5 god to bi bilo 10tak... 5 da se vratite i jos par da stignete nivo da udhete u LK a ne Nesto vise. Tako da ko god ode u 5 ligu to je i kraj. Mozes da pratis Partizan i tamo volis ga i bez briga oko dugova i ulaska u veci rang navijas iz ljubavi
0

015

pre oko 2 godine

Ovaj je jedini koji se javio na oglas na Infostudu.🤣
T

Trener

pre oko 2 godine

Znaci Zvezda ide na +20 Bodova Prednosti.
G

Gost1962

pre oko 2 godine

Dok je vama "duha" , za vas nema zime !
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Pitanja za navijače Partizana koji nisu zadovoljni? Da li znate gde živite? U kakvom društvu? Posle toliko godina nista naučili?
G

Gost ali pravi

pre oko 2 godine

To bi pilo koliko toliko vodu da ova vlast ne daje novca skoro isto Zvezdi i Partizanu, a mnooogo više novca sada Partizanu nego Zvezdi pod prošlom vlašću.
J

JohnJohn95

pre oko 2 godine

Pitanje za navijace Zvezde jel uzivate u nevidljivoj tituli? Isti ste kao zapad, zivite u lazi.
B

Bera995

pre oko 2 godine

Uzivate u laznoj tituli, sami je nisto proslavili.A pokusavate da se sprdate sa drugima.Pravi se C...ni.
N

Navijač Partizana

pre oko 2 godine

@ KROJF Navijači Partizana vrlo dobro znaju gde žive. Ti misliš da eto tako slučajno pevaju protiv uprave godinama i onu još jednu pesmicu o osobi koja se ne spominje, takođe godinama u nazad? Ovo je još uvek dobro jer nisu ugasili Partizan, ali ugasiće ga za koju godinu jer to im i jeste plan od početka. I svi to znamo, nego se neki malo foliraju, neki malo spinuju i tako.
E

E moj ti....

pre oko 2 godine

@bera @john Sine promeni jos par puta nadimak, posalji jos nekoliko tekstova, podrzavaj samog sebe, sam sebi repliciraj....jel ti je dobro? Ti si ovo bas preozbiljno shvatio, nadji zivot!
M

Mnogi...

pre oko 2 godine

...će te se prevariti, a u isto vreme i prijatno iznenaditi sa Ilijom Stolicom i njegovom filozofijom fudbala, igra na veliki posed lopte, voli da igra sa dosta ofanzivnih igrača, pravi napadački fudbal. Pozdrav od vernog Zvezdaša.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Pitanje hoce li imati igrace da isprate tu filozofiju ili ce opet da ih gura savez bez poraza u celom prvenstvu (ne racunam sa nama)
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Dajte kvotu posle kog kola pocinje da kmeci da im nije dozvoljeno da osvoje titulu, a sve su uradili kako treba, i da bi u bilo kojoj drugoj drzavi bili prvaci sa sezonom koju imaju.
P

Pitanje za Ivana

pre oko 2 godine

@Ivan FCRS Zašto bi Stolica kmečao? Najobičniji poslušnik kao i Aleksansar Stanojević, čim dolazi da sarađuje sa upravom u ovakvom momentu. Stanojević kao jeste dizao neku galamu na kraju, onako folirantsku, ali cilj mu je bio da unazadi Partizan, da rastera dobre igrače, da ne proizvede ni jednog maldog igrača kojeg bi Partizan mogao da proda i održava se iznad vode finansijski.
M

Motel Radmilovac

pre oko 2 godine

Nema ko da kmeči i kuka, da bi simulirao vama regularnost. Svao vam je pokazao u 4 derbija, kad niste šutnuli u okvir gola. Pa ste morali da kradete Inđije, Kruševce ko blesavi. Ko god je smetao Aleku u oteran je iz Pfc. I sad je sve kao regularno.
H

Hahahahahhq

pre oko 2 godine

Gani prvaci jos 100 godina
M

Medicinski burazer

pre oko 2 godine

Ja im dajem rok da ce biti prvaci jos jedan mandat, onda ce valjda duh prestati da oblece oko Marakane i da ce se vratiti u carobnu lampu. Da deset godina oblece je zaista dugacak period. A za tih 10 godina, Zvezda je bila 6 puta sampion drzave, a od 2014. pa na ovamo, osvojila je 7 titula, Partizan od 2014. godine osvojio samo 2 titule, i to 2015. i 2017. godine. Sta dalje reci?
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Ljudi, uplašiće te Stolicu, ostaće sutra stolica prazna u Humskoj! Jedva su našli jednog ... naivnog!
p

pace

pre oko 2 godine

i treba uprava da nas zajebava sa ovkvim trenerima a o igracima i kvalitetu tima da ne pricam treba ugasiti svetlo i staviti katanac na klub na te grane smo spali bruka i sramota
E

Eeeeeeee

pre oko 2 godine

To su krivi ovi slepci sto i dalje idu na stadion i utakmice, verovatno jer ih placa uprava kako bi sacuvala mesto u foteljama. Da je ova drzava nkrmalna, zbog onoga sto je nadjeno na stadionu, svi ali SVI su morali biti na robiji... klub bi preuzeli bivsi igraco i uz pomoc pravnika, konsultanata, stavili bi klub na zdrave noge!
r

realan 2

pre oko 2 godine

niko drugi nije hteo... nista oni nisu izabrali nego jedva nasli nekog ko hoce....

Sakur

pre oko 2 godine

Sta reci a ne zaplakati,totalni bojkot fk Partizan
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Mislis i ovih 250 ljudi sa stadiona? Jbg brate mora cistacica da radi (plata kasni ali sta je tu je)
3

30303039

pre oko 2 godine

Ovaj vazda place na svim vestima 😂😂😂
P

Pitanje za zvezdaše

pre oko 2 godine

Za navijače zvezde koji su se raspisali i koji se prave naivni kao francuska sobarica, kada pitaju zašto navijači ne oteraju upravu. Kako da ih oteraju kada uprava ima svoje ljude od poverenja koji vitlaju i biju poštene ljude ako iskažu bilo kakav bunt. Molim objavite komentar.
K

Kg

pre oko 2 godine

To ti sebi postavi pitanje a ne nama. Vi ste tastatura navijaci pkasite se 50 nekih poslusnika. Dosli vam Velja i par njih i uzeli vam tribinu a sada kmecis. Sebi postavi pitanje. Budite brojniji i vratite je francuska sobarice i ne kmeci.
i

iz 1 u x

pre oko 2 godine

@Kg pa da, nije problem mi obični koliko nas ima, već naoruzanje koje oni imaju, zar treba da rizikujemo život svoj zbog Partizana? pa videću vas Zvezdase čim ode Vučić, kada bude rasulo u klubu, a bude neki degen vođa na tribinama da li će te smeti
P

Pitanje za zvezdaše

pre oko 2 godine

@ Kg Nemam ja šta sebi da objašnjavam, ja sam običan, porodičan čovek, koji vikendom gleda fudbal, a ne neko ko zauzima tribinu makljanjem sa nekim drogiranim ludim ljudima. Postavio sam vrlo smisleno pitanje, jer kao što ti kažeš došli su i zauzeli tribinu. Odakle su došli? Oni nisu ni navijali za Partizan nego za Rad i Crvenu zvezdu koliko sam ispratio. Neko je njih tu postavio, i oni su očigledno zaštićeni kao beli medvedi. Tako da pitanje ostaje, molim sledećeg da da odgovor.
K

Kg

pre oko 2 godine

Pa onda nemoj da se junacis. Sta ti ima meni da objasnjavas i kmecis. Porodicni covece. Kakve veze ima jel si porodicni covek. I ja sam. A onom da porucim: Sta ce biti kada Vucic ode? Sta vi saka jada ,da necete da se svetite sta. 70 posto ljudi navija za Zvezdu. Nece se vratiti Sloba , Mirko Marjanovic , Tadic. Znate sta ste radili pa mislite da su svi kao i vi. Ako ne mozete da smenite upravu zato sto se plasite onda nemojte da pozivate druge da je smenjuju i ne kmecite.
K

Kg

pre oko 2 godine

To i jeste tragedija jer su dosli velja i mutavi i uzeli vam tribinu a vi ste bili 1000 puta brojniji. I dalje ne kapiras. Sada vise nisu tu ni jedan ni drugi i opet se plasite. Ne kukajte onda, vec trpite. Ja sam prvi put napisao to jer mi je muka da slusam zalopojke kako vas unistava neko i pozivi da se uprava smeni. Sta ima da pozivas, izadjite masovno i smenite ili sedi kuci i cuti a ne da se junacis za tastaturom. Jel sad razumes sta je bio cilj mog komentara. Ne moras da ides da se bijes ali onda nemoj ni da kukas ne mislim licno na tebe vec na one koji se junace i pozivaju na smenu a sede kuci . Niko nije naivan kao francuska sobarica kao sto kazes.
l

lool

pre oko 2 godine

Trener saveza. Bice sklanjalica
D

Didier Drogba

pre oko 2 godine

Jeste, bice sklanjalica, u te sklanjalice uvrsti i ekipu Mister Stankele.
S

Steta...

pre oko 2 godine

Jel to " Savo karakter " nece biti trener ? Jbg
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pa vi ste bre veca komedija od kursadzija
z

zvezdalezvezdalezvezdale

pre oko 2 godine

Stolice ostani!
g

gost333

pre oko 2 godine

Kamo srece da je Stolica dosao 2017. umesto onog panja,dripca iz stitara Djukica. Sad je pitanje koga ce Stolica da najuri, od panjeva koje je doveo samroje i od onih koje je samroje zatekao i odmah ce sve biti jasno. Ako najuri 70% zatecenih igraca mozemo necemu da se nadamo,ako ostanu panjevi i invalidi jojic,miljkon,markovic,fejsa,obradovic,holender,lutovac,pantic,smiljanic i ta ekipa,zaboravimo i Evropu i titulu.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze ne moze on da najuri nikoga ako ih uprava cuva zbog istih radnji. A i ako ih najuri ko ce da dodje? Sve u pola 12...
1

1. Gost

pre oko 2 godine

Doveli stolicu da osiguraju fotelju
B

BiceGarnitura

pre oko 2 godine

Garnitura je tu, a sad je stigla i Stolica:))))Šesta u nizu slavi se u septembru, a Šamrok i Flora drhte da ne izvuku gromadu u LK:))))
G

Gost 82

pre oko 2 godine

s OVIM ce se usrecite 😀
T

Tako to bude...

pre oko 2 godine

Ko Pirla sanja na Stolici se budi...
3

34..

pre oko 2 godine

Vidiii Pirla što oćelavio hahahah, uvek komedija..
S

Smislov

pre oko 2 godine

To što se ti pališ na žute portale i žute tabloide, to je tek komedija. Ko je od zvaničnika Partizana pomenuo Pirla. Vidjećemo Dekijevo umijeće kada ne bude u klubu kojeg miluje država. Pa on bi sa ovim Partizanom bio u minusu bar 15 bodova.

Delija

pre oko 2 godine

Komšije, previše slušate onog pantica, kako je Prdsednik Drzave postavio upravu, kako postavlja trenere, kako vam je on razirio tribinu, i kojekakve gluposti! Cinjenica je da ste upravu sami birali, da ste trenere sami dovodili, da vam je tribina pala iskljucivo radi kojekakvih mutnih radnji. Sada pitanje.... Da li vi stvarno mislite da AV ima toliko vremena da se bavi sa vama? Pored toliko njegovih obaveza on ce da postavlja ljude na sipku, na klupi trenere i ivicu za direktora Vazuru ili koga vec. Vratite se malo u proslost, ko je nama doveo DEN TANU, PIKSIJA, LUKICA kada ste se smejali pecurkana, kada smo slali SMS itd. Ako niste zadovoljni pa skupite se idite ispred humske i resite stvar, a ne ovako preko sajta. Ne nego niste slozni i to je to. Svi su vam krivi samo ste vi neduzni, pantic vas truje jer su ga izbacili iz kluba bas zbog te njegove mrznje, a vi ga i dalje slusajte, poziva vas da idete u Nemamnjinu ispred predsednistva a ne ispred humske! Pitam se gde su nestali pravi GROBARI? AV vam dao 2.000.000 FSS 250.000 da bi mogli igrati evropu, nas su izbacili koliko se secam a secate se i vi. Pozdrav!
G

Gost15

pre oko 2 godine

Vas su hteli 2x da izbace, jednom nisu jer je uletela drzava dok je Tadic bio jos presednik sa lovom da pokrije sta je trebalo, drugi put su vas izbacili i malo je falilo da se kazni ceo savez (reprezentacija) jer je Covic koji je bio tad u klubu pokusao da mulja isto kao sa Fmp/Czv a FSS aminovao.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Izvini, kojih njegovih obaveza? Histeričnog konstantnog pojavljivanja u svim mogućim medijima i čega još? Ima itekako. Kad je imao vremena da sastanči po stadionu jednog kluba u ponoć, ima vremena itekako da se bavi i time. Itekako.
S

Sotir gost

pre oko 2 godine

Dal ima vremena?? Pa iz Kine zoveee da igra taj igrac jer je sanjao da ce dati gol????
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Gde ti zivis da te pitam i gde radis?!Garantovano ne u Srbiji jer bi znao da ovde sve zavisi od njega,on kupuje repiratore,on sacekuje avione sa maskama,on obilazi gradilista,puteve,fabrike i sad ce neko da kaze kako bi dozvolio da klub za koga navija trecina drzave odlucuje nesto mimo njega?!Samo cu da kazem da su nekada zastave SRS-a bile na Jugu i to mu uopste nije smetalo a nisam ih vidjao na Severu.

Sakur

pre oko 2 godine

Cuj ovog gejlije
V

Vasa PFC

pre oko 2 godine

Sami birali upravu? Vazuru za generalnog direktora, koji nije imao nijedan ozbiljan posao? Vucelu, Milosevicevog sefa propagande? Ivicu bombicu? Birali su Partizanovci sami, kao i Zvezdasi u ponoć u januaru 2013. Pre birao SPS, sada SNS. Dajte makar da ne pričamo bajke. Da ima još pravih Partizanovaca, bivsih igraca kojima je stalo, digli bi pobunu i oterali ovu upravu. Ali, dele se na one koje nije briga i one koji saradjuju ju sa svakom upravom zbog svoje koristi!
G

Gost555

pre oko 2 godine

Ne batice, nismo sami birali upravu iz vise razloga: Vazura i Vucelic, nisu bili clanovi kluba pa samim tim nisu mogli da budu izabrani, pod dva, svi znaju da je Vule instalirao aktuelnu upravu.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

@Delija Hahahahahah cuj ovog: kao gde on ima vremena da vam bira upravu i postavlja ljude? Ajde logicno da nije ove vlasti mislis da bi Vazura i Vucela.i dalje bili u Partizanu i 5 godina bez titule? Ma ajte molim vas...Mi smo institucija i to svi znaju.
G

Gost0900

pre oko 2 godine

Ovaj gde god je radio bio je oteran na polu sezoni.
K

Kg

pre oko 2 godine

Sada ce i pre da ode, polusezona je skracena zbog SP u Kataru
J

Je li

pre oko 2 godine

Vazno je da je Zvezdi uzeo titulu. Jos boli??
K

Kg@

pre oko 2 godine

@vaso a ko je birao MIRKA MARJANOVICA. A ko upravu u vreme Tadica. Nisu stranke jel tako? Licemeru.
V

Vasa PFC

pre oko 2 godine

@Kg@ pa napisao sam da su uprave u oba kluba postavljale stranke. Partizanu SPS Djurica, a Zvezdi DS instalirao Vesica i ekipu. I jedni i drugi sa namerom da izvlace novac i unište klubove. Tadić kao partizanovac ništa nije pomogao klubu. Pa u njegovo vreme je Šutanovac pokrenuo spor u vezi sa vlasništvom nad stadionom Partizana, a zbog interesa Miskovica i Delte je sprečeno sa Partizan dobije stadion sa poslovnim prostorom i shopping mall-om u partnerstvu sa Svajcarcima. U to vreme je Zvezda dobila Gazprom zar ne? U normalnim zemljama, drzava i političari ne treba da imaju nikakav uticaj ni u jednom klubu.
M

Mop

pre oko 2 godine

Aha za vreme Mirka Mirjanovića Divac došao u Zvezdu za milion maraka na dve utakmice. Po 500k maraka za utakmicu Proveri jadniče. Aj u Kragujevac i glumi budalu. U Beogradu svi to znaju.
G

Grta

pre oko 2 godine

Mnogo komentara navijaca Zvezde, sto se plasite, jednom vam je Ilija uzeo titulu, zar ne? Partizanovi navijaci treba da su srecni.Partizan ce opet igrati fudbal.
B

Bok

pre oko 2 godine

A to je taj. Pa i on je gotov sad kada je kod nas. Znaš, u zlatnom dobu svi oni koji nisu sa njima u stroju, loše im se piše. A da ih je namagarčio na krovu, to jest. To se ne prašta.
K

Kg

pre oko 2 godine

Zato sto volimo da se zezamo.Zato smo tu a imamo i zasto. A vi se dogovorite jel Hoklica uzeo titulu ili Nikolic. I ti si izvukao iz svega zakljucak da se plasimo Hoklice hahahahaha. Eee da mi je tvoj mozak da se odmorim malo. Da se kladimo da ovaj nece docekati novembar na klupi partizaia. Eto toliko se plasimo.
S

Sascha74

pre oko 2 godine

Mnogo veci problem je igracki kadar. Nisam siguran da imamo 10ak njih koji mogu da budu u 22 igraca
E

Eeee gorobari

pre oko 2 godine

Moji grobari, u najvaznijom godinom necete da ulozite u pravi trener i igrace, pa da ako budete usli u ls ili le vam se vrati investicija, i tako polako nekako ozivite klub, slicno sto je zvezda uradila...pa posle ce biti opet zvezda vam je kriva!!
M

Markoniii

pre oko 2 godine

Etooo znao sam da će doći neki potrčko.....ništa braćo od prvog kola sve na stadion da teramo bagru ....od prvog kola UPRAVA NAPOLJE....
П

Пихи

pre oko 2 godine

Ви друго место које чврсто држите у рукама већ пола деценије зовете кризом? Ма, хајде
Z

Zebra je za partizan

pre oko 2 godine

Ilija se uvalio u stolicu
V

Vjgv

pre oko 2 godine

Stanoje otiso zbog nesposobne uprave, sad gledajte borbu za peto mesto.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Nekome zvuci smesno i prepotentno ali ja pre vidim Partizan u borbi od drugog do cetvrtog mesta sa Vojvodinom i Cukarickim, nego u borbi za prvo sa Zvezdom sledece sezone, naravno ako se ova dva tima pojacaju kako najavljuju (Rosic, Malbasic i Nemanja Nikolic u Vojvodini, Ninkovic u Cukarickom).
A

Atila17

pre oko 2 godine

Šta uradiše našem Partizanu......Vazura i ekipa NAPOLJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
D

Deann

pre oko 2 godine

Ilija je pre par sezona doneo titulu Partizanu pobedivsi Zvezdu kao trener Vozdovca. Marko Nikolic je to znao da ceni i predlozio ga za svog naslednika. Partizan je u medjuvremenu probao sa Djukićem( nedovoljno energican za klupu Partizana), Miloševićem( uradio dobre stvari uzeo kup ali nije do kraja uveo takticku disciplinu), Stanojevicem( prezahtevan trener koji zeli sve da kontrolise i koji je iscedio ekipu vec u polusezoni) sada je red dosao na Iliju koji je fanatik i polulud tip sa kojim nema zezanja a opet zna da komunicira sa igračima i da napravi igru( nesto Izmedu Save i Stanoja) moglo bi da uspe ako klub dovede nekoliko kvalitetnih igrača.
P

Pare nisu...

pre oko 2 godine

...problem, jer para nema!
b

batabane

pre oko 2 godine

Nista se nisam iznenadio.Partizan je u procesu unistavanja od strane poglavara navijaca cigana,a preko vazalne uprave.Vazura trci poslednji krug,Partizan je mrtav.Samo stoprocentni bojkot,niko na stadion,ama bas niko dok je ova uprava i tzv sportski direktor Bombica.Ljudi shvatite ,ne durite se i ne pravite pametni.Oni to cine i preko igraca koji nisu ni za superligu ,a kamoli Partizan.Sve je smisljeno uporno su forsirali igracekoji su dno dna,a vi ste se navikli na njih ,pa i ne osecate joliko su losi i unazadjuju preostale solidne igrace,i igru uopste.Nema ljubavi ,nema mrznje,nema interesa dno dna za Partizan su :Miljkovic,Brezancic,Smiljanic,Obradovic,Miletic,Lutovac,Hokender,Jevtovic,Fejsa.Ima jos losih ,ali nisu dno dna.
@

@sekabranka

pre oko 2 godine

Kako ti ne dosadi da places vise i konstruises teorije zavere?
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

Da je hteo da vas unisti, ne bi vam platio licencu, a onda biste sami propali. Smanjite teorije zavere

gemathegreat

pre oko 2 godine

Ja ću samo da te pitam ko je vlasnik kluba i ko njime treba da upravlja kao i ako ugasi država klub kome to treba da se pravda ??? Tebi, pa ti si rodjače nebitan kao i ja iako navijam za Zvezdu i svi ostali.
a

abrakadabra

pre oko 2 godine

Stolica je dobar trener bio sam za to da dodje u Partizan jos odavno, ali sada nije trebao da prihvata. Koji rezultati drze ovu upravu nije mi jasno.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 2 godine

normalan izbor...njima treba neko kome ce oni da kazu kako da radi a opet ovom treba klub da bi sutra otisao u neku Arabiju i uzeo neke pare
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Barem neka bude wild cards za Evroligu red je da Partizan dobije bilo bi zasluzeno.
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

Zasluzeno cime? Neumesnim uplivom novca? Naravno, ako gledaju taj segment, primice vas bez greske!
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

A šta kod vas gledaju ako ne to? Da nemate keš, ne bi ni igrali, džaba ste šampioni, pošto rezultate u toj EL nemaš nikakve.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Kad nemas para za stolicu iz Ikee, onda kupis domacu stolicu..Kratak je put od Pirloa do Stolice.
g

gost333

pre oko 2 godine

To je bio Srpski Pirlo, Babinjo xD
G

Gostivoje

pre oko 2 godine

Pa ovako,sa srecom novom treneru Partizana,dok o upravi sve najgore.

Delija

pre oko 2 godine

Bice interesantna borba za cetvrto/ peto mesto koje vodi u evropu!
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Doticni je pricao kako ovde vise nikada nece raditi...kvalifikacija da bi bio trener partizana - moras biti covek koji nema svoju rec.... Usput, srecna nam 6. titula u nizu!
G

Gost4r2

pre oko 2 godine

Srecna vam unapred kao i sve ove do sad.. Sledece godine ce ozbiljna seca da bude od strane terze i vuckele zbog lige sampiona
S

Sf

pre oko 2 godine

Nije valjda i Ilija Hoklica rejao da nece vise da radi u Srpskom fudbalu. Nemoguce. Ja mislik da su samo Stanoje Samrok i Savo tk isto rekli. Stvarno ne znam jel to neka epidemija. A onda se ljute kada im kazes da su frakcijasi ljudi bez karaktera cija rec ne vredi nista.
K

Kmeeeek

pre oko 2 godine

Srecan vam ILIJA HOKLICA. Zakazana je promocija, pa , frakcijasi eto prilike da u velikom broju odete i kazete upravi sta mislite jer ovde vidim gomilu onih koji danima pozivaju da se uprava skloni. Ali ako bi mogao da to neko drugi uradi umesto njih hahahahaha e moji tastatura frakcjasi da ste tako silni ge treba umesto za tastaturom gde bi vam bio kraj. Sve najbolje vam zelim i pazite se Čuka se opasno pojacava a cujem i Voša, bice čupavo ali sreca pa imamo 5 mesta za Evropu dogodine. Da ponovim bice promocija ILIJE HOKLICE, nemoj posle da kukate.
V

Vlada5885

pre oko 2 godine

Pa koji ozbiljan trener ce da dodje da se bori za unapred izgubljeno prvenstvo? U LingLongu ni Bajern, ni Mancester Siti nebi imali sansu da uzmu titulu. To je tako, pa moze to da se nekome svidja ili ne, surova istina naseg fudbala.
Б

Блок

pre oko 2 godine

Па да добијамо Ливерпул, Олимпијакос а да нам се склањају у лиги... хахахаха ...избацујемо Салзбург,Краснодар итд итд
К

Комстракта

pre oko 2 godine

Толе Воле, Тадићи те воле... Иста прича, увек други криви ЈСД у, јадни, цео универзум против њих...
s

sta buncas

pre oko 2 godine

ko vas sprečio da nas dobijete u derbiju?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Каква вам је логика тако сте и дошли у сутуацију у којој сте.
K

Kg

pre oko 2 godine

To kazu luzeri. Ako ti je tako lakse veruj. Ti verujes i u Deda nraza. Ko vam brani da pobedite Zvezdu u derbiju i uzmete titulu. Da ste to uradili ne bi pricao ove lazi i gluposti. Da ste pobedili u derbiju uzeli bi kup. Jel tako? I sta si hteo da kazes. Seti se samo Mirka , Marjanovica , Dacica , Tadica i Toleta. Nista vise necu da kazem. Kmecite i dalje jer ste vi kukavice koje traze alibi i koji kmece non stop i ne priznaju nijednu svoju gresku. Lecite taj kompleks ako moze, ali tesko.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Svako moze da bude prvak u Srbiji... ali realno kakav je kvalitet lige to mogu samo Zvezda ili Partizan jer su tamna za po 30bodova kvalitetniji od 3,4,5... a derbi je tu da resi ko je sampion... zato ne kmeci bez veze
J

Jaaaaa

pre oko 2 godine

To onaj što pre 3 godine napustio srpski fudbal i koji je stalno kmeketao i koji reče da više nikada neće raditi kod nas? Toliko!!!
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Cemu kukanje? Bolje od ovoga tesko da se moglo naci medju slobodnim trenerima.
s

samo bojkot

pre oko 2 godine

naslo se ono sto upravi odgovara a ne sto je najbolje za klub .Niko bre normalan nece da dodje kad znaju ko donosi sve odluke
P

Pokojni Toza

pre oko 2 godine

Opasan trener sa njim do finala lige Evrope
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Kakav je klub trenutno takvog i trenera su našli
g

gagagaga

pre oko 2 godine

E sad ce da osvoje ligu sampiona,ipak je ovaj svetsko ime
G

Gost 034

pre oko 2 godine

Neobjektivnost i mržnja ... to je ono što preovladava u Srbiji, ne samo u sportu, već na svim poljima. Tu ljubavi nema. Ni prema svom klubu, ni prema bilo kome drugome. Kao navijač Crvene Zvezde mogu otvoreno i objektivno reći da je država poslednjih godina bila više uz moj klub, nego uz bilo koji drugi. Opraštali su se dugovi Zvezdi, pomagalo oko sponzora, neregularnosti takmičenja. Ali, toga je bilo oduvek u našem fudbalu, posebno nakon raspada Jugoslavije. Demokrate su bile naklonjene Partizanu, ovi Zvezdi. Ovo što se dešava u Partizanu je tragikomično. Jedini klubovi treutno koji vode bitku sa svima su Čukarički i TSC. Zašto? Jer su to jedina dva privatna kluba u našoj zemlji, koji se pošteno bore za svoje mesto pod suncem, u kojima je zdrava priča. Nema nama pomoći u klubskim sportovima dok se ne pronađe model privatizacije, ili nešto slično poput situacije u Španiji (ko zaista prati sport zna o čemu pričam). Ipak, dok do toga ne dođe, mnogo će vode proteći Dunavom i Savom. Mnogo krupnije stvari u državi moraju se promeniti i dovesti u red, da bi iko bio zainteresovan da ulaže u srpski sport. Ljudi koji u ovakvoj državi ulažu u Čukarički i TSC su pravi etuzijasti i zanesenjaci, i ja im skidam kapu. Širite ljubav, a ne mržnju, i mnogo ćemo lakše zajedno doći do bolje države, a samim tim i boljeg sporta. Nema zdrave Zvezde bez zdravih i jakih Partizana, Vojvodine, Radničkog (Niš i Kragujevac), Napretka ... Živeli!
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Daj nemoj da pricas gluposti,drzava je prosle godine dala partizanu 2,5 miliona evra za evrolicencu,ove godine su im dali pare da bi isplatili bivse igrace,gde je ta ista drzava bila one godine kada je zvezda napokon prekinula dominaciju partizana ali su je izbacili iz evrope zbog dugova?a bila je ista vlast kao i sada,gde je drzava bila kada smo bili pred gasenjem kada smo sms-ovima spasavali klub od bankrota.
W

Walt

pre oko 2 godine

Demokrate su bile sve osim naklonjene Partizanu. Bukvalno nijedan kadar DS nikada nije bio u Upravi nijednog kluba SD Partizan dok sa druge strane jesu i Žika Pauk i Vesić prvo u KK pa u FK i upropastili ih. U Partizanu su oduvek kadrovi Spsa koji doduše ima i svoji zvezdašku struju koja je nešto slabija tačno. Ali opet možda je sps kadar Petar Škundrić baš najzaslužniji za sponzorstvo Gasproma.
@

@Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Pa tada se tek ustoličila ova vlast a dugovi su vam bili toliki da ni Ilon Mask ne bi pomogao. Ova era forsiranja Zvezde u fudbalu počinje negde od kad je smenjen Tole i postavljen Kokeza na čelo FSS.
m

mile mesožder

pre oko 2 godine

dok "duh lebdi nad Marakanom" i upisuje svom omiljenom timu titule čak i sa 3 nerešene,svejedno je ko je trener FKP. Zna se unapred raspored i prvenstvo je unapred neregularno jer predsednikov tim ima više od pola sklanjalica i zatvorenih utakmica Za Stolicu će jedino merodavni biti rezultati u Evropi
7

777

pre oko 2 godine

Samo nam objasni jel taj lebdeci duh uticajan celom Evropom pa moraju da nas pustaju Kopenhagen, Keln, Liverpul, Olimpijakos, Napoli, Gent, Yong Boys i td...? Cisto da znamo...
G

Gofastbg

pre oko 2 godine

Hahahha a koliko ste vi imali neresenih, cak 4, to je onda vec regularno. Koji ste vi doktori demagogije 😊
P

Piksi-iz-kornera

pre oko 2 godine

A pa, neće ti proći ti Geblsovski metodi i 100 puta ponovljena laž neće postati istina. Živite u laži, naričete, kukate, izvrćete istinu, ali neće to moći tako. Nama se svi sklanjaju, a vi igrate regularno i muški se borite, jel' tako? U Srbiji, bez derbija Zvezda ima 31 pobedu 2 nerešene i 1 poraz, a poštenjakovići 31 pobedu, 3 nerešene i 0 poraza. Dakle, titulu ste izgubili u 3 derbija koji NIJEDAN niste dobili, 2 ste izvukli živu glavu, a jedan ste izgubili. Kup ste izgubili u direktnom sudaru sa Zvezdom. U Evropi Zvezda stigla do 1/8 finala kaol i Partizan, ali za stepenik jačeg takmičenja, ispala od finaliste, kao i Partizan, ali sa jednom pobedom, a ne sa dva poraza i 8 komada granitnoj utakmici koja je u prvenstvu Srbije u 37 utakmica primila 13 golova, od čega 3 od Zvezde. Zaključak, dok god se budete tešili glupostima samo će vam biti još teže i još više ćete propadati. P.S. Stolici puno sreće i nadam se da se neće ukopiti u kuknjavu crno-belog kluba.
@

@777

pre oko 2 godine

kome pricas, mislis da su oni culi za kopenhagen,keln,milan,salcburg,bragu,liverpul,arsenal,krasnodar...
З

Звездаш

pre oko 2 godine

Дрмаће се Столица :'D
b

boc

pre oko 2 godine

Ovo je otac svih bombi...!!!
G

Gost eeeeej

pre oko 2 godine

Ovaj ako izdrzi mesec dana na klupi .....
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Srecno Stolici, zapamtite, posle 5 kola ovaj daje ostavku, sezona gotova, jos pre pocetka. Da li je moguce, da je ovo istina? Ili mozda su planirali da trose vise budzet na igrace? NO COMMENT!
R

Realni grobar

pre oko 2 godine

Čestitam CZV na osvojenoj 6 tituli zaredom! Ups 10oj...
D

Daki...

pre oko 2 godine

Nejvecu odgovornost za trenutno stanje kluba ima Juzna tribina,placeni da cute I biju ljude kad se pobune protiv unistitelja Partizan... Zar su svi na jugu prestali da vole Partizan,svi do jednog? Pa pustite njih 100 sto se tale neka Sami idu na tekme da vidimo dokle ce to da traje,Al isto Tako I na evropske utakmice,derbi,na sve, pa da vidimo...ja sam se povukao sa stadiona,nadam se da ce I svi ostali,ne da zvizde da ih samaraju placeni I,nego sedi kuci dve sezone pa kad ode bagra da vidis atmosferu...sto se stolice rice ne sumnjam da ce dati maximum,ali je ogranicen ,klub je njega nagradio ugovorom a na pojacanja moze da zaboravi,pricamo o pojacanjima,strancima koji prave razliku, Tako da ...nadao sam se nikad jacoj sezoni zbog direktnog plasmana u LS, a ispasce nikad tuznija
a

amado

pre oko 2 godine

I te kako ima veze, jer svaki igrac partizana, trener, ima obavezu da placa navijece, od 1000e do 6000e mesecno,a za uzvrt ih ovi nece prozivati sa tribine.
K

Kg

pre oko 2 godine

Bravo napokon jedan realan partizanovac. Uoravo to. Oni drze upravu tu gde jeste.
Б

Боље

pre oko 2 godine

Очекивао сам 1.иновативност Здовц или Сашо Филиповски ;2.Млада гарда уз помоћ неког старијег Војо Станковић,Срђо Кнежевић и Кизо Миленковић; 3.Неко ко познаје клуб Љубинко да кажем репСтација Друловић;4.Старија гарда да среде ствари Јешић и Ратко Достанић...али ни ово није лоше браво комшије
B

BRAĆO NAŠA

pre oko 2 godine

Grobari , kad je skup ispred upravne zgrade , da im se zahvalimo .....Stolica sa dva lica....
V

Vidikovac

pre oko 2 godine

Bravo, bravo, bravo...!!!!! Posle najboljeg trenera jugoistočne evrope, na klupi će biti vrv najperspektivniji trener Srbije i Balkana!!! Ivici Ilievu ćemo jednog dana bistu napraviti ispred stadiona kakva čuda čovek pravi!!!! Bravo Ivice i hvala ti što nisi podvio rep i otišao!!!!
I

IVAN 82

pre oko 2 godine

BRACO GROBARI ORGANIZUJMO SE ISPRED STADIONA, KUCNO JE CAS. NAZAD NEMAMO GDE, A NAPRED SA OVIMA IZ UPRAVE NIGDE. Vojvodina ce biti 2ga ako ostavimo Vazuru i Vucelica da nam vode klub.
G

GostBM

pre oko 2 godine

Zašto tipuješ na Vošu?! Napredak će biti dobar, Čuka...vrv Radnički?!
L

Lolzies

pre oko 2 godine

Opa, grobari, da castite, bicete vicesampioni
D

Dddddd

pre oko 2 godine

Dobro dosao majstore
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

SA STOLICOM NA CELU SLEDI VAM ZADNJA STOLICA NA TABELI I U LIGI,CESTITAM!🤣
p

pisaj po sirotinji

pre oko 2 godine

nama Stolica sa dva lica , u RUPU će igrači iz Valensije ,Bajerna ,Zenita , Juzne Amerike
z

zoran18

pre oko 2 godine

Da li je moguce da nam ovo rade.Da sedimo skrsteni ruku i mirno gledamo dok nam gaze klub.Izgleda da ja cilj da Partizan bude treci.Da se izgura Vojvodina u ligu sampiona.Partizan je nepodoban.
Z

Znatiželjni gost

pre oko 2 godine

zadovoljni, zna se procedura, a ne da stalno kukate u stilu: "Šta nam rade". Imate skupe i za naše prilike odlične igrače (Rikardo, Natho, Marković, Jojić, Zdjelar, Jevtović, Obradović. Fejsa ....) šta bi još hteli? Imali ste +5, sve u svojim rukama, dobru sezonu u Evropi i sada: "Šta nam rade". Pa ne očekujete valjda da vam se sklonimo, da bi vi bili šampioni. Prestanite da kukate, a počnite da radite i trenirate više i bićete prvaci, možda, a možda nećete ni tada, jer se u sportu i protivnik ponešto pita.
M

Mrsoja

pre oko 2 godine

Zao mi partizana, al iskreno nije ovo zasluzio,ipak je on brend nase zemlje, odmah iza vjecne moje Crvene Zvezde...
G

Gogija

pre oko 2 godine

Rekoh ja ovo pre neki dan…
A

AR

pre oko 2 godine

Na predhodnoj vesti za Savu sam rekao da su gluposti i bio sam u pravu. Partizan su nazalost odbili svi vidjeniji ljudi jer su garancije za pojacanja da se udje u neko Euro takmicenje.
A

Akademija

pre oko 2 godine

Mislim da ovo i nije tako loše samo iz jednog razloga. Partizan ce ostati bez trofeja i sledeće sezone, neće igrati verovatno ni u evropskim takmičenjima , tako da se stiču uslovi da se najure lopovi iz uprave sledeće godine. Samo treba do tada preživeti
Г

Гробар54

pre oko 2 godine

Овде је жртва Партизан,као клуб!Није Столица жртвован.Када не буде ишло,што може да се деси,ако му дају отказ,он има уговор на две године!Мора бити исплаћен!
N

No

pre oko 2 godine

Taman mislis da ne moze gore a onda se pojave Ilijev sa Vazurom i jos ti dovedu Stolicu .
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Свиђа ми се ово, бар ћемо гледати лијеп фудбал. Столица је Гвардиолина школа, форсира ту тикатаку.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Svima u partizanu je zapala fotelja, samo Ilija Stolica. Svi u upravi imaju poznatu njusku, samo Ilija StoLica.
a

abc

pre oko 2 godine

Dobro za Stolicu, ni sam neće znati kako će dobijati 98% utakmica, štipaće sam sebe da se uveri da nije san kad njegovi igrači budu mleli protivnike 5:0, 6:0...
S

Sramota

pre oko 2 godine

Omalovazate dobrog trenera. Ne znate koliko ste mizernu i glupi. Klub je potopljen a ovaj čovek je premija.
J

Joca Grobar

pre oko 2 godine

Stolica na klupi, u fotelji i dalje Vazura, parni valjak neće daleko da dogura!
n

nebo

pre oko 2 godine

On je od pocetka i bio jedina realna opcija i to se znalo, samo se bombas malo igrao sa bombama, i bacao malo maglu napacenim navijacima crno belih
G

Goran 223

pre oko 2 godine

Usrećili ste se. Jedan iz plejade FSS trenera, koji su svojim radom doveli da naša mlada reprezentacija dva puta igra nerešeno sa Farskim ostrvima.

Delija

pre oko 2 godine

Tacno, sada ima prilike da igra sa Pazarom, Spartakom, itd... nereseno
A

Artizan

pre oko 2 godine

Mogli su dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Ove sada sezone što dolazi, partizan će biti kao Zvezda kod Lukića.
a

argh

pre oko 2 godine

Čitam kako Grobari pljuju svoje igrače i pričaju kako niko od njih nema pojma. Onda ti isti odu na drugu vest i pričaju kako je Zvezda nezasluženo prva, Zvezda koja je nadigrala finalistu LE, Zvezda koja je godinu pre toga nadigrala vicešamiona Italije (i sadašnjeg šampiona). Neka razmilse kako bi njihovi igrači izgledali protiv Milana i Rendžersa.
G

GrobarSaKiM

pre oko 2 godine

Godinama unazad neki menadžerski faktor je uporno pokušavao da dotičnog gospodina dovede u FK Partizan na mesto trenera. I konačno je uspeo, upornost se isplatila. Zašto se isplatila? Jer su godinama unazad (sadašnja ucenjena uprava i država) terali, svojim ponašanjem, naše najbolje trenere iz FK Partizan. Pa isti ti treneri ne žele da se vrate u klub iz gore pomenutih razloga, kao ni u srpski fudbal jer se sve radi po nalogu JEDNOGA da PROJEKAT opstane. Znate o čemu govorim. Stanojević je takođe došao po nalogu i završio (sa upravom) što je trebalo da završi (oterao Sumu, oterao Asana, prodali/poklonili kičmolomca Sadika, kojeg će neki igrači zvezde večno pamtiti zbog posledica "izbacivanja kičme iz centra"). Kod Miloševića to nije prolazilo, niti bi Sadik otišao za tako mali novac! Kao direktna posledica takvog principa rada (uprave i države), danas FK Partizan ne može prodati nijednog igrača za ozbiljan novac, jer je sve što je vredelo oterano, a dovedeni tipusi koji više veze sa fudbalom nemaju (Jojić, Miljković, Fejsa, Obradović, Miletić, Holender i još po neki, a koje sve zajedno ne mogu prodati ni za 1000 evropskih novčanica). Jović će zauvek ostati VEČITI talenat i od njega neće biti ništa, pa ni pristojna zarada. Zbog takvog rada danas FK Partizan je bez ozbiljnog novca, neće biti kvalitetnih pojačanja, sa ogromnim dugovima iu vrlo teškoj situaciji. Bogu hvala Stanoje je otišao, ali se muke navijača tu nisu zaustavile. Doveden je Stolica, kojem će zadatak biti da nastavi PROJEKAT po nalogu JEDNOGA, da FK Partizan dovede do stečaja, i zbog ogromnih dugova i zaduženja prekomanduju u drugu ligu. Od kvalitetnih, Stanojevu čistku, je preživeo VELEMAJSTOR NATHO (verovatno su se plašili da im se ceo Jug ne sruči na glavu) , koji je šansu dobijao na kašičicu jer je dao Zvezdi gol, a nije trebao pa se Stanoje iznervirao. Teško nama navijačima, gledamo propast i ništa ne možemo. Ili možda možemo!!??
N

Nenad NBG

pre oko 2 godine

Seća li se neko da mu je nadimak bio kralj priprema dok je bio naš igrač?
R

RN

pre oko 2 godine

Jasno je da je Stolica iznuđeno rešenje pošto niko ozbiljan neće da ima posla sa ovim prevarantima i diletantima koji vode Partizan. Neću odmah da donosim neke zaključke o Stolici, sačekaću da vidim šta će da uradi sa Jojićem, Miljkovićem, Smiljanićem i njima sličnima. Ako ih ne otera, ako ih ostavi u klubu onda...zna se.
d

dragan 1985

pre oko 2 godine

Partizan ako do 9 jula ne bude napravio novi tim, ispasce iz LE I LK, i izgubice titulu u avgustu. Ja Partizana ocekujem na trecem mestu u sezoni 2022/2023 sa obezbedjenom ili sigurnom LK, jer kao drugi nema nista zagarantovano, pocinje od drugog kola LS, pa ispada u trece kolo LE, pa potom u cetvrto kolo LK, a onda na kraju iz celog takmicenja. A nece imati ni dobar klupski koeficijent, jer sledece godine gubi 7 bodova, samim tim nece biti povlascen u svim kolima kvalifikacija. Cukaricki realno ima bolji tim, i treba biti drugi...samo ako mu se dozvoli, posto u nasoj ligi 2 mesta su obezbedjena i pre pocetka prvenstva.
I

IKEA

pre oko 2 godine

Čekamo ustoličenje Stolice!
C

Czz

pre oko 2 godine

Samo polako delije. Ne treba se sladiti njihovom mukom. Vidite li kako smo mi u kosarci odreagovali kad smo bili pribijeni uz zid. Moze da nam se obije o glavu opustanje. Znam da nasa uprava skrtari na parama ali ako ne shvate da je ovo godina kad mozemo da organizaciono i igracki odskocimo miljama iznad Partizana sa malo vecim ulaganjima i osiguramo sebi narednih par godina miran put do titule onda sav trud do sada pada u vodu. Nisam pobornik one izlizane fraze da bez jakog Partizana nema jake Zvezde tako da molim navijace da svoju energiju usmjere ka upravi i pojacanjima a ne da gledamo tudje dvoriste
Б

Блок

pre oko 2 godine

Одлично...очекујем да га оставите до полусезоне а можда и раније буде ћао... Уклопиће се код Вас ,очекујем кукњаву... Не волим људе који нису своји већ копије,а Столица јако жели да је Гвардиола ,погледајте понашање од вођења мечева(гестикулације) до приче са судијама... Задовољан сам Вашим избором
S

Sloga 1983

pre oko 2 godine

Hvala grobari,najlepši izbor za mis ping pong lige... Iz te stolice praticete LŠ i Zvezdu u njoj!
m

mek

pre oko 2 godine

Covek ce biti zrtveno jagnje, nesto slicno kao Lalatovic u Zvezdi pre par godina, dakle da isforsira klince da se neko proda, pa tek onda mogu da ulazu u neka pojacanja.
p

pećko pivo

pre oko 2 godine

Stolica svakako ne može da bude gori od Stanojevića ali ipak...komedija! Mada, ako ćemo realno, drugačije i ne može. Kada klub vode Vazura i Iliev onda samo komedija može i da bude. Da mene neko kao partizanovca pita da li sam za to da se Partizan ugasi ili da nastavi da postoji ovako...ja dilemu ne bih imao. GAŠENJE!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Titula se prethodnih 5 godina znala u avgustu, od ove se mislilo u julu zbog Mundijala ali tu je Iliev da ih preduhitri ...
L

Laufer

pre oko 2 godine

Jedino gore od uprave Partizana su komentari navijaca Zvezde.
G

Gost bm

pre oko 2 godine

Boli ali šta da se radi......
V

Vare

pre oko 2 godine

Ovo je kraj.nema goreg izbora od ovog.najgori trener koji može da postoji.
l

lolff

pre oko 2 godine

Stolica=partizan
K

Krištof Dugari

pre oko 2 godine

Kao navijač Crvene Zvezde,mogu samo reći da je ovo dva koraka unazad u odnosu na Stanojevića,jako skroman trener,u početku je forisrao dopadljiv fudbal tokom vođenja Voždovca posle toga u svakoj ekipi gubio konce i svlačionicu,ako potraje do zime biće dobro,sve u svemu jako tužno šta se radi u Partizanu,Zvezda veća sada može da slavi novu titulu...
M

Makijan

pre oko 2 godine

Ovo je bio izbor. Od svih zivih koji nece nasao se ko hoce pa ce biti trener. On dolazi a zna da je ovako bednoj upravi bio na 18 -om mestu zelja. Igracki kadar da ne spominjem. Odustalo se od Save jer bi trazio garancije za prelazni rok. A ovaj ni to nece. Bolje da su onda dali sansu Duljaju koji je ime i da se podmladi tim.

daxon1703@mail.com

pre oko 2 godine

Jedini pijun kojeg su uspeli da nadju a koji je pristao na njihovu igru, nažalost. UPRAVA NAPOLJE!
P

Pakao

pre oko 2 godine

Znaci tata nije dozvolio da Savo bude trener
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Ma da hteli ste vi i Gvardiolu, ali tata vam nije dao hahahaha...
G

Gost999

pre oko 2 godine

sa ovim neće daleko
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Iliev: Verujem da ce navijači biti zadovoljni.
G

Gost_4

pre oko 2 godine

Stigao Stolica, jos fali klupa
N

Nekrolog s osmehom

pre oko 2 godine

Alal vam ćufte, majstori(čitaj: VIV upravnici)!
G

Gost575td

pre oko 2 godine

Bice borba zestoka ove godine izmedju Stolice,Rastavca i Lešnjaka za drugo mesto.
N

Nebo

pre oko 2 godine

Znaci ipak klupa stolici, još fale dve fotelje
T

TraJan83

pre oko 2 godine

Ipak mu se isplatile one sklanjalice 🤣

rty

pre oko 2 godine

Srecan Stolica svima koji slave!
G

Gost55

pre oko 2 godine

Srecno.Mislim da je Stolica dobar izbor u napadu na Evropu.Titula ce biti resena do mundijalske pauze.

Bojank91

pre oko 2 godine

daj šta daš
S

Sinergija

pre oko 2 godine

Hvala,Partizan ću pratiti iduću sezonu,jer će razni Miljkoni,Zeke,Brežančići i dalje igrati u Partizanu.
A

A Fotelja?

pre oko 2 godine

Hahahaha pa naravno: Nikolić, Ivić, Ilić, Krstajić, Djukić, Milošević, Simone, Pirlo... Samo se čekalo kad će postati zvanično da je izbor Stolica.
m

mister šerif

pre oko 2 godine

Vucelic, Vazura i Ilijev su postavljanjem Stolice Zvezdi zabetonirali jos pet titula, ocekujem da vam AV licno cestita
G

Gost2

pre oko 2 godine

UPRAVA NAPOLJE!!! Mi da smo neki navijači Partizana izašli bi napolje i protestvovali bi sve dok ova bagra ne napusti klub, oni sami nikada neće otići, došli su sa namerom da napune džepove i ugase klub. Sram vas bilo "Grobari" a posle kukate zašto ne osvajamo titule, sve dok su oni tu, titulu videti nećemo.

rty

pre oko 2 godine

Ima vas 300-400 na stadionu. Ti prvi nisi ga video vrv godinama ali zato brzi prsti na komentarima sajta kladionice. Teraj majstore sa stadiona kupi sezonsku kupi clansku... Ako nemas te stvari nemas prava ni da teras nekoga..
Г

Гост3

pre oko 2 godine

Ишли би да протествујемо али онда би из неке уличице, поред полиције, изашло 30-ак момака са фантомкама и палицама и завршили би исте те протесте...

rty

pre oko 2 godine

@ Гост3 Pa uvek je lakse naci izgovor. Zato ako moze neko drugi da ide i na utakmice i da placa sezonske i da placa clanarinu i da tera upravu a vi da komentarisete iz fotelje dok putem TV gledate i znate sta valja a sta ne valja...
З

За rty

pre oko 2 godine

Пријатељу мој, 13 година већ долазим на стадион, 10 купујем сезонску. До 2015 био на југу после прешао на исток. Слажем се са тобом да је већина људи овде брза на тасти, да имају мишљење на основу такмица које су гледали на ТВ-у или скраћеног снимка на YT али са друге стране верујем да си и сам свестан шта би сачекало нас мале и обичне људе који би организовали протесте против управе.
N

Nidza1981

pre oko 2 godine

VRH... onomad ga optuzili da je bio 'krtica' i otisao iz kluba, a sada glavni trener...
D

Dejani

pre oko 2 godine

Nemojte napadače za trenera. Ovi sto su igrali veznog najbolje uspiju kao treneri. Tako govori statistika.
G

Gosth

pre oko 2 godine

klub sa trenerom
I

Ivan pfc

pre oko 2 godine

Nisu oni presekli nego niko drugi nije hteo sa njima da saradjuje.
G

Gostić

pre oko 2 godine

Znaci niko drugi nije hteo. Veliki napredak za Stolicu.Iskorak u karijeri.
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Delije, srećna nam šesta vezana titula.
s

stefan11111111111

pre oko 2 godine

hahahahaha e ovaj ako vam ne donese trofeje ne znam ko ce.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Ovo neće lepo da se završi! P.S. Terza se smeje!
D

Dzo Black.

pre oko 2 godine

Hahha, pa nisu dali Savu jer je ubijao zvezdu u derbiju kako je hteo....
М

Митар Децилитар

pre oko 2 godine

Хахаха, у колико тачно дербија је "убио" Звезду? Беше једном, захваљујући судијској крађи. И који сте ви параноици! Фурате причу како ова ваша управа ради против интереса Партизана! Шта, као "е, нећемо Саву, да не би победио Звезду!" Која комедија! Да ли је долазак Милошевића аутоматски и гарант победе над Звездом? Смејурија! Мислите да је решење да лажете себе?
T

Tarantula

pre oko 2 godine

Pa čestitamo jsd na treneru,da vas dugo i u sreći služi🤣🤣🤣
c

cirkus

pre oko 2 godine

Samo su bas bas naivni verovali da du i pokusali da dovedu sava, nikolica, ivica i slicne.. Bilo je tumba, krstajic, stolica, ilic i slicni sto znaju plivati u mulju i raditi sta im se kaze
Š

Šala humor zabava

pre oko 2 godine

Stolica preuzima stolicu i biće ustoličen
D

Dre

pre oko 2 godine

Mucen covek al su ga preveslali, zamrzice coveka za dzabe navijaci a ni kriv ni duzan
k

kolica

pre oko 2 godine

unistise Partizan vazura vucelic iliev
S

Svichak

pre oko 2 godine

Znači, u avgustu ćemo ponovo tražiti trenera
R

RARITET

pre oko 2 godine

Steta,spremao sam da uzmem sezonsku kada sam procitao Savo,ovako nista.Naravno ako u klubu misle da prodaju sezonske jer mesec dana pred pocetak sezone ni rec o tome.
P

Partizane svetinjo

pre oko 2 godine

Samo pametno gospodine Stolica, time što ste prihvatili poziv Partizana, budite svesni da ste uperili prst u jednu prejaku mašineriju koja podržava Crvenu zvezdu na svakom polju. Samo mirne glave molim vas, bez nervoza i teških reči kao Stanojević već mudro, i probajte svim regularnim silama, kako jedino Partizan i ume. Pa ako opet ostanemo bez trofeja, neka ide na čast celoj naciji. Zapušite im usta i zaustavite mržnju pobedama našeg svetog Partizana.
Б

Блок

pre oko 2 godine

Хаахахахахаххаха Шест титула и дође Шамрок Па 20 победа па дођи дођи Дерби Па 15 победа па дође Флора
K

Kurta & Murta

pre oko 2 godine

Da Partizan igra pošteno ( kako jedino, inače, ume) imao bi tri titule u svojoj istoriji. Da li nacija treba da se mobiliše da Partizan osvaja titule da joj Partizanovi neuspesi ne bi okrnjili čast? Koliko još država koju pljujete treba da ulije u partizansko bure bez dna da biste bili srećni?
N

NikolaGost

pre oko 2 godine

Očekivano... za mesec-dva odlazi ovaj "Kalimero" uz price o nepravdi i postenju
t

toldo1908

pre oko 2 godine

Terza vec zapalio tompus, ohladio shampanj 3 x 👑👑 za redom... 😀🤍♥️
G

Gostgugu

pre oko 2 godine

Strasno, sta rade
H

Host

pre oko 2 godine

Ovo je sramota.
S

Stanoj

pre oko 2 godine

Ilija grom, biće pravi za Partizan, sportski pozdravn
G

Gix

pre oko 2 godine

E grobari, pa vaša uprava se sprda sa vama.
D

Deka PG

pre oko 2 godine

Neka vam je srećan, samo da bude normalan, bez dijagnoze
S

Savatije

pre oko 2 godine

Čestitamo! Puno sreće u borbi za 2. mesto!
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Koje smo mi pleme,bruka.Partizan godinama ništa osvojio nije,uprava ćuti i kulira,lepo im što tonemo sve više i više.
p

pp

pre oko 2 godine

Kako nas vlast ugasi...ma svaka cast.A uprava sedi kako sedi.Neznam jesu gori oni ili ovi placeni navijaci
M

Milan n

pre oko 2 godine

Auu sad mi i savo izgleda kao premija
J

Japp

pre oko 2 godine

Napokon trener sa autoritetom,poznavalac modernog fudbala,poligota i postenjr u svakom smislu.Cestitam upravi na odlicnom izboru nadam se drugom mjestu i osvajanju kupa🤣🤣🤣🤣
z

zosim

pre oko 2 godine

prestajem sa praćenjem partizana
R

Raspadate se

pre oko 2 godine

Kakva trenercina. Ostacete 40 bodova ispod Crvene Zvrezde. Tu vam je i mesto.
k

koma

pre oko 2 godine

vucela, glazura, iglica, stolica... kakve glave, kakav klub majko moja ovo nema nigde 😂😂 srecna nam liga sampiona delije
d

duc

pre oko 2 godine

Sacuvaj Boze...
G

Gost62626

pre oko 2 godine

Al' smo se usrecili eee.... Nema leba Dok se uprava ne promeni, prosto.....
2

225883

pre oko 2 godine

A đe Pirlo?
B

Bbsb

pre oko 2 godine

A smejao sam se i nisam hteo Mladju Krstajica, jbg
s

simra

pre oko 2 godine

idemo sesta u nizu
G

Gost828282

pre oko 2 godine

Kao grobar cestitam zvezdi 6tu titulu za redom 😕
G

Gosto

pre oko 2 godine

Daj Boze da budemo i drugi...

Delija

pre oko 2 godine

Odma drugi iza voše! 1 ZVEZDA, 2 VOŠA 3 ČUKA pa vi 100%