Partizan i OFK Beograd na turniru u Moskvi, igraće sa Dinamom i CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 16:49

Mečevi su na programu u prvoj polovini jula

Prošle sezone Crvena zvezda je išla da se sprema u Rusiju, a ove će Partizan i OFK Beograd. Drugoplasirani tim na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije i povratnik u elitni rang našeg fudbala potvrdili su učešće na turniru u Moskvi, u prvoj polovini jula.

Osim srpskih ekipa, na njemu će se pojaviti Dinamo i CSKA, što nagoveštava uzbuđenja i podiže kvalitet. Organizatori su objavili kalendar mečeva, prema kome će 3. jula na stadionu „Lav Jašin“, u komercijalne svrhe preimenovanom u VTB arenu, igrati Dinamo i crno-belih, dok će četiri dana kasnije Parni valjak biti gost na stadionu CSKA i igrati sa Armejcima. Između ta dva susreta OFK Beograd će 4. jula odmeriti snage sa Dinamom, a 6. 7. sa CSKA.

Izabrane vesti

Turnir je nazvan „Bratski kup“, usled činjenice da su navijači Partizana i CSKA zbratimljeni, isto važi i za odnose pristalica Dinama i Romantičara.

Imaće turnir i revijalni karaktert, svakom timu dozvoljeno je da koristi najviše četiri poznate ličnosti, iz sveta glume, estrade, javnog života, koji se deklarišu kao navijači određenog kluba.

U svučaju da se meč okonča nerešenim ishdom, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca. Za pobedu u osnovnih 90 minuta dobijaju se tri boda, za trijumf penalima dva, a poraženi u raspucavanju dobija jedan. Kad se sva četiri susreta završne, bodovi ekipa iz Beograda i Moskve se sabiraju, a trofej sledi državi koja ima više poena.



tagovi

FK PartizanOFK BeogradDinamo MoskvaCSKA

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara