Komentari na vest

Partizan ide u kvalifikacije za LŠ, ali nema baš čemu da se raduje: Samo je Jovanović za to takmičenje

G

Gostza

pre 28 dana

Aj majke ti, objasni kako je to Scekic koji je usao na kraju pokrenuo Partizan? I kako to Partizan nema cemu da se raduje? A parama? Prosle godine nije bilo ni za jagnjecu brigadu u upravi. Ove ce kapnuti i sigurno ce se bar deo Partizana radovati.
O

Ojo

pre 28 dana

Realno, bolje vam je da ne igrate!
g

gost121212

pre 28 dana

A sto cenzurisete komentare koji vam se ne svidjaju? Da li sam psovao? Vredjao? Sramota !
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 28 dana

Zašto Vazura i svi iz Skupštine kluba konačno ne podnesu ostavke? Zašto u klubu nisu Zlatko Zahovič, Predrag Mijatović, Veljko Paunović?
P

Pobogu...

pre 28 dana

Razvalićemo, Evropa je merilo, a ne ova nameštena liga, jel' tako, Grobari?

Raim Aslani

pre 28 dana

Da nije bilo jednog sjajnog momka medju Stativama,odavno bi Partizan otišao u zaborav.Takvom igrom koju Partizan prikazuje i igra vjerujte mi dabi svaki seoski tim iz Srbije i Kosova i Metohije pobjedio bih ga.Toje užas i sramota ,prvo igrača onda trenera i rukovodstva.
M

Mare Grobar

pre 28 dana

Joj majko moja, šta nas čeka!? Nikad lošiji Partizan, a igramo kvalifikacije za ligu šampiona. Više se ne radujem igranju u evropi, sad se radujem da nas neko ne razvali.
I

Ivan3333

pre 28 dana

Ako izvucemo Fenerbahce to ce biti festivali
И

Из.Кафића

pre 29 dana

Платио Вучић
S

Sjjsjsjsjsj

pre 29 dana

Bolje im bilo da su treci,garantujem…ko razume,shvatice…
Z

Zasto da

pre 28 dana

Su treci.Zvezda uzme kup i imaju zagaratovanu ligu Mitra Mirica i jesen u Evropi.
B

BokiUSA

pre 29 dana

Odgledao mec na B Brdu I mogu reci Cukaricki bolji od Partizana. Iskreno mi deluje kao da su I igrali nebili Partizan pobedio. Prvo poluvreme tri mrtve sanse Cuke mase tako sto se saplicu sami sebi o noge. U sustini I bolje za nas fudbal ali poenta je da Partizan ukoliko zeli da igra Evropu mora mnogooooo da promeni I obnovi tim. Sve linije osim golmana.

PFK NIŠ

pre 29 dana

Nista ne valja igra, vecina igraca, ali mi najgluplje od svega sto ovi sadasnji Grobari vredjaju Nadja, a skandiraju Duljaju. I jedan i drugi vole Partizan mnogo, iako Nadja nikada nisam voleo, najvise zbog Moreire ono ranije... Mislim da ne postoji ni teoretska sansa da se Partizan pojaca dobro, tako da nam ostaje mucenje i blamiranje, uz upravu koja nece da mrdne dok Oskar ne odluci drugacije. Uzas u kakvoj diktaturi zivimo.
S

Sale Kg

pre 29 dana

Možda nagovoriti Ostoju i Želimira da mu traže koje milionče više, a onda taj novac proslede u fudbalsku sekciju.
R

Rodoljubovic

pre 29 dana

Odgovori ti nama zasto ti ne navijas za klub iz svog grada? Mani se beogradskih klubova.
5

5 puta za redom...

pre 29 dana

@pfk... A dobar vam vodja kad naspe 30mil budzeta u vasu igokeu za pantere,ledeje,kaminke,kabokle...itd svaki od njih 2-3 mil i to po sezoni!
И

Иван Грозни

pre 29 dana

Не знам због чега је Партизан незадовољан овом сезоном. После дужег периода изборене су квалификације за ЛШ.
D

Deca iz Danske

pre 29 dana

BICE U EVROPI REPRIZA NORDSJELANDA....
Z

Zeljko®

pre 29 dana

Srecno drugo mesto svima koji slave.
5

5 puta za redom

pre 29 dana

A jeli crveni trener igokeje popularno zvani 5-tica bio na tekmi protiv Cuke da podrzi jsd klub? Pitam za druga...
5

5.000.000,00 €

pre 28 dana

Био ти у посети😉
G

Grobarcina

pre 29 dana

PODRSKA ZA NADJA,IGRACE I UPRAVU OD PRAVIH GRBARA SA JUGA👍
H

H81

pre 29 dana

Од нас 2 европске утакмице и то је то. Голман једино вреди од задње линије, Натхо старац Фочо уз Захида нешто вреди и то је то. Лига Конференција би нам била потаман да се узме нека пара и бод. Са овим чиме располажемо, следи нови рекордни пораз.
G

Gostttt

pre 29 dana

Nece golman moci uvek da spasava....
S

Srxx

pre 29 dana

Dobro je da smo se radovali zvezdinim prošlogodišnjim uspesima u LŠ.
N

Nordsjelans x6

pre 29 dana

@Srxx Mi sa Severa smo se bas radovali vasim fantasticnim uspesima u ligi tekstilne konfekcije i 6 komada od Dece iz Danske!
D

Da podsetim...

pre 29 dana

@Srxx... Punih 7 godina bez titule i 20 godina bez odigrane LS....to je za Ginisa!
G

Gosttt

pre 29 dana

Milos Milojevic osvojio kup! Da ga je Elmer Davez osvojio, dobio bi feljton, a ovako Milojevic ne moze ni poseban clanak da dobije!
S

Sferopulosov Fmp

pre 29 dana

Što se tiče igrača koji ostaju: sva 3 golmana su ok plus bilo koji junior, od štopera jedino Miličić kad se oporavi, i eventualno De Medina jer niko i ne zna koliko taj momak uopšte može, pa čak i Kovačević jer je još mlad pa ga sačekati eventualno još malo ali jedino kao bekap. Od bekova jedino Marko Živković, od zadnjih veznih jedino Šćekić, pa u vezi Zahid, A.Janković, Kalulu, Goh, Saldanja, Nikolić,i mali D.Jovanović. A ovi svi redom napolje: Marković, Saničanin, Antić, Arandjel, Filipović, Ovusu, Kastiljo, Kanute, Stjepanović, Natho, Severina, Trifunović, Baždar.
М

М21

pre 29 dana

Не дао Бог да се ти питаш нешто у клубу, догодине бисмо били умплеј-ауту
r

rumenoglu igokea

pre 29 dana

5 puta i to za redom....👊
M

Mauro Tasoti

pre 29 dana

Mada smatram da je osnovni problem Partizana struka i treneri koji su nedorasli klupe Partizana ne podržavam vređanje Nađa od strane Grobara.Verovatno 90 posto onih koji su danas uvredljivo skandirali Nađu nisu ni bili rođeni kada je on izgarao i ginuo za Partizan i njegov dres.Nađev motiv je sigurno iskren ali je njegov trenerski potencijal tanak kao i Duljajev.Zbog uprave koja je potpuno uništila Partizan koja je uzrok svih problema i sami navijači su zbunjeni i verovatno zbog toga neobjašnjivo kuju u zvezde Duljaja a vređaju Nađa,a u stvari su Duljaj,Nađ,Gordan,Barica, Savo dozvolili sebi istu grešku,da budu iskorišćeni i osramoćeni od Vučele i Vazure i njihovih nalogodavca dok se ljubav prema klubu ne dovodi u pitanje.
j

jan

pre 29 dana

Obe danasnje utakmice treba ispitati,pogotovu u Lucanima,ako si zaista zeleo drugo mesto,morao si da dobijes Mladost,kojoj pobeda ne znaci nusta,a TSC posle primljenog prvog gola,usporio jos vise,i providno,i smesno
S

Simicmacan

pre 29 dana

Pa briga ih, treće mesto sigurno igra Evropu, a drugo mesto mora nekog da pobedi
V

Veljko9

pre 29 dana

Ciroki strasan golman.. Ovo je najgora odbrana u istoriji Partizana, da nema njega 5mesto
k

kondor007

pre 29 dana

Dkdkdjd , vodi ti racuna i brigu o svojim , mozda budu njih punili na vasu zalost . Nikada se ne zna kada ces naici na na minu , fadbal je nepredvidjena igra .
N

Nekoiznutra.

pre 29 dana

Sa ovakvom selekcijom ekipe pocev od trenera preko strucnog staba, odbrane, sredine i napada kojeg ce mo prodati ili (smo ga vec prodali) nema cemu da se nadamo. Ovakva igra je cista bruka i za grb i za navijace. Ali mi se gadi to slavlje golova bez ikakvog smisla, sta slavimo drugo mesto. Strani igravi presrecni, Severina sebicluk, Kalulu trci zbog para, Saldanja zbog golova da se lepo proda, Natho i Zahid spori umorni, Ovusu igra sredinu ne zna pas da podeli. Odbranu ne zelim ni da komentaris, a Jovanovica zalim sto igra za takvu ekipu i brani neverovatno. Sve u svemu kada ti je najbolji igrac golman sta da se ocekuje.
P

Preža

pre 29 dana

Ali koje loženje komentatora kod gola?🤣
R

Raša P

pre 29 dana

Ovo nisu želeli jer je sad od Evrope ostalo samo 2 utakmice i putuj Evropo
P

Pedja108

pre 29 dana

Stalno se istice kako je Jovanovic odlican golman, te treba za reprezentaciju. Nije ni on nista posebno, ali u ocajnom timu se istice, jer je daleko bolji od ostalih. Koliko Partizan zasluzuje to drugo mesto, najbolje govori da nisu bili u stanju da pobede TSC, koji je treci. Dva puta su izgubili od njih i uspeli da izvuku jedan bod.
r

realista3105

pre 29 dana

Ako tako gledas, sta onda da kazemo za Zvezdanu u odnosu da drugo plasiranu ekipu? Jednom izgubila, jednom izvukla bod uz debelu pomoc sudije, i treci put pobedila sa istim tim sudijom!
P

Pjer

pre 29 dana

Očajni su , trebali su u prvom tri da prime...obrukaće se i kvalifikacijama...
G

Gost78

pre 29 dana

Da su pametni da dovedu ovog trenera Radnickog Dudica,odlican fudbal su igrali,i jos par pojacanja pa da se necemu nadamo
G

Gost0208

pre 29 dana

Nanananana liga sampiona liga sampiona...
V

Vratolom

pre 29 dana

Moze samo liga sampinjona...
N

Nemanja8989

pre 29 dana

15:4 u sutevima za Cuku🤣 Kakva crna LS,pa ovi nisu ni za kvalifikacije lige amaterskih sampiona😂😂
N

Nesa Nis

pre 29 dana

nije to samo na Banovom brdu to je u svim utakmicama, gledam i cudim se ko sve igra za Partizan pa ovo je sramota i kako nije sramota pojedine igrace da uopste izadju na teren , da ih sad nenabrajam jer ih je bar 80 posto.
k

kondor007

pre 29 dana

Jaskk , ja znam da je FKP u ovome krsnom sastavu zalutao u kvalifikacije LS . Istina znam da si ti budaletina i da ce te neko dobro natrpati .
G

Gost78

pre 29 dana

Ne treba bas oterati sve,malo vremena ima za uigravanje ekipe,brzo proleti vreme,sacuvati obavezno Zahida,Severinu tu je Natho,umesto Saldanje dovesti ozbiljnog napadaca,odbrana bar jedan iskusan stoper moze i stranac i jedan dobar zadnji vezni,i naravno trener makar bio isto stranac
Z

Zorans

pre 29 dana

Odmah,ali odmah vratiti Ivanovica!11
G

Gost78

pre 29 dana

Pa statiraju zbog trenera,najveca greska je sto su oterali Duljaja
E

Eseks

pre 29 dana

Grobari su drugi i to treba postovati.Ja bih voleo da udju u bilo koje evropsko grupno takmicenje zarad naseg fudbala i koeficijenta..Problema je puno a dobrih igraca je malo i kad se na to doda najgora uprava u istoriji kluba dolazi se do realnog zakljucka,bice tesko.Prvi uslov je da se ne prodaju najbolji(severina,zahid,saldanja)..drugi uslov su kvalitetna pojacanja a tu se javlja krucijalni problem,para nema..Mozda moze Bazdar nekom da se uvalja za neke 3 milke,da se ugrabi neki dobar igrac koji je slobodan...Sve ce to biti jako tesko sa ovakvom upravom i neka vam je bog u pomoci gospodo grobari..

FC President

pre 29 dana

Kako nema čemu da se nada?! Petardiranje od nekih Farana 🙂
S

Sima Arauho

pre 29 dana

Liga Šampiona se rodi!VAISTINU SE RODI!
T

Topolis1913

pre 29 dana

Jovanović ocena 9?????? Ivanović 5,5????
s

srka

pre 29 dana

Polako ljudi! Jeste Jovanović cele sezone jedina svetla tačka u ekipi. Ali ne počinju kvalifikacije sutra. Postoji prelazni rok, postoje pripreme. Poslužiće se ekipa do tada, barem da se ne bruka. I 2003. se pričalo da nema šanse, pa se ipak ušlo. Ne treba tako lako otpisivati Partizan. Ne izuvajte se pre potoka.
D

Dkdkdjd

pre 29 dana

Druže Srka, brukaće na zadovoljstvo svih nas!
V

Veeeliki uspeh

pre 29 dana

Realno trebalo da bude sredina tabele
1

1970x

pre 29 dana

Da li je nekom palo na pamet da nije samo kvalitet u pitanju? Igrači samo statiraju, neće da igraju...Sa ovakvom fin. situacijom, rasulom u klubu i većina njih čeka kraj sezone da pobegne. Ne bi bilo bolje ni sa Klopom i duplo skupljim igračima...
G

Gost78

pre 29 dana

Pa nisu bas svi igraci toliko losi,samo treba ozbiljan trener,verujte da je bio ozbiljniji trener mi bi se ozbiljno klali sa Zvezdom
M

Milanče miki

pre 29 dana

Svaka čast golmanu Partizana. Ostali su svi tanki k'o flis papir. Ovi iz Čukaričkog su nesposobni da daju gol iz 7-8 šansi. 350 šansi da imaju ne bi dali gol. SRAMOTA!
1

1970x

pre 29 dana

Bas ti žao?
S

Soko

pre 29 dana

Navijaci ko navijaci kad hvale nemaju mere kad kritikuju takodje nemaju meru. Bez sumnje da ima veliki problema ali nikako rasturat tim. Formirat od postojecih 15 igraca kostur i na njga dogradit 4 do 5 ali pojacanja . Njima dodat 6 talentovanih bonusa Ako budemo svake godine pravili tim od nule nikad ga necemo napravit.
G

Gostgost

pre 29 dana

Navedi mi jednog talentovanog bonusa
1

1982Mz

pre 29 dana

Zivkovic, Filipovic, Antic, De Medina, Sanicanin, Scekic, Ovusu, Kanute, Pantic, Pavlovic - odma raskinuti ugovore. Saldanja, Bazdar, Severina i Markovic- uzeti koliko se moze para. Dovesti 5 igraca iz nase lige i 5 novih iz inostranstva. Bojat iz N.Pazara, Urosevica vratiti sa Kipra, 2 stopera, Zdjelar, Ljajic, stranci. Uglavnom menjajte ovo redom, upravu, trenera, i ove igrace
N

Nenad B.

pre 29 dana

Uglavnom se slažem sa tvojim komentarom, ali sam siguran da Živković, pa i Pantić ne bi bili gori od nabrojanih trabanata. Zašto su sklopljeni, niko još nije objasnio.
F

Figaro

pre 29 dana

Nadam se da će bar još neko uz Partizan uspeti da donese pobedu a ne da bude jedini kao prošle godine a drugi opet da budu vreća za udaranje i 32/32 ..
U

Urgija

pre 29 dana

Kakvo poređenje, ali to ste vi. Čestitamo vam drugo mesto. Ni niste za nešto više, luzeri!
G

Gost78

pre 29 dana

Kao prvo dovesti ozbiljnog trenera,a onda izvrsiti rekonstrukciju tima,krenuti od odbrane pa dalje
N

Nenad B.

pre 29 dana

A ko da dovede? Kralj, Vučela, Vazura? Ko će normalan sa njima u bilo kakvu priču?
Р

Реално

pre 29 dana

Дуљај потписом удахнуо живот управи, а данас, тако да ни он сам не зна како, себе зацементирао на месту тренера. Дух са Макароне може мирно да спава. Ко нас је клео, није дангубио...
r

rververv

pre 29 dana

Sve pare koje imamo, ako postoje uopste uloziti u odbranu pocevsi od bekova-stopera-zadnji vezni ako hocemo necemu da se nadamo tamo
G

Guh

pre 29 dana

NANANANANA liga šampiona
D

Don Vito Corleone'

pre 29 dana

Tvoj komentar govori koliko ste frustrirani je niste igrali 15 godina ligu šampiona, a 41 godinu nemate pobedu u kupu-ligi šampiona. Na tvoju žalost ispaćete u prvom kolu koje budete igrali pa će Evro sezona za vas biti gotova, bolje da ste bili treći na tabeli.
i

igor978

pre 29 dana

Ovaj nivo igre Partizana je nivo Nemačke treće lige. Strašno šta je dovedeno u Partizan od igrača, a čini mi se da ni steučni štab odavno nije bio gori. Ako se ne smeni kompletno rukovodstvo, Partizan neće dobiti nikoga u Kvalifikacijama i neće igrati u evropi na jesen, jer klub nema novca, onom panju je naređeno da vrati poreske dugove pa on mora prodavati igrače, a dovoditi ne zna i ne može jer novca nema! Njega i drže na mestu direktora kluba sve ovoe godine sa ovim ciljem, da puste neznalicu da kobajagi nešto radi, on misli da radi top, a klub u dubiozi neviđenojz
V

Vuvu

pre 29 dana

Jer porez ne treba plaćati!
J

Joksa Aca

pre 29 dana

Nemoj sada u Maju spustati tenziju kad je dizes od pocetka sezone i pises: Partizan nema kome sta da dokazuje. Smesan si
s

sjajno

pre 29 dana

Znaci ostaje vam uprava
B

BOB.F

pre 29 dana

Uprava cela napolje odbrana sem golmana svi napolje bri igrac u sredini terena..Onda moze nesto bolji fudbala..Naravno uz trenera..Nadj nije za upravnika zgrade a ne da vodi Partizan..
m

metalika moj dobar

pre 29 dana

Svaka čast za naslov , niste morali sem naslova ništa ni da pišete dalje . Ovaj Partizan nije za kvalifikacije lige šampiona Vazura doveo igrače preko kojih je uzeo procenat sebi u džep i preko kojih namerava da uzme procenat od njihovog odlaska . To je politika danasnjeg Partizana
v

vule 86

pre 29 dana

igrace nasao na ali expresu i to free shiping bio tada, neka akcija
S

Sascha 2010S

pre 29 dana

Da tacno je Ovaj tim nema nikave sanse u Evropi. Samo ko je vama rekao da ce igrati ovi igraci te kfalif.!!!
P

Pouzdan Izvor

pre 29 dana

Jovanović prodat u LASK za 2.7m
m

ma

pre 29 dana

Za te pare bi kupili Navasa.
H

Haha

pre 29 dana

Koja smejurija,TSC gubi od Mladosti u istom terminu,ali sto bi manjina rekla,budite drugi ako vas nije sramota.
P

Penzioner

pre 29 dana

Sta bi dobio pobedom u Lucanima? Razlika bi ostala 2 boda. Čuki su trebali bodovi tako da ih nisu prepustili Partizanu. Da li u vasim glavama staniju samo zavere? Žeks je za vas spas, podrzite ga i sve ce vam biti lakse...
D

Deki8832

pre 29 dana

Bas mi drago da Cuka izvisi evropu. Sramota sta su radili ove sezone misleci da nema sanse da budu ispod 5e pozicije e sad matijasevicu sjedi ti na klupu pa vodi tim!
D

Delija NBGD

pre 29 dana

Ovi liliputanaci se nadaju LS? Hahaha.. ustvari neka ih, neka udju zajedno sa nama. Pa dok mi budemo pobedjivali njih da trpaju Real i slicni sa 10 - 0 pa da mozemo slasno da ih sprdamo. A sada begam da me Naneli ne u'vati za gusu 🤪
r

realista3105

pre 29 dana

“dok mi budemo pobedjivali”?! Koga ste vi to druze pobedili?! Pa ni ovaj raspali tim ne bi uspeli bez pomoci glavnog junaka Ilica…
O

O Boze

pre 29 dana

Evo ovako, pobijedili smo prvaka Evrope, a vi? Koga ste vi pobijedili pre 40 godina?

Bojan Urosevic

pre 29 dana

A majke ti šta ste vi uradili u ligu šampiona sa uloženih 30 miliona evra u jednom prelaznom roku niste uspeli ni Yang Boys da pobedite da Srbija nije imala direktno mesto prošle sezone nebi ste ni prošli kvalifikacije ovaj ovakav Partizan bez pomoći sudije niste mogli da pobedite
k

kondor007

pre 29 dana

DelijaNBGD dok si ti delija ( turski kopljanik ) sve je kristalno jasno .
N

Nesa Nis

pre 29 dana

a koga ste vi pobedili u ligi sampiona jado jedna , znzs li ti gdesi i o cemu pises-

Бора

pre 29 dana

ТСЦ одиграо паметно, далеко су од ЛШ. Да заврше у ЛК узму који бод и опет продају два три играча. Партизан без икакве шансе у Европи.
P

Poraz

pre 29 dana

TSC od najslabije ekipe plej ofa? Bas sumnjivo
O

Ojo

pre 29 dana

Trese se Evropa,stižu odlikaši.

DR_PFC

pre 29 dana

Prvo poluvreme ocajno, a drugo onako, bolje nego zadnjih par tekmi sa Duljajem. Jedino dobro i zbog cega sam veoma zadovoljan sto je Cukaricki izvisio za evropu. Odvratna ekipa na celu sa ljigavcima Ivanovicem i Docicem. Obojica najbolje igraju bas protiv Partizana, jedan jer smo ga prodali a drugi jer ga nismo kupili.
B

Burek

pre 29 dana

Taj isti Ivanović nije slavio golove protiv vas

DR_PFC

pre 29 dana

Sta mi imamo od toga da li ce on da slavi pogodak ili nece. Daj ga druze Komsinici, Vojvodini ili TSC-u pa mozes da slavis i ne moras a ne igras najbolje protiv Partizana a na ostalim tekmama te nema nigde.
e

e

pre 29 dana

Pa sto ste ga oterali,bolji je od svih vasih igraca ?
G

Gostgost

pre 29 dana

Ovaj Partizan ne zna kako je pobedio ovu utakmicu. Zapravo kako je mnogo utakmica pobedio. Ne igraju nista, protivnik ih gazi, namesti im se jedan sut, jedna ne ni sansa, nego upravo to - sut, i odmah gol, i to je to, nastave da ne igraju nista. I tako ko zna koliko puta ove sezone.
9

9ok

pre 29 dana

Dajte Salzburg da se igramo
h

haskoii

pre 29 dana

Saće puma iskonstruisati priču kako je neko namerno izgurao Partizan na 2 mesto kako bi ispali od svih i ostalo šta već neće smisliti
G

Gost nedragi

pre 29 dana

Sace? Ono sto stoji u kosnicama? Kakve veze imaju pcele sa zadatom temom?
s

spiritus movens

pre 29 dana

Cukaricki nije briljirao ali je njegova igra delova pristojno (za razliku od ocajnog Partizana koji je izgledao anemicno). Cukaricki stvorio prilican broj prilika ali "visa fudbalska sila" i arbitar Simovic nisu dozvolili da utakmica ode u njihovom smeru.
C

Cirkus

pre 29 dana

Jovanović nije dozvolio dunsteru
W

Warehouse G

pre 29 dana

Simović je crveno-beli ako nisi upoznat.
s

spiritus movens

pre 29 dana

Bio je penal za Cukaricki posle kornera, gde nakon udarca glavom igraca u beloj opremi igrac u crnom dresu zaustavlja rukom istu na 5 metara, ali VAR se izgleda pokvario bas u taj cas, tako da glavni arbitar Simovic, koji je selektivno svirao prekrsaje ne libeci se da za najmanji prigovor pokaze zuti karton igracima Cukarickog, nije gledao video proveru.
M

Mister M

pre 29 dana

Ima li partizan jednog trenera koji ne trci uz aut liniju 90 minuta, poput psa?
D

Deyan X

pre 29 dana

Imamo Jovanovica,Severinu i Saldanju. Ups.. Severina i Saldanja ce da idu... Tako da, treba nam 10 pojacanja.
G

Gostgost

pre 29 dana

Odradio ih TSC majstorski 🤣 Nekako mi je drago sto sam pogresio u proceni TSCa, mislio sam da ce da gaze do kraja, kad ono... 🤣
s

svakako

pre 29 dana

bice punjenja penaltizana
P

Prema tome..

pre 29 dana

Statistika kaže Partizan skor 10-11 (dosuđenih penala partizanu pa protivniku). Ubedljivo najviše penala u prvenstvu 11 (naspram 6 drugo mesto/ Novi Pazar) svirano protiv Partizana. Zvezda inače ima skor 15-2. Pada u vodu priča..
N

Nenad1246

pre 29 dana

Pa kad kod vas proticnici vise u šesnaest i igraju viktorije,a protiv nas ne mogu do pola i kako onda?
z

zaks

pre 29 dana

@Prema I šta sad tu nije logično? Naravno da će Zvezda imati najviše dosuđenih penala jer 70% vremena igraju na protivničkoj polovini i u šesnaestercu . Nelogično je to što ih je vama ovoliko dosuđeno.
c

cv

pre 29 dana

iskusno je Partizan odradio Čukarički realno je da Partizan igra ligu konferencija sve ostalo bi bilo uspeh
L

Lago di Como

pre 29 dana

TAKO JE BRE. AJMO BREE 🖤🤍🖤🤍
B

Burek

pre 29 dana

Ti se stvarno raduješ što ćete biti predmet sprdnje u kvalifikacijama, ali ozbiljno te pitam ? Mislim da si prvi grobar za kojeg sam video da se raduje ovome
B

Burek

pre 29 dana

Pirova pobeda
m

milop

pre 29 dana

Biće uzbudljivo gledati ove nesrećnike u kva za lš
a

a ko kaže

pre 29 dana

da ce ovaj tim uopšte igrati kvalifikacije? Sada sledi rekonstrukcija tima,prodaja ovih ali i kupovina kvalitetnih igraca.Prvo kompletna odbrana,zadnji vezni kao npr.Zdjelar i par ofanzivnih.Da je ostao Kristijan Belic i onaj mali Ilic,Partizan bi se borio za titulu.
@

@a ko kaže

pre 29 dana

TI stvarno misliš da će Vazura da uloži novac u sklapanje pristojnog tima ?
j

jjjjjjjjjjjjjj

pre 29 dana

Tooooooooooooo Liga Sampiona eeeeeeeeee
j

jaskk

pre 29 dana

kvalifikacije pocinju za 2 meseca, Salzburg ili Fenerbahče protivnik. Ima da oborite sve negativne rekorde minimum 10 primljenih u dva meca