Partizan ide u finale! Crno-beli klinci srušili i Anderleht (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 13:33

Za trofej “Kupa budućnosti” u 16 časova protiv Ajaksa – 2:0

Na turniru nisu blistavo startovali, ali su najbolje sačuvali za kraj. Partizanovi kadeti plasirali su se u finale “Kupa budućnosti” koji se igra u Amsterdamu, pošto su danas pobedili Anderleht – 2:0.

Prvi gol na meču, posle sjajne akcije celog tima, postigao je Eldin Bajramović u 24. minutu na dodavanje Dušana Radovića i time je izvadio crno-belima kartu za finale. A, konačan rezultat postavio je pred sam kraj meča Vasilije Grbović.

Izabrane vesti

A, za trofej će se puleni trenera Đorđija Ćetkovića boriti sa domaćinom Ajaksom, koji je boljim izvođenjem penala eliminisao Pari Sen Žermen. Taj meč na programu je danas od 16 časova, pošto je ovo turnir na kojem se igra 2x20 minuta.

Zvuči neverovatno, ali u prethodnih 11 izdanja “Kupa budućnosti” Ajaks je deset puta igrao u finalu i pet puta osvajao trofej. Favorit je i ovog puta, međutim, deca Partizana, koja su prethodno pobedila i Mančester siti (2:0), pokazala su da mogu da svima da se nose. Ovo je crno-belima prvo učešće na "Kupu budućnosti".

Posle dobrog prvog poluvremena, u kojem je Partizan imao dve šanse da povede, ali nije uspeo da ih realizuje, nagrada je stigla u drugom delu. Ostaje još da se ceo nastup u Amsterdamu kruniše.

Partizan je danas igrao u sastavu: Jovanović, Radosavljević, Radić, Zupanjac, Ljubojević, Adžić, Makević, Martinović, Bajramović, Đurović, Grbović. Klupa: Kosanović, Radović, Pavlović, Jovićević, Premović, Jokić, Vulićević.


tagovi

FK PartizanĐorđije Ćetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara